Canım ben akşam işten gelince evde hazır yemek olmuyor birgün önceden yemek yapmayı sevmiyorum. Bu nedenle ben hemen nesfitle doyuruyorum karnımı. Hem hafif oluyor hemde hoşuma gidiyor. Sonra eşime ve kızıma yemek hazırlıyorum. Genelde hoşuma giden bir yemek yapıyorsam ertesi gün yemeye çalışıyorum. Sen beni bilmiyosun daha bir ara sabah sabah kısır yiyordum
MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Çok az biber kavurması
Peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
2 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Peynir,zeytin,salça
ARA
1 tabak çile(Öğrencim toplamışta getirmiş )
AKŞAM
Peynirli dukan krep
Domates,salatalık
Yeşilçay
(Ekmek türünü çok yemişim bugün)
Eveeettt hatırlıyorum ben o kısırı.Afiyet olsun iyi yapıyorsun.Bende erken yemeye çalıştığım için eşimle ayrı yiyoruz.Üzülüyorum böyle ama ne yapayım.O 7gibi yiyor.Bazen yanına oturup yemeden eşlik ediyorum
Yok yok söyle daha iyi.Ben sanırım sulu yemek türü yiyince zayıflayamayacağım diye düşünüyorum.Aslında doğru dürüst yemek yemem lazım.Akşamları da saf protein yapayım.Sen eleştir sürekli beni iyi olur.Yemek konusunda Adam olurumAfiyet olsun canım. Kepek ekmeğin kansızlık yaptığını duymuştum. Biçok kişi söyledi. Bence sen başka türlü ekmek tüket. Kepek ekmekten biraz uzak dur. Menün güzel olmuş bu arada. Ekmek türüde çok olmamış. Gayet normal ama biraz yemek yeeee. Protein peynir olmasa hiç olmayacak menünde. Kurubaklagilleri ve sebze yemeklerinide hiç görmüyorum senin menülerinde. (Bugün çenem düştü benim)
Evet ne oluyorsa geç yemekten oluyor.Eşim öğlen güzel güzel yemeğini yediği için benim akşam yemeği saatimde aç olmuyor.O yüzden ayrı yiyoruz.Zaten yemekler bile farklı.Ona şimdi kiremitte güzel bir yemek yaptım,yanına da bulgur pilavıAynen canım yaaa tam 4 aydır eşimle aynı sofraya oturmuyoruz. Arada pazar kahvaltılarında onun kahvaltısı benim öğle yemeğime denk geliyor ancak öyle birlikte bişeyler yiyoruz. Aslında işten erken çıksa oda benimle aynı saatte yiyecek ama maalesef işten geç çıkıyor özel çalıştığı için. Zaten benim kilolarımın en büyük nedeni akşam geç yemek yemekti. Eşim işten geç çıktığı için mecburen geç yiyorduk.
Yok yok söyle daha iyi.Ben sanırım sulu yemek türü yiyince zayıflayamayacağım diye düşünüyorum.Aslında doğru dürüst yemek yemem lazım.Akşamları da saf protein yapayım.Sen eleştir sürekli beni iyi olur.Yemek konusunda Adam olurum
Evet ne oluyorsa geç yemekten oluyor.Eşim öğlen güzel güzel yemeğini yediği için benim akşam yemeği saatimde aç olmuyor.O yüzden ayrı yiyoruz.Zaten yemekler bile farklı.Ona şimdi kiremitte güzel bir yemek yaptım,yanına da bulgur pilavı.Gelince yiyecek bakalım.
Eveeeett biliyorum Ebrucum bu etkinliği.Bende 1. sınıf öğrencilerime yaptırmıştım.Yazı gerçekten çok hoş hele o küçük parmaklarla çok daha güzel.Hatta velilerime çerçeveletmelerini istemiştim.Bir yerlerde kaybolup gitmesin diye.Düşüncesene büyüyünce eminim her seferine gidip elini oradan ölçecek.Yapıp yiyememekte zor oluyor dimi canım. O yüzden bekarlar bu konuda çok rahat. Gerçi ben bekarken 50 kiloydumHiç kilo problemim olmamıştı. Evlilik ve çocuk işi değiştiriyor ama olsun dünyanın en güzel varlıkları onlar. Bugün öyle bir duygulandım ki Hatice'cim kızım okulda anneler günüyle ilgili hediyeler hazırlamış. Okula almaya gittiğimde koşarak geldi yanıma koşarkende bağırıyor annecim anneler günün kutlu olsun diye. Sarıldık öpüştük hediyesini verdi. Eve geldik bir hediye daha çıkardı. Beyaz A4 kağdına parmak boyasıyla elini boyamış ve el izini çıkartmış. Onun üstünde ise şunlar yazıyor ;
Canım anneciğim,
İşte sana evin her köşesinde, mobilyalarda, duvarlarda, aynada, camda, sehpada her gün temizlemekten bıktığın kirli parmak izlerim. Şimdi altı yaşındayım, gün geçtikçe büyüyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor, onun için sana büyüdüğüm zaman özleyeceğin minik ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun....
Eveeeett biliyorum Ebrucum bu etkinliği.Bende 1. sınıf öğrencilerime yaptırmıştım.Yazı gerçekten çok hoş hele o küçük parmaklarla çok daha güzel.Hatta velilerime çerçeveletmelerini istemiştim.Bir yerlerde kaybolup gitmesin diye.Düşüncesene büyüyünce eminim her seferine gidip elini oradan ölçecek.
Çocuk sahibi olmak çok güzel bir mutluluk olsa gerek,Biz bu hazzını öğrencilerimizle biraz olsun yaşıyoruz.İnşallah benimde bir ufaklığım olunca sizleri daha iyi anlayacağım.
Melekçim ilk adımı eşinden mi bekliyorsun yoksa birşeyler yaptın mı?Aranız uzun süre soğuk kalmasın zarar veriyordur.Yapmayı planladığın birşey var mı?Ebru'cum çok seviyorum hemde.onunda beni sevdiğini biliyorum.hep başkaları yüzünden aramız açılıyor.insaallah geçer bu günler :-(
Ayyy çok güzel.Çok şanslı bir çocuk o, senin gibi bir annesi var.Valla sizin yüzünüzden çocuk yapasım geliyor ama neyseGerçekten çok güzel bir etkinlik. Öyle duygulandım ki görünce anlatamam canım. Bide ben böyle şeylere çok değer ver bir insanım. İlk boyadığı faaliyetler bile hala saklıyorum ve o büyüyene kadar saklamaya devam edeceğim. Eminim ileride gördüğü zaman çok mutlu olacak. Hatta ilk elbisesini, ilk ayakkabısını ve hayatındaki bazı ilkleri hep saklıyorum
yorumlarınız için sağolun kızlar.annemlerde değilim evdeyim ama esimle gerekmedikçe konuşmuyoruz.soğuk rüzgarlar var aramızda malesef.dua ediyorum bol bol.Hilal senin konunu tam anlayamadım ama üzülme,herşey hakkında hayırlı olsun.kilo veren herkesi tebrik ederim cicisler
teşekkür ederim gayet net bir şekilde anladım ve bir aksilik olmadığı sürece sizlerle beraber olacağım.
kusura bakmayın kafama takıldı hafta sonları genelde evde olmuyorum ve dolayısıyla yazamam.bu sorun olurmu
Canım öncelikle olumlu düşünelim Hayyırlısı olsun diyelim.Sevdiceğin Kıbrısta kaç yıl kalacak?
Evet canım yaz tatilinde evde olmam.Gerçi bizim tatil durumu da belli değil malum bakanımız temmuzda kurs yapmayı planlıyormuş öyle olursa temmuzda da buradayım.Başka kim olabilir ki.Olmazsa sen mezun olduktan sonra Ebruda kaldığı kadar kaptanlık eder.Sonra benim durmumda belli olur.Diğer arkadaşlardan kaptan olmak isteyen çıkabilir.
Ebru'cum çok seviyorum hemde.onunda beni sevdiğini biliyorum.hep başkaları yüzünden aramız açılıyor.insaallah geçer bu günler :-(
Melekçim ilk adımı eşinden mi bekliyorsun yoksa birşeyler yaptın mı?Aranız uzun süre soğuk kalmasın zarar veriyordur.Yapmayı planladığın birşey var mı?
Ayyy çok güzel.Çok şanslı bir çocuk o, senin gibi bir annesi var.Valla sizin yüzünüzden çocuk yapasım geliyor ama neyse
3 MAYIS
SABAH
Peynirli dukan krep (1 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta,2 kaşık yoğurt)
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık,salça,peynir,az yumurta
ARA1 kase erik
1 avuç leblebi ile karışık üzüm
AKŞAMPatlıcan salatası
1 kase yoğurt
4MAYIS
SABAH
Haşlanmış yumurta
Dukan ekmek
Peynir,zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
1 dilim çavdar ekmeği
Domates,salatalık
Salça,zeytin
AKŞAM
1 kase kayısılı,müslili yoğurt
Zeytinli küçük dukan ekmek
ARA1 avuç ceviz(canım çekti)
5 MAYIS
SABAH
Dukan krep(kaşarlı)
Domates,salatalık,zeytin
Yeşil çay
ÖĞLE
Sütlü kahve
4 kayısı
AKŞAM
Tavuk
Salata
1 kase yoğurt
SPORUM
[TABLE="width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Jillian Michaels 30 days[/TD]
[TD]Yürüyüş+Koşu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 dk[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
6 MAYIS
SABAH
2 küçük dukan ekmek
Domates,salatalık
Soğanlı lor peyniri kavurması
Eşimin böreğinin ucundan tadına baktım
ÖĞLEN
Sütlü kahve
4 kayısı
1 elma
AKŞAM
Az ızgara tavuk
Nesfit
7 MAYIS
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
1 avuç leblebi üzüm
ÖĞLEN
Kayısılı yoğurt
AKŞAM
3parça pirzola
Yoğurt
SPOR 100mekik,100 yanbel hareketi,100 twester, 30 dk Jillian michaels
8 mayıs
SABAH
Kaşarlı dukan krep
Çok az biber kavurması
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE
Kayısılı yoğurt
ARA
Biraz leblebi üzüm(1 avuca yakın)
AKŞAM
5 IZGARA köfte
1 kase yoğurt
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]JİLLİAN MİCHAELS[/TD]
[TD]BASKET[/TD]
[TD]YANBEL[/TD]
[TD]GÖĞÜS
HAREKETİ[/TD]
[TD]TWESTER[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 DK[/TD]
[TD]30-40 dk. arası[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
9 MAYIS
SABAH
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
1 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta,zeytin
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Yarım tabaktan biraz fazla piyaz(yağsız)
Yarım kase yoğurt
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]Jillian Michaels[/TD]
[TD]Koşu bandında
Yürüyüş[/TD]
[TD]Sopalı
hareket[/TD]
[TD]Yan Bel
Hareketi[/TD]
[TD]Göğüs
Hareketi[/TD]
[TD]Twester[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 dk[/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
10 MAYIS
SABAH
Dukan krep
Menemen,peynir
Yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLEN
2 dilim ekmek
Domates,salatalık
Zeytin,peynir,salça
AKŞAM
Yemeğin içinden 3küçük köfte
Piyaz
Yarım dilim ekmek
EBRU,HİLAL ve arkadaşlar eleştrileri bekliyorum.Canım çok sıkılıyor ben neyi yanlış yapıyorum offffffffffff.
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2 hafta deneme sürem var ama umarım devam edebilirm.2 yaşında bir kızım var ondan zaman kaldıkça yazmaya çalışacağım. bugün genelde coğunuzun canı sıkkın galiba.bazı durumlarda hiçbirşey istediğimz gibi gelişmeyebiliyor malesef .allah can beden sağlığı versin öncelikle gerisde zmanla düzelir inşallah.haftasonu yokum pazartesi yazarım kendinize iyi bakın az yiyin çok su için :)
Canım bugünden itibaren yapabilirsem tamamen sütlü kahveyi çıkaracağım.Eşimle de konuşuyoruz o sürekli süt ürünleri tüketmeme takmış durumda.En azından bir hafta çok az yemeye çalış diyor.Sürekli başını yiyorum onun yazıkBu hafta 2 gün akşam yemeği 7 ye kalmıştı.
Öğlenleri okuldayım arkadaşlarla özellikle bu hafta hep kahvaltı tarzı yedik. Yemek yapıp götürmek zor geliyor ama birşeyler düşünmeliyim. Bir ara protein ağırlıklı beslenmiş ve öğlenleride kaynamış yumurta veya yoğurt yemiştim akşamları sadece et türü.Acaba yine öyle mi yapsam:44ukanın atağı sanırım öyle oluyor değil mi?
sağol canım teşekkür ederim.daha önce böyle büyük bir problem olmadı aramızda.ama şu 2 haftadır düzelmedi aramız.bu süre sonunda ya çok iyi olacağız yada tamamen kopacağız gibi :-( aslında bir anda vazgecerim diye düşündüğümüz şeylerden kolayca vazgeçemiyormusuz :-(
Hatice'cim benim de dikkatimi ne çekti biliyor musun kuru meyveler neden olabilir.
Ben bir ara dukandayken günde en fazla 2 tane kayısı yiyordum 1 hafta denedim ve sıfır kaçamağa rağmen kilo verememiştim.
Sonra bıraktığım anda normale döndü.
Karatayda bununla karşılaşan başka arkadaşlar da vardı.
Merhaba kizlar
Bugun kimsenin keyfi pek yokmus
Gecmisi okudum,
Ayse ve Hİlal tayin yerleriniz hayirli olsun.
Arkadaslara katiliyorum ben de tekrar yazmiyim ayni seyleri..
Ama hilalcim bir sey sorcam, okulun ne olacak, aileler falan demissin ama okuldan hic bahsetmemissin?
Dondurmayi falan mi dusunuyorsun?
Bir de sevgilinin gitmeme durumunda neler olur? Oyle bir hakki var mi, istifa gibi mi oluyor?
Takim kaptanligi meselesine gelince ben bu isi Ebrunum cok iyi yapacagini dusunuyorum
En azindan burda kaldigi surece..
Sahsi fikrim bu yonde
Bugun niye girmedim bu saate kadar, onu da yazayim
Sabah okulda seminer vardi Almanyadan kardes okulumz geldi
Oraya gec kaldim aceleyle cikip hemen taksiye atladim
Sonra da seminer ogrenciler derken hic vakit bulamadim
Kilomu da zaten anlamis degilim
Dun aksam sbah kac cikacagimi tahminen gormek icin tartildim 62.4 cikmis ve cok sevinmistum
Bu sabah ise 62.8 ciktim
Anlayan varsa beri gelsin
*** 13. Takım 256. Etap ***etap beşincisi
angelic2 ( 71.6 / 70.0 / 1.6 / 2.23% )
Chika ( 92.0 /90.1 /1.9 /2.07 % )
Elmaliturta: ( 65.2 / 65.1 / 0.1 / 0.15 %)
Eski_bir_masal : ( 56.5 /56.4 /0.1 / 0.18 % )
LaydLiNe: ( 69.8 / 69.3 / 0.5 / 0.72% )
Mumu85: ( 72.9 /72.1 /0.8 /1.10 % ) 1. takıma transfer oldu.
TadLi : ( 57.3 / 57.6 /-0.3 / -0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 63.2 / 0.0 / 0.0 %)
UZAYIM ( 66.6 / 66.4 / 0.2 / 0.30 % )
13. Takım Ortalaması : 0.69 %
Bu hafta 5. olduk kızlar. Geçen haftaya göre daha iyi bir sonuç ama biz takım olarak ilk üçten çıkmayan bir takımdık. Umarım bundan sonraki haftalarda yine aynı performansı yakalayabiliriz.
Ben hemen kendi öz eleştirimi yapıyorum. Bu hafta sporuma önceki haftalardan daha çok dikkat ettim ama süreklilik sağlayamadım. İklim ve hava şartları nedeniyle. Şimdiye kadar hiç durmadan kilo verdiğim içinde menülerimde bir hata olduğun sanmıyorum. Bu hafta sporuma daha fazla ağırlık verip haftaya daha iyi bir sonuç almak istiyorum.
Gruptaki herkes aynı , herkeste bir morel bozukluğu var ya kilodan yada tainden.Bize nazar mı değdi ne :44:.Dua falan okuyalım biraz düzelelim.
3 gündür başım ağrıyor ve arada dönüyor,regleden beri aynı.Kan değerlerim mi düştü ne.Zaten bende akdeniz anemisi var kan değerlerim hep düşüktür.Neyse Allah daha büyük rahatsızlık vermesin.İnşallah bir dahaki hafta bomba gibi oluruz.
MENÜM
Sabah
4,5 tane köfte (Köfteyi akşam yiyemediğim için sabah yemek zorunda kaldım)
Domates, Salatalık
Öğle
1 porsiyon islim kebabı
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuçtan biraz fazla leblebi
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay
melekcim inş. düzelir herşey canım.
arkadaşlar biraz önce gittiler,hala leyla gibiyim.hilalcim kaptanlığı seve seve yapardım ama taşınıyorum,yoğun bir süreç beni bekliyor.
MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Çok az biber kavurması
Peynir
Yeşil çay
ÖĞLEN
2 dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık
Peynir,zeytin,salça
ARA
1 tabak çilek(Öğrencim toplamışta getirmiş )
AKŞAM
Peynirli dukan krep
Domates,salatalık
Yeşilçay
(Ekmek türünü çok yemişim bugün)
Afiyet olsun canım. Kepek ekmeğin kansızlık yaptığını duymuştum. Biçok kişi söyledi. Bence sen başka türlü ekmek tüket. Kepek ekmekten biraz uzak dur. Menün güzel olmuş bu arada. Ekmek türüde çok olmamış. Gayet normal ama biraz yemek yeeee. Protein peynir olmasa hiç olmayacak menünde. Kurubaklagilleri ve sebze yemeklerinide hiç görmüyorum senin menülerinde. (Bugün çenem düştü benim)
Yapıp yiyememekte zor oluyor dimi canım. O yüzden bekarlar bu konuda çok rahat. Gerçi ben bekarken 50 kiloydumHiç kilo problemim olmamıştı. Evlilik ve çocuk işi değiştiriyor ama olsun dünyanın en güzel varlıkları onlar. Bugün öyle bir duygulandım ki Hatice'cim kızım okulda anneler günüyle ilgili hediyeler hazırlamış. Okula almaya gittiğimde koşarak geldi yanıma koşarkende bağırıyor annecim anneler günün kutlu olsun diye. Sarıldık öpüştük hediyesini verdi. Eve geldik bir hediye daha çıkardı. Beyaz A4 kağdına parmak boyasıyla elini boyamış ve el izini çıkartmış. Onun üstünde ise şunlar yazıyor ;
Canım anneciğim,
İşte sana evin her köşesinde, mobilyalarda, duvarlarda, aynada, camda, sehpada her gün temizlemekten bıktığın kirli parmak izlerim. Şimdi altı yaşındayım, gün geçtikçe büyüyorum ve etrafa bıraktığım izler azalıyor, onun için sana büyüdüğüm zaman özleyeceğin minik ellerimin izini bir anı olarak hediye ediyorum.
Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun....
Geçen haftalarda bende yemiştim hatırlıyor musun Hilal'cim. Ben kilo verdim ama daha az verdim. Dediğin gibi kuru meyvelerin çok etkisi var.
Eylül 1 de iş başı o yüzden kesin buradayım.2 yıl kalacak Hatice'cim ..
Bu fikir benim çok hoşuma gitti ..
Ben mezun olunca Ebru'ya devrederim, Ebru' da mezun olacağı zaman HAtice'ye ..
İkinizin de paylaşımları da menüleri de çok güzel uzun zamandır da buradasınız sevdim ben bu işi içim rahat o zaman bu konuda Hatice en geç eylülde gelirsin dimi ?
Canım kahve ile kuru kayısıyı genelde çok tüketiyorum sebebide ikisini beraber tüketince direk tuvalete çıkabiliyorum diğer türlü biraz sıkıntılı. Ama bu hafta tüketmeyip bir deneyeyim ve özellikle akşamları saf protein yapayım.
Hatice'cim benim de dikkatimi ne çekti biliyor musun kuru meyveler neden olabilir.
Ben bir ara dukandayken günde en fazla 2 tane kayısı yiyordum 1 hafta denedim ve sıfır kaçamağa rağmen kilo verememiştim.
Sonra bıraktığım anda normale döndü.
Karatayda bununla karşılaşan başka arkadaşlar da vardı.
Kızlar biraz sakinleştikten sonra konuştuk sevdiceğimle ne yapacağız diye.
Ailesini aradı haber vermeye o sırada kötüydü dedi ne yapacağım ben 2 yıl daha Hilalsiz falan.
Sonra teyzesi aradı hemen onu.
Konuştular falan baya dedi dayanamayız daha fazla evlenmek istiyoruz.
Sonra teyzesi aradı beni.
Telefonda 1.5 saat falan konuşmuşuz.
En son dedik izine geldiğinde inşallah 2-3 haftaya aileleri tanıştıralım bu sırada teyzesi anneleriyle konuşacak ben hafiften bizimkilere çıtlattıracağım.
İzinde tanışacaklar.
Bakalım tepkileri ne olur ama teyzesi de olur gibi konuştu.
2-3 ay için de nişan ve nikah olsun kıbrısa gidelim seneye yazın da düğün olur diyoruz.
Çok ani gelişti her şey bakalım ama iyi olur inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?