Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tahmin etmem mi hiç özellikle kızın olunca konu çok duygusalsın ama düşe kalka büyüyecek sen kendini üzme annesi ..

canim krem peynirim yag orani 100 13 dü kasarda yarim dilimdi zaten ,bide bulgur pilavi yemedimki kabak yemginin icne koydum bulguru :)

%13 yağ oranı çok fazla Mumu'cum az değil ki ..
Aklında bulunsun diye dedim hani sürekli yeme her gün arada olur tabi ..

Bulgurlu kabak ile ekmek çok olmamış mı? Biraz dengelemen gerekiyor sanırım.Ayrıca mumucum sen kaç kg dın.Boy? unuttum da.sana da bir kilo tickeri yapalım.
canim cok fazla yoktu bulgur icinde,bide ekmek de protein ekmegi diye yedim zaten 100 grda 7 gr karbon var..ben suan 72,5 kilyoum canim boyumda 163 165 arasi,cizelgeyi ektra yapmadim biraz daha kilo vereyimde ozaman yapicam

canim nyie söyledin demeidm zaten :) ama burdaki peynirlerin yag oranlarina bakinca normal geliyo burda ki beyaz peynirin en yagsizi yüz gr da 45 gr yag var sözde az yagli tam yaglisida yüzde 60 zaten bunlara bakinca masum kaliyo yedigim kasarda yni yüz graminda 45 gr yag var yani ha beyaz yemisim ha kasar arketmiyoki zaten kasari nadir yerim ama tabi bunlar yüz gramda benim yedigim 15 gr di :)

mesaj tekrari...deli olacam he bu nedir böyle

Son düzenleme:

Ciddi misin Mumu'cum nasıl yiyorlar o kadar yağlı peyniri ya :26:
Peynir de o kadar yağ mı olurmuş ee tabi daha iyi o zaman kaşar falan

Ciddi misin Mumu'cum nasıl yiyorlar o kadar yağlı peyniri ya :26:
Peynir de o kadar yağ mı olurmuş ee tabi daha iyi o zaman kaşar falan

canim benim aldigim peynirler türk peyniri mesela pinar,gazi,süt diyari ordaki peyirler nasil hic bilmiyorum ben tek bildigim bimdeki aknaz peyniri 2,5 yag orani var

Afiyet olsun Hatice'cim. Diyorum ki acaba senin şu kilo verememendeki problem sütlü kahvemi? Bu haftadan sonra menülerinden çıkartsana bakalım nasıl olacak. Onlarsız menün daha güzel görünür bence.

Bence susadığını hissettiğin anda içeceksin. Yemek öncesi, sonrası, yemek arası hiç farketmez.

Kitapta light içecekler içmenin de iyi olduğundan bahsetmiş ben koladan falan tedirgin olmuyor değildim artık daha rahat içeceğim ..
Önümüzdeki hafta 5 gün atakla başlayacağım zaten ..

5 gün atak çok olur Hilal'cim. Ayrıca kolanın light ıda zararlı bence.

Onun yerine bir dilim ekmek yesen bence daha mantıklı olurdu. Güzel olmuş menün afiyet olsun canım.

evet hilalim onun gibi ama bildigin saman yedim yani de en azından daha zararsız normal pilavdan

Yemesen bile olurmuş yani

canim gülcin mutedeyyinmiydi,o izin istemisti sanirim yalnis hatirlamiyorsam ,betülü bilmiyom

Yok canım Gülçin aysecig betül yesilkubbe ..
Betül pek hevesli gelmişti izin sonrası acaba bir şey mi oldu diyorum, Gülçin'inlerin de tayin dönemi acaba onun da mı canını sıkacak bir şey oldu diyorum ..

Yesilkubbe betul mu
Ben buradayim:)

Aynen öyle Betül'cüm seni fark etmem mii

himm ozaman bi bilgim yok malesef

MErhaba kizlar

Aksam yemegi yemedim daha ama ne yiyecegimi biliyorum yazayim menumu:))

Saat 11de

1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytinden omlet
1 dilim kasar
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi

Saat 19da

Yogurt
Salata
1 dilim ekmek

Gözlerime inanamıyorum. Bu bir Betül menüsü olamaz

Çocuklar öyle zaten canım ben bazen kızarım iki dakika geçmez gelir sarılır yine. Ama sende çok abartma çünki çocuğu güzel yetiştirmek için arada bir kızmak ve hatalarını göstermek gerekiyor. Sen şimdi kızmasan bi gün o çöpün içinde bulursun onu

Yağ kalmış mı acaba Derya'cım sende

Bak bak ördek ha çok şeker. Siz böyle çocukarınızdan bahsedince valla çocuk yapasım geliyor.Eşim zaten istiyor ben daha zamanı oluğunu düşünüyorum.Ama çocuk sahibi olmak güzel birşey:)

Zamanımı varmış canım bu işin. Hiç bekleme bence dünyanın en güzel duygusu. Ben senin üzerine ikinciyi doğururum sanırım

Aynı eski Derya hiç değişmemiş. Öğünlerin arasına bir boşluk bırak yaaaa. Okurken bi tuhaf oluyorum

Çok güzel olmuş bu arada afiyet olsun.

Bence susadığını hissettiğin anda içeceksin. Yemek öncesi, sonrası, yemek arası hiç farketmez.

5 gün atak çok olur Hilal'cim. Ayrıca kolanın light ıda zararlı bence.

Öyle yapacağım artık sudan kaçmayacağım bakalım ..

Bakalım Ebru'cum cuma günü olan kiloma göre takılırım ama sevdiceğimin gelmesine az var gibi duruyor net belli olmasa da o zamana 55 olayım diyorum ..
Ben en fazla 1 kg alıp dönmeye çalışacağım sen de o sırada halletmiş olursun kilonu 1 hafta daha kalıp mezun oluruz Ebru'm ..

Ondandır tabii. Bu arada tuzu tamamen çıkartma hayatından. Çünki guatr hastalığı (iyot) da tuzla alakalı. Hem tansiyonun düşüyordur hemde allah göstermesin başka hastalıklara sebeb olur.

Afiyet olsun canım. Diğer yorumlara aynen katılıyorum.

Kızlar Gülçin ve Betül yok niye yoklar acaba bir aksilik yoktur inşallahh ..

Betül'ü dün ben paylaşım topiğinde gördüm canım. Hatta baktım bizim topiğe hiç yazmamış. Umarım Gülçin'de bir sorun yoktur. Ayrıca bugün Melek'in adını gördüm aşağıda ama yazmadı sanırım. Bende dedektif gibiyim. Şu ponpon vardı yaaaa oda başka zayıflama topiklerinde dolaşıyor

Ama ben diğer Betül'den umudumu kestim. Elif'te uğramaz oldu. Bi gitti gidiş o gidiş.

Püsküüt'ün bizi göndermeye niyeti yok ama. Ciddi ciddi o hedeflerimizi değiştirdi mi? Ama ben mezun olmak istiyorum

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon karışık sebzeli et yemeği
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Birazcık leblebi

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

Ebru'cum bilerek yaptığım bir şey değildi dediğim gibi önceden de tuzu sevmezdim ama dışarıdan ister istemez alıyormuşum şimdi fark ettim artık dikkat edeceğim bu konuda ..

NAsıl görmüşsün öyle ya Ebru'cum hmm şaşırdım Betül'e baya istiyor diye biliyordum ama neyse ..
Gülçinin de belki eşi falan evdedir ondan da olabilir ama haber verir inşallah ..
Pompon konusunda yorum yapmıyorum

Püsküüt şakasına dedi değiştirmedi hedefleri ama kilom yaklaştıkça üstüme hem bir rahatlık çöktü takmıyorum attım üstümden kilo stresini hem de yaparım ne kaldı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…