senin ruhsallığın değil manevi anlamda genişlemiş..ki oda aileye açıklanmaya götürdü işi.ama sıkıntılı değildi..şaşkınlık mevcut ...
merhaba bayanlar öncelikle geçte olsa tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.tüm fenerlilere geçmiş olsun derken cimbomlularıda tebrik ederim :)
şimdi. ben davet edildim ama kabul edildim mi? bu zayıflama yarışmasın nasıl yürüyor bayaa bi açıklama okumaya çalıştım ama yeterli oldu mu bilmiyorum.. mesela 5. takımla kardesmişiz:)
ben anlatıyım en iyisi:
sene 98-99 13-14 yasındaydım ergenliğe giren niyal Allah ne verdiyse yedi ve o zaman 60 kilo oldu lise sonda 75 üniversite hayatında hep 65 civarı oldu... evlenirken 70 evliliğimin ilk 3 ayında hiç ama hiç görmediğim83ü gördüm rejim yapayım derkeeen hamile kaldımmm... 94-95 kiloyla doğuma gittim eve gelip 10 gün sonra tartıldığımda 82ydim... mucizevi di mi:) neyse gecenlerde memlekete gittim 85 oldum (sanırım tuvalete cıkamama sorunsalından) geri eve geldim şimdi 82.2 bakalım zayıflar mıyım? tabi lise itibarıyla okadar çok laf yedim ki.. unutmadan bir dönem 55 olmustum çok super aylardı Allahım tekrar yaşat hayırlısıyla:)
kayınvalidem en son bu etek bana bol al sen giy dediğinde dedimki bu nedir?ben ne olmusumda herkes bana tır muamelesi yapıyor? e kocamın yanınada yakısmak isterim heeepsinden önce bel fıtığımdan ötürü 15-20 kilo vermeliyim.. (ki dr bana 65 kiloyken bi 10 kilo ver demişti vakti zamanında...)
ben başladım, hepimiz zayıflarız biliyorum:)
p.s.:meyveli soda içtim çok mu kötü ettim?:18:
Ben manevi deyince o anki duygularla alakalı zannediyordum
Peki şimdi nasıl sence enerjim o da ailelerin tepkisi hakkında fikir verir mi ki ?
Hoşgeldin bize biraz kendinden bahseder misin ?
veriride açıklayamam sakin ol..bu işte hayrlısı ile sonlanıncaya kadar seni bırakmayız ALLAH'ın izniyle..
Bence bir sürü motiven var bu motive ile eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın.
Ben şimdiki kilonla hedef kilonu öğrenip not alayım.
Meyveli soda pek iyi olmamış tabi çok kötü de değil onun yerine sade maden suyuna limon sıkıp içebilirsin.
hmm. tamam teşekkürler. şimdiki kilom 82.2 hedefim ilk 2 haftada 77ye inmek sonrasında ne zamana kadar sürerse sürsün 60a inmek.
O zaman 60'a kadar burada olmayı düşünüyorsan hedef kilonu 60 olarak bildireyim mi listeye girdiğin zaman ?
olur tabiki:) 60 diye bildirin:) ay 60 sayısı ne kadar uzak geliyor şimdilik.. ama olacak.. ali ağaoğlu gibi: yaptım olacak!!!
hello bebekleeeeeeeeeeeer napıyorsunuz kızlar ya bugün bildiginiz danalar gibi yedim spor da atlar gib idepar attım ama yani danalar bile bu kadar yemezzzzzzz :26::26::18::18::18::18::18:
hilalim beni bu hafta listeye alma bildirim yapmadı olarak göster beni yani çünkü salı günü ben yüzümdeki benleri aldırıcam ya yeme düzenim bozulacak sporada gidemicem dikişler olcagı için sonuc ne olacak bilmiyorum bir de buranın stresini yaşamak istemiyorum çünküsüü sizi geriletcem vs diye o yüzden bu hafta değil diğer hafta tekrar gireyim listeye bir sorun olur mu??
Olacak tabiki olmaz mı hiç bir kadın karar verecek ve olmayacak pehh
Bu arada Hilal ben 20 yaşındayım şimdilik Ankarada yaşıyorum inşallah hedefime az kaldı uğraşıyorum öyle.
Anladım Derya'cım anladım ama inşallah her şeyin olumlu olacağına inanıyor musun ?
Disardan daha yeni geldim kizlar vallahi bugun dondurma yedim ben:26: o kadar israr edildi ki zorla yedirttiler iki kepceydi sadece tekini yedim ben..
Bilmiyorum ne dersenz raziyim artik
Kahwalti
Yarim simit
Bir parca beyaz ekmek
Peynir
Oglen
Dondurma
Aksam
Yarim elma
3 KAsik yulafli keten tohumlu yogurt
Su 3 lt
Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa
2 saat yuruyus
bende 27 yasındayım öğretmenim urfadayım:) burada evledim aslen benim aile eş dost akrabada hep ankaradadır.. gazi mahallesindendim 5 yıl öncesine kadar:) şimdiii karaaköprüüü narlıktırr aman dile dilelee dilele dileleee:)
olumlu olcağına inanmalısın inanmalıyız..dimi iyi düşünelim şu ana kadar gerilimli bir enerji alanı oluşmadı ..şimdi çıkıcam canım sakin ol kendini hırpalama..şaşkınlık heyecan ve merak..var..ve iyi akşamlar..
Menümü de yazayım ..
Sabah :
- 2 haşlama yumurta
- Lor peynir
Ara :
- MAden suyu
Akşam :
- Minik parça tavuk
- 1 kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2.5 litre
- 1 bardak form çay
- 2 bardak yeşil çay
Spor :
- 1000 tane bacak hareketi ( artık bölgesel çalışayım diyorum. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?