Afiyet olsun Hilal cim...
psikoloji uzmanı falan mı var aranızda kızlar :) bilgili olan biriyse ben de faydalanayım :)
bu arada hilalcim sen hiç gelip anlatmadın bir şey.Ama sanırım sıkıntılı bir bekleyiştesin.İstediğin zaman dinlemek istiyorum... :)
Derya enerjistimiz .
Ece'cim canım sevdiceğimin tayini kıbrısa çıktı biz de evlenme kararı aldık şimdi ailelerle konuşma ney yapsak gerilimi falan var ..
ay bana da bi baksa sevdiceğimle son günlerim
canım allah hayırlısını nasip etsin inş...gönlündekini hayırlı eylesin hayırlı olana gönlünü razı eylesin..
adım nihal:) branş biyoloji:) burdan beni tanıyanlara selamlar olsun:)
Konuşmadın mı Ece''cim konuşma düşüncen vardı sonra görüşme şansınız olmayacak mı ?
Arkadaş mısınız ?
İnşallah iyi olur bakalım gerilimli bir bekleyiş içerisindeyim kim arayacak da haber verecek diye
Ayy pek de neşeli duruyorsun maşallah bugün pazar ya o yüzden biraz boş arkadaşlar gelsin hemencecik kaynaşırsın.
Söyledim mi ki ben adımı Neyse tekrardan zarar olmaz Hilal ben de memnun oldum.
konuşmadım canım.Nedenini sorma irdeledim mi işin içinden çıkamıyorum.Korkuyorum kötü bir tepkiyle karşılaşmaktan vs.Arkadaş sayılmayız.Ama bindebir nasılsın diye sorma şansım var...
bende heyecanlandım şimdi :)
bu arada sen nasıl buluyorsun böyle neşeli arkadaşları :) maşallah...bizede gönder arada...Kimse yok bugün bizim takımda...
nasıl neseli olmam senin verdiğin kiloyu bugun azalmış olan göbeğim:) bende çok memnun oldum hilalcim:) yarından itibaren yediklerimin listesinide yazacağım:)
Telefonu falan var yani dimi okullar kapanınca iletişim lansınız olacak mı ?
Ayy bilmiyorum ki nasıl oluyor ama genelde hikayelerini okuyorum o an bazı kişilerde sanki çok azimli olacak hissi yaşıyorum çağırıyorum hemen.
Çok seviyorum ya takımımızı ama yakında mezun olacak gibiyim tamamen kopamam buradan ama şu hızlı dönemde de ne kadar girebilileceğim bakalım.
çok fena gaza geldim üyelerin kilo çizelgelerine baktıkça:) bugün neler yedim:
sabah şehriye corbası yulaf ezmesi süt (muhteşem di mi:))
öğlen ceyrek ekmek (içi alınmıs kabuk kalmış şekilde) tost
akşam tavuk meyveli soda
aralarda elma 2 tanede yenidünya
yarın arkadaslar tavuk+salata diyetine başlıcam çok övülüyor forumda bakalım ama ben meyvesiz ve tuzsuz olamam sanırım.. dün az tuz aldım deprem oluyor diye kendimden gectim sallanıyordum durduğum yerde:))
telefon değil internet canım
bizi unutma hee :)
Sorun olmaz turtam haftaya kilon 2'ye bölünür o kadar.
Ne oldu bugün niye öyle yedin sen bir şeye mi kızdın bir anlık patlama mıydı çözebildin mi nedenini ?
Ben manevi deyince o anki duygularla alakalı zannediyordum
Peki şimdi nasıl sence enerjim o da ailelerin tepkisi hakkında fikir verir mi ki ?
Hoşgeldin bize biraz kendinden bahseder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?