Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin ruhsallığın değil manevi anlamda genişlemiş..ki oda aileye açıklanmaya götürdü işi.ama sıkıntılı değildi..şaşkınlık mevcut ...

Ben manevi deyince o anki duygularla alakalı zannediyordum
Peki şimdi nasıl sence enerjim o da ailelerin tepkisi hakkında fikir verir mi ki ?

merhaba bayanlar öncelikle geçte olsa tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.tüm fenerlilere geçmiş olsun derken cimbomlularıda tebrik ederim :)

Hoşgeldin bize biraz kendinden bahseder misin ?

şimdi. ben davet edildim ama kabul edildim mi? bu zayıflama yarışmasın nasıl yürüyor bayaa bi açıklama okumaya çalıştım ama yeterli oldu mu bilmiyorum.. mesela 5. takımla kardesmişiz:)

ben anlatıyım en iyisi:
sene 98-99 13-14 yasındaydım ergenliğe giren niyal Allah ne verdiyse yedi ve o zaman 60 kilo oldu lise sonda 75 üniversite hayatında hep 65 civarı oldu... evlenirken 70 evliliğimin ilk 3 ayında hiç ama hiç görmediğim83ü gördüm rejim yapayım derkeeen hamile kaldımmm... 94-95 kiloyla doğuma gittim eve gelip 10 gün sonra tartıldığımda 82ydim... mucizevi di mi:) neyse gecenlerde memlekete gittim 85 oldum (sanırım tuvalete cıkamama sorunsalından) geri eve geldim şimdi 82.2 bakalım zayıflar mıyım? tabi lise itibarıyla okadar çok laf yedim ki.. unutmadan bir dönem 55 olmustum çok super aylardı Allahım tekrar yaşat hayırlısıyla:)
kayınvalidem en son bu etek bana bol al sen giy dediğinde dedimki bu nedir? ben ne olmusumda herkes bana tır muamelesi yapıyor? e kocamın yanınada yakısmak isterim heeepsinden önce bel fıtığımdan ötürü 15-20 kilo vermeliyim.. (ki dr bana 65 kiloyken bi 10 kilo ver demişti vakti zamanında...)
ben başladım, hepimiz zayıflarız biliyorum:)
p.s.:meyveli soda içtim çok mu kötü ettim?:18:

Hoşgeldin arkadaşım öncelikle ben sana kurallamızı ekleyeyim ..

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor

Bence bir sürü motiven var bu motive ile eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın.
Ben şimdiki kilonla hedef kilonu öğrenip not alayım.
Meyveli soda pek iyi olmamış tabi çok kötü de değil onun yerine sade maden suyuna limon sıkıp içebilirsin.

Ben manevi deyince o anki duygularla alakalı zannediyordum
Peki şimdi nasıl sence enerjim o da ailelerin tepkisi hakkında fikir verir mi ki ?

Hoşgeldin bize biraz kendinden bahseder misin ?

veriride açıklayamam sakin ol..bu işte hayrlısı ile sonlanıncaya kadar seni bırakmayız ALLAH'ın izniyle..

hmm. tamam teşekkürler. şimdiki kilom 82.2 hedefim ilk 2 haftada 77ye inmek sonrasında ne zamana kadar sürerse sürsün 60a inmek. yani inşallah burada kalıcı olduğunda diyeceğim 77 kiloyum:)

Son düzenleme:
olur tabiki:) 60 diye bildirin:) ay 60 sayısı ne kadar uzak geliyor şimdilik.. ama olacak.. ali ağaoğlu gibi: yaptım olacak!!!

Olacak tabiki olmaz mı hiç bir kadın karar verecek ve olmayacak pehh
Bu arada Hilal ben 20 yaşındayım şimdilik Ankarada yaşıyorum inşallah hedefime az kaldı uğraşıyorum öyle.

hello bebekleeeeeeeeeeeer napıyorsunuz kızlar ya bugün bildiginiz danalar gibi yedim spor da atlar gib idepar attım ama yani danalar bile bu kadar yemezzzzzzz :26::26::18::18::18::18::18:

hilalim beni bu hafta listeye alma bildirim yapmadı olarak göster beni yani çünkü salı günü ben yüzümdeki benleri aldırıcam ya yeme düzenim bozulacak sporada gidemicem dikişler olcagı için sonuc ne olacak bilmiyorum bir de buranın stresini yaşamak istemiyorum çünküsüü sizi geriletcem vs diye o yüzden bu hafta değil diğer hafta tekrar gireyim listeye bir sorun olur mu??

Son düzenleme:

Sorun olmaz turtam haftaya kilon 2'ye bölünür o kadar.

Ne oldu bugün niye öyle yedin sen bir şeye mi kızdın bir anlık patlama mıydı çözebildin mi nedenini ?

Disardan daha yeni geldim kizlar vallahi bugun dondurma yedim ben:26: o kadar israr edildi ki zorla yedirttiler iki kepceydi sadece tekini yedim ben..
Bilmiyorum ne dersenz raziyim artik

Kahwalti
Yarim simit
Bir parca beyaz ekmek
Peynir

Oglen
Dondurma

Aksam
Yarim elma
3 KAsik yulafli keten tohumlu yogurt

Su 3 lt
Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa

2 saat yuruyus

Olacak tabiki olmaz mı hiç bir kadın karar verecek ve olmayacak pehh
Bu arada Hilal ben 20 yaşındayım şimdilik Ankarada yaşıyorum inşallah hedefime az kaldı uğraşıyorum öyle.

bende 27 yasındayım öğretmenim urfadayım:) burada evledim aslen benim aile eş dost akrabada hep ankaradadır.. gazi mahallesindendim 5 yıl öncesine kadar:) şimdiii karaaköprüüü narlıktırr aman dile dilelee dilele dileleee:)

Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 2 haşlama yumurta
- Lor peynir

Ara :

- MAden suyu

Akşam :

- Minik parça tavuk
- 1 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2.5 litre
- 1 bardak form çay
- 2 bardak yeşil çay

Spor :

- 1000 tane bacak hareketi ( artık bölgesel çalışayım diyorum. )

Anladım Derya'cım anladım ama inşallah her şeyin olumlu olacağına inanıyor musun ?

olumlu olcağına inanmalısın inanmalıyız..dimi iyi düşünelim şu ana kadar gerilimli bir enerji alanı oluşmadı ..şimdi çıkıcam canım sakin ol kendini hırpalama..şaşkınlık heyecan ve merak..var..ve iyi akşamlar..

Olmasa iyi olurmuş Gönül'cüm kilo olarak hassas bir dönemdesin biliyorsun ama olmuş artık afiyet olsun ..

Takımda ne kadar çok öğretmen oldu böyle?
Senin branşın ne ?
Bu arada adın ne ?

Tamam Derya'cıum görüşürüz ben sabrediyorum inşallah iyi olacak ..

Son düzenleme:

Afiyet olsun Hilal cim...

psikoloji uzmanı falan mı var aranızda kızlar :) bilgili olan biriyse ben de faydalanayım :)

bu arada hilalcim sen hiç gelip anlatmadın bir şey.Ama sanırım sıkıntılı bir bekleyiştesin.İstediğin zaman dinlemek istiyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…