Teşekkürler Turticim
Keşke bu hafta tartılsaydın turticim yaaaa. Şimdi haftayamı gireceksin listeye. Sonraki hafta mı?
Olsun Zeliş'cim. Eminim ki haftaya çok iyi kilo vereceksin.
Maşallah Nihal'cim çok güzel vermişsin. Umarım bu iki gün içinde tekrar almazsın bu verdiklerini.
5. Takım 257. Etap
hasretttt 67,1/67,1/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
tgdg 67.8/67.2/0.6/%0.88
Samanyolu 67,8/68,4/-0,6/-%0,88
maway 72/72/0,0/%0,00
Cocostar 68,2/68/0,2/%0,29
seng 54,5/52/2,5/%4,59
CarpeNoctem 96,8//% geri dönmek üzere ayrıldı.
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,70)
hilalcim listemizi kontrol eder misin?
Ayy itiraf.comu okurken aklıma bir şey geldi ..
Bizim bir komşumuz vardı.
Çok dindar bir aile.
Adam kadınlara elini bile uzatmaz.
Ben de apartmanda hanım hanımcık cici kız olarak tanınırım.
Bildiğim kadarıyla sever beni, benim yaşlarımda da bir kızı var.
Görünce nasılsın iyi misin diye sorar.
Geçen sene yazdı sanırım.
Sabaha kadar sevdiceğimle konuşmuşuz, uykusuzum, sabah da erken işim var evden çıktım ayakkabılarımı bağlıyorum kapının önünde.
Adam indi yukarıdan merhaba nasılsın kızım falan diye sordu.
İyi geceler dedim önce adama sonra fark ettim kusura bakma xx amca geceden kalmayım da dedim.
Benimkisi tam sıvamak oldu oysa uykusuzum demek istemiştim ama uykusuzluktan diyemedim adam o gün bugündür beni teğet geçip gider
kızlar bizim takımla ilgili birşey söyleyeceğim...2 yeni üyeyi listeye alıp almama konusunda kararsızım.paylaşımları fena değil gibi...bizim takımdan 2şer evet 1 hayır çıktı.ben kararsızım bir de size danışsak...
hilalcim dünkü msj sayım benim 13.aslında ben sadec hafta 1 gün olmuyorum çarşamba günleri.pazar günleri zaten msj sayımı yapılmıyormuş
hilalcim tebrik ederim 55 i de gördün.ben de tuhaf bir haldeyim adet olmamış olsam kesin hamileyim diyeceğim buna rağmen bile şüphe duyuyorum çünkü yemeklerden tiksiniyorum,öğürme hissim var,yorgunum sürekli uyumak istiyorum,sık wc ye çıkıyorum.her zamnki regl de oldum bugün bitti daha ama bu belirtiler ne o zaman, başka neden olur fikri olan var mı kızlar ebrucum sana soruyorum özellikle
5. Takım 257. Etap
hasretttt 67,1/67,1/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
tgdg 67.8/67.2/0.6/%0.88
Samanyolu 67,8/68,4/-0,6/-%0,88
maway 72/72/0,0/%0,00
Cocostar 68,2/68/0,2/%0,29
seng 54,5/52/2,5/%4,59
CarpeNoctem 96,8//% geri dönmek üzere ayrıldı.
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,70)
hilalcim listemizi kontrol eder misin?
Ne demek canım benim. Ben elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım. Hatta arada bir hala 8. takıma uğruyorum. 5. takıma takılıyorum. Onlarada uğrarım. Çok geziyorum bende yaaaa
Canım ben kontrol ettim listeyi. Hata yok. İstersen Hilal'ide bekle, oda kontrol etsin.
melek yüzlü şeytan demiştir
kızlar bizim takımla ilgili birşey söyleyeceğim...2 yeni üyeyi listeye alıp almama konusunda kararsızım.paylaşımları fena değil gibi...bizim takımdan 2şer evet 1 hayır çıktı.ben kararsızım bir de size danışsak...
Hilal'im kınalı kuzum. Listeyi paylaşım alanına eklemeyi unutmuşuz. Daha doğrusu ben sen ekleyeceksin sanmıştım. Sonra farkettim bi baktım bizim liste yok paylaşımda. Ekledim. Umarım olmuştur.
Kizlaaar birazdan dis randevum vaaarrr bakalim neler olacakkkk, sabahtan beri bir lokmaaa bile yiyemedimmm nolur dua edin benim icin :18::18::18::18:
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederimmm
Kizlaaar birazdan dis randevum vaaarrr bakalim neler olacakkkk, sabahtan beri bir lokmaaa bile yiyemedimmm nolur dua edin benim icin :18::18::18::18:
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederimmm[/QUOTE
inşallah kötü bir şey çıkmaz canım geçmiş olsun tekrar.
bugün pek sakiniz bakıyorumda yarışmadan dolayımı acaba :) bence ilk 3 tesiniz kızlar :) bizde kızımla dışarı çıktık 1 saat dolandık hava çok güzel bana kalsa saatlerce dolaşırımda alan kısıtlı dön dolaş aynı yer. şimdide başım ağrıyor.dişimdenmi kaynaklanıyor yoksa sinüzittenmi orasını çözmedim çünkü ikiside mevcut
Kızlar aranızda pinterest kullanan var mı yav?
selam kızlarhepinize keyifli kalorisiz günler dilerim
masalım özel mesaj kutun dolmus :44:
Pazar mıydı o canım ya, sürekli gözüküyor ya orada aklına takılan olursa niye bir şey denmiyor diye ekleyeyim dedim ..
Teşekkür ederim sonundaa
Aslında biliyorsun adeti devam edenler de oluyormuş aylarca bence ne olur ne olmaz bir test yapıver için rahatlasın ..
Canım kusura bakma telefondaydım ondan cevap veremedim.
Ebru'm saolsu kontol etmiş.
Değişiklik olur işte Ebru'm artık 4. takıma da uğrararız sık sık ..
Eline sağlık Ebru'cum .
Demiştir valla
Bence de bekleyin Ece'cim ..
Kuzum ya bu sefer aşıklıktan unutmadım aklımdaydı tam ekleyecektim telefon çaldı ardı arkasına konuşma yaptım malum yarın büyük gün ondan
sıranı bekle canım senin dişinden önce çok işin var onları hayırlısıyla atlatta düğün öncesi bakıma girersin artık :) gergin olma diyeceğim ama ne kadar faydası olur bilmem ama birazda olsa rahatlaman lazım inşlh kazasız belasız atlatırsın. güzel şeyler düşün güzel olsun allahın izniyle
Ne demek canım benim. Rica ederim. Keşke yazsaydın bana ben sende unuttun zannettim. Çok telaşlandım
Kızlar alışverişe çıktım geldim, şimdi de yemeğe girişicem, sonra belki girerim belki girmem bilmiyorum.
Öpüyorum hepiniziiiii görüşürüüük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?