Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Hilal cim...

Teşekkür ederim Gönül'cüm ..

Derya enerjistimiz .

Ece'cim canım sevdiceğimin tayini kıbrısa çıktı biz de evlenme kararı aldık şimdi ailelerle konuşma ney yapsak gerilimi falan var ..

Derya enerjistimiz .

Ece'cim canım sevdiceğimin tayini kıbrısa çıktı biz de evlenme kararı aldık şimdi ailelerle konuşma ney yapsak gerilimi falan var ..

ay bana da bi baksa sevdiceğimle son günlerim

canım allah hayırlısını nasip etsin inş...gönlündekini hayırlı eylesin hayırlı olana gönlünü razı eylesin..

ay bana da bi baksa sevdiceğimle son günlerim

canım allah hayırlısını nasip etsin inş...gönlündekini hayırlı eylesin hayırlı olana gönlünü razı eylesin..

Konuşmadın mı Ece''cim konuşma düşüncen vardı sonra görüşme şansınız olmayacak mı ?
Arkadaş mısınız ?

İnşallah iyi olur bakalım gerilimli bir bekleyiş içerisindeyim kim arayacak da haber verecek diye

adım nihal:) branş biyoloji:) burdan beni tanıyanlara selamlar olsun:)

Ayy pek de neşeli duruyorsun maşallah bugün pazar ya o yüzden biraz boş arkadaşlar gelsin hemencecik kaynaşırsın.
Söyledim mi ki ben adımı Neyse tekrardan zarar olmaz Hilal ben de memnun oldum.

konuşmadım canım.Nedenini sorma irdeledim mi işin içinden çıkamıyorum.Korkuyorum kötü bir tepkiyle karşılaşmaktan vs.Arkadaş sayılmayız.Ama bindebir nasılsın diye sorma şansım var...

bende heyecanlandım şimdi :)

bu arada sen nasıl buluyorsun böyle neşeli arkadaşları :) maşallah...bizede gönder arada...Kimse yok bugün bizim takımda...

Ayy pek de neşeli duruyorsun maşallah bugün pazar ya o yüzden biraz boş arkadaşlar gelsin hemencecik kaynaşırsın.
Söyledim mi ki ben adımı Neyse tekrardan zarar olmaz Hilal ben de memnun oldum.

nasıl neseli olmam senin verdiğin kiloyu bugun azalmış olan göbeğim:) bende çok memnun oldum hilalcim:) yarından itibaren yediklerimin listesinide yazacağım:)

Telefonu falan var yani dimi okullar kapanınca iletişim lansınız olacak mı ?

Ayy bilmiyorum ki nasıl oluyor ama genelde hikayelerini okuyorum o an bazı kişilerde sanki çok azimli olacak hissi yaşıyorum çağırıyorum hemen.
Çok seviyorum ya takımımızı ama yakında mezun olacak gibiyim tamamen kopamam buradan ama şu hızlı dönemde de ne kadar girebilileceğim bakalım.

nasıl neseli olmam senin verdiğin kiloyu bugun azalmış olan göbeğim:) bende çok memnun oldum hilalcim:) yarından itibaren yediklerimin listesinide yazacağım:)

Cidden başallah nasıl veriyorsun öyle hızlı hızlı.
Ben kendimi yırtıyorum resmen 500 gram vereceğim diye şurada
Tamam yarından itibaren yazarsın bir de pazar harici gün içinde yazdığımız mesaj sayılarını sırayla arkadaşlara yolluyoruz sayım yapılıyor.

14 - 15 Mayıs : Laydline
16 - 17 Mayıs : Mumu85
18 - 19 Mayıs : Tadli
21 - 22 Mayıs : UcukMavi
23 - 24 Mayıs : Uzayım

çok fena gaza geldim üyelerin kilo çizelgelerine baktıkça:) bugün neler yedim:
sabah şehriye corbası yulaf ezmesi süt (muhteşem di mi:))
öğlen ceyrek ekmek (içi alınmıs kabuk kalmış şekilde) tost
akşam tavuk meyveli soda
aralarda elma 2 tanede yenidünya

yarın arkadaslar tavuk+salata diyetine başlıcam çok övülüyor forumda bakalım ama ben meyvesiz ve tuzsuz olamam sanırım.. dün az tuz aldım deprem oluyor diye kendimden gectim sallanıyordum durduğum yerde:))

telefon değil internet canım
bizi unutma hee :)

Çeyrek ekmeği elma diye okudum kabuklarını yedin zannettim
Onun haricinde şehriye çorbası bol karbonhidrat içerikli ama sabah olduğundan sorun yok, meyvelerde meyve şekeri olduğundan çok yemesen iyi olur değişik olmuş ama sorun yok.
Benim tansiyonumda çok çabuk düşer sade maden suyu iç canım gerekirse günde 2-3 tane o kaldırıyor sorunu ortadan.
Diyete de bugün bir göz attım da protein ağırlıklı olduğundan etkili olacağını düşündüm.

telefon değil internet canım
bizi unutma hee :)

Anladım Ece'cim inşallah olur sizin de ..

Unutur muyum kız hiç ..

hilalcim siz şimdi sevdiceğinle ikiniz evlenme kararı mı aldınız?
güzel kızım annenlerle daha konuşmadan nasıl bu kadar önemli bi karar alıyosun?

oğlumla yaşıtsın o yüzden annen gibi konuştuğumun farkındayım ama sende inşallah anne olduğunda anlayacaksın bizleri.acele etme bitanem..tek dicem bu acele etmeee
..

Ben manevi deyince o anki duygularla alakalı zannediyordum
Peki şimdi nasıl sence enerjim o da ailelerin tepkisi hakkında fikir verir mi ki ?

Hoşgeldin bize biraz kendinden bahseder misin ?

ya kusura bakma mesajın devamını getiremedim kapatmak zorund kaldım.öncelikle evlilik kararınız hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah. kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında huysuz bir kızım var asıl mesleğim muhasebeciyim ama evlendiğimden beri evdeyim.bu yüzden kilo aldım zaten aktif bir hayatım yok ailemdende uzaktayım.bütün günüm evde geçiyor anlayacağın.1 aydır kendi kendime rejim yapmaya çalışıyorum zorlanıyorumda ne yazıkki.çoğunuz çok güzel kilolar vermişsiniz bende gaza geldim inşallah faydası olur.

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum buranın kuralları falan varmış galiba banada anlatsanız:18: Herkes aynı diyetimi yapmak zorunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…