Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzelce dinlen olur mu canım yat uyu terle iyi gelir inşallah ..

Tamam canım çok teşekkürler. Şimdi eşimde ıhlamur yapar bana. Biliyorsun iyi geliyor. İnşallah düzelirim biran önce. Şimdi ben çıkıyorum Hilal'cim. Gelmeye çalışırım yarın ama olaki gelemezsem hastalıktandır merak etmeyin olur mu?

Afiyet olsun.

Çok kötüyüm Hilal'cim yaaaaa

Ateşim çıktı. Geçmişi zor okudum. İlaçlarımı içtim. Menümüde yazıp çıkayım. İnşallah sabaha daha iyi olurum.
Afiyet olsun Ebru menün güzel olmuş. İyice dinlen canım .Geçmiş olsun.

merhaba ben aranıza yeni katıldım aranızda en genç kişi benim galiba daha 16 yaşındayım ama 105 kgmım zayıflamayı aklıma koydum çünkü ailem bile benimle alay ediyor gençliğimi mahvetmek istemiyorum inş başarablrm

bu gün:
sabah: 1 kahve
öğlen:2 dilim ekmek biraz peynir ve domates +biir bardak meyve suyu
akşam:bir porsyon plw ve 2 parça tavuk

ara öğün yapamıyorum çünkü öğrenciyim sporda yaptım:)mutluym

Tamam canım benim haber verdiğin içni teşekkür ederim inşalalh yarın sapasağlam ayağa kalkarsın ..

Çok kötüyüm Hilal'cim yaaaaa

Ateşim çıktı. Geçmişi zor okudum. İlaçlarımı içtim. Menümüde yazıp çıkayım. İnşallah sabaha daha iyi olurum.

geçmiş olsun ebrucum ben de şuan çok kötüyüm başım ağrıyor çok şiddetli,gözlerime kadar ağrıyor.evde de ağrı kesici kalmamış

Aaa bir de Ayşe'cim kıbrısta yalnız ne yapacak Hilal falan demiş ..
Hani demek ki düşünüyor ki onlardan uzak olma konuma kadar düşünme üstünde.

baban ikna olmuşta senin ne yapacağını düşüüyor hilalcim hayırlısı olsun canım

Canım hoşgeldin aramıza ama bak daha 16 yaşındasın lütfen düzenli beslen.
Sabah kahve ile geçiştirmişsin derse gidiyorsun enerji lazım.
Onun haricinde meyve suyunda çok şeker var onun yerine ayran içebilirsin.
Pilav makarna gibi şeylerden ise tamamen uzak durmalısın.

Ben kurallarımızı yazayım sana ..

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Hilal bence de babanin tepkisi iyi
Her baba o kadarini sorar yani, gayet normal:)

Twister ucuzmus ya 12 tl alayim bari bende
Alet olunca yapmak daha kolay olur
Yoksa yapmam ben en fazla bir iki gun :))

İyi dimi betül'cüm bakalım bu hafta bekleyeceğim hafta sonuna kadar eğer şoku atlatıp aslaa gibi bir şey demezse hafta sonu ben arayacağım.

Demez insallah
Hele okula da devam edeceksin ya insaalh boyle cok daha iyi
Obur turlu olsa ben bile itiraz edebilirrim babanin yerine koyaraktan kendimi
Okul onemli

Gerçekten mi Ayşe'cim inşalalh canım yaa inşallah

tabikide kurallarınız çok kolaymış okulda bile paylaşm yaparm bn merak etmeyin :)inş sizden çok umutluyum sizinle beraber başarıcam inş:)

hilalcim hayırlı olsun nereye cıktı kıbrısın ağustos 15 cnm ama bize lojman cıkmadıçok zorlandık neresi merak ettim ben magosadyım neesi acaba?

tabikide kurallarınız çok kolaymış okulda bile paylaşm yaparm bn merak etmeyin :)inş sizden çok umutluyum sizinle beraber başarıcam inş:)

Hoşgeldin o zaman aranıza bize biraz kendinden bahseder misin ?
Şu an ki kilonu net olarak ve hedef kilonu yazar mısın ben not alayım.
Emin ol buradan ayrılmaz ve motiveyi sağlarsan bu kilolar çok güzel gidecek ..

Olcak bu is olcak insallah
Sen gelinlik modeli falan da baktin mi
Sozde vs ne giyeceksin:))

Ayy cok heyecanli ceyiz fln alalim Hilal beraberr

Bakmadım Betül'cüm ya dedim şimdi tam bakarım bir aksilik çıkar üzülürüm.
Ama bakayım dmimi artık.
Heralde istemeden sonra direk nişan olur aklımda bu deniz kızı modelleri var ya o veya şu kabarık olmayan sadece katlı modeller var.

Ceyize bakmayacağım ama
Şimdi ne alsak biz onu kıbrısa götürmeyeceğiz o yüzden bu acelede pek gerek yok sanırım

hilalcim hayırlı olsun nereye cıktı kıbrısın ağustos 15 cnm ama bize lojman cıkmadıçok zorlandık neresi merak ettim ben magosadyım neesi acaba?

Herkesin her yıl tarihleri aynı mı canım bizimkisi kıbrıs oldu diye ilk can sıkıntısıyla soramadı şimdi de yoğun gibi ama temmuzun başında başlanacak orada diye duymuş.

Güzel yurt canım orada marina lojmanlar varmış en kötü ihtimal onlardan veriyorlarmış birliğe pek yakın değilmiş ama ..

Hmm evet sizin o olay var evet alma dogru diyorsun bir de ceyizle ugrasmamis olursun bu sikisiklikta

Denizkizi he, fistik gibi oldun tabi basen falan kalmadi giyersin istediggin gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…