Evet yaa, bak hatırlattın yine nasıl düşmüştü yaa
Geçenlerde odadan çıktım diye arkamdan ağlayıp kendini yere attı, eşim odadaydı, burnunu vurmuş, buru kanadı..Beni düşünebiliyo musun, günlerce rüyama girdi o sahne..
canim krem peynirim yag orani 100 13 dü kasarda yarim dilimdi zaten ,bide bulgur pilavi yemedimki kabak yemginin icne koydum bulguru :)
benim menuye yorum yok mu:)
canim cok fazla yoktu bulgur icinde,bide ekmek de protein ekmegi diye yedim zaten 100 grda 7 gr karbon var..ben suan 72,5 kilyoum canim boyumda 163 165 arasi,cizelgeyi ektra yapmadim biraz daha kilo vereyimde ozaman yapicamBulgurlu kabak ile ekmek çok olmamış mı? Biraz dengelemen gerekiyor sanırım.Ayrıca mumucum sen kaç kg dın.Boy? unuttum da.sana da bir kilo tickeri yapalım.
Tahmin etmem mi hiç özellikle kızın olunca konu çok duygusalsın ama düşe kalka büyüyecek sen kendini üzme annesi ..
%13 yağ oranı çok fazla Mumu'cum az değil ki ..
Aklında bulunsun diye dedim hani sürekli yeme her gün arada olur tabi ..
canim cok fazla yoktu bulgur icinde,bide ekmek de protein ekmegi diye yedim zaten 100 grda 7 gr karbon var..ben suan 72,5 kilyoum canim boyumda 163 165 arasi,cizelgeyi ektra yapmadim biraz daha kilo vereyimde ozaman yapicam
canim nyie söyledin demeidm zaten :) ama burdaki peynirlerin yag oranlarina bakinca normal geliyo burda ki beyaz peynirin en yagsizi yüz gr da 45 gr yag var sözde az yagli tam yaglisida yüzde 60 zaten bunlara bakinca masum kaliyo yedigim kasarda yni yüz graminda 45 gr yag var yani ha beyaz yemisim ha kasar arketmiyoki zaten kasari nadir yerim ama tabi bunlar yüz gramda benim yedigim 15 gr di :)
bana şimdilik musade ..cumaya görüşürz..
Ciddi misin Mumu'cum nasıl yiyorlar o kadar yağlı peyniri ya :26:
Peynir de o kadar yağ mı olurmuş ee tabi daha iyi o zaman kaşar falan
Kızlar Gülçin ve Betül yok niye yoklar acaba bir aksilik yoktur inşallahh ..
Benüm MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta,zeytin
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Yarım tabaktan biraz fazla piyaz(yağsız)
Yarım kase yoğurt
Bu arada kızlar dukanın kitabını okuyorum bir bilgi aktarayım burada.
Ben şu suyun yemek sırasında içilip içilmemesiyle ilgili net bir bilgi bulamamıştım.
Dukan da diyor ki yemek sırasında su için, hem günün diğer saatlerinde su içmeye devam etmenizi sağlar hem mide de su yer kaplayacağından daha çabuk doymayı sağlar hem besinlerin kana daha geç karışmasını sağlar hem de kabızlığı önler ..
Ayy ne çok hem dedim yazdıkça aklıma geldi ..
Kitapta light içecekler içmenin de iyi olduğundan bahsetmiş ben koladan falan tedirgin olmuyor değildim artık daha rahat içeceğim ..
Önümüzdeki hafta 5 gün atakla başlayacağım zaten ..
benimde menüm
sabah
2 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
yumurta
öğlen
sütlü nescafe
badem fındık
kayısı
akşam
börülce yemegi
kepekli pirinçten yapılmış 3 kaşık pilav (o kadar da güzel değildi tadı yaa kepekli pirinçmi olurmuş)
spor: 1 saat
evet hilalim onun gibi ama bildigin saman yedim yani de en azından daha zararsız normal pilavdan
canim gülcin mutedeyyinmiydi,o izin istemisti sanirim yalnis hatirlamiyorsam ,betülü bilmiyom
Yesilkubbe betul mu
Ben buradayim:)
Yok canım Gülçin aysecig betül yesilkubbe ..
Betül pek hevesli gelmişti izin sonrası acaba bir şey mi oldu diyorum, Gülçin'inlerin de tayin dönemi acaba onun da mı canını sıkacak bir şey oldu diyorum ..
Aynen öyle Betül'cüm seni fark etmem mii
MErhaba kizlar
Aksam yemegi yemedim daha ama ne yiyecegimi biliyorum yazayim menumu:))
Saat 11de
1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytinden omlet
1 dilim kasar
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
Saat 19da
Yogurt
Salata
1 dilim ekmek
Hadi yaaa.. Maşallah, Allah bağışlasın...
Ya insan kızmaya da kıyamıyo ki ya, ben kızıma kızınca çok kötü oluyorum, o anlamıyo bile kızdığımı ama içimden of bile desem vicdanım sızlıyo sonra
Hep çöpün kapağını kaldırıyo sürekli, geçen gün yine açtı içine uzattı elini bende korksun die çöpün kapağına vurdum böyle fiske attım yani parmağımla,biraz ses çıksın die, az ses çıktı ama beklemiyodu ya öyle bişeyi, yavrum bi zıpladı korkudan geldi bacağıma sarıldı, yapan benim yine gelip bana sarılıyo ördek, gece yatınca düşünüp ağladım salak gibi
cumaya az kaldı..bu hafta regl öncesindeyim ama kaçamaksız devam..birde eczaneden mate çayı aldım..günde 2 bardak iç dedi eczcım yağ yakımı ve tokluk için öyle içmemi önerdi..toklukla sorun yok şükür son kalanda yağdan gitsin diye çabalıyorum..:))
Bak bak ördek haçok şeker. Siz böyle çocukarınızdan bahsedince valla çocuk yapasım geliyor.Eşim zaten istiyor ben daha zamanı oluğunu düşünüyorum.Ama çocuk sahibi olmak güzel birşey:)
ve menüm..
sabah 1 bardak tarçınlı su..
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
2 dilim çok tahıllı kızarmış ekmek..
3 zeytin.
yarım domates yarım salatalık..
ara
10 badem
1 bardak mate çayı
öğle
bir bardak kefir
söğüş tavuk göğsü
1 adet yeşil biber..
akşam
tavuk salata
1 bardak ayran..
şimdide 1 bardak mate çayımı içtim..
masaj aletiyle masaj yaptır sabah 15 dk kadar birde akşam yapıcam..
su 2.5 litre..
Bence susadığını hissettiğin anda içeceksin. Yemek öncesi, sonrası, yemek arası hiç farketmez.
5 gün atak çok olur Hilal'cim. Ayrıca kolanın light ıda zararlı bence.
Kızlar bu arada ben tuzu hiç sevmem oldum olası yemeği ben yapıyorsam atmam içine yiyen ilave etsin derim.
Bugün okudum da kan basıncı zaten düşükse tuz tüketilmediğinde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi yaparmış acaba ondan mı oluyor benim ?
bugünkü menümüde yazayim
sabah
2 dilim cavdar
birini üstüne krem peynir
digerinin yarimd dilim,kasar
5 zeytin
salatalik
1 kuru incir
ara
1 elma
ögle
bir tabak bulgurlu kabak yemegi
2 dilim protein ekmegi
salata
yogurt
ara
1 havuc
1 saat sonra
biraz findik ve ceviz ( cok degil)
aksam
yarim kase flakes( sekersizdi bende süte azcik tatlandirici kattim)
bir tabak kabak yemegi
yogurt
bir dilim cavdar
2 litre su
bir kupa yesil cay
30 dk jillian
Öyle yapacağım artık sudan kaçmayacağım bakalım ..
Bakalım Ebru'cum cuma günü olan kiloma göre takılırım ama sevdiceğimin gelmesine az var gibi duruyor net belli olmasa da o zamana 55 olayım diyorum ..
Ben en fazla 1 kg alıp dönmeye çalışacağım sen de o sırada halletmiş olursun kilonu 1 hafta daha kalıp mezun oluruz Ebru'm ..
Ondandır tabii. Bu arada tuzu tamamen çıkartma hayatından. Çünki guatr hastalığı (iyot) da tuzla alakalı. Hem tansiyonun düşüyordur hemde allah göstermesin başka hastalıklara sebeb olur.
Afiyet olsun canım. Diğer yorumlara aynen katılıyorum.
Betül'ü dün ben paylaşım topiğinde gördüm canım. Hatta baktım bizim topiğe hiç yazmamış. Umarım Gülçin'de bir sorun yoktur. Ayrıca bugün Melek'in adını gördüm aşağıda ama yazmadı sanırım. Bende dedektif gibiyim. Şu ponpon vardı yaaaa oda başka zayıflama topiklerinde dolaşıyor
Ama ben diğer Betül'den umudumu kestim. Elif'te uğramaz oldu. Bi gitti gidiş o gidiş.
Püsküüt'ün bizi göndermeye niyeti yok ama. Ciddi ciddi o hedeflerimizi değiştirdi mi? Ama ben mezun olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?