Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlarr..
Temizlik yaptım sabahtan beri, ses çıkaracak herşeyi yaptım, şimdi kızımı uyuttum yeşilçayımı içerken dinleniyorum biraz.. Sonra da sessiz işleri yapmaya devam.
hufff çok yoruldum ama..
Hilalcim, rüyan çok güzel ya, inşallah bilinçaltı değildir de güzel haberin habercisidirr..

Ohh maşalalh ne spor olmuştur o temizlik şimdi ..

İnşallah Eda'cım inşallah yarın göreceğiz bakalımmm ..

Bu arada ben dünkü menümü yazayım..

Sabah,
1 muz

Öğle,

2 yk sade special K + 2 yk meyveli müsli
Yarım yağlı süt ile.

Akşam,
ekmek içi konmamış 4 adet köfte ve karpuz

Hürrem izlerken,
( bu da ayrı bi zaman dilimi oldu artık hayatımızda, sabah öğlen vs gibi )

1 fincan espresso
1 şişe maden suyu

su 2 lt
spor yarım saat move fitness

Son düzenleme:

Muzu sabah tüketmen çok iyi olmuş Eda'cım ..
Öğle ve akşam harika.
Espressoda da şeker yoksa sporla beraber mükemmel bir gün geçirmişsin ..

Ohh maşalalh ne spor olmuştur o temizlik şimdi ..

İnşallah Eda'cım inşallah yarın göreceğiz bakalımmm ..

Hemde nasıl yaa, 1 saat spor yaptığımla aynı teri döktüm. Bi de kızım sürekli badi badi yürüyo peşimde, muhtar gibi eli belinde bakıyo napıyorum diye, süpürgeden kaçıyo falan, temizlikten yorulduğumun 2 katı da onu düşürmiyim diye verdiğim çabadan dolayı yoruldum.

Muzu sabah tüketmen çok iyi olmuş Eda'cım ..
Öğle ve akşam harika.
Espressoda da şeker yoksa sporla beraber mükemmel bir gün geçirmişsin ..
Ya sabah kızım pek bişey yemedi birsürü şey yaptım ona denedim olmadı, saat de 10 oldu bu arada, bende ekmek fln yiyeceğime bi muz yiyim de öğleni bekliyim dedim. İyi de oldu çok hafif bi gündü.
Espressoda da şeker yoktu, kahvenin hiçbi türünü şekerle içemiyorum. Hatta önceden de siyah çaya attığım 1 kesmeşeker dışında normalde de şeker atmıyordum içeceklere, çünkü meyveyi çok tüketiyorum, bi de normal şekerle yüklenmiyim diye.. Hele şimdi şeker kullanmıyım die siyah çay içmiyorum paso yeşilçay, akşamları da sade espresso

Normal tabi ya kızını şöyle hayal ediyorum doğru mu ?
Beyaz tenli, yanaklar biraz tombiş öndeki dişleri bir kaç tane çıkmış saçlar kıvırcık çok şeker bir şey ..

O zaman tam nazar boncukluksun

Beyaz tenli, yanaklar tambiş sayılır ( bu aralar bişey yemiyo eşşek zayıfladı ) Dişlerinin 16 tanesi çıktııııı, çok erken diş çıkarmaya başladı kızım.. saçlar henüz kıvırcıklanmaya başlıyo, çok seviniyorum lüleli olucak diye

Hayır olsun canım.İnşallah zorluklardan sonra gelen mutluluktur.Yarın haber alınca hemen bize de haber ver olur mu yoksa çok merak ederiz.

inş. cnm hepimiz güzel hayırlı haberler alırız.pastalarımın çoğunu akşamdan yapacağım. belki yarın sabah, ya moral bozukluğundan yada sevinçten bişey yapamayabirim
Canım kolay gelsin sana.İnşallah siz de çok güzel haberler alırsınız.Hadi hayırlısı bakalım.

Çok güzel olmuş Eda afiyet olsun.

Ayy ne güzel ya nazar değmesin ..
Zorlama ama yemesi için o zaten ihtiyacı olanı yiyor fazlası ileride kilo sebebi ..

Çok güzel olmuş Eda afiyet olsun.
Sağol canım..

Ayy ne güzel ya nazar değmesin ..
Zorlama ama yemesi için o zaten ihtiyacı olanı yiyor fazlası ileride kilo sebebi ..

Zorlamıyorum zaten ya, aç durması zaten imkansız, aç olduğunda ağlıyo yemek için. o zamanlar ne verebilirsem veriyorum, su da çok iyi içiyo maaşallah.
Kayınvalidem sürekli "ayy çok zayıfladı çok, yedir yedir bol bol" diyip duruyo, sanki aç bırakıcam kendi kızımı (Tipik gelin muhabbetini de yaptım arada )

Onlar alışmış Eda'cım çocuğun sağlığını kilosuyla bir tutuyorlar.
Ne güzel sen zorla yedirmiyorsun, çoğu anne yesin aç kalmasın diye peşinde koşup zorla yediriyor benimkiler de öyleymiş kilolarım o zamanlardan kalma.
Hatta sabaha kadar uyuyamazmışım tokluktan ama çok geç anlamışlar nedenini

Bence de her şeyi hazırla şimdiden yarına kalmasın.
Ama mutlaka bize de haber ver olur mu ?
Ben de ne durumda olacağım bilmiyorum ama eğer listeye bakamazsam saolsun Ebru'm yapacak mutlaka haber vermeye girerim ..

haber veririm mutlaka öğrenince hilalcim.sen de yaz hemen öğrenince.hayırlısı olsun hakkımızda...

Akşam yemeğini erken yedim,geldim.
İŞTE MENÜM
SABAH
Dukan krep
Menemen,peynir
Yeşil çay

ARA
Kahve

ÖĞLEN
2 dilim ekmek
Domates,salatalık
Zeytin,peynir,salça

AKŞAM
Yemeğin içinden 3küçük köfte
Piyaz
Yarım dilim ekmek

Afiyet olsun Hatice'cim hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alacaksın yarın ..

Hayır olsun inşallah. Umarım yarın güzel bir sonuç alırsınız canım.

Off hiç mi geçmez zaman heyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ..

Ayy bende heyecanlanmaya başladım sizinle birlikte

inş. cnm hepimiz güzel hayırlı haberler alırız.pastalarımın çoğunu akşamdan yapacağım. belki yarın sabah, ya moral bozukluğundan yada sevinçten bişey yapamayabirim

Ayşe'cim hemen at o üstündeki gerginliği bana kadar geldi vallahi. Bende gerildim şimdi. :18:

Bence de her şeyi hazırla şimdiden yarına kalmasın.
Ama mutlaka bize de haber ver olur mu ?
Ben de ne durumda olacağım bilmiyorum ama eğer listeye bakamazsam saolsun Ebru'm yapacak mutlaka haber vermeye girerim ..

İnşallah bir hata yapmam Hilal'cim. Siz hayırlı haberler le dönünde. Ayrıca kilo bildirimi yapmayıda unutmayın

Eda'cım yaaaa o kıvırcıklar ilk saç kesiminden sonra kayboluyor. Benim kızımın saçlarını ilk 4 yaşındayken kestirdik. Çok uzamıştı. Hatta saklıyorum hala ucu lüle lüleydi. Kestirdikten sonra düzleşti.

Nerede bu takımmm ?

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayum

Afiyet olsun canım. İkindi arası olmayınca daha güzel olmuş menün.

İnşallah iyi olur bakalım Ebru'cum yok yok unutmam kilo bildirmeyi muhtemelen gelirim zaten ama belki telefonu kapatamazsak sonuca göre diyorum ..
Mutlaka kilomu da bildiririm haberi de veririm listeye de bakmaya çalışırım ama çok teşekkür ederim iyiki varsın

Afiyet olsun Hatice'cim hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alacaksın yarın ..
İnşallah canım inşallah

Afiyet olsun canım. İkindi arası olmayınca daha güzel olmuş menün.
Bence de Ebrucum.Okuldan gelince acıkıyorum ne yazık ki.Ya akşam yemeğini erken yiyeceğim(bugün 16:30 gibi yedim).Yada ara yaparsam hafif yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…