Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amin inşallah:) memnunsan devam et tabiki ama sakın atlama günleri alarm kur ilacını hergun al

Yeşil mercimek yemeği Nihal.Bir tencere yemeğe 2 kaşık zeytinyağı koydum onun dışında yağ yok.Çok fazla kalori oluğunu sanmıyorum ama bilgi için teşekkürler.
Dukan krep: 1 kaşık yulaf kepeği,biraz süt,2 yumurta.İsteğe göre miktarı yarıyarıya yapabilirsin.Ben içine bazen peynir,biber vb ekliyorum.

anladım canım çok az kaldı desene ya.ne demiş baban peki,annen ne kadarını anlatmış canım.evet ters bir tepki göstermemesi güzel.

Sevdiceğimin tayininin kıbrısa çıkacağını bizim de evlenmek istediğimizi okula orada devam etmek istediğimi söylemiş.
Ben ona kimle istersen evlenebilirsin dedim ama niye okulu beklemiyor demiş, bu sene yüzük takılsaydı da okul bitince evlenseydi ya demiş. Ben dedim ona se kimi istersen iste, dağdaki çoban de ben seni gelin çıkaracağım bu evden dedim ama niye acele ediyor demiş.
Yani sorular soruyor hep asla olmaz deyip kestirip atmamış.

anladım canım çok az kaldı desene ya.ne demiş baban peki,annen ne kadarını anlatmış canım.evet ters bir tepki göstermemesi güzel.

Sevdiceğimin tayininin kıbrısa çıkacağını bizim de evlenmek istediğimizi okula orada devam etmek istediğimi söylemiş.
Ben ona kimle istersen evlenebilirsin dedim ama niye okulu beklemiyor demiş, bu sene yüzük takılsaydı da okul bitince evlenseydi ya demiş. Ben dedim ona se kimi istersen iste, dağdaki çoban de ben seni gelin çıkaracağım bu evden dedim ama niye acele ediyor demiş.
Yani sorular soruyor hep asla olmaz deyip kestirip atmamış.

ee.. sen meyveler cok diyorsun ama...buarada şu acıklamayıda yapayım:) ben bebekte emziriyorum yani tamamen değil ek gıda veriyorum ama emzirmeyide bırakmadım bibucuk yasına kadarda bırakmıcam sanırım sütüm olursa inşallah:)

çok güzel olmuş afiyet olsun canım

emineeeeeee hoşgeldin canım önceden 13.takımda mıydın sen mezun mu oldun,ayrıldın mı.hilal kıbrısta komşu olursunuz artık emine de magosada
nbr ayşecim sende bizim takımı transfer oldun izindeydim dönerim belki gerçi yazın pek ilgilenemem takıma köstek olurum

Aaa dimi ben unutmuşum Emine'nin kıbrısa gittiğini, geçen sene de onlar gitmişti ..

İzine çıkmıştı daha önce 13.takımdaydı..

hayırdır cnm ne iş KIBRIS :)) ?

Hmm ben emzirdiğini bilmiyordum Nihal'cim o zaman bugünkü gibi sabahları yemeye çalış ki meyve şekeri sonuçta akşama kalmasın ..
Kaç aylık şimdi ?

Aaa bir de Ayşe'cim kıbrısta yalnız ne yapacak Hilal falan demiş ..
Hani demek ki düşünüyor ki onlardan uzak olma konuma kadar düşünme üstünde.

amin inşallah:) memnunsan devam et tabiki ama sakın atlama günleri alarm kur ilacını hergun al

Atlar mıyım hiç Nihal alarm kuruyorum ilk ay yaptım da o hatayı bir de 2 gün unutmuşum regl oluverdim ne olduğumu şaşırmıştım o ay garip bir şey olmuştu o zamanlar koruma sorunu olmadığından takmamıştım ama artık dakikasını saptırmam

Hmm ben emzirdiğini bilmiyordum Nihal'cim o zaman bugünkü gibi sabahları yemeye çalış ki meyve şekeri sonuçta akşama kalmasın ..
Kaç aylık şimdi ?

6 ayı doldumak uzere:) kıprıs pahalı memleket yaa tikkatli olun:) tayini derken asker mi yoksam!!! ay butun okul ark.larım askerle evli arastırırız olmadı cocuu:)

6 ayı doldumak uzere:) kıprıs pahalı memleket yaa tikkatli olun:) tayini derken asker mi yoksam!!! ay butun okul ark.larım askerle evli arastırırız olmadı cocuu:)

Evet canım asker ama araştırdık baya lojman olacak gibi.
Lojman artı elektrik su 150 tlymiş.
Eee o o kadar uygun olduktan sonra da her şekilde geçinilir.
Kuzum 4 yıldan beri beraberiz
Benden habersiz adım atmaz ondan sorun yok yani

Benim regl dönemlerim çok ağrılı oluyordu o yüzden başlamıştım ama bir iki aya bırakayım diyordum şimdi bırakamam da
Canım doğum kontrol hapları kilo yapıyor diye biliyorum bunu da gittiğim kadın doğum uzmanı söyledi.Problemin çözülmesi için kutuyu bitirmek gerekiyor biliyorum ama kutu bitince devam etme derim.Doktorla görüş.Sebebini bulsunlar.Haplar geçici çözüm.Bana Adet düzensizliği için gidince vermişlerdi sonra her gittiğime verdiler bende kullanmadım.Sonra 1 tane kist çıktı onun için verdiler.Başka ilaç kullandım kist geçti.Tabi sonra dan hipotiroid olduğumu öğrendim zaten akdeniz anemisi yüzünden kan eğerlerim düşük meğer adet düzensizliğim ondanmış.Bunca zaman boşuna ilaç kullanmışım.

Baban ikna olacak gibi hayırlısı olsun bakalım.Tatlılıkla hollolur inşallah.

Afiyet olsun.

iyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmek,domates,peynir,papatya çayı
öğlen: 5 tane sarma 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: yeşil çay,şekersiz türk kahvesi
akşam:tavuk haşlama bol sirkeli salata
ara:1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su.
aktivite: 30 dakika bisiklet 30 dakika yürüyüş 15 dakika hareket.

Hatice'cim dikkat ettiğim sürece etkilemedi hiç kilomu ama ağrı için yapısal dedi evlenince geçermiş ağrıyı azaltmak için de bunu önermişti.

Ben öyle olmasını istediğim için öyle düşünmüyorum dimi olumlu geldi bana tepkiler ..

Afiyet olsun Nermin ..
Sarmayı pirinçle yapmadın dimi ?

tünaydın hanımlar umarım herkes iyidir.ebru tekrar geçmiş olsun bademcik iltihabı çok kötü oluyor bol bol dinlenmen lazım yoksa uzun sürüyor allah şifa versin.

Teşekkürler Nermin'cim. Bugün öğleden sonra duramadım izin aldım eve geldim. Yeni kalktım yataktan. Ateşimde çıktı bu arada. Birazdan ilaçlarımı içip yatacağım tekrar. Yarında kötü olursam rapor alcam mecburen.

Teşekkürler Gönül'cüm. Sen nasıl oldun düzeldin mi birazcık?

İnşallah bir yerden bulursun ablacım o parayı. Ben hep ona inanırım. Helal para geri dönüp dolaşıp bulur seni.

Son düzenleme:
MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

Birazcık sebzeli et yemeği
200 gram yoğurt
2 dilim tam budağ ekmeği

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Su çok az oldu bugün 1,5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…