Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah öyle olur Eda'cım bakalım başka bir çözüm bulamazsak mecburen konuşup ikna etmeye çalışacağız aileleri ..
Bir beraber olsak artık 1 senede sadece 2 kere görüşebilmişiz düşünsene çok zor ..

hilalcim evet tercih dışı çok oldu gerçekten.ailem kayseride.kıbrıs,ığdır,edirne.şuan en doğudayım ve en batı uca gidiyorum
aileler illaki karşı çıkar benimde babam istmemişti ama herşey nasip kısmet kısmetinize varsa evlilik öyle yada böyle olur hilalcim

Olur dimi her şey bir şekilde yoluna girer dimi ..
Kafam çok karışık ama daha sakinim sanki ..
Biraz da uyuyabilsem o kadar iyi olacak ki aslında.

Hilal'cim canım benim aslında sana çok şey söylemek istiyorum, birazcıkta olsa moralini düzeltmek istiyorum ama inan bana söyleyecek hiç bişey bulamıyorum. Sadece biliyorum ki iyi yada kötü hakkınızda hayırlı olan buymuş. Bazı durumlar insanın elinde olmadan gelişir. Bide şöyle düşün sevdiceğin doğuda o dağlarda yada kötü iklim şartlarında kötü ortamlarda nasıl dayandı bu kadar zaman. Şimdi hiç olmazsa güzel bir yer çıktı. Bide evlenirseniz Ayşe'nin dediği gibi süper olacak. Gerekirse okulunu dondurursun. Yada ona benzer başka çözümler bulursunuz. Ve iki yıl kıbrısta birlikte güzel bir hayat yaşarsınız. O yüzden sıkma artık canını. Baksana Ayşe ne yapsın. Türkiye'nin bir ucundan öbür ucu. Onunkide çok zor. Allah ikinizinde yardımcısı olsun.

Ahh Ebru'cum haklısın çok zordu karakol ama sonunun bu şekilde olmamasını çok istemiiştim.
Yine de haklısın çok zor olacak ama bir şeyler bulup beraber olmak istiyoruz artık.
Bir de ben belirsizliklerden çok yoruldum.
Bütün sene belirsizliklerle yaşadık ne olacak ne edecek.
Şimdi yine onların devam etmesi iyice canımı sıktı.
Bir süre daha bitmeyecek bu belirsizlikler bizim ailelerle konuşmamız falan derken uff inşallah hayırlısı olur diyorum ..

İnşallah canım emin ol ilerde bir gün diyeceksin ki iyiki böyle olmuş. Çünki bu olaydaki hayrı o zaman anlayacaksın. Ben bunu daha önce yaşadım ve hep şükrettim. Sen içini ferah tut kendini boş yere üzme. Bu sizin elinizde olmadan başınıza gelmiş bir olay. Böyle olması gerekiyormuş.

Umarım öyle olur Ebru'cum bakalım konuşamıyoruz da şu an bu konuyu ikimiz de berbat haldeyiz o yüzden ne olur ne eder konuşamadık fazlasını ..

Hilal'cim şimdi MuMu sanırım 1. takıma gidiyor. Bu hafta listede onun yanın transfer olmak istiyor diyemi yazacağız yoksa bi dahaki haftada mı? 1. takımın kaptanı paylaşım alanına resmen yazmış MuMu kaptan olacak diye.

Aaa dimi Ebru'cum bu hafta yazalım o zaman onu ..

slmmmmm bu yazı çok hoşuma gitti bunu çalıyorum haber vereyim dedim. sonra hırsız kim aramayın

amin ebrucum sağolasın...

Kızlar bu arada bir şey daha var ..
Şimdi benim ne olacağım belli değil malum bir anda bir karar verebiliriz bu evlilik olabilir veya başka bir çözüm.
Temmuza kadar burada olma düşüncem var ama olur da bir aksilik olursa kimin kaptanlık yapacağını şimdiden belirleyelim istiyorum.
Bir an da oldu bittiye gelmesin bu durum.
Malum Ebru da mezun olacak çok bir zamanı kalmadı.
Ayşe önceden kaptanlık yaptığından olabilirdi onun ister miydi bilmiyorum ama onun da hem taşınma telaşı hem de mezuniyeti yakın ..
Hatice'nin katılımı çok iyi ama o da temmuzda izine çıkacak.
Acaba aranızda gönüllü olacak birisi var mı şimdiden belirlenirse benim de için en azından bu konuda rahat olur ..

Günaydın kızlarrrr, kızım biraz huysuz şimdilik kilomu söyleyip çıkıcam.
Beklediğim kadar deil ama buna da şükür.
Geçen hafta: 92.0
Bu hafta: 90.1

süpersin bebekkkkkk

Hilalim kıbrıs aslında cok güzel bir yer de evlilik olayı sizin isi bozuyor ama ben cok güzel olacakmıs gibi hissediyorum senin için ya gercekten bence bu kıbrıs olayı senin hayatında cok güzel olacak bak da gör her acıdan basta zor olsada sonra iyki olmus diyeceksin Hilalim

evet canınm reglden dolayıdır o zaman

Turtam genel olarak zaten istemiyordum kıbrısı ama çok problem değil nasıl bir yermiş falan alışılır her şekilde işte asıl sorun biz ne olacağız.
Konuştuk şimdi de sevdiceğim gitmemeyi bile düşünüyor ..

selam fıstıklar nasılsınız bakalım...Listemizi kontrol eder misiniz?

5. Takım 256. Etap

hasretttt 67,1/67,1/0,0/%0,00
tgdg 68.2/67.8/0.4/%0.58
Samanyolu 68,2/67,8/0.4/%0.58
maway 72/72/0,0/%0,00
Cocostar 69,7/68,25/1,45/%2,08
seng 56/54,5/1,5/%2,68
CarpeNoctem 99,6/96,8/2,8/%2,81

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%1,25)

tgdgnin yüzdesi 0.59 olacak
senin 2.69 Ececim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…