Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok şükür gelebiliyor ama her yerin zorluğu farklı eş götürülmeyen yerde aileler kendi ailerine yakın yerler ev tutuyorlar,en azından aileleri yanında oluyor yada rahatça çocugu çıkıyor vs.biz hele gecen sene tam bir hapis hayatı yaşadık haftada 1 gün evden çıkılır mı biz öyleydik.
eşim dış göreve gitti dağdaki bir karakola yolların kapandığı bir karakola yani bu işte burda tehlike yok burası rahat yer diye bir şey yok hilalcim.
bak şimdi batıya gideceğiz orda da başlayacak dentlemeler aylarca haftasonu dahil gece yarısı yada sabaha karşı eve gelecek bu iş böyle

Canım doğru haklısın sonuçta dediğin gibi orada da ailelerine yakınlar.
Ben o gün dinleyince çok etkilendim de ondan bu şekilde düşündüm ama dediğin gibi her yerin zorluğu ayrı.
Batının da yoğunluğu olacak ..
Gerçekten zor şeyler alışmak da zor ama ne yapacaksın ..

çok zor hemde ama alışılıyor bir şekilde Allah hepsine güç kuvvet can sağlığı versin...

Merhaba hoşgeldin.. Biz tanışmıyoruz ben Eda

merhaba bende gizem

çok zor hemde ama alışılıyor bir şekilde Allah hepsine güç kuvvet can sağlığı versin...

Amin canım amin ..

ne bileyim canim ya ,babasi dedi bende gittim bisey olmaz,burda herkes gidiyor bende ok dedim ama icimde rahat degildi zaten.

Anladım Mumu'cum bilmiyorum sonuçta belki önlemler daha fazla alınıyordur orada da benim kardeşim 8 yaşında düşünemedim onu yalnız ..

eveeet

sabah 2 bardak su içtim
kahwaltı
3 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta penir
çay

1 elma yedim arada
öğlen
1 porsiyon makarna
4 köfte
1 kase yoğurt
2 minik dilim çavdar

biraz çok ama sallanmayım diye böyle düzenledim .. akşamki menümüde planladım ...
500 gr su içtim şimdiye kadar 2.5 planladım suyuda ...
yeşil çaylarım var daha ve hareket egzersizz neye başlasam kararsızım

kizlar ögle yemegi icin,firinda peynirli pirasa yaptim cok güzel oldu,tavsiye ederim,dukancilarada güzel bir menü. tarif burda

FIRINDA PEYNİRLİ PIRASA

Teşekkür ederiz, ya havalar ısındı benim yemek tarzı şeyler yiyesim hiç yok ..

Gizem'cim öğlen hem makarna yemişsin hem de ekmek çok fazla olmuş ..

Gizem'cim yedikçe yiyesi geliyor insanın bu karbonhidrat ağırlıklı menüler de iştahını daha çok artacaktır.
O yüzden protein ağırlıklı beslenmeye çalış.

herkesin menülerini ayrıntılı inceliyorum bu menümü dün gece 2 de oluşturdum yani çok üstünde durmadım ..
ama bu sefer karar vererek oluşturucam listelerimi perşembe 1 haftalık hazırlıcam kısmetse

afiyet olsun canım ama sırf karbonhidrat olmuş

Gizem'cim kızlarda söylemiş ama ben yeniden söylemek istedim. Makarna ve ekmek olmamış. Onun dışında afiyet olsun.

Herkese merhaba.
MENÜM
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Çok az biber kavurması
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
Kayısılı yoğurt

ARA
Biraz leblebi üzüm(1 avuca yakın)

AKŞAM
5 Izgara köfte
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak çorba
2 parça tavuk yağsız tavada
salata

aradada meyveli yoğurt yicezz

Çok çabuk üşüyen bir insanım ama yine de kışı çok seviyorum yazın sıcağına hiç gelemiyorum 19-20 ne güzel ne çok soğuk ne de sıcak ..
bende ilkbahari cok severim ama buranin 19 derecesi öyle senin dedigin gibi degil hava kapali buhranli :) ama sicak ne kadar bunaltsada yazdanda vazgecemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…