MENÜM
Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği arası sucuklu tost
2 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
Öğle
1 kase sütlü nesfit
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2 litre su
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]MENÜM
SABAH+ÖĞLEN
Dukan krep
Domates,salatalık
Kavrulmuş soğan
Haşlanmış yumurta
1dilim de ekmek
Biraz abarttım farkındayım dün akşam 5 te yemek yemiştim çok acıkmışım.
ARA
1 elma
AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Akşam arkadaşlara gideceğiz.Maçta var.Ne zaman gelirim bilmem haberiniz olsun.Gelince bel hareketi ve twester vb. yapmayı düşünüyorum bakalım artık.
Görüşürüz.
Afiyet olsun Ebru güzel olmuş ama nesfite seçenek bul arada eğiştir yoksa yakında bıkacaksın.
Bu arada AYŞE VE EBRU FENERBAHÇE KAZANACAK.Maçsonrası GÖRÜŞÜRÜZBENDE KAÇTIM GÖRÜŞÜRÜZ.
EN BÜYÜK FENERBAHÇE
Kızlar eğer bir aksilik çıkmazsa ayarlayabilirlerse yarın halamlar babamla konuşacak bakalım tepki ne olacak :18:
Ayy ben menülerimi niye yazmıyorsam ..
Dün :
sabah :
- 1 bardak süt
Akşam :
- 3 köfte
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt
( Malum aşırı gergin bir gün geçirdim ancak bu kadar oldu )
Bugün :
Sabah :
- 1 bardak zero ( çok saçma oldu ama o an stresimi giderecek bir şeye ihtiyacım vardı bu konuları konuşarak uyandık.)
Akşam :
- 2 tane burger köftesi
- 1 dilim dukan ekmek
- 1 kaşık yoğurt
Bugün ise sabah yine aynı şekilde uyandık ama konuştuktan sonra akşam sürekli tatlı yiyesim vardı abur cubur vs.
Onları yiyemeyince başka bir şey de yemek istemedim.
Şu gerginlikle biraz menülerim saçma olabilir ama kesinlikle kilo aldıracak şeyler yemeyeceğim.
Olabilecek en kısa zamanda hedefimin de altına inmek istiyorum şöyle 51-52 olabilir.
ben de bugunkü menünü yazıp çıkıyorum kızlar mesaj sayıları bana atılıyor unutmayın
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
1 tabak börülce yemegi
salata
ben de bugunkü menünü yazıp çıkıyorum kızlar mesaj sayıları bana atılıyor unutmayın
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
1 tabak börülce yemegi
salata
12.05 mesaj sayımı
elmaliturta : 4
ladyline : 30
uzayım : 20
eski_bir_masal:36
kızlar giremedim bugün hiç.çok yorgunum .açık lise sınavlarında görevliyim.yarında sabahtan akşama okulda olucam.
nasılsınız..
hilal gelin mi edicez seni noluyozz..hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.
menümü yazıp yatıcam her bi yerleem ağrıyo:)
sabah
yarım dukan ekmek bi parça peynir
öğle
bikaç parça tavuk şiş
1 kutu zero
akşam
tavuk gene fırında bu kez
ayran
4 acıbiber turşu
lorlu krep
yeşil çay vs
Takımınızı ve seni tebrik ederim canım.Canlarım dün gelemedim. Malum şampiyon olduk. (Geçmiş olsun Hatice'cim.) Dün gezdik dolaştık doya doya şampiyonluğu kutladık. Sesim çıkmaz oldu şuan. Bugünde anneler günü, bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.
Bende anneme sürpriz yapmak için birazdan yola çıkıyorum. Yaklaşık 3 saat uzaklıkta oturuyor. Haberi yok geleceğimizden. Büyük sürpriz olacak. Şimdi çıkıyorum ben kocaman öpüyorum hepinizi. Gelince görüşürüz inşallah. Büyük ihtimal akşama dönerim.
Bende ne yazık ki annemden uzak bir yerdeyim.Gunaydin kizlar, keyifli pazarlar dilerim herkese ve bugun anneler gunu ..
Basta kendi annecigim olmak uzere tum anne ve anne adaylarinin anneler gununu kutluyorum
Anneler gununde annecigimden cok uzaktayim yaninda kutlayamiyorum ozel gununu ne diyelim saglik olsun ..
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Dun aksam giremedim yuruyuse cikmistik oradan kahwe icmeye gittik ..
Dun ki menumu yazayim..µ
Kahwalti
Sucuklu peynirli yumurta
1 dukan poaca
sUt
Oglen
Tavuk corbasi
Dukan kiymali krep (sebit yaglamasi kivaminda yaptim)
Yogurt
Aksam
Biraz yesillik
SU 3 lt
Yesilcay 1 kupa
Hiç durma zaten canım.İyi eğlenceler sana.Bugun burda hawa cooookkk guzelll ve benim boyle hawada hiiiccc evde durasim olmuyorrr
Bugun burda hawa cooookkk guzelll ve benim boyle hawada hiiiccc evde durasim olmuyorrr
canım en kolay nikah tarihi ama yer bulmak zor olabilir
Ben bile heyecanlandım.Güzel haberleri bekliyoruz.
Bu nasıl menü enteresan .Helede sabah sabah kola.Neyse stresli günlerin es geçiyorum seni
OFFFFFFF PUFFFFFFFFFF
Afiyet olsun canım az ve öz olmuş.
Maçta da yenildik.offfff.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]Eve geldim kendimi spora vurdum
BUGÜNKÜ SPORUMUN TAMAMI
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Koşo bandında
yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs
hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı
hareket[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar giremedim bugün hiç.çok yorgunum .açık lise sınavlarında görevliyim.yarında sabahtan akşama okulda olucam.
nasılsınız..
hilal gelin mi edicez seni noluyozz..hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.
menümü yazıp yatıcam her bi yerleem ağrıyo:)
sabah
yarım dukan ekmek bi parça peynir
öğle
bikaç parça tavuk şiş
1 kutu zero
akşam
tavuk gene fırında bu kez
ayran
4 acıbiber turşu
lorlu krep
yeşil çay vs
Canlarım dün gelemedim. Malum şampiyon olduk. (Geçmiş olsun Hatice'cim.) Dün gezdik dolaştık doya doya şampiyonluğu kutladık. Sesim çıkmaz oldu şuan. Bugünde anneler günü, bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.
Bende anneme sürpriz yapmak için birazdan yola çıkıyorum. Yaklaşık 3 saat uzaklıkta oturuyor. Haberi yok geleceğimizden. Büyük sürpriz olacak. Şimdi çıkıyorum ben kocaman öpüyorum hepinizi. Gelince görüşürüz inşallah. Büyük ihtimal akşama dönerim.
Dun aksam giremedim yuruyuse cikmistik oradan kahwe icmeye gittik ..
Dun ki menumu yazayim..µ
Kahwalti
Sucuklu peynirli yumurta
1 dukan poaca
sUt
Oglen
Tavuk corbasi
Dukan kiymali krep (sebit yaglamasi kivaminda yaptim)
Yogurt
Aksam
Biraz yesillik
SU 3 lt
Yesilcay 1 kupa
bizim takımda kimse yok bari sizi ziyaret edeyim dedim.Nasılsınız bakalım :)
geçenlerde konusu geçmişti bizim bunu buldum... Gerçi bir zaman sonrada farklısını bulurum heralde :) paylaşayım dedim.
Badem, yağ oranı açısından oldukça zengin ve 100 gramında 600 kalori bulunan bir yemiştir. Badem protein, potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir, çinko ve E vitamini gibi pek çok vitamin ve mineral barındırır.Bu özellikleri sayesinde antioksidan özelliği vardır ve E vitamini ile cildi güzelleştirir. Ayrıca antikanser besinler arasında yer alır ve kolesterolü düşürür.Bademi yemenin en iyi şekli ise çağla badem şeklidir. Taze ve henüz kabuklu haldeki bu badem çeşidi kavrulmuşlara oranla daha yararlıdır.Badem hemen çürüyebileceği için buzlukta veya karanlık ortamlarda saklanmalıdır
alıntıdır.
hilal nasılsın?
İyi olmaya çalışıyorum derya'cım haber bekliyorum annemlerle konuşsunlar diye sen nasılsın ?
iyiym canım .kararın ne ?ne şekilde konu açılacak direk evlilik olarakmı..?
Zaman kısıtlı olduğundan alıştırma şansı yok ne yazık ki Derya'cım direkman evlilik olarak konuşulacak.
HAfif telefonda anneme bahsedilmiş zaten şimdi devamını bekliyoruz.
canım benim ne heyecan ..mutlaka tepki olur ama dirayetli ol kuzu..sonuçta sevgiceğinden vazgeçme gibi bir durumun söz konusu değil sanırım ..
Mümkün değil vazgeçme durumu Derya'cım ama tatlılıkla olsa daha iyi tabiki bakalım ne olacak ne diyecekler ..
tatlılık la olsun inşallah.kuzum yüzün gülerek olsun..
Tek isteğim o.
Derya'cım cuma günü benim moralim çok bozukken sen bana etrafında çok geniş bir enerji var demiştin bu olayların gelişmesiyle alakalı olabilir mi yoksa o sadece o anlık ruhsal durumumla mı alakalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?