Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlara.s.
bguün sağlık oruzumun ilk günü..ve şimdilik kendimi çok iyi hissediyorum..sanırım ilk günden tansiyon düşüklüğü olmaz..gerçi ben ilerde de olmamasını ümit ediyorum..meyva suyu içtiğim için tatlıya zaafımızda olmıycak sanırım bu diyette?
gün gün paylaşırım kızlar sizle..ben çok obur olmuştum son zamanlarda..irademe yenik düşmezsem sorun olmıycak inşaalla:lepi:

sabah 1 dilim tahıllı ekmek ve 1 dilim peynir
ara4-5 tane erik
öğle 1 kase yoğurt 1 .5 dilim tahıllı ekmek 3 çatal fasülye
1 tane de oğlumun jelibonundan aldım

ben şimdi nivea body nin CD lerini izleyip yapmaya çalışcam,herkese kolay gelsin

herkeslere iyi akşamlar kızımı görümcemlere bırakacam biraz önce karpuz bir grisini çeyrek simit ydim akşam bakalım yarın yazarım artık

ara öğünde bir domates yedim ve şekersiz çay içtim,cnm tatlı istedi ad1 in dediği gibi düşündüm cnm çekti ben ne olacak yersen dilek dedim,bi 3 ay sonrasını düşün bak ozman dedim kendimi engelledim

ben 7de kalktım, 40 dk yürüdüm 20 dk koştum,şimdi biraz dinlendim, duş aldım buraya geldim hemen
birazdan kahvaltı yapcam tekrar günaydın herkese a.s.

harikasın canım erkenden kalmış bi de spor yapmışsın :lepi:

hihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

domates limon diyeti mi ne adı canım, diyet deneyimlerinizde var.Bu arada iyi olmana sevindim, kirazdan olabilir bence de. 10 kilo nedir hayatım verirsin çabucak opuyorumnanaktan

tamam talıkm zaten 55in altına inmişsindir herhalde vereliniortak

ilk gününün iyi geçmesine sevindim. Harika Şeniz

oğlum o kadar huysuzluk yapıyor ki çok strese girdim ve bugün yemeğe sardım.off offfffffffffffff

ne oldu oğluşa canım gazı falan mı var?

umcum çok sevdim seni çok şekersin. annene de yardımcısın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende sizleri çok sevdim meliscim, hayatta her ne olursa olsun karşılıksız seven bizleri annelerimiz ailelerimiz,ben annemin mükemmel biri olduğunu düşünüyorum,çok fedakar birisi ama aslında tüm anneler öyledir, çoğunuz annesiniz benden iyi bilirsiniz gerçi a.s.
ben yarım saat yürüdüm geldim eve şimdi hihoyyyt

oğlanın gazı değil huysuzluğu var.bugün beni çok yordu devamlı çığırıyo babişkosu geince bir duş aldırdık oh ondan sonra sustu ve uyusdu ama beni de bitirdi yani

oh maşallah ne güzel yürüyebiliyorsun.annelik demek fedakarlık demekmiş anne olunca naladım

tamam canım,ama dikkat et olurmu.kendini kötü hissedersen grisini falan ye. vücuduna ısrarcı olduğun kadar oda sana ısrar ederse ortada buluşun emi balım.ne sen onu üz.nede o seni. :teselli:
başüstüne cnm bnm,şimdi söylüyorum, onun da sizlere var a.s.
aleyküesselam. sağol canım. a.s

oğlum o kadar huysuzluk yapıyor ki çok strese girdim ve bugün yemeğe sardım.off offfffffffffffff
canım benim arada yapıyorlar böyle şeyler,ama bir sıkıntısıda olabilir. yoksa seni kullanmaya başladımı minik adam. onu yerim ben yer. Şeniz Şeniz Şeniz bu arada strese girince bende çok yiyenlerdendim ama şimdi tutuyorum kendimi.benim zibidimde yemek yemez.inanırmısın sabah 9 dan akşam 5 e kadar aç bıraktım şu mis gibi kabak yemeğini yesin diye banamısın demedi. mafoldumben dibime gelip ağlamadı bile. artık ben dayanamadımda tarhana çorbası yapıp verdim.çorbalara pek hayır demiyor. :mymeka:
yorumsuz. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım benim mükenmmel anneye mükemmel evlat. opuyorumnanaktan
bu arada spor olayını gayet iyi götürüyorsun hayatım. :lepi:

oğlanın gazı değil huysuzluğu var.bugün beni çok yordu devamlı çığırıyo babişkosu geince bir duş aldırdık oh ondan sonra sustu ve uyusdu ama beni de bitirdi yani
hadi gözünaydın hayatım. :teselli:

ad1 ewt cnm spor yapmadan kilo veremiyorum ben,versem de geri alıorum sağlıksız oluo yanii yerimseniben
çok teşekkür ederim cnm bnm ayrıca, sizler de mükemmel annelersiniz =)

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben yine ayniyim az kaldi persembe gidiyorum dr ne oldugu insallah belli olur artik kurtulmak istiyorum bu illet basagrisindan yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz kizlar hepinize iyi kilo vermeler

sağol canımcım. bende ne güzel akşamları yürüyüşe gidiyordum , bu sıralar bıraktım ama tekrar başlamam gerekiyor. iyi geliyordu. ne bileyim akşamları şöle balkonuma oturup kahfe yudumlamak inan daha çok işime geliyor. yerimseniben oğlumda babası ile mahallede şöyle bir gezmeye çıkıyor. valla yalnız kafa dinliyorum azcık. :kedi:

karamanlım hoşgeldin hayatım. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın balım. ve de inşallah kurtulursun başağrından :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…