bende 27 yasındayım öğretmenim urfadayım:) burada evledim aslen benim aile eş dost akrabada hep ankaradadır.. gazi mahallesindendim 5 yıl öncesine kadar:) şimdiii karaaköprüüü narlıktırr aman dile dilelee dilele dileleee:)
ya kusura bakma mesajın devamını getiremedim kapatmak zorund kaldım.öncelikle evlilik kararınız hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah. kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında huysuz bir kızım var asıl mesleğim muhasebeciyim ama evlendiğimden beri evdeyim.bu yüzden kilo aldım zaten aktif bir hayatım yok ailemdende uzaktayım.bütün günüm evde geçiyor anlayacağın.1 aydır kendi kendime rejim yapmaya çalışıyorum zorlanıyorumda ne yazıkki.çoğunuz çok güzel kilolar vermişsiniz bende gaza geldim inşallah faydası olur.
12.05. mesaj sayımı
eski_bir_masal : 20
turtii:5
uzayım : 8
tadli : 3
Afiyet olsun canım.Disardan daha yeni geldim kizlar vallahi bugun dondurma yedim ben:26: o kadar israr edildi ki zorla yedirttiler iki kepceydi sadece tekini yedim ben..
Bilmiyorum ne dersenz raziyim artik
Kahwalti
Yarim simit
Bir parca beyaz ekmek
Peynir
Oglen
Dondurma
Aksam
Yarim elma
3 KAsik yulafli keten tohumlu yogurt
Su 3 lt
Yesil cay 2 kupa
Form cay 1 kupa
2 saat yuruyus
Afiyet olsun canım.Spor müthiş olmuş.Menümü de yazayım ..
Sabah :
- 2 haşlama yumurta
- Lor peynir
Ara :
- MAden suyu
Akşam :
- Minik parça tavuk
- 1 kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2.5 litre
- 1 bardak form çay
- 2 bardak yeşil çay
Spor :
- 1000 tane bacak hareketi ( artık bölgesel çalışayım diyorum. )
Aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.ya kusura bakma mesajın devamını getiremedim kapatmak zorund kaldım.öncelikle evlilik kararınız hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah. kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında huysuz bir kızım var asıl mesleğim muhasebeciyim ama evlendiğimden beri evdeyim.bu yüzden kilo aldım zaten aktif bir hayatım yok ailemdende uzaktayım.bütün günüm evde geçiyor anlayacağın.1 aydır kendi kendime rejim yapmaya çalışıyorum zorlanıyorumda ne yazıkki.çoğunuz çok güzel kilolar vermişsiniz bende gaza geldim inşallah faydası olur.
Gunaydiiiiinnn kizlaaaar
Günaydın kızlar.günaydın kızlar
ayy hilalim tamamen sinir stres ve sıkıntıdan kaynaklandı o kadar sıkıldım ki anlatamam yemege verdim kendimi o beni mutlu etti yaniiiiiii
hilalcim siz şimdi sevdiceğinle ikiniz evlenme kararı mı aldınız?
güzel kızım annenlerle daha konuşmadan nasıl bu kadar önemli bi karar alıyosun?
oğlumla yaşıtsın o yüzden annen gibi konuştuğumun farkındayım ama sende inşallah anne olduğunda anlayacaksın bizleri.acele etme bitanem..tek dicem bu acele etmeee..
ya kusura bakma mesajın devamını getiremedim kapatmak zorund kaldım.öncelikle evlilik kararınız hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah. kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında huysuz bir kızım var asıl mesleğim muhasebeciyim ama evlendiğimden beri evdeyim.bu yüzden kilo aldım zaten aktif bir hayatım yok ailemdende uzaktayım.bütün günüm evde geçiyor anlayacağın.1 aydır kendi kendime rejim yapmaya çalışıyorum zorlanıyorumda ne yazıkki.çoğunuz çok güzel kilolar vermişsiniz bende gaza geldim inşallah faydası olur.
12.05. mesaj sayımı
eski_bir_masal : 20
turtii:5
uzayım : 8
tadli : 3
Afiyet olsun canım.
Dün evde yoktum bende bildirim yapamadım.
İTİRAAFFFFF:Uzun zamandır tatlı birşey yememiştim.Dün eşimle çarşıda gezerken bende 1 tane dondurma yedim.
Afiyet olsun canım.Spor müthiş olmuş.
DÜNKÜ MENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Domates,salatalık
ÖĞLEN
1 dondurma
AKŞAM(17:00)
2 kuşbaşı şiş
Salata,közlenmiş domates,biber
Ayran
ARA
4 badem
1 elma
Merhaba kizlar
Ben haftasonu cok dagittim ya
Kendime ceza verdim her gun 100 mekik
Sabah 50 sini aksam diger yarsini yapiyorum
Simdi okula gidiyorum
Ugrayayim dedim
Bugunku menum soyle olcak insaalh
Sabah
Menemen
2 dilim karisik tahilli ekmek
1 dilim peynir
Aksam
Salata ve yogurt
Ahh seni seni dayanamadın dimi dondurmaya ..
Afiyet olsun HAtice'cim ..
Kızlar merhaba.
Hepinizden çok özür diliyorum, 2 gündür internet yok, şu an bağlantıyı bulmuşken 9 ve 10 mayıs msj sayılarını yazayım da, bağlantı gitmezse sohbete devam ederikk
09/05/2012
Mumu85: 16
eski bir masal: 35
LadyLiNe: 19
chika: 4
elmaliturta: 17
UZAYIM: 18
betuld: 9
angelic2: 2
Tadli: 6
UcukMavi: ?
aysecig: ?
10/05/2012
Tadli: 9
UZAYIM: 20
angelic2: 9
elmaliturta: 14
LadyLiNe: 21
eski bir masal: 35
chika: 4
irras: ?
mumu85: ?
betuld: ?
Uçukmavi: ?
aysecig: ?
Selam kızlar. İşteyim ve hastayım. Birazdan işim bitince eve gideceğim inşallah. Geçmişin tamamını okuyamadım ama bir kısmına baktım. Müsait olmadığım için alıntı yapamıyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?