Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çoook çok özür dilerimm
bağlantı şu an eldi ve gitmeden yazayım kilomu sonra geçmişe bakayım, eğer bağlantı gitmezse.
kilom maalesef 90.0
Sadece 100 gr vermişim, yine 80leri göremedim. hiç spor yapamadım bu hafta, ve 2 tane kaçamağım oldu, zaten o yüzden o günler menü paylaşmadım, utandım. Ama bu hafta cezamı kendim vericem ve haftaya en az 2 kg vermiş olacağım söz

Hilaaaaalllll :18:

tebrik ederim canııııııııımmmmm

Teşekkürler Turticim

Keşke bu hafta tartılsaydın turticim yaaaa. Şimdi haftayamı gireceksin listeye. Sonraki hafta mı?

Günaydın :) ben aranıza yeni katıldığm için kilomda sadece 100gr azalma var ama oda bi başlangıç :)

Olsun Zeliş'cim. Eminim ki haftaya çok iyi kilo vereceksin.

Maşallah Nihal'cim çok güzel vermişsin. Umarım bu iki gün içinde tekrar almazsın bu verdiklerini.

Kaçamakların da olsa menünü paylaş burada olur mu Eda'cım bu arada mesaj konusunu okudun mu ?

*** 13. Takım 257. Etap ***

angelic2 ( 71. 0 / 70.0 / 1.0 / 1.41 % )
betuld (62.2 / 61.4 / 0.089 / 0.14 % ) 249. etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü.
Chika ( 90.1 / 90.0 / 0.1 / 0.11 % )
Elmaliturta: ( 65.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı
Eski_bir_masal : ( 56.4 / 55.8 / 0.6 / 1.06 % )
LaydLiNe: ( 69.3 / 68 / 1.3 / 1.88 % )
TadLi : ( 57.6 / 57.3 / 0.3 / 0.52 % )
UcukMavi ( 63.2 / 62.9 / 0.3/ 0.47 %)
UZAYIM ( 66.4 / 66.4 / 0.0 /% )

13. Takım Ortalaması : 0.62 %

Hoşgeldin canım. Bizde sabırsızlıkla seni bekliyorduk. Bu hafta zaten genelde paylaşım problemin vardı. Kilo verememenin en büyük sebeplerinden biri bence. Ayrıca kaçamaklarınıda mutlaka yaz ki bidaha yapmaya yüzün olmasın. Allahtan çok azda olsa vermişsin.

Aşağıya bakmamıştım canım daha seni görmeden Ebru'nun mesajının üstüne yazmıştım, ne yalan söyleyeyim böyle bir sonuç da beklemiştim ama haftaya inşallah ..

Evren'in mesajı

Son zamanlarda kilo aldığından yakınan kuzenim; yemek yerken çatalını düşürünce ''Evren mesaj yolluyor, yeme artık diyor'' şeklinde yorum yapıyor. Yengemden cevap gecikmiyor. ''Evren kim kız? Nereden biliyor yemek yediğini? Yaptığınız her boku anlatıyorsunuz elin çocuklarına.'' Gülmekten evrenin kim olduğunu anlatamıyoruz tabi...

Ellerine sağlık Hilal'cim

Çok iyi yaaaaaaaa Evren kim?

Bence de o çok büyük bir sebep canım. Bağlantı sorunu vardı bu hafta ve paylaşımda bulunamadım hiç. Buraya yazarken, arada ben spora gidiyrum fln diyen olunca sayfa sessiz kalınca hemen ps'ı açıp spor yapıyordum bende, menüleri görünce kendimi düzenliyordum yeme ve menü açısından. Ama bu hafta böyle oldu malesef. Gerçekten çok üzüldüm, çünkü kilom çok fazla ve benim her hafta en az 2şer 2şer gidebilicek bi kilo yüzdem var aslında.
Size ve takıma karşı sorumlluğumu yerine getirememek ayrı, bahsettiğim kınaya 1 hafta kala böyle olması ayrı üzdü beni..
Haftaya 88'li bişeyler yazıcam buraya kendime ve size söz veriyorum.

Aşağıya bakmamıştım canım daha seni görmeden Ebru'nun mesajının üstüne yazmıştım, ne yalan söyleyeyim böyle bir sonuç da beklemiştim ama haftaya inşallah ..
İnşallah Hilalcim. öyle bikaçyüz gr vermek gibi bi lüksüm yok benim, o beklenen sonuç olmalıydı zaten. Ama napalım, önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Fitness oyunundaki Koçumu feci dövücem bu hafta bu hırsla

Güveniyorum sana Eda'cım haftaya çok güzel bir sonuç alacaksın ..

Süper yaa..

Çok güldüm çok zaten bugün iyi gülmeye ihtiyacım var ..
Kızlar yarın da iyi kaynatın da gelince moralim bozuk olursa onlarla oyalanayım

Hilal'cim biz kaynatırız merak etme sen. Hele ki ben bu hafta verdiğim kilodan sonra ne kaynatırım, ne kaynatırım. Ama sen olumsuzluk düşünme. Böyle belirsizlik içinde yaşamak daha kötü. Ne güzel konuşacaksın daha fazla vakit geçmeden. Ama bence güzel sonuç çıkacak. Evreni olumsuz mesaj yollama Ayyy artık her evren dediğimde güleceğim sanırım

İnşallah canım. Haftaya unutma bu sözünü.

Ayy itiraf.comu okurken aklıma bir şey geldi ..
Bizim bir komşumuz vardı.
Çok dindar bir aile.
Adam kadınlara elini bile uzatmaz.
Ben de apartmanda hanım hanımcık cici kız olarak tanınırım.
Bildiğim kadarıyla sever beni, benim yaşlarımda da bir kızı var.
Görünce nasılsın iyi misin diye sorar.
Geçen sene yazdı sanırım.
Sabaha kadar sevdiceğimle konuşmuşuz, uykusuzum, sabah da erken işim var evden çıktım ayakkabılarımı bağlıyorum kapının önünde.
Adam indi yukarıdan merhaba nasılsın kızım falan diye sordu.
İyi geceler dedim önce adama sonra fark ettim kusura bakma xx amca geceden kalmayım da dedim.
Benimkisi tam sıvamak oldu oysa uykusuzum demek istemiştim ama uykusuzluktan diyemedim adam o gün bugündür beni teğet geçip gider

Babam bir de evren mi var hangisiyle evlenmek istiyorsun sen diye bir çıkışsın da bana görürüm
Cidden belirsizlik daha kötü olmaz bile dese ne yapacağımızı konuşacağız bir çözüm arayacağız.
Ama bilmemek çok kötü.

süpermiş ya benide iyi güldürdün valla allah ne muradın varsa versin.inşallah haftasonun iyi geçer iyi sonuçlar alırsın canım ya allah yardımcın olsun

süpermiş ya benide iyi güldürdün valla allah ne muradın varsa versin.inşallah haftasonun iyi geçer iyi sonuçlar alırsın canım ya allah yardımcın olsun

İnşallah canım inşallah bir güzel haberlerle geleyim neler neler anlatırım ben size ama olumsuz sonuçla gelirsem siz düşünün beni güldürecek şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…