- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
cocostarda hata yok mu Hilalcim? Tekrar bi bakar mısın? 68,25 diye kilo oluyor mu?
Seng'in yüzdesi doğru canım 2,68
bende bunu soracaktım ama araya birşey girdi misafirlerin çocuklar sağolsun :)
onu nasıl düzeltmeliyim acaba ya...
bende bunu soracaktım ama araya birşey girdi misafirlerin çocuklar sağolsun :)
onu nasıl düzeltmeliyim acaba ya...
Neyime güvenip doğru yanlış diyorsam ben de bugün
Zamanın varsa saat 16.20ye kadar falan bekle eğer gelirse sorar ona göre yazarsan gelmezse bu şekilde yaz yanlışlık varsa haftaya artı eksi ilave edersin sonuca ..
Belki tartısı elektronik değilse ona göre tahmini değer söylemiştir.
est. canım.Senin moralin falan mı bozuk hayırdır?
sordum bekliyorum girerse cevaplar...
davetin için teş ederim LAydLiNe paylaşım konusuna gelince gün içinde müsait olduğum durumlarda paylaşımlarda bulunurum.
Ben kuralları ekleyeyim o zaman ..
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
süpersin bebekkkkkk
Hilalim kıbrıs aslında cok güzel bir yer de evlilik olayı sizin isi bozuyor ama ben cok güzel olacakmıs gibi hissediyorum senin için ya gercekten bence bu kıbrıs olayı senin hayatında cok güzel olacak bak da gör her acıdan basta zor olsada sonra iyki olmus diyeceksin Hilalim
evet canınm reglden dolayıdır o zaman
yorumlarınız için sağolun kızlar.annemlerde değilim evdeyim ama esimle gerekmedikçe konuşmuyoruz.soğuk rüzgarlar var aramızda malesef.dua ediyorum bol bol.Hilal senin konunu tam anlayamadım ama üzülme,herşey hakkında hayırlı olsun.kilo veren herkesi tebrik ederim cicisler
1 haftalık menülerimi toplayıp birazdan paylaşırım.Yoksa sinirlerim bozuluyor.Yemek çeşidini değiştirmeliyim.yeni bir menü hazırlayacağım.Kızlar iş yerindeyim. Öyle çok cevap veremeyeceğim ama yazdıklarınızı mutlaka okuyorum.
Gönül'cüm, Hatice'cim takmayın. Haftaya inşallah herşey daha güzel olur. Ama Gönül senin + çıkmana çok şaşırdım. Bence bunun sebebi spor yapmıyor olman (Ben yapmıyorsun diye biliyorum) Hatice'cim senin içinde bir kriz masası oluşturmamız lazım. Bakalım sorun nerde.
Bu hafta yine durumumuz pek iç açıcı durmuyor. Umarım diğer gelecek sonuçlar daha iyi gelir.
Maşallah canım daha ne olsun.Tebrikler.canim hic üzülme ,bizim hyir bildiklerimiz bizim icin ser,ser bildiklerimiz hayir olabilir biz bilemeyiz Allah bilir,demekki hayilrisi böyleymis,cok güzel günler gecirirsinzi ins edirnede..
canim ,sen her aksam nefsit yiyordun dimi,bence sen bunu degistirmelisin,cünkü nefsitte cok fazla seker var buda cok fazla karbon demek,aksamlari protein yiyerek devam edersen ,bence daha güzel verirsin kilo..
günaydin kizlar hepinize,gelelim benim kiloma,sonuctan gayet memnunum cünkü pazartesi basladim ben yani 4 günlük sonuc bu benim icin
gecen hafta:72.9
bu hafta:72.1
Verirsin canım.benim de kilom 65.1 100 grm gitmiş zaten hep duraklarım ben bu kilolarda hiç şaşırmadım
Tebrikler.günaydın..
geçen hafta : 58.8
bu hafta : 58.5 giden 300 gr..
..haftaya 57 leri görmeliyim..
Hilal gelmedimi onlarda ne oldu acaba..İnşallah sevindirci bir haberle gelir..
şimdilik bana müsade henüz kahvaltımızı yapmadık kahvaltı sonrası görüşrüz.
Maşallah maşallah.Darısı başımıza inşallah.Günaydın kızlarrrr, kızım biraz huysuz şimdilik kilomu söyleyip çıkıcam.
Beklediğim kadar deil ama buna da şükür.
Geçen hafta: 92.0
Bu hafta: 90.1
Canım öncelikle olumlu düşünelim Hayyırlısı olsun diyelim.Sevdiceğin Kıbrısta kaç yıl kalacak?Ayşe'cim üzüldüm tayin yerinize canım o kadar hazırladıktan sonra kendini zor ama Edirne tarafı yine çok kötü değil ..
Bir kötü haber de ben vereyim kızlar.
Bize de tercih dışı olarak kıbrıs çıktı, saat 6 dan beri ağlamakla meşgulum, Türkiyede olsa her yer olsun problem değil demiştim en kötü ihtimali düşünürken de tercihlerimizden biriydi.
Ne yapacağız şimdi bakalım biz evlilik için en erken 1 sene en geç 2 sene beklemeyi düşünüyorduk şimdi kıbrıs olunca biz evlilik çıkarmak zorunda kalabiliriz sonbahara.
O zaman da ortalık karışacak iyice aileler bak o zaman cümbüşe sen.
Geçenlerde burada da konuşmuştuk kıskançlığını falan bir kenara koydum çok umrumda değil ama hiç beklemiyorduk uff öyle işte ..
Kilom da 56.4 ( muhtemelen 6dan beri ağladığından su kaybettim de eksi çıktım. )
68,2 olarak hesapla bence. Çünki hiç kimsenin baskülü bu kadar hassas değildir bence.
Cocostar 69,7/68,2/1,5/%2,15
Evet canım yaz tatilinde evde olmam.Gerçi bizim tatil durumu da belli değil malum bakanımız temmuzda kurs yapmayı planlıyormuş öyle olursa temmuzda da buradayım.Başka kim olabilir ki.Olmazsa sen mezun olduktan sonra Ebruda kaldığı kadar kaptanlık eder.Sonra benim durmumda belli olur.Diğer arkadaşlardan kaptan olmak isteyen çıkabilir.Kızlar bu arada bir şey daha var ..
Şimdi benim ne olacağım belli değil malum bir anda bir karar verebiliriz bu evlilik olabilir veya başka bir çözüm.
Temmuza kadar burada olma düşüncem var ama olur da bir aksilik olursa kimin kaptanlık yapacağını şimdiden belirleyelim istiyorum.
Bir an da oldu bittiye gelmesin bu durum.
Malum Ebru da mezun olacak çok bir zamanı kalmadı.
Ayşe önceden kaptanlık yaptığından olabilirdi onun ister miydi bilmiyorum ama onun da hem taşınma telaşı hem de mezuniyeti yakın ..
Hatice'nin katılımı çok iyi ama o da temmuzda izine çıkacak.
Acaba aranızda gönüllü olacak birisi var mı şimdiden belirlenirse benim de için en azından bu konuda rahat olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?