umcum naber? burda bekliyorum kimsecikler glmiyor?
nasılsın neler yaptın?
ben 7de kalktım, 40 dk yürüdüm 20 dk koştum,şimdi biraz dinlendim, duş aldım buraya geldim hemen
birazdan kahvaltı yapcam tekrar günaydın herkese a.s.
oh oh sağlıklı yaşam süper...erken yt erken kalk bir de spor...
ben de sabah 1 dilim tahıllı ekmekle 1 dilim peynir yedim
canım benim 2 ünlü diyet var şimdi.sağlık orucu ve sarıkırmızı diyeti ben sarıkırmızı yapıyorum.sağlık orucunda okadar aç duramam. kafamçokkarıştı ama sarıkırmızı gayet iyi.her saat birşeyler yiyip içiyorsun bende hatta bazılarını yarıma indirdim.özellikle domates suyu çok tok tutuyor.sende istersen başla hayatım.adcım sende şu ünlü rejimi yapıyorsun herhalde canım
canım benim sende sarı kırmızıya başla hadi hayatım.kızlar nedir bu rejimler ya hiç bişe anlamadımCADIARZUbende uzun zamandır anca bakabiliyorum geçmiş sayfaları okumaya üşendim çok olmuşlar çünkü,ablam bu çarşamba gidiyo istanbula bende kaldığım yerden devam edicem inş. gerçi bol sıvı tüketmeye çalışıyorum,adetimde yakın halsizlik yapıyo ama bu halsizliğe rağmen sabah yürüyerek çarşıya gittim kurs çıkışı da yürüyerek çarşıya geldima.sah bir isteiğim kiloya ulaşabilsem hayal değil ama zorlanıyorum:bbo:
opuyorumnanaktan diyet gayet güzel geçti çok iyiydi hayatım.hatta en son yoğurt yedim yağsız yoğurdum yoktu bende yarısı kadar yağlı yoğurt yedim. :dance: yokluğun hissediliyor. inşallah hayırlısı ile sınavları bitirip gel hayatım. a.s. a.s.kızlar hepinize tek tek ve uzun uzun cevap yazdım ama bilgisayarın şarjı bitti tekrar yazamayacağım. Özetleyeyim.
Adcım takımı sen toparlamışsın tatlım teşekkürler, çok güzel vakit ayırmışsın. Sk. nasıl gitti bugün? Melzeyitim umarım önemli bir şey yoktur belli olunca yaz tatlım, sınavım yarın son. Bugünde hem çok görevim vardı hem de kendi dersimin sınavı vardı. Yarın da 3 tane sonra işlem tamamdır. Dosbam tırtılım iyi tatiller mesaj alınmıştır canlarım. umcum kilonu ver ve canınısıkanları utandır tatlım. jojelim plates nasıl gidiyor. Karamanlım bence de biran önce doktoruna git neymiş çıksın ortaya. Acıbiberim şişmişsindir. Emirelim hoşgeldin hemen ver kilolarını cezan var unutma zemuszemus
Şişgom patborim nerdesiniz?
aşkım benim tatile az kaldı en azından bu hafta birşeyler yap.hadi tut bakem iştahını. tekrar başla hayatım diyete belki bu sefer faydalı olur.ama kaçamak yok ona göreiyi akşamlar canlarım..yaa bana bişeyler oldu hayvan gibi yiyorum yaaaaaa...havalardanmıdır nedir mthiş bir iştah var..tatile çıkmama az kaldı ve 1 temmuzda 68 kilo olmayı hedeflemiştim..bi trlü ulaşamadım..
((((((((((((((((((((((((((
harikasın hayatım gayet güzel gittin. tebrikler. bunların mükafatını vücudun sana verecek emin ol. :hooray:cnm mesajını yeni gördüm kusura bakma,nasıl olayım iyiyim,sen nasılsın,ben akşam 6 gbi çorba içtim şimdi de meyve yiyip yatıcam opuyorumnanaktan
a.s.ben 7de kalktım, 40 dk yürüdüm 20 dk koştum,şimdi biraz dinlendim, duş aldım buraya geldim hemen
birazdan kahvaltı yapcam tekrar günaydın herkese a.s.
ad1 cim tatlım önceki sonraki fotoları ekledim bakmak istersen sonra bana demedin deme...
çok geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine Şenizgünaydın arkadaşlar dün çok rahatsızlanmıştım şimdi biraz daha iyiyim galiba yediğim kirazlardan olmuş eşim öyle söyledi kirazlara busene çok yağmur değdiği için kurtlanmış bizde arkadaşlarla kurtları görmeyelim diye bakmadan yedik oda bağırsak sistemimi bozdu sanırsam yada kum döktüm ama doktora gitmedim dün ne yedim
salata çoban
5-6 kaşık nohut 2 kaşış pilav bir kase cacık yedim
7-8 tane kavrulmuş badem yedim
bu sabahta
1,5 kibrit kutusu peynir
4 tane zeytin
3 kaşık çilek reçeli tanesi
ve 2 grisini1,5 dilim ekmek biraz bu kısmı fazla oldu gibi
cnm regl dönemin yaklaştıysa olabilir, herkeste farklı tepki gösterio havalar,takma cnm geçer, kendini azcık engellemeye çalış :teselli:iyi akşamlar canlarım..yaa bana bişeyler oldu hayvan gibi yiyorum yaaaaaa...havalardanmıdır nedir mthiş bir iştah var..tatile çıkmama az kaldı ve 1 temmuzda 68 kilo olmayı hedeflemiştim..bi trlü ulaşamadım..
((((((((((((((((((((((((((
ad1 nasılsın cnm??
bu arada günaydın benim canım yol arkadaşlarım. dün aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
dün akşam sahile indik gitmek istemiyordum başıma gelecekleri biliyordum çünkü, ama eşimin ısrarıyla gittim.arkadaşlarımızda geldi. anacım heryerden böylemi mis kokular gelir. bir yandan gözleme bir yandan döner bir yandan mısır ooooffffffffffff ooooooooofffffffffff. ama dedimki kendime. dur bacım yasakkelime ve şunu sordum kendime. onları yiyincemi mutlu olacaksın yoksa kilo verdiğin zamanmı. :uhm: tabiki kilo verdiğim zaman mutlu olacaktım. a.s oyüzden nefsimi tuttum.hatta yanımda dondurma gözleme yediler ama bir gr bile salyam akmadı. :roflol: hatta oğluma kek muz yedirirken bile çok rahattım. nasılım ama :jeyyar:
e bir alkışı hakediyorum. alkisalkisalkis
evet kızlar canımın istediğini yedikten sonra hep pişman olmuşumdur,daha sonra yanımdan geçen incecik belli hatunları görünce dahada moralim bozulurdu. ama artık canımın istediğini değil vücudumun istediği şeyleri yicem. (gel slogana gel.) böyle daha iyiyim. ama varya nasıl gaz veriyorum kendime o kadar şiştimki bu diyeti hep sıkılmadan uzun bir zaman yapabilirimgibi geliyor.ama umarım bir yerde patlamam. :roflol: :roflol: :roflol: neyse şimdilik buralardayım.öğleden sonra amca kızı doğum yaptı onu görmeye gidebiliriz. öpüldünüz.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
bu arada günaydın benim canım yol arkadaşlarım. dün aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
dün akşam sahile indik gitmek istemiyordum başıma gelecekleri biliyordum çünkü, ama eşimin ısrarıyla gittim.arkadaşlarımızda geldi. anacım heryerden böylemi mis kokular gelir. bir yandan gözleme bir yandan döner bir yandan mısır ooooffffffffffff ooooooooofffffffffff. ama dedimki kendime. dur bacım yasakkelime ve şunu sordum kendime. onları yiyincemi mutlu olacaksın yoksa kilo verdiğin zamanmı. :uhm: tabiki kilo verdiğim zaman mutlu olacaktım. a.s oyüzden nefsimi tuttum.hatta yanımda dondurma gözleme yediler ama bir gr bile salyam akmadı. :roflol: hatta oğluma kek muz yedirirken bile çok rahattım. nasılım ama :jeyyar:
e bir alkışı hakediyorum. alkisalkisalkis
evet kızlar canımın istediğini yedikten sonra hep pişman olmuşumdur,daha sonra yanımdan geçen incecik belli hatunları görünce dahada moralim bozulurdu. ama artık canımın istediğini değil vücudumun istediği şeyleri yicem. (gel slogana gel.) böyle daha iyiyim. ama varya nasıl gaz veriyorum kendime o kadar şiştimki bu diyeti hep sıkılmadan uzun bir zaman yapabilirimgibi geliyor.ama umarım bir yerde patlamam. :roflol: :roflol: :roflol: neyse şimdilik buralardayım.öğleden sonra amca kızı doğum yaptı onu görmeye gidebiliriz. öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?