ebrucum kesinlikle doğru olanı yapyorsun bence de bu şekilde olmalı.ben de dukanı kendime uyarlıyorum.aslında dukan değilde, protein ağırlıklı beslenip dukanın tariflerinden yararlanıyorum bende.
Senin menülerde zaten çok güzel oluyor Ayşe'cim. Bu arada senin ticker da yok. Kaç kilo kaldı senin bitirmene?
msj sayımıda yazıp yatıcam:) 10 msj yazmışm herkese iyi geceleeer
benim hedefim 55 ebrucum 7,5- 8 kg var hedefime
Reyhan abla dogru soyluyorsun ama oldu iste bi kere
Yengem aradi cay yaptim gelin dedi asagi katta oturuyorlar
Bi indik kisir kek tursu dolma bir suru sey var
Kisir ve cigkofte benim en dayanamadigim yiyeceklerden
Sabah da erik yemistim zaten bozuldu vesvesesiyle nefsime yenik dustum..
simdi konustum yengem annem ve dayim icin tek tek hesapladik hepimiz dukan yapicaz
Boylelikle daha rahat yapabilcez
Ebru dukan bana da sadece 800 gr diyor atakta ama ben daha fazla veriyorum eger bugunde bozmamis olsaydim 3-4 gun atakta
yaklasik 2.3 vermis olacaktim ama tabi onu seyirle sabitlemezsen benim gibi bir kase kisir vs yersen birden geri gelebiliyor ..
ellerine sağlık ablacım.annecin kaç kg verdi maşallah oda devam ediyor.yulaf kepeğinden acayip sıkıldım ben bu ara ağzımın tadı hiç yok ne yesem kötü geliyor zaten
evet öyle oluyor,haklılarda kolay bişey değil... Allah hepimizin evladını iyilerle karşılaştırsın...
evet önemli olan farkındalık.herkes kendi bünyesine, biyolojik ritmine uygun olanı bulup tuttuğu yoldan giderse ancak başarılı olur ebrucum.sen sorununu halletmişsin kendi yönteminle çok az kalmış.. süper ..bravo tatlım..Tatlım yaaa farkettiysen ben öyle karatay, dukan yada diğer şok diyetler hiç birisini yapmadım. Önüme ne geldiyse yemem gerekenleri yeteri kadar yedim. Ve bu diyet işi bittiği zaman eminim ki kilomu koruyacağım. Çünki yağı çıkartmadım hayatımdan ekmeği yeteri kadar yedim. Tek şeker yok hayatımda o da zaten olmaması gereken bişey. Bende bir ara düşündüm dukan yapmayı ama iş yerinde zor olacaktı benim için daha çok çaba sarfetmem gerekecekti ve hiç kaçamak yapamayacaktım. Bende vazgeçtim böyle iyi gidiyorum nasıl olsa.
evet önemli olan farkındalık.herkes kendi bünyesine, biyolojik ritmine uygun olanı bulup tuttuğu yoldan giderse ancak başarılı olur ebrucum.sen sorununu halletmişsin kendi yönteminle çok az kalmış.. süper ..bravo tatlım..
EBru beni biliyorsun normalde cok kacamak yapiyorum
Bu sefer su dukani tam yapayim da 1 ayda kilolardan kurtulayim diyorum
Hizli olmasi insani motive ediyor
Simdi berabrr 4 kisi yapcaz ya daha motive olcaz daha kolay olcak insallah
kızlar mesaj sayım 17..
ben biraz mentalist izleyip yatayım artık yavaştan..bayılıyorum bu diziye:)
hepinize iyi uykularrr
iyi geceler kızlar
Çok teşekkürler ablacım. Burda hepimiz ayrı ayrı başarılarız zaten.
Zaten ben şaşırıyorum bazen senin menülere. MaşallahNazar değmesin
Tabii söz, nişan olayları geçmeye başlayınca biran önce kurtulmak istiyorsun. Bencede acele et çünki ne zaman ne olacağı belli olmuyor Hilal'e baksana. Babası evet derse evlenecek bu yaz.
İnşallah işe yarar sizin bu dukan olayı. Ama iş yerine evden götürmen lazım.
Eda ben kullaniyorum pinterest, cok duzenli olmasa da, cok begeniyorum
Kız o neymiş beni de bir aydınlatıverin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?