Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar, keyifli pazarlar dilerim herkese ve bugun anneler gunu ..
Basta kendi annecigim olmak uzere tum anne ve anne adaylarinin anneler gununu kutluyorum

Anneler gununde annecigimden cok uzaktayim yaninda kutlayamiyorum ozel gununu ne diyelim saglik olsun ..

Dun aksam giremedim yuruyuse cikmistik oradan kahwe icmeye gittik ..
Dun ki menumu yazayim..µ

Kahwalti
Sucuklu peynirli yumurta
1 dukan poaca
sUt

Oglen
Tavuk corbasi
Dukan kiymali krep (sebit yaglamasi kivaminda yaptim )
Yogurt

Aksam
Biraz yesillik

SU 3 lt
Yesilcay 1 kupa

Afiyet olsun ebru cum guzel bir menu ..

Menun cok guzel canim afiyet olsun, sporuna diyecek yok zaten tam nazarlik

Gecmis olsun hatice cim Bizde ufak bir kutlama yaptik, arabayla turladik cok keyifliydi

Kızlar eğer bir aksilik çıkmazsa ayarlayabilirlerse yarın halamlar babamla konuşacak bakalım tepki ne olacak :18:

Hadi bakalim hayirlisi Hilal cim ..

Afiyet olsun Hilal cim ..

Masallah guzel oturmus menulerin, afiyet olsun canim ..

12.05 mesaj sayımı

elmaliturta : 4
ladyline : 30
uzayım : 20
eski_bir_masal:36

Cuma msj sayisini hilal e atmistim ben, kime atilacagini kacirdigim icin msj sayim 6 bu arada canim ..

Guzel bir menu afiyet olsun Reyhan abla, bugun icin kolay gelsin ayrica ..

Bugun burda hawa cooookkk guzelll ve benim boyle hawada hiiiccc evde durasim olmuyorrr

Takımınızı ve seni tebrik ederim canım.
Annene ne güzel sürpriz olacak.Çok iyi yapmışsınız.Bu arada senin de anneler günün kutlu olsun.
Bende ne yazık ki annemden uzak bir yerdeyim.Buruk bir anneler günü ama sağlık olsun.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Bugun burda hawa cooookkk guzelll ve benim boyle hawada hiiiccc evde durasim olmuyorrr
Hiç durma zaten canım.İyi eğlenceler sana.

bizim takımda kimse yok bari sizi ziyaret edeyim dedim.Nasılsınız bakalım :)

geçenlerde konusu geçmişti bizim bunu buldum... Gerçi bir zaman sonrada farklısını bulurum heralde :) paylaşayım dedim.

Badem, yağ oranı açısından oldukça zengin ve 100 gramında 600 kalori bulunan bir yemiştir. Badem protein, potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir, çinko ve E vitamini gibi pek çok vitamin ve mineral barındırır.Bu özellikleri sayesinde antioksidan özelliği vardır ve E vitamini ile cildi güzelleştirir. Ayrıca antikanser besinler arasında yer alır ve kolesterolü düşürür.Bademi yemenin en iyi şekli ise çağla badem şeklidir. Taze ve henüz kabuklu haldeki bu badem çeşidi kavrulmuşlara oranla daha yararlıdır.Badem hemen çürüyebileceği için buzlukta veya karanlık ortamlarda saklanmalıdır

alıntıdır.

böyle pat diye geldim ama canım sohbet etmek istiyor :)

bir şey aklıma takıldı kızlar sizce ben 40 gr nesfiti nasıl ölçerim. :)

Bu arada varsa tüm annelerin ve anne adaylarının hatta geleceğin annelerinin anneler günü kutlu olsun

canım en kolay nikah tarihi ama yer bulmak zor olabilir

Ayşe'cim nikah tarihi de yazın zor oluyor diyorlardı ama nikah memuru ikna edilip bir araya bile sokulur heralde.
Bakalım düğün falan ne olacak ..

Ben bile heyecanlandım.Güzel haberleri bekliyoruz.

Bu nasıl menü enteresan .Helede sabah sabah kola.Neyse stresli günlerin es geçiyorum seni

OFFFFFFF PUFFFFFFFFFF

Afiyet olsun canım az ve öz olmuş.

Ayy farkındayım saçmalıyorum bugünlerde bakalım ne olacak böyle ..

Çok güzel olmuş Hatice'cim ..

ayy öyle oluyor galiba Reyhan abla ..

Menün gayet güzel olmuş.

İyi eğlenceler Ebru'cum ..

Afiyet olsun Gönül'cüm ..

Hoşgeldin Ece'cim bugün burası da sakin kalmış ..

Zaman kısıtlı olduğundan alıştırma şansı yok ne yazık ki Derya'cım direkman evlilik olarak konuşulacak.
HAfif telefonda anneme bahsedilmiş zaten şimdi devamını bekliyoruz.

canım benim ne heyecan ..mutlaka tepki olur ama dirayetli ol kuzu..sonuçta sevgiceğinden vazgeçme gibi bir durumun söz konusu değil sanırım ..

tatlılık la olsun inşallah.kuzum yüzün gülerek olsun..

Tek isteğim o.
Derya'cım cuma günü benim moralim çok bozukken sen bana etrafında çok geniş bir enerji var demiştin bu olayların gelişmesiyle alakalı olabilir mi yoksa o sadece o anlık ruhsal durumumla mı alakalı?

senin ruhsallığın değil manevi anlamda genişlemiş..ki oda aileye açıklanmaya götürdü işi.ama sıkıntılı değildi..şaşkınlık mevcut ...

merhaba bayanlar öncelikle geçte olsa tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.tüm fenerlilere geçmiş olsun derken cimbomlularıda tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…