Olabilir valla.Yarından itibaren çıkarayım
Hayıııııırrrrrrrr mezun olmayınnnnnn.Bende varım.Siz hedefleri düşürünNe kadar bencilim ama.Temmuz 1 tatile çııkıyoruz inşallah.Gerçi milli eğitim bakanının temmuz 15 yapma niyeti var ama neyse inşallah olmaz.Ben o zamana kadar buradayım.Hedefime ulaşacağımı sanmıyorum ama eylül 1 yine burada olurum.O yüzden en azından temmuza kadar mezun olmayın lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.
Afiyet olsun canım da inşallah şu dişin geçer de rahatlarsın.
onun yerine bulgur pilavı yesene turtam ..
Duygusal açlık da gerçekten en zoru ya ..
Kızlar bu arada ben tuzu hiç sevmem oldum olası yemeği ben yapıyorsam atmam içine yiyen ilave etsin derim.
Bugün okudum da kan basıncı zaten düşükse tuz tüketilmediğinde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi yaparmış acaba ondan mı oluyor benim ?
Afiyet olsun Hatice'cim. Diyorum ki acaba senin şu kilo verememendeki problem sütlü kahvemi? Bu haftadan sonra menülerinden çıkartsana bakalım nasıl olacak. Onlarsız menün daha güzel görünür bence.
Bence susadığını hissettiğin anda içeceksin. Yemek öncesi, sonrası, yemek arası hiç farketmez.
5 gün atak çok olur Hilal'cim. Ayrıca kolanın light ıda zararlı bence.
Onun yerine bir dilim ekmek yesen bence daha mantıklı olurdu. Güzel olmuş menün afiyet olsun canım.
Yemesen bile olurmuş yani
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon karışık sebzeli et yemeği
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Birazcık leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
Menum:
Kahvalti
menemen
1 dilim ekmek
Oglen
1 kase corba
Aksam
Sut
Hicbisey canim istemedi disimin agrisindan kac agri kesici ictim
faydasi olmadi, 10 gun nasil gececek bilmiyorum, normal sartlarda 3_4 gunden azalmasi lazim dedi ama bakalim ..
Valla Ebrucum acele etmenin bir yöntemi varsa yapayım.Yemeği tamamen mi bıraksam neBiz zaten mezun olunca tam olarak gitmeyiz sanırım. En azından benimde koruma dönemim olacak. Yani bir süre daha burdayım. Sende acele edersen yetişirsin bize
İyi geceler canım.Kızlar şuan dışarda hava o kadar kötü ki anlatamam. Yaklaşık yarım saattir deli gibi yağmur yağıyor ve öyle bir gökgürültüsü oluyor ki anlatamam. Ben bile korktum yani. Nerdeyse apartman sallanıyordu. Ben çıkıyorum artık. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman
İnşallah bir an önce geçer ağrın Gönül ..
Ağrı kesici falan fayda etmiyordur dimi?
Ayyy kıyamam ben sana yaaaaa. Antibiyotik kullanmaya başladın yaaa dediği gibi bikaç güne kalmaz azalır ağrın.
[/B][/I][/COLOR]
Kızlar şuan dışarda hava o kadar kötü ki anlatamam. Yaklaşık yarım saattir deli gibi yağmur yağıyor ve öyle bir gökgürültüsü oluyor ki anlatamam. Ben bile korktum yani. Nerdeyse apartman sallanıyordu. Ben çıkıyorum artık. Herkese iyi geceler öpüyorum kocaman
ayy ben az cekmedim o agrıyı gecmiyor istedigin kadar agrı kesici iç ama merak etme canım antibiyotigini düzenli alınca 3 en geç 4 güne geçer ama bitirene kadar al antibiyotigi gecti diye bırakma
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]SPORUMU GURURLA SUNARIM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı
hareket[/TD]
[TD="align: center"]Yan Bel
Hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs
Hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
..
Valla Ebrucum acele etmenin bir yöntemi varsa yapayım.Yemeği tamamen mi bıraksam neSenin 6 kgmın kalmış.Bende Temmuza kadar o kadar versem başka birşey istemem.
İyi geceler canım.
Günaydın Takımımın güzel ve çıtır hatunları
Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize
günaydın kızlarrr
Gunaydiin kizlarr, dunki msj sayilari chika ya mi atiliyor cok takip edemedim ?
Teşekkürler Gönülcüm.
Masallah canim, spordaki azmine hayranim
İnşallah canım inşallah.Sütlü kahveyi bırakmak zor biraz ,yeni bir içecek çeşidi bulmam lazım.Okulda sürekli çay çekilmiyor.İnşallah canım ama bence sen verirsin 6 kiloyu hiç merak etme. Ama biran önce şu sütlü kahveyi bir çıkar bakalım menünden nasıl etkileyecek.
Günaydın Takımımın güzel ve çıtır hatunları
Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize
günaydın kızlarrr
Teşekkürler Gönülcüm.
İnşallah canım inşallah.Sütlü kahveyi bırakmak zor biraz ,yeni bir içecek çeşidi bulmam lazım.Okulda sürekli çay çekilmiyor.Az önce azıcık süt koyduğum kahveyi içtim ama ikindi saatinde birdaha asla kahve süt vb. içmeyeceğim.Dün çok rahatsız oldum.
Günayydınlar kızlar
HERKESE GÜNAYYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN
Hayıııııırrrrrrrr mezun olmayınnnnnn.Bende varım.Siz hedefleri düşürünNe kadar bencilim ama.Temmuz 1 tatile çııkıyoruz inşallah.Gerçi milli eğitim bakanının temmuz 15 yapma niyeti var ama neyse inşallah olmaz.Ben o zamana kadar buradayım.Hedefime ulaşacağımı sanmıyorum ama eylül 1 yine burada olurum.O yüzden en azından temmuza kadar mezun olmayın lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn.
Tamam ben de sizinle beraber bitiriyorum
Bu hafta kac cikicam ben bakalim:))
Reyhan ablacım sanırım unuttun sen listeleri hazırlamayı. İki günün listeside yayınlanmadı hala. :26:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]SPORUMU GURURLA SUNARIM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı
hareket[/TD]
[TD="align: center"]Yan Bel
Hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs
Hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk
[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[TD="align: center"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
..
Valla Ebrucum acele etmenin bir yöntemi varsa yapayım.Yemeği tamamen mi bıraksam neSenin 6 kgmın kalmış.Bende Temmuza kadar o kadar versem başka birşey istemem.
iNSALlah hilal cim dis agrisi gercekten cok kotu yaa..
Birde korkuyorum iltihap vucuda dagilir diye, oyle bir agryor zonkluyor ki kulaklarmda bogazimda boynumda hissediyorum
Agri kesicilerin de cok faydasi olmuyor iste ..
Gunaydiin kizlarr, dunki msj sayilari chika ya mi atiliyor cok takip edemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?