babalar zaten hep onaylamazlar..küçük kızları ellerindne gidiyor..
Çok güldüm çok zaten bugün iyi gülmeye ihtiyacım var ..
Kızlar yarın da iyi kaynatın da gelince moralim bozuk olursa onlarla oyalanayım
Evren'in mesajı
Son zamanlarda kilo aldığından yakınan kuzenim; yemek yerken çatalını düşürünce ''Evren mesaj yolluyor, yeme artık diyor'' şeklinde yorum yapıyor. Yengemden cevap gecikmiyor. ''Evren kim kız? Nereden biliyor yemek yediğini? Yaptığınız her boku anlatıyorsunuz elin çocuklarına.'' Gülmekten evrenin kim olduğunu anlatamıyoruz tabi...
*** 13. Takım 257. Etap ***
angelic2 ( 71. 0 / 70.0 / 1.0 / 1.41 % )
betuld (62.2 / 61.4 / 0.089 / 0.14 % ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü.
Chika ( 90.1 / 90.0 / 0.1 / 0.11 % )
Elmaliturta: ( 65.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı
Eski_bir_masal : ( 56.4 / 55.8 / 0.6 / 1.06 % )
LaydLiNe: ( 69.3 / 68 / 1.3 / 1.88 % )
TadLi : ( 57.6 / 57.3 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 62.9 / 0.3/ 0.47 %)
UZAYIM ( 66.4 / 66.4 / 0.0 /% )
13. Takım Ortalaması : 0.62 %
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
Bu hafta yine ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta : 69,3 kg
Bu hafta : 68 kg
Giden : 1,3 kg
teşekkür ederim ama ben 79.9 olsa razıydımtek üzüldüğüm nokta bu oldu. ayrıca bugün ve yarın misafirim var helede kayınvalideme sadece ekmek pilav yemiyorum demiştim o bile battı ye ye deyip durdu dünden beri bakalım iki gün boyunca ne gibi baskılara maruz kalacağım. şuan bende akşam bize geldi, canımcım sabah sabah kalkmış koltukları siliyor...ya çok cici benimki:)
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin..merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım
nasıl mutluyum inanamam .. hakikaten boğazı kısınca oluyor muş:))))))
dukan seviyorum senii
Ben 100er gr 200er gr verirken sen bana yetişip geçicen bile galibagünaydın bayanlar.hayırlı cumalar.
kilomu bildireyim bende 97.400 idim bugün itibariyle 95.200 olmuşum :) ne mutlu kilo veriyorum diyene
HAFTALIK MESAJ SAYIMLARI
11.05 mesaj sayımı
elmaliturta : 4
ladyline : 30
uzayım : 20
eski_bir_masal:36
ucukmavi:13
angelic2: 0
betuld:0
chika : 0
12.05. mesaj sayımı
eski_bir_masal : 20
turtii:5
uzayım : 8
tadli : 3
Laydline: 17
ucukmavi : 13
14 Mayıs mesaj sayıları
UZAYIM : 16
Eski_bir_masal : 15
LaydLiNe : 12
Elmaliturta : 11
Betuld : 9
Gurbet_dmr : 7
angelic2 : 0
Chika : 0
TadLi : 2
UcukMavi : 0
Niyal : 3
15 MAYIS Mesaj sayıları
Eski_bir_masal : 76
Elmaliturta : 13
UcukMavi : 11
LaydLiNe : 10
Gurbet_dmr : 8
angelic2 : 3
UZAYIM : 12
Betuld : 20
TadLi : 9
zaum:13
Niyal : 11
16.05.2012
eski_bir_masal : 80
niyal : 60
laydline : 39
uzayım : 23
gurbet_ dmr : 17
elmaliturta :17
betül: 13
Tadli : 6
chika : 5
angelic : 0
zaum : 9
17.05.2012
gurbet_dmr : 22
zaum : 17
niyal : 19
laydline : 28
betüld : 9
tadli : 4
chika : 11
elmaliturta : 9
eski_bir_masal : 32
ucukmavi : 0
Öncelikle Reyhan abla bakarsan hiç bir gün 5'in üstünde mesaj sayın gözükmüyor, olduğu günler olabilir ama bu listeye göre işlem yaptığımı sık sık tekrar ediyorum önümüzdeki hafta aynı şekilde olursa izinli yazacağım.
Eda aynı şekilde hemen hemen her gün girdiğini görüyorum ama bu listeye göre işlem yapıyorum ve haftaya aynı şekilde olursa izinli yazmak durumundayım.
Ayşe'nin 2 gün olmaması dikkat çekerse her hafta olduğundan acaba bırakmamak için açıklama yapıyorum eşi görev nedeniyle sadece 2 gün gelebiliyor onunla oluyor.
Unutmam unutturmam canımİnşallah canım. Haftaya unutma bu sözünü.
Ayyy Hilaaalll, nasıl güldürdün beni anlatamam! Adamın karşısında istavroz çıkarsan daha iyiydi kız.Ayy itiraf.comu okurken aklıma bir şey geldi ..
Bizim bir komşumuz vardı.
Çok dindar bir aile.
Adam kadınlara elini bile uzatmaz.
Ben de apartmanda hanım hanımcık cici kız olarak tanınırım.
Bildiğim kadarıyla sever beni, benim yaşlarımda da bir kızı var.
Görünce nasılsın iyi misin diye sorar.
Geçen sene yazdı sanırım.
Sabaha kadar sevdiceğimle konuşmuşuz, uykusuzum, sabah da erken işim var evden çıktım ayakkabılarımı bağlıyorum kapının önünde.
Adam indi yukarıdan merhaba nasılsın kızım falan diye sordu.
İyi geceler dedim önce adama sonra fark ettim kusura bakma xx amca geceden kalmayım da dedim.
Benimkisi tam sıvamak oldu oysa uykusuzum demek istemiştim ama uykusuzluktan diyemedim adam o gün bugündür beni teğet geçip gider
tebrikler..hila ve ebru sizi ayrıca tebrik ederim..
günaydın..bu hafta çok sıkıntılı geçti.
.Hilalcim en heycanlı anında yanında olamdım..son durum nedir..?
ve kilom 59 ne diyet ne dikkat hiç bişey yapamdım..(
öğleden sonra geleceğim inşallah..
süppersin tatlım tebrik ederim seni..
teşekkür ederim ama ben 79.9 olsa razıydımtek üzüldüğüm nokta bu oldu. ayrıca bugün ve yarın misafirim var helede kayınvalideme sadece ekmek pilav yemiyorum demiştim o bile battı ye ye deyip durdu dünden beri bakalım iki gün boyunca ne gibi baskılara maruz kalacağım. şuan bende akşam bize geldi, canımcım sabah sabah kalkmış koltukları siliyor...ya çok cici benimki:)
merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım
nasıl mutluyum inanamam .. hakikaten boğazı kısınca oluyor muş:))))))
dukan seviyorum senii
günaydın bayanlar.hayırlı cumalar.
kilomu bildireyim bende 97.400 idim bugün itibariyle 95.200 olmuşum :) ne mutlu kilo veriyorum diyene
İnşallah canım inşallah bir güzel haberlerle geleyim neler neler anlatırım ben size ama olumsuz sonuçla gelirsem siz düşünün beni güldürecek şeyler
cuma yarışmasında inşallah iyi sonuç alırsınız kızlar.yarışmacı adayları olarak daima yanınzdayız:)
Canım bu hafta bağlantımda sorun vardı hatırlarsan gerçekten hiç burada olamadım doğrudur.
İnşallah bu hafta bişey olmaz da haftaya hem kilo hem msj olarak daha iyi durumda olurum
Ayyy Hilaaalll, nasıl güldürdün beni anlatamam! Adamın karşısında istavroz çıkarsan daha iyiydi kız.
Hilal'cim tanıyormusun sen bu arkadaşı?
allahın izniyle iy haberlerle geleceksin sen.sende tuttuğumu koparırım istediğimi alırım havası var evelallah:)biz sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyor olacağzı valla merak ediyorum sonucu muhteşem yüzyılı solladın yani merak konusunda:)
Canım oynamayacak biliyorum da tamam desin istiyorum ..
Teşekkür ederim hiç olmadığım kilolardayım, babamlar da beni hiç böyle görmedi.
Diyet miyet demeyeyim de şimdi stresten zayıfladı desinler.
hoş bulduk..tuvalete çıkmadan tartıldım.Hoşgeldin Derya'cım. Özlettin kendini. Bu hafta artık dikkat edersin. Dahada almadan.
]
gerçekten çok önemli anlar günler kendi hayatın bir yanda ailen bir yanda..rabbim gönlüne göre versin kuzu..
Normalde öyleyimdir kafama koyduğumu yaparım yeter ki karar vereyim ama bu durumda ne yapabilirim acaba ağzından girip burnundan çıkarım da yeter mi bakarım ..
Muhteşem yüz yılda neymiş yahu şurada hayatımda ilk kez babamla yüzyüze böyle bir şey konuşacağımm :18:
iyi fikir..:13:
hoş bulduk..tuvalete çıkmadan tartıldım..almadığımı biliyorum ama yinede saol. .bu gidişle sen benide geçersin .maşallah maşallah..
gerçekten çok önemli anlar günler kendi hayatın bir yanda ailen bir yanda..rabbim gönlüne göre versin kuzu..
HAFTALIK MESAJ SAYIMLARI[/QUOT
11.05 mesaj sayımı
elmaliturta : 4
ladyline : 30
uzayım : 20
eski_bir_masal:36
ucukmavi:13
12.05. mesaj sayımı
eski_bir_masal : 20
turtii:5
tadli : 3
Laydline: 17
ucukmavi : 13
14 Mayıs mesaj sayıları
UZAYIM : 16
Eski_bir_masal : 15
LaydLiNe : 12
Elmaliturta : 11
Betuld : 9
Gurbet_dmr : 7
angelic2 : 0
TadLi : 2
UcukMavi : 0
Niyal : 3
15 MAYIS Mesaj sayıları
Eski_bir_masal : 76
Elmaliturta : 13
UcukMavi : 11
LaydLiNe : 10
Gurbet_dmr : 8
angelic2 : 3
UZAYIM : 12
Betuld : 20
TadLi : 9
zaum:13
Niyal : 11
16.05.2012
eski_bir_masal : 80
niyal : 60
laydline : 39
uzayım : 23
gurbet_ dmr : 17
elmaliturta :17
betül: 13
Tadli : 6
chika : 5
angelic : 0
zaum : 9
17.05.2012
gurbet_dmr : 22
zaum : 17
niyal : 19
laydline : 28
betüld : 9
tadli : 4
chika : 11
elmaliturta : 9
eski_bir_masal : 32
ucukmavi : 0
Öncelikle Reyhan abla bakarsan hiç bir gün 5'in üstünde mesaj sayın gözükmüyor, olduğu günler olabilir ama bu listeye göre işlem yaptığımı sık sık tekrar ediyorum önümüzdeki hafta aynı şekilde olursa izinli yazacağım.
Eda aynı şekilde hemen hemen her gün girdiğini görüyorum ama bu listeye göre işlem yapıyorum ve haftaya aynı şekilde olursa izinli yazmak durumundayım.
Ayşe'nin 2 gün olmaması dikkat çekerse her hafta olduğundan acaba bırakmamak için açıklama yapıyorum eşi görev nedeniyle sadece 2 gün gelebiliyor onunla oluyor.
hilalcim dünkü msj sayım benim 13.aslında ben sadec hafta 1 gün olmuyorum çarşamba günleri.pazar günleri zaten msj sayımı yapılmıyormuş
hilalcim tebrik ederim 55 i de gördün.ben de tuhaf bir haldeyim adet olmamış olsam kesin hamileyim diyeceğim buna rağmen bile şüphe duyuyorum çünkü yemeklerden tiksiniyorum,öğürme hissim var,yorgunum sürekli uyumak istiyorum,sık wc ye çıkıyorum.her zamnki regl de oldum bugün bitti daha ama bu belirtiler ne o zaman, başka neden olur fikri olan var mı kızlar ebrucum sana soruyorum özellikle
tebrikler..hila ve ebru sizi ayrıca tebrik ederim..
Ebru'm prensesi biliyorsun değil mi prensesperi ?
Takımlarında birden herkes izine çıkmış.
Canı çok sıkılmış kıyamam pek seviyorum onu da
Ben haftasonu olamam ama yeni üyeler falan davet edecek kendisi zaten takımla çok güzel ilgileniyor ama akşamları falan biz de sohbete gitsek üyeler akşam falan girerse hareketlense takım nasıl olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?