Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzelyurt hiç gitmedim bilmiyom ayşe biliyodur belki sana cok sıkıcı gelebilir eskişehirden ankaradan sonra köy gibi alıştır şimdiden kendini bence moralini bozmak gibi olmasada cok bişey bekleme

tabi benim adım zeliha siz zelişde diyebilirsnz :) bnm kilom 105 boyum 175 inmek istediğim kilo 75 ve maaalesef vucudumda çatlaklar var bunladran nasıl kurtulurm ?
lise 3.sınıftayım bu zamana kadar hep diyet yaptım bi ara baya zayıflamştm ama sonra tekrar iki katını aldım ve şu an vermeye kesin kararlym:)

Hmm evet sizin o olay var evet alma dogru diyorsun bir de ceyizle ugrasmamis olursun bu sikisiklikta

Denizkizi he, fistik gibi oldun tabi basen falan kalmadi giyersin istediggin gibi:))

İyiki kilo vermişim canım ya kıyafetlerde şükür o sorunum olmayacak.
Renk konusunda hiç fikrim yok ama ne dersin?

güzelyurt hiç gitmedim bilmiyom ayşe biliyodur belki sana cok sıkıcı gelebilir eskişehirden ankaradan sonra köy gibi alıştır şimdiden kendini bence moralini bozmak gibi olmasada cok bişey bekleme

Emine'cim biz ilk başta evlilik düşünmediğimizden çok dert ettik yoksa en ücra köşe olsa da dert etmem o konuda sıkıntı yok yalnız bir şey sormak istiyorum Ben malum kıskanç bir insan olarak bu kıbrısın genelinde mi çok açık ?

Ben de Hilal Zelişcim.
Çatları gidermek iiçin bir çözüm olduğunu düşünmüyorum belki bir nebze kimyasal peelingle ama yeni çatlaklar oluşmasın diye bu dönemde mutlaka bebe yağı kullan sürekli.
Önemli olan o koruma dönemi işte o yüzden çok katı diyetler yapmanı tavsiye etmiyorum.
Aİlen destek veriyor mu kilo vermen konusunda?

hellllllllllo bebekler napaysunuzzzzz benlerimi aldırdım lokal anestezi yaptılar aldılar ama cok korktum ilk basta Allahtan doktor cok iyi bir doktordu cok rahatlattı beni espriler falan yaptı ama aksam aldıklarından biri kanadı bandını degistirdim umarım bişey olmamıstır korkuyorum da yarın kontrole gidicem dikişlerime falan bakıcak yüzüm şişti botokslu hatunlar gibiyim istesemde yemek yiyemiyorum zaten iki tanesi dudagımın üstündeydi çünkü ağzımı oynatamıyorum su anda size bir bakayım dedimdi cok agrım var simcük çıkıcam o yüzden gecmise de cok bakamadım

cnm kıskançlık bakımından gece hayatı olursa kumarane felan cok onun dışında cokta acık değil yazın acılır herkes doğal olarak ama bilmiyorum güzel yurt cok uzak bize karacımı erkek arkdaşın

Ayy hadi bakalım turtam geçmiş olsun atlatmışsın ..

cnm kıskançlık bakımından gece hayatı olursa kumarane felan cok onun dışında cokta acık değil yazın acılır herkes doğal olarak ama bilmiyorum güzel yurt cok uzak bize karacımı erkek arkdaşın

Gece hayatı olamaz da
Ben geneli demiştim mesela eskiişehirle karşılaştırsan ?
Karacı canım ..

bende tam onu anlatıyordum hilalim doktor bir ara bana etin cok güzel dedi kesmeye kıyamadı herhalde ay resmen diktigini herseyi böyle acısınıda degil de kendisini hissettim yani hiç acımadı ama cok sükür

Öyle tabi turtam maşallah bebek gibi yüzün var gözlerini de dikmedin inşallah adama o gözleri görünce ben bile yapamazdım pek güzeller.

bu elbise kim içüün kızlarr güzelmiş yani basen bölümü sorunu olan insan için ideal bence basenleri belli etmez

Benim için turtam.
Beyazı çok güzel ama gelinlik gibi istemiyorum.Basen problemim pek kalmadı ama baktım modellere aşırı abiyeler kendimi düşünemedim öyle bu sanki daha sade bir şey ..

saol hilalim o senin kalbinin gözelliği yok korkudan biraz dikmiş olabilirim

Benim için turtam.
Beyazı çok güzel ama gelinlik gibi istemiyorum.Basen problemim pek kalmadı ama baktım modellere aşırı abiyeler kendimi düşünemedim öyle bu sanki daha sade bir şey ..

hmm anladım hilalim evet o zaman bu güzel olur bak saçını da böyle demode topuz yaptırmazsın açık bırakıp maşa degil de su dalgası gibi birşey yaptırırsın bence cok hoş olur hafif bir makyajla

Biraz önceki modele bu renk veya bu modelim etekleri bu kadar kabarık olmayan düz inen bir modeli de olabilir aslında ..

Ben de Hilal Zelişcim.
Çatları gidermek iiçin bir çözüm olduğunu düşünmüyorum belki bir nebze kimyasal peelingle ama yeni çatlaklar oluşmasın diye bu dönemde mutlaka bebe yağı kullan sürekli.
Önemli olan o koruma dönemi işte o yüzden çok katı diyetler yapmanı tavsiye etmiyorum.
Aİlen destek veriyor mu kilo vermen konusunda?
[/QUOTE]

annem aramız iyi olduğu zaman destek veriyo ama kötü olduğunda beni en çok kıran insan oluyo alay ediyo hakaret ediyor ve bu beni çok yıpratıyor laserlerle çatlaklar düzelir diye duydum zayıfladıktan sonra ilk iş bu sorunu çözücem sana hilal abla dememi istermisin aramızda kaç yaş var?

En azından ye diye ısrar etmiyorlar değil mi canım ?
Hmm lazer gibi bir yöntemle olabilir tabi ben daha çok kendin yapabileceğin şeyleri düşünmüştüm.
Yok zelişcim deme abla falan 21 yaşındayım ben 5 yaş var.
Yalnız takımın en küçüğü bendim ya şimdi nasıl küçüklük nazımı yapacağımm ..

ay onu benim annem de yapardı dalag gecerdi ama büyük ihtimalle onalr dalga gecince hırs yapıp kilo vericegimizi düşünüyorlar aksine tam tersi oluyor ne zaman ki annem benim yogun baskılarım sonucu kiloma karısmamaya absladı ben o zaman kilo vermeye basladım sen de takma canım annen eminim seni hırslandırmak adına öyle konusuyordur ben catlak olusmasın diye bebe yagı kullanıyorum her banyo sonrası ama olusmusuna bir çözüm olur mu bilemem dene istersen

artık sıra bende öğrencilik ve küçüklük torpilleri bana kaldı:)

şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ugraştım ama yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…