yorumlarınız için sağolun kızlar.annemlerde değilim evdeyim ama esimle gerekmedikçe konuşmuyoruz.soğuk rüzgarlar var aramızda malesef.dua ediyorum bol bol.Hilal senin konunu tam anlayamadım ama üzülme,herşey hakkında hayırlı olsun.kilo veren herkesi tebrik ederim cicisler
teşekkür ederim gayet net bir şekilde anladım ve bir aksilik olmadığı sürece sizlerle beraber olacağım.
merhaba, ben cocostar
kilomun 68,25 olduğundan emin olabilirsin arkadaşım. ama sorun değil 68,3 olarak da girilebilir sıkıntı değil bunlar
3 MAYIS
SABAH
Peynirli dukan krep (1 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta,2 kaşık yoğurt)
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık,salça,peynir,az yumurta
ARA1 kase erik
1 avuç leblebi ile karışık üzüm
AKŞAMPatlıcan salatası
1 kase yoğurt
4MAYIS
SABAH
Haşlanmış yumurta
Dukan ekmek
Peynir,zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
1 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık
Salça,zeytin
AKŞAM
1 kase kayısılı,müslili yoğurt
Zeytinli küçük dukan ekmek
ARA1 avuç ceviz(canım çekti)
5 MAYIS
SABAH
Dukan krep(kaşarlı)
Domates,salatalık,zeytin
Yeşil çay
ÖĞLE
Sütlü kahve
4 kayısı
AKŞAM
Tavuk
Salata
1 kase yoğurt
SPORUM
[TABLE="width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Jillian Michaels 30 days
[/TD]
[TD]Yürüyüş+Koşu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 dk
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
6 MAYIS
SABAH
2 küçük dukan ekmek
Domates,salatalık
Soğanlı lor peyniri kavurması
Eşimin böreğinin ucundan tadına baktım
ÖĞLEN
Sütlü kahve
4 kayısı
1 elma
AKŞAM
Az ızgara tavuk
Nesfit
7 MAYIS
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
1 avuç leblebi üzüm
ÖĞLEN
Kayısılı yoğurt
AKŞAM
3parça pirzola
Yoğurt
SPOR 100mekik,100 yanbel hareketi,100 twester, 30 dk Jillian michaels
8 mayıs
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Çok az biber kavurması
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
Kayısılı yoğurt
ARA
Biraz leblebi üzüm(1 avuca yakın)
AKŞAM
5 IZGARA köfte
1 kase yoğurt
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]JİLLİAN MİCHAELS
[/TD]
[TD]BASKET
[/TD]
[TD]YANBEL
[/TD]
[TD]GÖĞÜS
HAREKETİ
[/TD]
[TD]TWESTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 DK
[/TD]
[TD]30-40 dk. arası
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
9 MAYIS
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta,zeytin
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Yarım tabaktan biraz fazla piyaz(yağsız)
Yarım kase yoğurt
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]Jillian Michaels
[/TD]
[TD]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[TD]Sopalı
hareket
[/TD]
[TD]Yan Bel
Hareketi
[/TD]
[TD]Göğüs
Hareketi
[/TD]
[TD]Twester
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 dk
[/TD]
[TD]45 dk
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
10 MAYIS
SABAH
Dukan krep
Menemen,peynir
Yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLEN
2 dilim ekmek
Domates,salatalık
Zeytin,peynir,salça
AKŞAM
Yemeğin içinden 3küçük köfte
Piyaz
Yarım dilim ekmek
EBRU,HİLAL ve arkadaşlar eleştrileri bekliyorum.Canım çok sıkılıyor ben neyi yanlış yapıyorum offffffffffff.
Canım bugünden itibaren yapabilirsem tamamen sütlü kahveyi çıkaracağım.Eşimle de konuşuyoruz o sürekli süt ürünleri tüketmeme takmış durumda.En azından bir hafta çok az yemeye çalış diyor.Sürekli başını yiyorum onun yazıkAllah yardımcın olsun Melek'cim. Umarım biran önce düzelir herşey.
Canım benim ben senin menülerinde sadece sütlü kahvenin problem yarattığını düşünüyorum. Birde dikkatimi çekiyor uzun zamandır. Sanırım okulda olduğun için öyle besleniyorsun ama öğle yemeklerin hep atıştırma tarzında yemek değil yani. Birazda proteine ağırlık versen. Mesela imkanın varsa 2-3 gün dukan'ın atağını yapsana. Ayrıca sporun normalden fazla zaten. Sen bir hırsla hergün spor yapacağım yazmışın ama burdaki sporum bence asıl amacı kalori harcamak. Başka şekilde de kalori harcamaya çalış.
İyiyim canım teşekkürler.Daha öncede böyle bir durumunuz oldu mu? yoksa ilk mi? Hepimizin duaları en kısa süree sorunlarınızı halletmeniz .İnşallah düzelir artık.iyiyim Haticecim sağol.herşey daha iyi olsun istiyorum ama sabrımın son noktasındayim.Rabbime olan dayanağımda olmasa,çoktan bitmiştim.
sen nasılsın?
Derya,altta ismini gördüm.sakıncası yoksa özelden bana telini yazar misin?seninle konuşmak istiyorum da...
Canım bugünden itibaren yapabilirsem tamamen sütlü kahveyi çıkaracağım.Eşimle de konuşuyoruz o sürekli süt ürünleri tüketmeme takmış durumda.En azından bir hafta çok az yemeye çalış diyor.Sürekli başını yiyorum onun yazıkBu hafta 2 gün akşam yemeği 7 ye kalmıştı.
Öğlenleri okuldayım arkadaşlarla özellikle bu hafta hep kahvaltı tarzı yedik. Yemek yapıp götürmek zor geliyor ama birşeyler düşünmeliyim. Bir ara protein ağırlıklı beslenmiş ve öğlenleride kaynamış yumurta veya yoğurt yemiştim akşamları sadece et türü.Acaba yine öyle mi yapsam:44ukanın atağı sanırım öyle oluyor değil mi?
sağol canım teşekkür ederim.daha önce böyle büyük bir problem olmadı aramızda.ama şu 2 haftadır düzelmedi aramız.bu süre sonunda ya çok iyi olacağız yada tamamen kopacağız gibi :-( aslında bir anda vazgecerim diye düşündüğümüz şeylerden kolayca vazgeçemiyormusuz :-(
Merhaba kizlar
Bugun kimsenin keyfi pek yokmus
Gecmisi okudum,
Ayse ve Hİlal tayin yerleriniz hayirli olsun.
Arkadaslara katiliyorum ben de tekrar yazmiyim ayni seyleri..
Ama hilalcim bir sey sorcam, okulun ne olacak, aileler falan demissin ama okuldan hic bahsetmemissin?
Dondurmayi falan mi dusunuyorsun?
Bir de sevgilinin gitmeme durumunda neler olur? Oyle bir hakki var mi, istifa gibi mi oluyor?
Takim kaptanligi meselesine gelince ben bu isi Ebrunum cok iyi yapacagini dusunuyorum
En azindan burda kaldigi surece..
Sahsi fikrim bu yonde
Bugun niye girmedim bu saate kadar, onu da yazayim
Sabah okulda seminer vardi Almanyadan kardes okulumz geldi
Oraya gec kaldim aceleyle cikip hemen taksiye atladim
Sonra da seminer ogrenciler derken hic vakit bulamadim
Kilomu da zaten anlamis degilim
Dun aksam sbah kac cikacagimi tahminen gormek icin tartildim 62.4 cikmis ve cok sevinmistum
Bu sabah ise 62.8 ciktim
Anlayan varsa beri gelsin
Hoşgeldin canım.
Moral bozukluğu konusunda çok haklısın. Kimsenin keyfi kalmadı bugün. Kaptanlık düşüncen için çok teşekkür ederim
Kilo konusunda çok haklısın çünki ben en son salı akşam tartıldığımda 69,3 çıkmıştım. Cumaya çok daha az çıkacağımı sanırken yine aynı kiloda çıktım. İlginç bir durum. Yarın sabah tekrardan tartıl bi bakayım. Belki daha farklı bir sonuç çıkacak.
Evet dedigin gibi yarin tekrar tartilayim bakiyim sonuc nasil olcak:))
Kizlar ben simdi sevgilimle buluscam taksime geldim
Opuyorum hepinizi
Gruptaki herkes aynı , herkeste bir morel bozukluğu var ya kilodan yada tainden.Bize nazar mı değdi ne :44:.Dua falan okuyalım biraz düzelelim.
3 gündür başım ağrıyor ve arada dönüyor,regleden beri aynı.Kan değerlerim mi düştü ne.Zaten bende akdeniz anemisi var kan değerlerim hep düşüktür.Neyse Allah daha büyük rahatsızlık vermesin.İnşallah bir dahaki hafta bomba gibi oluruz.
Sabah sabah köfte ha.Canın çok çekmiş sanırımMENÜM
Sabah
4,5 tane köfte (Köfteyi akşam yiyemediğim için sabah yemek zorunda kaldım)
Domates, Salatalık
Öğle
1 porsiyon islim kebabı
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuçtan biraz fazla leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
Sabah sabah köfte ha.Canın çok çekmiş sanırımAkşam yemekten daha iyidir tabi.Güzel yemekler yemişsin afiyet şeker olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?