Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcığım bi alkışta bendn bende artık senin gibi yapıyorum eğer yersem yağ olarak dönecek yemezsem istediğim herşeyi giyecem zaten çevremde kimsede inanmıyor ayıflayabileceğimi sadece 10 kilom kaldı 10 kilo sonra acele etmeyecem şu senin yaptığın diyeti aradım ama bulamadım bana link verirmisin bide 2 gün oldu nerdeyse tartıda bi değişiklik varmı:hooray::hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.:teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım tek kelimem var sana HARİKASIN..seni ayakta alkışlıyorumalkisalkisalkis inşallah bir gün bende senin gibi olabilirim.ay bugün idolümsün şekerim

sağolasın canım benim. olursun hayatım olursun yeterki iste. opuyorumnanaktan

yap tabi melzeyit. yemekten bize fayda yok. hep mutsuz hep mutsuz.

Tabii ki bu diyetin Galatasaraylılıkla bir ilgisi yok.. Domates ve limon suyu ağırlıklı olduğu için adı böyle konulmuş! Üstelik "sarı kırmızı diyeti"nin bildiğiniz, alıştığınız diyet formlarından çok farklı bir yapısı var. Nasıl mı? Hemen ipucu verelim: Bu diyetin asıl amacı "öğün" mantığını ortadan kaldırmak... Uzmanlara göre yemek konusunda beyinde oluşmuş "öğün" saplantısını yok etmediğimiz takdirde kilo vermek mümkün değil. "Sarı kırmızı diyeti"nin sırrı da bu zaten. Bu diyetin asıl amacı "öğün" mantığını ortadan kaldırmak! Şöyle ki: Domates ve limon suyu içindeki enzimlerin bir kısmı, mide siniri üzerinde etki yaparak mide kaslarının büzülmesine, buna bağlı olarak da açlık duygusunun ortadan kalkmasına neden oluyor. Ayrıca mideye gelen yağların kimyasal yapısını bozarak önemli bir kısmının bağırsaklardan sindirilmeden dışarı atılmasını sağlıyor. Böylece midenin beyne yolladığı "ye" emri de engelleniyor! İnsanı üç öğün yeme bağımlılığından kurtaran bu diyet bir yandan da domates, limon, kiraz gibi vitamin ve mineral deposu sayılan birçok sebze ve meyveyi taşıyor sofralarımıza. Ama dikkat! Mide rahatsızlığı çekenler, bu diyetten uzak durmalı! Bir güne yayabileceğiniz diyet programı
* Sabah kalktığınızda bir bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
* Bir saat sonra bir bardak domates suyu
* Bir saat sonra haşlanmış patates
* Bir saat sonra yarım bardak domates suyu, 4 tane kiraz
* Bir saat sonra bir dilim karpuz
* Bir saat sonra bir tas sarmısaklı az tuzlu cacık
* Bir saat sonra bir bardak suya 4 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
* Bir saat sonra 1 adet haşlanmış patates
* Bir saat sonra sekiz adet kiraz
* Bir saat sonra 1 küçük kase yağsız yoğurt
* Bir saat sonra 1 dilim karpuz ve 30 gram tuzsuz peynir
Not: Her saat arasında gelişigüzel bir şekilde az yağlı herhangi bir zeytinyağlı sebze yemeği ya da bol sirkeli salata yenebilir.

bu diyet işte hayatım. hemen başla hangi saati istersen.
henüz tartılma fırsatım olmadı.aslında cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ama bende merak etmiyor değilim. umarım vermişimdir. tartıldığımda hemen yazarım kilomu.
melis 1 günde 800 gr vermişti. ama ne biliyormusunuz kızlar vermemiş olsam bile yılmıcam. diyete devam.

iyi olmana sevindim cnm bnm, sen tek kelimeyle MUHTEŞEMSİN,iradene hayran kalmamak elde değil alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ...
devam cnm,ilerde o zayıf kadınlara bakınca iç geçirmeyeceksin, mükafatını göreceksin cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

arkadaşlar şimdi ideal kiloma baktım ooo ben yandım ya 58 olmam gerekior yani vermem gerekin 19 kilo ne yapcam ben nasıl veririm 19 kiloyu aklım almıyor

slm kızlar çok yoğunum geçmişi hiç okuyamadım yeni katılanlar var sanırım aramıza hoş gelmişler bol kilo vermeler diliyim onlara mezun olmak istiyom haberiniz olsun şekerler bu cuma son kilo bildirirmii yapıp mezun olcam zaten tatile gidiyom öpüyom hepinizi iyi bakın kendinizeee

arkadaşlar şimdi ideal kiloma baktım ooo ben yandım ya 58 olmam gerekior yani vermem gerekin 19 kilo ne yapcam ben nasıl veririm 19 kiloyu aklım almıyor
benim de 58 olmam gerekiyor cnm,17 kilo vermem gerek yanii, olsun cnm millet 40 kilo veriyor, biz 10lu rakamlardayız, gözünde büyütme, verirsin istersen sen yeter ki iste ve sabırlı ol cnmcım opuyorumnanaktanyerimseniben:teselli:

hoşbuldum cnm a.s.

ay herkes aşağıda ama kimse yok nasıl yani shopaholic evet ya nasıl gidiyor bide tansiyonun düşükmüş bi sıkıntı oldumum

kızlar dayanabilirsem yarın 3 gün oruç tutmayı planlılyorum inşallah dayanırım büyük ihtimal başağırısı çekecem ama olsun

ben arada yazarım, misafir gelecek de anneme yardım ediyorum, bu sayfa açık olacak a.s

yok ya normal oruç tutacam perşembe günü kandilmiş yarındn başlarsam rahat tutarım yoksa çok hasta oluyorum bu arada dün 1.5 kilo fazla çıkmıştım ya bugün 900 gram fazla çıktım anladım ki ödem olmuş ama artık ilaç almıyorum alsam büyük ihtimal 76.5 in altında bi rakam görecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…