Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun ablacım harika bir menü olmuş.

tek rakibim türk hava yolları diyosuuun..
şöyle yarışalım o zaman gülüm.kim daha önce 65 kg ı görecek tartıda?

afiyet olsun ablacım harika olmuş menün.

ebrucum evet hepsini güzelce karıştırıyorsun kısık ateşte pişiriyorsun lokum gibi yumuşacık oluyor.

dukana göre benim de 8 kg daha vermem lazım..ama ben 12 kg daha vermek istiyorum.

ebrucum evet hepsini güzelce karıştırıyorsun kısık ateşte pişiriyorsun lokum gibi yumuşacık oluyor.

Tamam canım çok teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim.

hilal ne yaptı acaba babası ne söyledi inş. olumlu olur mutlu şekilde döner

İnşallah canım yaaa bende çok merak ediyorum. Umarım güzel ve hayırlı bir sonuç olur. Yokluğu çok belli Hilal'in :26:

dukana göre benim de 8 kg daha vermem lazım..ama ben 12 kg daha vermek istiyorum.

Seninde çok az kaldı ablacım yaaaa. Maşallahın var bu hızla gidersen eğer biz gitmeden sende mezun olursun inşallah.

saol ayşecim.evdeydim ya bugün ekmek yaptım,kurabiye yaptım,çocuklara ayrıca kurabiye yaptım.annemle bana dukan için ne yaparsam ayrıca çocuklar için de yapıyorum.biraz yorucu oluyo ama napayım gayret ediyorum.annem diyabetik olduğundan ara öğünleri önemli ben ne verirsem onu yiyiyor.ben işe giderken ne yiyeceğini soruyo bana hergün :) kendm için belki uğraşmam bu kadar ama anneme ara öğün için kek,kurabiye tarzı şeyler yapıp hazırda tutuyorum..

Ne güzel ilgileniyorsun annenle. Çok şanslı bir annen var ablacım.

sizden bi şey isteyebilirmiyim biliyorum deneme süresinde böyle istemem yanlış ama yarın okul gezisi var ve bn pek giremeye bilirim yarın için izinli görülsem menümü yazarım ama msj sınırını geçemem

ebruu saolun yaa sizin sayenizde hakkaten.ben önceden başlardım bi hafta bi gazla 2. hafta motivasyonumu kaybederdim..bi de dukandan bucak bucak kaçardım ben ekmek ve meyve yasağından dolayı ama iyi ki başlamışım.onları yemedikçe iştahım azaldı midem küçüldü.

Reyhan abla dogru soyluyorsun ama oldu iste bi kere
Yengem aradi cay yaptim gelin dedi asagi katta oturuyorlar

Bi indik kisir kek tursu dolma bir suru sey var
Kisir ve cigkofte benim en dayanamadigim yiyeceklerden
Sabah da erik yemistim zaten bozuldu vesvesesiyle nefsime yenik dustum..

simdi konustum yengem annem ve dayim icin tek tek hesapladik hepimiz dukan yapicaz
Boylelikle daha rahat yapabilcez

Ebru dukan bana da sadece 800 gr diyor atakta ama ben daha fazla veriyorum eger bugunde bozmamis olsaydim 3-4 gun atakta
yaklasik 2.3 vermis olacaktim ama tabi onu seyirle sabitlemezsen benim gibi bir kase kisir vs yersen birden geri gelebiliyor ..

Tamam canım yarın için izinli olabilirsin. Kaçamak yapmamak şartıyla. Zaten pazar günleri mesaj saymıyoruz. Ama gelince menünü yazarsan daha iyi olur.

Çok haklısın ablacım bu takım benim dünyamı değiştirdi resmen. Bu verdiğim 17,5 kilonun her gramında bu takımın desteği var. Kendimi bu yüzden çok şanslı hissediyorum. Sanırım kolay kolayda ayrılmam buralardan

ellerine sağlık ablacım.annecin kaç kg verdi maşallah oda devam ediyor.yulaf kepeğinden acayip sıkıldım ben bu ara ağzımın tadı hiç yok ne yesem kötü geliyor zaten
babalar baştan hiç 'aman ne kadar iyi hemen vereyim kızımı' demezler..ama sonradan razı olurlar.zor iş annelik babalııık..

evet öyle oluyor,haklılarda kolay bişey değil... Allah hepimizin evladını iyilerle karşılaştırsın...

tmm söz kaçamak yok:)

Tatlım yaaa farkettiysen ben öyle karatay, dukan yada diğer şok diyetler hiç birisini yapmadım. Önüme ne geldiyse yemem gerekenleri yeteri kadar yedim. Ve bu diyet işi bittiği zaman eminim ki kilomu koruyacağım. Çünki yağı çıkartmadım hayatımdan ekmeği yeteri kadar yedim. Tek şeker yok hayatımda o da zaten olmaması gereken bişey. Bende bir ara düşündüm dukan yapmayı ama iş yerinde zor olacaktı benim için daha çok çaba sarfetmem gerekecekti ve hiç kaçamak yapamayacaktım. Bende vazgeçtim böyle iyi gidiyorum nasıl olsa.

ewt yaa dukan ne ayrıca atak ewresi falanda gördüm açıklarmısınız bi

ebrucum kesinlikle doğru olanı yapyorsun bence de bu şekilde olmalı.ben de dukanı kendime uyarlıyorum.aslında dukan değilde, protein ağırlıklı beslenip dukanın tariflerinden yararlanıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…