Afiyet olsun güzel olmuş.ve menüm..
sabah 1 bardak tarçınlı su..
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
2 dilim çok tahıllı kızarmış ekmek..
3 zeytin.
yarım domates yarım salatalık..
ara
10 badem
1 bardak mate çayı
öğle
bir bardak kefir
söğüş tavuk göğsü
1 adet yeşil biber..
akşam
tavuk salata
1 bardak ayran..
şimdide 1 bardak mate çayımı içtim..
masaj aletiyle masaj yaptır sabah 15 dk kadar birde akşam yapıcam..
su 2.5 litre..
ve menüm..
sabah 1 bardak tarçınlı su..
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
2 dilim çok tahıllı kızarmış ekmek..
3 zeytin.
yarım domates yarım salatalık..
ara
10 badem
1 bardak mate çayı
öğle
bir bardak kefir
söğüş tavuk göğsü
1 adet yeşil biber..
akşam
tavuk salata
1 bardak ayran..
şimdide 1 bardak mate çayımı içtim..
masaj aletiyle masaj yaptır sabah 15 dk kadar birde akşam yapıcam..
su 2.5 litre..
Hadi bakalım çok iyi gidiyorsun Derya'cım bu arada mesaj kutunu boşaltır mısın ?
Maşallah Derya'cım gayet iyi olmuş protein ağırlıklı gitmende korumanda yardımcı oluyordur ..
onun yerine bulgur pilavı yesene turtam ..
Duygusal açlık da gerçekten en zoru ya ..
Kızlar bu arada ben tuzu hiç sevmem oldum olası yemeği ben yapıyorsam atmam içine yiyen ilave etsin derim.
Bugün okudum da kan basıncı zaten düşükse tuz tüketilmediğinde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi yaparmış acaba ondan mı oluyor benim ?
Hadi yaaa.. Maşallah, Allah bağışlasın...
Ya insan kızmaya da kıyamıyo ki ya, ben kızıma kızınca çok kötü oluyorum, o anlamıyo bile kızdığımı ama içimden of bile desem vicdanım sızlıyo sonra
Hep çöpün kapağını kaldırıyo sürekli, geçen gün yine açtı içine uzattı elini bende korksun die çöpün kapağına vurdum böyle fiske attım yani parmağımla,biraz ses çıksın die, az ses çıktı ama beklemiyodu ya öyle bişeyi, yavrum bi zıpladı korkudan geldi bacağıma sarıldı, yapan benim yine gelip bana sarılıyo ördek, gece yatınca düşünüp ağladım salak gibi
belki de, senin zaten psikolojik olarak hassas bir bünyen var, onunla birlşince belki etki ediyordur.
Çok iyi olmuş Mumu'cum çok doğal bir şey o bence de onunla tarifler yapabilirsin.
Kızlar bu arada ben tuzu hiç sevmem oldum olası yemeği ben yapıyorsam atmam içine yiyen ilave etsin derim.
Bugün okudum da kan basıncı zaten düşükse tuz tüketilmediğinde tansiyon düşüklüğü, baş dönmesi yaparmış acaba ondan mı oluyor benim ?
yapicam yapmasinada canim,dozunu ayarlayana kadar yandim,gercekten cok fazla tatli yapiyo
Olabilir Hilal. Benim de tansiyonum normalde çok düşüktür ordan biliyorum.
Canım ondandır.Beni arkadaşlarım da eşimde iyi bilir.Özellikle dışarıda gezince ben kesinlikle bir tuzlu ayran içerim.Üniversitede adım çıkmıştı
Ayarlarsın onu da Mumu'cum ya zamanla ..
Bugün netleştirdim bu konuyu yazın zaten daha çok düşer normalde abur cubur fast food falan yerdim tuzu oradan karşılayınca çok dönmüyordu tabi şimdi onları da yemeyince çok etkilemiş demek .
bugünkü menümüde yazayim
sabah
2 dilim cavdar
birini üstüne krem peynir
digerinin yarimd dilim,kasar
5 zeytin
salatalik
1 kuru incir
ara
1 elma
ögle
bir tabak bulgurlu kabak yemegi
2 dilim protein ekmegi
salata
yogurt
ara
1 havuc
1 saat sonra
biraz findik ve ceviz ( cok degil)
aksam
yarim kase flakes( sekersizdi bende süte azcik tatlandirici kattim)
bir tabak kabak yemegi
yogurt
bir dilim cavdar
2 litre su
bir kupa yesil cay
30 dk jillian
Eda'cım ne kadar hassas olduğunu biliyorum bu konuda, eski zamanlarda daha yatakta dönemiyorken bir kere telefona bakmıştın sanırım düşmüştü kızın kaç gün üzülmüştün bak nasıl etkilendiysem unutmamışım ..
Mumu'cum krem peynir ve kaşar peyniri çok tüketmemeni tavsiye ederim yağ oranları çok yüksek, menün dolu dolu olduğundan ufak ayrıntılar önemli.
Bugünkü menün bana çok fazla geldi.
Bulgur pilavı havuç elma incir, kuruyemiş hepsi yenilecek şeyler ama hepsi birden olunca çok olmuş.
Bulgurlu kabak ile ekmek çok olmamış mı? Biraz dengelemen gerekiyor sanırım.Ayrıca mumucum sen kaç kg dın.Boy? unuttum da.sana da bir kilo tickeri yapalım.bugünkü menümüde yazayim
sabah
2 dilim cavdar
birini üstüne krem peynir
digerinin yarimd dilim,kasar
5 zeytin
salatalik
1 kuru incir
ara
1 elma
ögle
bir tabak bulgurlu kabak yemegi
2 dilim protein ekmegi
salata
yogurt
ara
1 havuc
1 saat sonra
biraz findik ve ceviz ( cok degil)
aksam
yarim kase flakes( sekersizdi bende süte azcik tatlandirici kattim)
bir tabak kabak yemegi
yogurt
bir dilim cavdar
2 litre su
bir kupa yesil cay
30 dk jillian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?