canım tek kelimem var sana HARİKASIN..seni ayakta alkışlıyorumalkisalkisalkis inşallah bir gün bende senin gibi olabilirim.ay bugün idolümsün şekerim
adcığım bi alkışta bendn bende artık senin gibi yapıyorum eğer yersem yağ olarak dönecek yemezsem istediğim herşeyi giyecem zaten çevremde kimsede inanmıyor ayıflayabileceğimi sadece 10 kilom kaldı 10 kilo sonra acele etmeyecem şu senin yaptığın diyeti aradım ama bulamadım bana link verirmisin bide 2 gün oldu nerdeyse tartıda bi değişiklik varmı:hooray::hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.:teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada günaydın benim canım yol arkadaşlarım. dün aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
dün akşam sahile indik gitmek istemiyordum başıma gelecekleri biliyordum çünkü, ama eşimin ısrarıyla gittim.arkadaşlarımızda geldi. anacım heryerden böylemi mis kokular gelir. bir yandan gözleme bir yandan döner bir yandan mısır ooooffffffffffff ooooooooofffffffffff. ama dedimki kendime. dur bacım yasakkelime ve şunu sordum kendime. onları yiyincemi mutlu olacaksın yoksa kilo verdiğin zamanmı. :uhm: tabiki kilo verdiğim zaman mutlu olacaktım. a.s oyüzden nefsimi tuttum.hatta yanımda dondurma gözleme yediler ama bir gr bile salyam akmadı. :roflol: hatta oğluma kek muz yedirirken bile çok rahattım. nasılım ama :jeyyar:
e bir alkışı hakediyorum. alkisalkisalkis
evet kızlar canımın istediğini yedikten sonra hep pişman olmuşumdur,daha sonra yanımdan geçen incecik belli hatunları görünce dahada moralim bozulurdu. ama artık canımın istediğini değil vücudumun istediği şeyleri yicem. (gel slogana gel.) böyle daha iyiyim. ama varya nasıl gaz veriyorum kendime o kadar şiştimki bu diyeti hep sıkılmadan uzun bir zaman yapabilirimgibi geliyor.ama umarım bir yerde patlamam. :roflol: :roflol: :roflol: neyse şimdilik buralardayım.öğleden sonra amca kızı doğum yaptı onu görmeye gidebiliriz. öpüldünüz.
bu arada öğlen yemeği 2 bardak ayran yarım simit yedim
bu arada öğlen yemeği 2 bardak ayran yarım simit yedim
benim de 58 olmam gerekiyor cnm,17 kilo vermem gerek yanii, olsun cnm millet 40 kilo veriyor, biz 10lu rakamlardayız, gözünde büyütme, verirsin istersen sen yeter ki iste ve sabırlı ol cnmcım opuyorumnanaktanyerimseniben:teselli:arkadaşlar şimdi ideal kiloma baktım ooo ben yandım ya 58 olmam gerekior yani vermem gerekin 19 kilo ne yapcam ben nasıl veririm 19 kiloyu aklım almıyor
slm kızlar çok yoğunum geçmişi hiç okuyamadım yeni katılanlar var sanırım aramıza hoş gelmişler bol kilo vermeler diliyim onlara mezun olmak istiyom haberiniz olsun şekerler bu cuma son kilo bildirirmii yapıp mezun olcam zaten tatile gidiyom öpüyom hepinizi iyi bakın kendinizeee
kızlar dayanabilirsem yarın 3 gün oruç tutmayı planlılyorum inşallah dayanırım büyük ihtimal başağırısı çekecem ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?