ya ilk cocuk bir de erkek olunca daha zor herhalde
biz annemizle rahat konusuyoruz sonucta
of ya boyle konusunca da benim zayiflamam lazimmmm
Aynen öyle biz de de tek erkek hatta sülalede ilk evlenecek kişi bu versiyonda.
Kesinlikle bir an önce zayıfla Betül'cüm hiç yoktu bu durum bir anda çıktı bak biz de eğer vermemiş olsam şimdi yanmıştım.
Siz de söylersiniz birden yapalım derler stres yaparsın sonra.
ben Dukan a basliycam yine muhtemelen ya
birakinca kolay aliniyor diyorlar ama ben izine ciktim baya yedigim donemler fln oldu ama cok az aldim
en azindan 20 gun falan yapsam baya iyi olur
Canım tam olarak dukan yapmamıştın ki sen kaçamaklı protein ağırlıklı bir beslenmeydi sadece kitabını okudum eğer ortasında bırakırsan muhtemelen alırsın ama devam edip güzelce kaçamaksız tüm evreleri tamamlarsan almazsın.
ayy cok guldum Hilal bu yazdigini okuyunca dogru benimki tam dukan olamamisti
olsun yine de baya iyi gelmisti bana
simdi de onu yapsam bile yeter hem benimkini birakinca almiyorsun
iyi geceler kızlar
Haksız mıyım ama betül'cüm ..
Bir de şunu göz önünde bulundur lütfen bıraktığın kilo da etkiliyor kilo alıp almamanı.
Mesela bildiğim kadarıyla senin 2-3 kg almış halin zaten uzun süre durduğun bünyenin alışık olduğu bir kilo bu dediğini hedefine ulaştığında yaparsan sonuç farklı olabilir.
Nasildi o mantimsi seyMenümü de yazayım ..
Sabah :
- 1 bardak süt
Ara :
- Sade türk kahvesi
Ara :
- Tadına bakmak için parmak ucu kadar dukan ekmek
Akşam :
- Dukan mantımsı bir şey
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan yeşil çay
- Maden suyu içmedim ama içeceğim.
Spor :
- Leslie ile 2 mil
- 600 bacak hareketi ( 1000'e tamamlayacağım )
sarmalar disinda gayet iiyi afiyet olsun ..iyi akşamlar kızlar.bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmek,domates,peynir,papatya çayı
öğlen: 5 tane sarma 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: yeşil çay,şekersiz türk kahvesi
akşam:tavuk haşlama bol sirkeli salata
ara:1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su.
aktivite: 30 dakika bisiklet 30 dakika yürüyüş 15 dakika hareket.
vallahi anlayamiyorum ben derya cim bu siralar var bende bir hal antibiyotigi alinca kendimi hic iyi hssetmiyorum ben bugunde dunkine yakin seyler oldu.. ve akil sir erdiremyorum ilk gun apse yapan disim iyi di ucuncu gunun sonunda tekrar agri yapmaya basladi suan bile zonkluyor mesela bu nasil is ya ?Teşekkürler Nermin'cim. Bugün öğleden sonra duramadım izin aldım eve geldim. Yeni kalktım yataktan. Ateşimde çıktı bu arada. Birazdan ilaçlarımı içip yatacağım tekrar. Yarında kötü olursam rapor alcam mecburen.
Teşekkürler Gönül'cüm. Sen nasıl oldun düzeldin mi birazcık?
İnşallah bir yerden bulursun ablacım o parayı. Ben hep ona inanırım. Helal para geri dönüp dolaşıp bulur seni.
Afiyet olsun ebrucugum ...MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Birazcık sebzeli et yemeği
200 gram yoğurt
2 dilim tam budağ ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Su çok az oldu bugün 1,5 litre
Hosgeldin Gonul ben, bu arada takimin en minigisin hilal papucun dama duy benimerhaba ben aranıza yeni katıldım aranızda en genç kişi benim galiba daha 16 yaşındayım ama 105 kgmım zayıflamayı aklıma koydum çünkü ailem bile benimle alay ediyor gençliğimi mahvetmek istemiyorum inş başarablrm
bu gün:
sabah: 1 kahve
öğlen:2 dilim ekmek biraz peynir ve domates +biir bardak meyve suyu
akşam:bir porsyon plw ve 2 parça tavuk
ara öğün yapamıyorum çünkü öğrenciyim sporda yaptım:)mutluym
hellllllllllo bebekler napaysunuzzzzz benlerimi aldırdım lokal anestezi yaptılar aldılar ama cok korktum ilk basta Allahtan doktor cok iyi bir doktordu cok rahatlattı beni espriler falan yaptı ama aksam aldıklarından biri kanadı bandını degistirdim umarım bişey olmamıstır korkuyorum da yarın kontrole gidicem dikişlerime falan bakıcak yüzüm şişti botokslu hatunlar gibiyim istesemde yemek yiyemiyorum zaten iki tanesi dudagımın üstündeydi çünkü ağzımı oynatamıyorum su andasize bir bakayım dedimdi cok agrım var simcük çıkıcam o yüzden gecmise de cok bakamadım
merhaba ben aranıza yeni katıldım aranızda en genç kişi benim galiba daha 16 yaşındayım ama 105 kgmım zayıflamayı aklıma koydum çünkü ailem bile benimle alay ediyor gençliğimi mahvetmek istemiyorum inş başarablrm
bu gün:
sabah: 1 kahve
öğlen:2 dilim ekmek biraz peynir ve domates +biir bardak meyve suyu
akşam:bir porsyon plw ve 2 parça tavuk
ara öğün yapamıyorum çünkü öğrenciyim sporda yaptım:)mutluym
bende tam onu anlatıyordum hilalim doktor bir ara bana etin cok güzel dedi kesmeye kıyamadı herhaldeay resmen diktigini herseyi böyle acısınıda degil de kendisini hissettim yani hiç acımadı ama cok sükür
Nasildi o mantimsi seyafiyet olsun canim .. (kizlar bu siralar var bir aksilik simdide laptop un enter tusu calismiyor )
sarmalar disinda gayet iiyi afiyet olsun ..
vallahi anlayamiyorum ben derya cim bu siralar var bende bir hal antibiyotigi alinca kendimi hic iyi hssetmiyorum ben bugunde dunkine yakin seyler oldu.. ve akil sir erdiremyorum ilk gun apse yapan disim iyi di ucuncu gunun sonunda tekrar agri yapmaya basladi suan bile zonkluyor mesela bu nasil is ya ?
Afiyet olsun ebrucugum ...
Hosgeldin Gonul ben, bu arada takimin en minigisin hilal papucun dama duy beni
Oyy oy turtisimin bnleri de alinmis guzelligine guzellik katildi desenebu arada gecmis olsun cnm dikisleri aldirmaya gittiginde artik doktorun isini bitirirsin
Nasildi o mantimsi seyafiyet olsun canim .. (kizlar bu siralar var bir aksilik simdide laptop un enter tusu calismiyor )
sarmalar disinda gayet iiyi afiyet olsun ..
vallahi anlayamiyorum ben derya cim bu siralar var bende bir hal antibiyotigi alinca kendimi hic iyi hssetmiyorum ben bugunde dunkine yakin seyler oldu.. ve akil sir erdiremyorum ilk gun apse yapan disim iyi di ucuncu gunun sonunda tekrar agri yapmaya basladi suan bile zonkluyor mesela bu nasil is ya ?
Afiyet olsun ebrucugum ...
Hosgeldin Gonul ben, bu arada takimin en minigisin hilal papucun dama duy beni
Oyy oy turtisimin bnleri de alinmis guzelligine guzellik katildi desenebu arada gecmis olsun cnm dikisleri aldirmaya gittiginde artik doktorun isini bitirirsin
geç oldu ama geçmiş olsun... etin çok güzel ne yaw??? hannibal gibi korktum:)) buarada bende ensemde bi beni aldırcam yazın owwww yowww tırstımm..
bide ebru yani ladyline iyileşti mi?
P.S.: arkadaşlarım beğenemiyorum begene tıklıyorum sayfada hata veriyor ayrıca karakter düzeltme alanımda yok ne renk verebiliyorum nede yazılarımı kalınlastırabiliorum(( smileleri bile elimle giriyorum neden olduunu bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?