Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam belki giremem kum dökmediğime ve gaz sancısı olduğuna karar verdim ama çok sancım var iki büklüm yürüyorum
bari yediklerimi yazayım
sabah 4 dilim salam yarım ceviz 1tane etimek
öğlen yarım ekmek arasındaki köfteleri yedim 1,5 dilim ekmek yedim ve ayran içtim
yarım ekmeği yemedim yani dayandımve eşimin iskenderinden 1 çatal aldım
sonra kiraz yedim ara gibi oldu
2grisin 1 kaçtane 3ü geçmez bisküvi veşuan %100 elma suyumu içiyorum bunlar genelde 1saat arayla oldu gliba

neyse akşamm ne yerim çorba içerim yada nohut yerim bilmiyorum ama çoban salata yiyecem o kesin
bide cacık yada yoğurt akşam girme ihtimalim yok gibi ama inşallah girerim ve görüşürüz

meeeelllllllllliiiiiiiiis dersler bitmedimi yada sınavlar şekerimmmmmmmmmm

bu arada can yücel çok severim ama can dündar hiç bana hitap etmiyor yazıları eyvallah ama okadar

melzeyit en son planlamıyordu ama aratırdığından ben getirdim ad 1 için detayını bilsin diye,
sağolsun hep yanımızdaydı...

melzeyit en son planlamıyordu ama aratırdığından ben getirdim ad 1 için detayını bilsin diye,
sağolsun hep yanımızdaydı...

canım bizlerin sizin karşınızda olduğumuz yok hepemizin amacı ortak kilo vermek ama bu şekilde olunca insanın tereddütleri ister istemez oluyor umarım senin için ve arkadaşlar için iyi olur

melyezit canım benim bişey demedim yanlış anlama,
bizde başlamadan aynı tereddüdü yaşadık anlıyorum ben seni çok ii hemde...

kızlar nedir bu rejimler ya hiç bişe anlamadımCADIARZUbende uzun zamandır anca bakabiliyorum geçmiş sayfaları okumaya üşendim çok olmuşlar çünkü,ablam bu çarşamba gidiyo istanbula bende kaldığım yerden devam edicem inş. gerçi bol sıvı tüketmeye çalışıyorum,adetimde yakın halsizlik yapıyo ama bu halsizliğe rağmen sabah yürüyerek çarşıya gittim kurs çıkışı da yürüyerek çarşıya geldima.sah bir isteiğim kiloya ulaşabilsem hayal değil ama zorlanıyorum:bbo:

kızlar hepinize tek tek ve uzun uzun cevap yazdım ama bilgisayarın şarjı bitti tekrar yazamayacağım. Özetleyeyim.
Adcım takımı sen toparlamışsın tatlım teşekkürler, çok güzel vakit ayırmışsın. Sk. nasıl gitti bugün? Melzeyitim umarım önemli bir şey yoktur belli olunca yaz tatlım, sınavım yarın son. Bugünde hem çok görevim vardı hem de kendi dersimin sınavı vardı. Yarın da 3 tane sonra işlem tamamdır. Dosbam tırtılım iyi tatiller mesaj alınmıştır canlarım. umcum kilonu ver ve canınısıkanları utandır tatlım. jojelim plates nasıl gidiyor. Karamanlım bence de biran önce doktoruna git neymiş çıksın ortaya. Acıbiberim şişmişsindir. Emirelim hoşgeldin hemen ver kilolarını cezan var unutma zemuszemus
Şişgom patborim nerdesiniz?

merhaba kızlar ben de bugün yaklaşık 80 dakika yürüyüş yaptım..diyet olarakta iyi gittim..akşama sadece karpuz yemeyi düşnüüyorumopuyorumnanaktan
yarın da sağlık orucu na başlıycam..gelişmeleri sizlerle de paylaşırımkaydirigubbakcemile5

ben bugün bi,raz kötü beslendim. Sabah tost, öğlen tava köfte, akşam yine ızgara çok et ağırlşıklı oldu. Bi de ö.sonra bir hocamız doçent oldu onun kutlamasında 2 baklava klava:
her cezaya razıyım.

melankoli diyet deneyimleri sayfasında bulabilirsin detayları. Biri sarıkırmızı biri sağlık orucu.
shopaolic canım afiyet olsun dikkat et o dieti yaparken.

hayalgözlüm hoşgeldin canım deneyimlerinizi okuyacağım şimdi opuyorumnanaktan

ben takıma ne zaman gircem hani iznliydim ya melis ablacım?önümüzdeki pazartesimi yada bu cumadan sonra mıCADIARZUdüğünleri atlattık çok şükür bu hatasonu en yakın arkadaşımıda evlendiriyorum ama benlik bişe yok,bizim düğünler bitti çünküa.s

melankolim canım biliyorsun diskalifiye olmuştun kilo bildirimi yapmadığın için, şimdi her yeni üye gibi paylaşımına ve zamanında kilo bildirimi yapmana göre takıma asil üye olacaksın tatlım.

slm güzeller sizi merak ettim
geçmişi okumaya çalıştım ama vaktim yok (
karamanlı ablam hastay ve melzeyit abla hasta okuduğuma göre geçmiş olsun meliscim bebğin hastalanmış heralde geçmiş olsun
eğer atladğığım varsa affola hepinize geçmiş olsun görüşmek üzere öptüümm

canım hoşgeldin. Melzeyiti ben de merak ettim gerçekten.
yok tatlım kızım hasta değil de diş galiba bu sefer, çok huyusuz.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…