Afiyet olsun güzel olmuş.Kepekli pirinç esmer olan olsa gerek.Çok yememişsin ama yağlı değildir umarım.benimde menüm
sabah
2 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir
yumurta
öğlen
sütlü nescafe
badem fındık
kayısı
akşam
börülce yemegi
kepekli pirinçten yapılmış 3 kaşık pilav (o kadar da güzel değildi tadı yaa kepekli pirinçmi olurmuş)
spor: 1 saat
üff kizlar ya ,ben bugün doayamdim bi türlü,sanirim kac gündür evde olmanin verdigi bunalim basladi,kendimi bi yerlere atmam lazim ama nerdee evde iki cocuk biri hasta pöfffffff
Afiyet olsun güzel olmuş.Kepekli pirinç esmer olan olsa gerek.Çok yememişsin ama yağlı değildir umarım.
Evet yaaaa uğramamış bugün kimse. Bomboş kalmış topiğimiz. Ben iş yerinde okudum biraz ama yazamadım. İşlerim vardı dışarda birazda erken çıktım işten.
Maşallah diyelim aman nazar değmesin o zaman.
Tam merak etme düşer bir süre sonra diyecektim. Aşağıdaki mesajda yazmışsın zaten ateşi düştü diye. İnşallah iyileşir biran önce canım. Tekrardan geçmiş olsun.
Ohhh hadi bakalım erisin yağlar. Bu hafta senden çok iyi bir sonuç bekliyoruz unutma Eda'cım(İsmini karıştırmadım dimi )
bakcak kimse yokmu bir saatliginede olsa canım yaw yada sana gelcek birileri en azından iki laklak eder kafa dagıtırsın
evet hilalim onun gibi ama bildigin saman yedim yani de en azından daha zararsız normal pilavdan
üff kizlar ya ,ben bugün doayamdim bi türlü,sanirim kac gündür evde olmanin verdigi bunalim basladi,kendimi bi yerlere atmam lazim ama nerdee evde iki cocuk biri hasta pöfffffff
MErhaba kizlar
Aksam yemegi yemedim daha ama ne yiyecegimi biliyorum yazayim menumu:))
Saat 11de
1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytinden omlet
1 dilim kasar
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
Saat 19da
Yogurt
Salata
1 dilim ekmek
Ne kadarda az yiyorsun böyle.11 ile 19 arasında hiç acıkmadın mı? Ben bide 2 ara yaptım ama 2. arayı veya akşam yemeğini keşke yapmasaydım midem bulanıyor.MErhaba kizlar
Aksam yemegi yemedim daha ama ne yiyecegimi biliyorum yazayim menumu:))
Saat 11de
1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytinden omlet
1 dilim kasar
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
Saat 19da
Yogurt
Salata
1 dilim ekmek
onun yerine bulgur pilavı yesene turtam ..
Duygusal açlık da gerçekten en zoru ya ..
ay canim nerde ya 2 oglan cocugu hergün evde 3.dünya savasi yasiyoruz suanda bile birbirlerini yemekle mesguller :) büyügü nerdeyse 6 ufaklikda 3 yasini 2 ay geciyo
te
aynen canim,normal aclikla yersin karnini doyuyursun,böyle oldumu ne yersen ye doymuyosun,bide simdi hatirladim ben bide yarin öbür gün regl olucam ,sanirim tatlandiricili tariflerin zamaii geldi :)
bide ben tatlandirici olarak stevia aldim,nil gün kitabinda tavsiye etmisti,tamamen stevia yapragindan olusuyo ve insülinide yükseltmiyo-mus..gecen gün nescafe ictim onla bir tablet cok fena ttli yapti icemedim dogru.
Hadi yaaa.. Maşallah, Allah bağışlasın...
Ya insan kızmaya da kıyamıyo ki ya, ben kızıma kızınca çok kötü oluyorum, o anlamıyo bile kızdığımı ama içimden of bile desem vicdanım sızlıyo sonra
Hep çöpün kapağını kaldırıyo sürekli, geçen gün yine açtı içine uzattı elini bende korksun die çöpün kapağına vurdum böyle fiske attım yani parmağımla,biraz ses çıksın die, az ses çıktı ama beklemiyodu ya öyle bişeyi, yavrum bi zıpladı korkudan geldi bacağıma sarıldı, yapan benim yine gelip bana sarılıyo ördek, gece yatınca düşünüp ağladım salak gibi
Hadi yaaa.. Maşallah, Allah bağışlasın...
Ya insan kızmaya da kıyamıyo ki ya, ben kızıma kızınca çok kötü oluyorum, o anlamıyo bile kızdığımı ama içimden of bile desem vicdanım sızlıyo sonra
Hep çöpün kapağını kaldırıyo sürekli, geçen gün yine açtı içine uzattı elini bende korksun die çöpün kapağına vurdum böyle fiske attım yani parmağımla,biraz ses çıksın die, az ses çıktı ama beklemiyodu ya öyle bişeyi, yavrum bi zıpladı korkudan geldi bacağıma sarıldı, yapan benim yine gelip bana sarılıyo ördek, gece yatınca düşünüp ağladım salak gibi
cumaya az kaldı..bu hafta regl öncesindeyim ama kaçamaksız devam..birde eczaneden mate çayı aldım..günde 2 bardak iç dedi eczcım yağ yakımı ve tokluk için öyle içmemi önerdi..toklukla sorun yok şükür son kalanda yağdan gitsin diye çabalıyorum..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?