Kızlar öyle rüyalar gördüm ki bugün off yani ..
Hayatta en çok korktuğum tıbbi şeylerdendir lavman, lavman yapıyorlardı bana sabah uyanmamla tuvalete gitmem de bir oldu hiç direk koşmazdım
Sonra diyorlar ki tayin sonuçları belli olacak ama ama önce şu tepelik yeri koşarak çıkacaksın bir sürü de insan var ben nasıl koşuyorum anlatamam size ilk önce ben varıyorum sonra orada uçurum gibi bir şey var ve 2 tane kalın halat buradan geçmelisin diyorlar ellerinle ipi kavrayarak o sırada telefonum varmış cebimde çalıyor ne olur bakayım diyorum olmaz diyorlar açamıyorum ama telefona bakacağım diye geçemiyorum da sonra telefonu birine veriyorum geçiyorum karşıya bir kızla konuşuyoruz sevdiceğimin tayini Ankaraya çıkmış artık yanıma gelecek beraber olacağız diye anlatıyorum.
Ama telefon konuşmasını yapamadım nereden öğrendim bilmiyorum.
Şu gün de bir geçsin hayırlısıyla ..
Kızlar öyle rüyalar gördüm ki bugün off yani ..
Hayatta en çok korktuğum tıbbi şeylerdendir lavman, lavman yapıyorlardı bana sabah uyanmamla tuvalete gitmem de bir oldu hiç direk koşmazdım
Sonra diyorlar ki tayin sonuçları belli olacak ama ama önce şu tepelik yeri koşarak çıkacaksın bir sürü de insan var ben nasıl koşuyorum anlatamam size ilk önce ben varıyorum sonra orada uçurum gibi bir şey var ve 2 tane kalın halat buradan geçmelisin diyorlar ellerinle ipi kavrayarak o sırada telefonum varmış cebimde çalıyor ne olur bakayım diyorum olmaz diyorlar açamıyorum ama telefona bakacağım diye geçemiyorum da sonra telefonu birine veriyorum geçiyorum karşıya bir kızla konuşuyoruz sevdiceğimin tayini Ankaraya çıkmış artık yanıma gelecek beraber olacağız diye anlatıyorum.
Ama telefon konuşmasını yapamadım nereden öğrendim bilmiyorum.
Şu gün de bir geçsin hayırlısıyla ..
selam kızlarrr ben geldim
sabah kahwaltım
2 dilim çavdar 1 kk peynir çay
canım bişi istemedi sabah öğlen ne yesem ki
inşallah hayırlısıyla güzel bi yer olur ..
sizin için ankara neden önemliki şekerim başka bi yer olursa hemen düğün kız düğüüün ardındann
Gunaydiiin
Gunaydin diyecek zaman gecti ama yeni girebildim:))
Hilal mesaj sayilarini atiyorum ama cok cok iyi degil bu hafta katilimim
Daha tam adapte olamadim sanki unutuyorum girmeyi bazen:))
Ama olsun ben vereyim de sonra girsem de olur listeye
Ne ruyalar gormussun oule ya hayra cikar insallah
hilalim bence sizin istediginiz yerlerden birisi olacak lavman kısmı hariç rüyan cok güzel çünküben senden daha cok merak ediyorum valla he
öff bugün hiç birşey yapasım yok kızlar yaww sporada gitmicem evde kendi çapımda bişiler yapıcam çok sıkılıyorum havada sıkıntılı kapalı yagmur yagsada rahatlasa bari bu arada sabah kiraz sapı çayı içtim aktardan kiraz sapı almıstım direk tuvalete cıkarttı beni kabızlıgı olanlar içsin bence yani
selam kizlar,
sabah oglumu doktora götürdüm eve geldim üstümü cikarip sporumu yaptim ama cok yorgunum ,aksama gelirim belki..
hilalcim belli oldu mu tayin görecek mi sevdiğin
benimde dün moralimi bozan saçma sapan bişey oldu bi de regl oldum zaten hassasım çok taktım kafaya.Allahtan eşim evdeydi moralimi düzeltmeye çalıştı ama yine tam düzelmiş sayılmam.reglnin büyük etkisi var çok hassas ve gergin oluyorum.yarın için hiç heyecanım kalmadı hatta içim sıkılıyor.bide misafirim var yarın.yavaş yavaş temizlik yapıyorum sonra da pasta falan yapacağım.
Yok canım belli olmadı yarın göreceğiz bakalım ama evraklar istendiğinden olur gibi geliyor.
Regl dönemi hassaslığı kötü bir zaman gelmiş Ayşe'cim, misafirler falan da olunca şimdi zoraki geliyordur sana inşallah güzel haberleri alırsın da bu sıkkınlığından hiç bir şey kalmaz ..
inş. cnm hepimiz güzel hayırlı haberler alırız.pastalarımın çoğunu akşamdan yapacağım. belki yarın sabah, ya moral bozukluğundan yada sevinçten bişey yapamayabirim
Off hiç mi geçmez zaman heyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ..
öyle zamanlarda zaman gemez hilalim
yarın büyük gün ha..hadi hayrlısı kuzu..geçmez nefesin daralır saat geçmez.bakit geçmez haber geldimide kuş olursun kuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?