Hmm evet sizin o olay var evet alma dogru diyorsun bir de ceyizle ugrasmamis olursun bu sikisiklikta
Denizkizi he, fistik gibi oldun tabi basen falan kalmadi giyersin istediggin gibi:))
güzelyurt hiç gitmedim bilmiyom ayşe biliyodur belki sana cok sıkıcı gelebilir eskişehirden ankaradan sonra köy gibi alıştır şimdiden kendini bence moralini bozmak gibi olmasada cok bişey bekleme
tabi benim adım zeliha siz zelişde diyebilirsnz :) bnm kilom 105 boyum 175 inmek istediğim kilo 75 ve maaalesef vucudumda çatlaklar var bunladran nasıl kurtulurm ?
lise 3.sınıftayım bu zamana kadar hep diyet yaptım bi ara baya zayıflamştm ama sonra tekrar iki katını aldım ve şu an vermeye kesin kararlym:)
Turtam aşağıda görüyorum seni nasıldı ameliyat ?
Betül sen deyince biraz göz atayım dedim elbiselere de ..
Bunun farklı rengi nasıl olur ?
Eki Görüntüle 417064
hellllllllllo bebekler napaysunuzzzzz benlerimi aldırdım lokal anestezi yaptılar aldılar ama cok korktum ilk basta Allahtan doktor cok iyi bir doktordu cok rahatlattı beni espriler falan yaptı ama aksam aldıklarından biri kanadı bandını degistirdim umarım bişey olmamıstır korkuyorum da yarın kontrole gidicem dikişlerime falan bakıcak yüzüm şişti botokslu hatunlar gibiyim istesemde yemek yiyemiyorum zaten iki tanesi dudagımın üstündeydi çünkü ağzımı oynatamıyorum su andasize bir bakayım dedimdi cok agrım var simcük çıkıcam o yüzden gecmise de cok bakamadım
cnm kıskançlık bakımından gece hayatı olursa kumarane felan cok onun dışında cokta acık değil yazın acılır herkes doğal olarak ama bilmiyorum güzel yurt cok uzak bize karacımı erkek arkdaşın
bende tam onu anlatıyordum hilalim doktor bir ara bana etin cok güzel dedi kesmeye kıyamadı herhaldeay resmen diktigini herseyi böyle acısınıda degil de kendisini hissettim yani hiç acımadı ama cok sükür
bu elbise kim içüün kızlarr güzelmiş yani basen bölümü sorunu olan insan için ideal bence basenleri belli etmez
Ayy hadi bakalım turtam geçmiş olsun atlatmışsın ..
Gece hayatı olamaz da
Ben geneli demiştim mesela eskiişehirle karşılaştırsan ?
Karacı canım ..
Öyle tabi turtam maşallah bebek gibi yüzün var gözlerini de dikmedin inşallah adama o gözleri görünce ben bile yapamazdım pek güzeller.
Benim için turtam.
Beyazı çok güzel ama gelinlik gibi istemiyorum.Basen problemim pek kalmadı ama baktım modellere aşırı abiyeler kendimi düşünemedim öyle bu sanki daha sade bir şey ..
annem aramız iyi olduğu zaman destek veriyo ama kötü olduğunda beni en çok kıran insan oluyo alay ediyo hakaret ediyor ve bu beni çok yıpratıyor laserlerle çatlaklar düzelir diye duydum zayıfladıktan sonra ilk iş bu sorunu çözücem sana hilal abla dememi istermisin aramızda kaç yaş var?
annem aramız iyi olduğu zaman destek veriyo ama kötü olduğunda beni en çok kıran insan oluyo alay ediyo hakaret ediyor ve bu beni çok yıpratıyor laserlerle çatlaklar düzelir diye duydum zayıfladıktan sonra ilk iş bu sorunu çözücem sana hilal abla dememi istermisin aramızda kaç yaş var?
Biraz önceki modele bu renk veya bu modelim etekleri bu kadar kabarık olmayan düz inen bir modeli de olabilir aslında ..
Eki Görüntüle 417079
Biraz önceki modele bu renk veya bu modelim etekleri bu kadar kabarık olmayan düz inen bir modeli de olabilir aslında ..
Eki Görüntüle 417079
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?