Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay yapma ya! antibiyotiği saatinde ve bitirene kadar kullanmışsındırda sen aslında... Allah Allah niye direnç kazanmış.. vur gitsin penisilini. özele gitme devlette stajyerin olmadığı bi hastane bul vurdur. ben hiç penisilin olmadım gerci ağrı yapanlardan mı bilmiyorum geçmiş olsun inşallah

En azından hemen tamamen reddetmemiş buda birşey.İnşallah tamam kız evlen der sana Stresli bir hafta daha ama inşallah istediğin cevabı verir.Tabii babalar kıyamaz kızına.Zor oluyordur onun içinde.

En azından hemen tamamen reddetmemiş buda birşey.İnşallah tamam kız evlen der sana Stresli bir hafta daha ama inşallah istediğin cevabı verir.Tabii babalar kıyamaz kızına.Zor oluyordur onun içinde.

Yok kuzum yok bitti artık stres falan yok bittim resmen stresten herşey olacağına varacak sonuçta ..
Öyle diyor zaten seni bu kadar sevmesem hiç düşünmez direke git evlen derdim ama şimdi düşünüyorum diyor.

Ebrucum çok çok geçmiş olsun.Hastalığın hala geçmemiş.İğneden korkuyorum demişsin hiç yakıştıramadım sana.Sağlık için herşey yapılır erteleme lütfen.Hemen iyileş

aynı fikirdeyim olur olur Hilal merak etme. Eğer ,istemeseydi baban sana bir gürlerdi feleğin şaşardı. sorular sormuş kendi şemasına yerleştirmeye çalışıyor inşallah sizin için hayırlıdır ve herşey çok güzel olur.

evet bayaa bi kaçamak yaptımdı buarada kaçamak yaptığım dediğim benim önceki normal yediğimin yanında hiç sayılır ama şuan canım bişey istemiyor bugün birşey yemedim denilebilir sanırım ama midem gurulduyor napsam kahveyi bassam midemede sustursam mı pis gastiritliyi

Hilal benn de senin yazdigini okumadan hardal koymaya karar vermistim yogurda
Tabiki sarimsaksizzz, sevmiyorum hicc

Cok guzel oldu:))

Menum

Sabah
Dukan krep icine 1 dilim light peynir
1 tane light cilekli yogurt

Ogle
200 ml sut
Yagsiz yogurt

Aksam
3-4 parca tavuk
Hardalli yogurtlu sos
1 bardk zero

Nihal'cim yaaaaa ben sağlıkçıyım, hastanede çalışıyorum

O da öyle dedi, normalde direk hayır demem gerekirdi ama senin söylediklerini anlayıp yerleştirmeye çıkar yol bulmaya çalışıyorum diyor.

Nihal'cim cidden çok olmuş ama yapma böyle lütfen ..
Bir de Gülçin çok yapardı bunu yemezdi yemezdi canım istemiyor diye kilo verirdi sonra vücut eksikliğini çekince birden ne bulursa yerdi ..

NAsıl beğendin mi Betül ben çok severim sarımsaklı falan cips sosu gibi oluyor.

Afiyet olsun Betül'cüm ..
Gayet güzel olmuş.
Bu arada lor peyniri seversen çok daha rahat tüketebilirsin.

Nihal'cim yaaaaa ben sağlıkçıyım, hastanede çalışıyorum

ya takımım gibi iyice ezik oldum ben grupta safları oynuyorum yaaaa bende biyoloji öğretmenliğinin ardından radyoloji okudum atandım okurken ama devam ettim bitirdim:) ya stajyerler kıl oluyordum (bende öyleydim ama kimseye iğne yapmıyorum sonuçta:))

Bugün Hatice hiç uğramadı yaaaaa. Pazartesi dönerim demişti bana ama bu saate mutlaka gelmesi lazımdı. Umarım bir sorun yoktur.

Ebrucum merak etmişsin teşekkür ederim.Normalde sabah okulda olmam gerekiyordu ancak doktora gittim o yüzden yoktum.Tahlillerim normal çıktı ancak bazı tahlillerimi yaptıramadım onlar sonraya kaldı.Eve bugün akşam üstü geldik.Duş aldım geldim.Hafta sonu çok güzel geçti.
Bak heyecandan ,stresten kilo vereceksin dedik sen erimişsin.Kilo vermene sevindim ama mezun olmana üzüldüm.Ne güzel beraberdik böyle.

bende aynı gülçin gibiyim işte.. ne yapsam suan? 2-3 saate yatarım ne yesem midemin gurultusunu gidermek için?

baban seni seviyor değer veriyor dinliyor daha ne istiyorsun. dava bitmiştir haydi bakalımmmm kınanda bize bu nedime taçlarından al tmm mı?

NAsıl beğendin mi Betül ben çok severim sarımsaklı falan cips sosu gibi oluyor.

Afiyet olsun Betül'cüm ..
Gayet güzel olmuş.
Bu arada lor peyniri seversen çok daha rahat tüketebilirsin.

Cok sevdim
Zateen ben hardali cook severim

Gecen gun kofe yerken de hep hardalli yedim hambirger yer gibi hayl ettim kendimi:)))

Lor peyniri hic yemedim Ebru
Baktim markete gidince ama bu aldigim daha az yagliydi o yuzden bunu tercih ettim

Cidden stresten erimişim ya hoşuma gitti çaktırmayın

Yağ oranını ölçtürdün mü Hatice ?

Bugün için ayran içebilirsin tuzsuz ama bundan sonrasında dikkat et bence sabah kuvvetli yap en çok o etkiliyor ..

Ayy Nihalcim bana düğünmüş kına gecesiymiş deme ben hiç sevmem ya öyle şeyleri ne olacak bilmem.
Hatta onun espirisi döndü dün.
Birileri vardı düğünlerden oynamaktan bahsedildi.
Hilal de hiç sevmez kendi düğününde ne yapacak bakalım diyorlar.
Dedim oynamam ben illa düğün diyorlarsa kendileri çalıp kendileri oynasınlar ben otururum bir kenarda.
Gelin oynamadan düğün bitmez falan diyorlar.
Kaynanan kaldırır zorla.
Dedim çok isterlerse kalkarım nasıl oynadığımı görünce gelirler aaa kızım sen otur yorulma diye oturturlar beni

Cok sevdim
Zateen ben hardali cook severim

Gecen gun kofe yerken de hep hardalli yedim hambirger yer gibi hayl ettim kendimi:)))

Lor peyniri hic yemedim Ebru
Baktim markete gidince ama bu aldigim daha az yagliydi o yuzden bunu tercih ettim

Kendin yapabilirsin aslında annene falan sorabilirsin.
Evde yapılanın yağ oranı çok daha düşük oluyor ama sevip sevmemen önemli tabi ben bayılırım ..

Hilal cim guzel haberle donmussun cok sevindim senin adina babanin tepkisi cok sert gelmedi bana zamanla
daha kabullenir duruma gelecektir Hakkinizda hayirlisi olsun insAllah ..

amaa amaa mezun olacak olmana uzuldum ne yalan soyleyeyim kac aydir birlikteyiz ayriliklar hep huzun verir b anaa
arada ugrarsin demi pat diye birakmazsin bizi

Kendin yapabilirsin aslında annene falan sorabilirsin.
Evde yapılanın yağ oranı çok daha düşük oluyor ama sevip sevmemen önemli tabi ben bayılırım ..

Hmm benim annem bilmez ki
Yani hic peynir yapmisligi yoktur
Simdilik boyle idare ediyorum bakalim

Ama nasil yapiliyor ki merak ettim
Sen kendin mi yapiyorsun?

hahayy bende öyle derdim ama bi oynamışım:) millet hayret etti:) bide sonradan icimde kalmasın diye oynadım. ki ben düğün istemem nikahtan gidecem direk derdim kayınvalidem 1 tanecik oğlumu davulsuz göndermem dediydi uyuz olduydum iiki yapmış kayınvalidem:) ooh iyiide oldu içinde kalmasın hilalcim herseye önce öyle bakarken şimdi burma bilezik seven bi tip oldum (arkadaşlarım duymasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…