Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

üff kizlar ya ,ben bugün doayamdim bi türlü,sanirim kac gündür evde olmanin verdigi bunalim basladi,kendimi bi yerlere atmam lazim ama nerdee evde iki cocuk biri hasta pöfffffff

Afiyet olsun güzel olmuş.Kepekli pirinç esmer olan olsa gerek.Çok yememişsin ama yağlı değildir umarım.

üff kizlar ya ,ben bugün doayamdim bi türlü,sanirim kac gündür evde olmanin verdigi bunalim basladi,kendimi bi yerlere atmam lazim ama nerdee evde iki cocuk biri hasta pöfffffff

bakcak kimse yokmu bir saatliginede olsa canım yaw yada sana gelcek birileri en azından iki laklak eder kafa dagıtırsın

Yok canım ismim doğru Valla bilmiyorum, ben pek beklediğim kadar çok olacağını düşünmüyorum sonucun, ama geçen haftadan iyi olacağı kesinn..

bakcak kimse yokmu bir saatliginede olsa canım yaw yada sana gelcek birileri en azından iki laklak eder kafa dagıtırsın

canim aslinda esim isten geldikten sonra cikabilirim ama bu aksam oglumun gidecegi okulda toplanti var ön bilgilendirme gibi bisey ordan gelene kadar gec olur ,yarin aksama kadar bekliycem mecbur

MErhaba kizlar

Aksam yemegi yemedim daha ama ne yiyecegimi biliyorum yazayim menumu:))

Saat 11de

1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytinden omlet
1 dilim kasar
Domates salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi

Saat 19da

Yogurt
Salata
1 dilim ekmek

evet hilalim onun gibi ama bildigin saman yedim yani de en azından daha zararsız normal pilavdan

onun yerine bulgur pilavı yesene turtam ..

Duygusal açlık da gerçekten en zoru ya ..

MErhaba kizlar

Saat 11de

1 dilim kasar
Domates salatalik

Saat 19da

Yogurt
Salata
1 dilim ekmek

Şimdiye kadar çok güzel Betül ..

MErhaba kizlar

Saat 11de

1 dilim kasar
Domates salatalik

Saat 19da

Yogurt
Salata
1 dilim ekmek
Ne kadarda az yiyorsun böyle.11 ile 19 arasında hiç acıkmadın mı? Ben bide 2 ara yaptım ama 2. arayı veya akşam yemeğini keşke yapmasaydım midem bulanıyor.

onun yerine bulgur pilavı yesene turtam ..

Duygusal açlık da gerçekten en zoru ya ..

aynen canim,normal aclikla yersin karnini doyuyursun,böyle oldumu ne yersen ye doymuyosun,bide simdi hatirladim ben bide yarin öbür gün regl olucam ,sanirim tatlandiricili tariflerin zamaii geldi :)

bide ben tatlandirici olarak stevia aldim,nil gün kitabinda tavsiye etmisti,tamamen stevia yapragindan olusuyo ve insülinide yükseltmiyo-mus..gecen gün nescafe ictim onla bir tablet cok fena ttli yapti icemedim dogru.

ay canim nerde ya 2 oglan cocugu hergün evde 3.dünya savasi yasiyoruz suanda bile birbirlerini yemekle mesguller :) büyügü nerdeyse 6 ufaklikda 3 yasini 2 ay geciyo

te

Hadi yaaa.. Maşallah, Allah bağışlasın...
Ya insan kızmaya da kıyamıyo ki ya, ben kızıma kızınca çok kötü oluyorum, o anlamıyo bile kızdığımı ama içimden of bile desem vicdanım sızlıyo sonra
Hep çöpün kapağını kaldırıyo sürekli, geçen gün yine açtı içine uzattı elini bende korksun die çöpün kapağına vurdum böyle fiske attım yani parmağımla,biraz ses çıksın die, az ses çıktı ama beklemiyodu ya öyle bişeyi, yavrum bi zıpladı korkudan geldi bacağıma sarıldı, yapan benim yine gelip bana sarılıyo ördek, gece yatınca düşünüp ağladım salak gibi

Son düzenleme:

Çok iyi olmuş Mumu'cum çok doğal bir şey o bence de onunla tarifler yapabilirsin.

MErhaba kizlar

Saat 11de

1 dilim kasar
Domates salatalik

Saat 19da

Yogurt
Salata
1 dilim ekmek

Eda'cım ne kadar hassas olduğunu biliyorum bu konuda, eski zamanlarda daha yatakta dönemiyorken bir kere telefona bakmıştın sanırım düşmüştü kızın kaç gün üzülmüştün bak nasıl etkilendiysem unutmamışım ..

cumaya az kaldı..bu hafta regl öncesindeyim ama kaçamaksız devam..birde eczaneden mate çayı aldım..günde 2 bardak iç dedi eczcım yağ yakımı ve tokluk için öyle içmemi önerdi..toklukla sorun yok şükür son kalanda yağdan gitsin diye çabalıyorum..:))

Bak bak ördek ha çok şeker. Siz böyle çocukarınızdan bahsedince valla çocuk yapasım geliyor.Eşim zaten istiyor ben daha zamanı oluğunu düşünüyorum.Ama çocuk sahibi olmak güzel birşey:)

Hadi bakalım çok iyi gidiyorsun Derya'cım bu arada mesaj kutunu boşaltır mısın ?

ve menüm..
sabah 1 bardak tarçınlı su..
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
2 dilim çok tahıllı kızarmış ekmek..
3 zeytin.
yarım domates yarım salatalık..
ara
10 badem
1 bardak mate çayı
öğle
bir bardak kefir
söğüş tavuk göğsü
1 adet yeşil biber..
akşam
tavuk salata
1 bardak ayran..
şimdide 1 bardak mate çayımı içtim..
masaj aletiyle masaj yaptır sabah 15 dk kadar birde akşam yapıcam..
su 2.5 litre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…