Kızlar bugün neden hala iyileşemediğimi çözdüm. Bu bir sene içinde üçüncü hastalık olunca antibiyotiğe karşı direnç göstermiş hastalık. Penisilin yaptırmam gerekiyormuş ama iğneden kortuğum için cesaret edemedim yaptırmaya. Hastalık şimdi ciğerlerime indi. Geniz akıntısı olunca öksürmeye başladım. Ve hayatta en nefret ettiğim şey hastalık.
En azından hemen tamamen reddetmemiş buda birşey.İnşallah tamam kız evlen der sana
Hoşgeldin Haticee ..
Nasıl geçti ayrıntısını anlattım ama net bir cevap yok sordu o nasıl olacak bu nasıl olacak şaşkınım düşünüyorum diyor.
Ben de dün gergindim biraz atıştık o kötü oldu ama bakalım bu hafta netleşsin istiyorum ..
En azından hemen tamamen reddetmemiş buda birşey.İnşallah tamam kız evlen der sanaStresli bir hafta daha ama inşallah istediğin cevabı verir.Tabii babalar kıyamaz kızına.Zor oluyordur onun içinde.
Ebrucum çok çok geçmiş olsun.Hastalığın hala geçmemiş.İğneden korkuyorum demişsin hiç yakıştıramadım sana.Sağlık için herşey yapılır erteleme lütfen.Hemen iyileşKızlar bugün neden hala iyileşemediğimi çözdüm. Bu bir sene içinde üçüncü hastalık olunca antibiyotiğe karşı direnç göstermiş hastalık. Penisilin yaptırmam gerekiyormuş ama iğneden kortuğum için cesaret edemedim yaptırmaya. Hastalık şimdi ciğerlerime indi. Geniz akıntısı olunca öksürmeye başladım. Ve hayatta en nefret ettiğim şey hastalık.
En azından hemen tamamen reddetmemiş buda birşey.İnşallah tamam kız evlen der sanaStresli bir hafta daha ama inşallah istediğin cevabı verir.Tabii babalar kıyamaz kızına.Zor oluyordur onun içinde.
ay yapma ya! antibiyotiği saatinde ve bitirene kadar kullanmışsındırda sen aslında... Allah Allah niye direnç kazanmış.. vur gitsin penisilini. özele gitme devlette stajyerin olmadığı bi hastane bul vurdur. ben hiç penisilin olmadım gerci ağrı yapanlardan mı bilmiyorum geçmiş olsun inşallah
aynı fikirdeyim olur olur Hilal merak etme. Eğer ,istemeseydi baban sana bir gürlerdi feleğin şaşardı. sorular sormuş kendi şemasına yerleştirmeye çalışıyor inşallah sizin için hayırlıdır ve herşey çok güzel olur.
evet bayaa bi kaçamak yaptımdı buarada kaçamak yaptığım dediğim benim önceki normal yediğimin yanında hiç sayılırama şuan canım bişey istemiyor bugün birşey yemedim denilebilir sanırım ama midem gurulduyor napsam kahveyi bassam midemede sustursam mı pis gastiritliyi
Hilal benn de senin yazdigini okumadan hardal koymaya karar vermistim yogurda
Tabiki sarimsaksizzz, sevmiyorum hicc
Cok guzel oldu:))
Menum
Sabah
Dukan krep icine 1 dilim light peynir
1 tane light cilekli yogurt
Ogle
200 ml sut
Yagsiz yogurt
Aksam
3-4 parca tavuk
Hardalli yogurtlu sos
1 bardk zero
Nihal'cim yaaaaa ben sağlıkçıyım, hastanede çalışıyorum
Bugün Hatice hiç uğramadı yaaaaa. Pazartesi dönerim demişti bana ama bu saate mutlaka gelmesi lazımdı. Umarım bir sorun yoktur.
Bak heyecandan ,stresten kilo vereceksin dedik sen erimişsin.Kilo vermene sevindim ama mezun olmana üzüldüm.Ne güzel beraberdik böyle.Kızlarr ben geldim.
Şöyle bir geçmişi okudum geldim.
Hani çok kaynatacaktınız ama ben yokken ..
En çok dikkatimi çeken Nihal'in kaçamakları oldu.
Kız olmayan kıyafetlerini kaynanana vermeye başlarsan görürsün
İrade irade ..
Yok öyle gaza gelip yemeler ..
Betül dukana tam gaz başlanmışsın tebrik ederim ..
Ebru'cum iyileşememişsin daha inşallah bir an önce iyi olursun ..
Gönül dişin daha iyiymiş çok sevindim ona ..
Zeliş hiç takma kafana sen cevabını verdiğin kilolarla vereceksin unutma ..
Aklıma bunlar geldi unuttutuğum varsa affola
BAna gelince merak ettiniz dimi çook
Kızlar cumartesi gittim sabahın köründe uykusuz.
Babamla konuştum önce baş başa.
Evet demedi ama herşeyi sordu okulun ne olacaktan eşyalara kadar.
Ne düşündüğünü anlayayım diye soruyorum yanlış anlama dedi.
Anlattım ettim.
Sonra dağ evi var bizim annemler oradaydı oraya gittik.
Neyse arada espiriyle konusu oluyor ama dün geceye kadar açılmadı tekrar konusu.
Dün gece hafiften tartışıyor gibi olduk ama konuştuk işte hala net bir cevap yok 1 günde nasıl cevap vereyim diyor.
Annem de tamam dedi sen rahat ol ben bu hafta konuşacağım gerekirse halanı çağırırım beraber konuşuruz derken elimizden geleni yapacağız sen sıkma canını dedi.
Benim de konuşarak üstümden büyük bir yük kalktı.
Zaten biz kararımızı verdik ama herşey güzelce olsun istiyorum bunun için de uğraştım olmazsa da ne ediyim artık yahu midem berbat durumda bu streslerden artık rahatlamak zorundayım.
Onun haricinde çok kilo vermişsin kemiklerim sayılıyor falan dediler.
Fena değildi diye düşünüyorum ama yorumları da bekliyorum ..
Son tartışmamız olmasaydı iyiydi ama tutamadım kendimi ..
Bu arada bugün geldim Ankaraya.
Kahvaltı falan yapmış bir şeyler içmiştim tartıldım ve 54 kg'ı gördüm.
Yani bu hafta mezun olurum artık.
Ebru'cum sigarayı da 22.06.2012 tarihine kadar bırakıyorum ..
O da öyle dedi, normalde direk hayır demem gerekirdi ama senin söylediklerini anlayıp yerleştirmeye çıkar yol bulmaya çalışıyorum diyor.
Nihal'cim cidden çok olmuş ama yapma böyle lütfen ..
Bir de Gülçin çok yapardı bunu yemezdi yemezdi canım istemiyor diye kilo verirdi sonra vücut eksikliğini çekince birden ne bulursa yerdi ..
NAsıl beğendin mi Betül ben çok severim sarımsaklı falan cips sosu gibi oluyor.
Afiyet olsun Betül'cüm ..
Gayet güzel olmuş.
Bu arada lor peyniri seversen çok daha rahat tüketebilirsin.
Ebrucum merak etmişsin teşekkür ederim.Normalde sabah okulda olmam gerekiyordu ancak doktora gittim o yüzden yoktum.Tahlillerim normal çıktı ancak bazı tahlillerimi yaptıramadım onlar sonraya kaldı.Eve bugün akşam üstü geldik.Duş aldım geldim.Hafta sonu çok güzel geçti.
Bak heyecandan ,stresten kilo vereceksin dedik sen erimişsin.Kilo vermene sevindim ama mezun olmana üzüldüm.Ne güzel beraberdik böyle.
bende aynı gülçin gibiyim işte.. ne yapsam suan? 2-3 saate yatarım ne yesem midemin gurultusunu gidermek için?
baban seni seviyor değer veriyor dinliyor daha ne istiyorsun. dava bitmiştir haydi bakalımmmm kınanda bize bu nedime taçlarından al tmm mı?
Cok sevdim
Zateen ben hardali cook severim
Gecen gun kofe yerken de hep hardalli yedim hambirger yer gibi hayl ettim kendimi:)))
Lor peyniri hic yemedim Ebru
Baktim markete gidince ama bu aldigim daha az yagliydi o yuzden bunu tercih ettim
Kendin yapabilirsin aslında annene falan sorabilirsin.
Evde yapılanın yağ oranı çok daha düşük oluyor ama sevip sevmemen önemli tabi ben bayılırım ..
Cidden stresten erimişim ya hoşuma gitti çaktırmayın
Yağ oranını ölçtürdün mü Hatice ?
Bugün için ayran içebilirsin tuzsuz ama bundan sonrasında dikkat et bence sabah kuvvetli yap en çok o etkiliyor ..
Ayy Nihalcim bana düğünmüş kına gecesiymiş deme ben hiç sevmem ya öyle şeyleri ne olacak bilmem.
Hatta onun espirisi döndü dün.
Birileri vardı düğünlerden oynamaktan bahsedildi.
Hilal de hiç sevmez kendi düğününde ne yapacak bakalım diyorlar.
Dedim oynamam ben illa düğün diyorlarsa kendileri çalıp kendileri oynasınlar ben otururum bir kenarda.
Gelin oynamadan düğün bitmez falan diyorlar.
Kaynanan kaldırır zorla.
Dedim çok isterlerse kalkarım nasıl oynadığımı görünce gelirler aaa kızım sen otur yorulma diye oturturlar beni
Yok canım ölçtürmedim.Lazere gittiğim yerde cihaz var gidince orda ölçtüreceğim.
Cidden stresten erimişim ya hoşuma gitti çaktırmayın
Yağ oranını ölçtürdün mü Hatice ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?