ben hiç beğenmedim hilalcim bu elbiseyi özellikle etek kısmını bide rengini
kıbrısı geneli olsa iyi hilalcim çevrendekilerde açık olacak TR ye göre. 2 elbise güzel ama bel kısmı otursa ordan sonra başlasa etek kısmı daha hoş olur.gögüs kısmından başlayınca hayli geniş gösteriyor hamillelik gibi
bu arada ben çok kötüyüm hala geçmedi başım midem de bulanıyor öğürme hissi var.yalnızlık çok kötü böyle durumlarda. eşim bir kaç saate kadar ağrı kesici getirecek.uzak bir yerde şimdi
Ayy turtam çok teşekkür ederim gerçekten çok şirin bunlar işte aynen bu tarzda şeyler istiyoruma ma uzun olacak.
Aslında 2.nin modeli çok şeker duruyor.
Uzun olanın rengi de güzel o modelde en sağdakinin rengi de olabilir belki ama sanırım maviye bayıldımm ..
Hiç anlamam bu tarz kıyafetlerden artık bana yol göstereceksiniz Ayşe'cim ..
Geçmiş olsun canım senin neden oldu ki yediklerini faland üşündün mü bir.
Gerçekten yalnızlık kötü kızından dolayı yatamamak daha da kötü.
ben de mavi rengi cok severim hilalim sana da yakısır bence bu tonlar
ne için elbise hilalim ben onu kaçırdım yalnız.ben pek taşlı tuşlu abartılı elbiseleri sevmiyorum assolist kıyafeti gibi olanları
Benlerden kurtuldun artık ne güzel.Geçmiş olsun canım.Botoksta nasıl olmuştur ama.En azından denemiş oldunhellllllllllo bebekler napaysunuzzzzz benlerimi aldırdım lokal anestezi yaptılar aldılar ama cok korktum ilk basta Allahtan doktor cok iyi bir doktordu cok rahatlattı beni espriler falan yaptı ama aksam aldıklarından biri kanadı bandını degistirdim umarım bişey olmamıstır korkuyorum da yarın kontrole gidicem dikişlerime falan bakıcak yüzüm şişti botokslu hatunlar gibiyim istesemde yemek yiyemiyorum zaten iki tanesi dudagımın üstündeydi çünkü ağzımı oynatamıyorum su andasize bir bakayım dedimdi cok agrım var simcük çıkıcam o yüzden gecmise de cok bakamadım
1. kıyafet çok güzelmiş.Göğüs kısmı düz olanları seviyorum ben.Göğüs arasında kesim olanları sevmiyorum.Göğüs arası gözüken güzel durmuyor gibi geliyor. ona dikkat et canım. Kıyafetleri denemeye başlayınca fikrin daha çok değişir zaten .Eki Görüntüle 417106
Eki Görüntüle 417105
Eki Görüntüle 417104
Eki Görüntüle 417107
Bunlar nasıl kızlar ?
Şu son modelin kumaşı farklı olması lazım abiye olmasın diye.
Ben de öyle durmasın istiyorum sade bir şey olsun diyorum şimdi evet dedirtirsek babama bunun derdi olacak Betül söyleyince aklıma geldi bakındım öyle
Benlerden kurtuldun artık ne güzel.Geçmiş olsun canım.Botoksta nasıl olmuştur ama.En azından denemiş oldunNeyse işin şakası şişliklerin,dikişlerin iyileşsin çok güzel olur.
1. kıyafet çok güzelmiş.Göğüs kısmı düz olanları seviyorum ben.Göğüs arasında kesim olanları sevmiyorum.Göğüs arası gözüken güzel durmuyor gibi geliyor. ona dikkat et canım. Kıyafetleri denemeye başlayınca fikrin daha çok değişir zaten .
Benlerden kurtuldun artık ne güzel.Geçmiş olsun canım.Botoksta nasıl olmuştur ama.En azından denemiş oldunNeyse işin şakası şişliklerin,dikişlerin iyileşsin çok güzel olur.
1. kıyafet çok güzelmiş.Göğüs kısmı düz olanları seviyorum ben.Göğüs arasında kesim olanları sevmiyorum.Göğüs arası gözüken güzel durmuyor gibi geliyor. ona dikkat et canım. Kıyafetleri denemeye başlayınca fikrin daha çok değişir zaten .
:) gece gece aklina girdim kizin
ama bak bak, bakmadan olmuyor bu isler :))
ben de sana bir elbise gostereyim simdi bakalim begenecek misin :)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels[/TD]
[TD="align: center"]Twester[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]150[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sporumu aksatmayınca keyfim erine geliyor
..
Canım gösterdiğin modellerde de genelde göğüs kısmı kendinden dolgulu,bir de sen görünüşe göre iç çamaşırı ile desteklersin.Göğüslerinin küçük olması avantaj zaten üstüne iyice oturursa çok güzel olur.
Hatice'cim üstlerini fazla açık istemiyorum ama nasıl bir şey olur bilemedim.
Bir de benim göğüslerim küçük, küçük göğüse nasıl model gider ?
Eki Görüntüle 417137 Eki Görüntüle 417138
benim beğendiğim modeller hilalcim.sarının rengi daha farklı olsa süper olurmuş modeli çok hoş
Eki Görüntüle 417137 Eki Görüntüle 417138
benim beğendiğim modeller hilalcim.sarının rengi daha farklı olsa süper olurmuş modeli çok hoş
Canım gösterdiğin modellerde de genelde göğüs kısmı kendinden dolgulu,bir de sen görünüşe göre iç çamaşırı ile desteklersin.Göğüslerinin küçük olması avantaj zaten üstüne iyice oturursa çok güzel olur.
Burada 2. resimde kzıın boyu çok uzun olduğundan beli sopa gibi duruyor dimi duruşuylada alakalı sanki arkaya kaykılmış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?