Ama ama ama sen bana senin pabucun dama atıldı artık takımın en küçüğü değilsin dedin ben de dedim siz koymadan ben gideyim
NAsıl acitasyon yaptım baaak
Afiyet olsun canım.Çok güzel olmuş.Menum:
Kahwalti:
2 haslanmis yumurta
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran
oGlen:
Yogurt
haslanmis yumurta
Biraz kirmizi et
Aksam:
1 tane erik
Kizlar bu arada aksam esime margarita pizza yaptim yaninada patates kizartmasi cola yla birlikte yedi valla, bende kendime
yesil cay yaptim acligimi bastirsin diye bir dilim bile yemedim hicbirindenGurur duydum kendimle
SU 3 lt
yesil cay 3 fincan
Form cay 1 fincan
Baktır canım erteleme.Tiroid biraz zorluyor ama inşallah vereceğim şu kiloları.
Aynen oyle canim Allah beter hastaliklrdan saklasin hepimizi ..
Bende son donemlerde ozellikle bir bucuk iki aydir nerdeyse kilo veremiyorum bir kan daha aldirip tiroidlerime baktirsam cok iyi olacak ..
Lor peyniri hic yemedim Ebru
Baktim markete gidince ama bu aldigim daha az yagliydi o yuzden bunu tercih ettim
Dön bak bakalım neler olmuş
Ebru'cum öyle tabi ki ya sen de çok duygusal bir insansın herşeyi takıyorsun kafana sanırım ama insanı çok yıpratıyor biliyorsun.
Hilal benn de senin yazdigini okumadan hardal koymaya karar vermistim yogurda
Tabiki sarimsaksizzz, sevmiyorum hicc
Cok guzel oldu:))
Menum
Sabah
Dukan krep icine 1 dilim light peynir
1 tane light cilekli yogurt
Ogle
200 ml sut
Yagsiz yogurt
Aksam
3-4 parca tavuk
Hardalli yogurtlu sos
1 bardk zero
Ebrucum merak etmişsin teşekkür ederim.Normalde sabah okulda olmam gerekiyordu ancak doktora gittim o yüzden yoktum.Tahlillerim normal çıktı ancak bazı tahlillerimi yaptıramadım onlar sonraya kaldı.Eve bugün akşam üstü geldik.Duş aldım geldim.Hafta sonu çok güzel geçti.
Bak heyecandan ,stresten kilo vereceksin dedik sen erimişsin.Kilo vermene sevindim ama mezun olmana üzüldüm.Ne güzel beraberdik böyle.
Ebru'cum bu arada niye igne olmuyorsun ya kurtaracaksa seni disini sik ol gitsin boyle cekmekten iyidir
Menum:
Kahwalti:
2 haslanmis yumurta
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran
oGlen:
Yogurt
haslanmis yumurta
Biraz kirmizi et
Aksam:
1 tane erik
Kizlar bu arada aksam esime margarita pizza yaptim yaninada patates kizartmasi cola yla birlikte yedi valla, bende kendime
yesil cay yaptim acligimi bastirsin diye bir dilim bile yemedim hicbirindenGurur duydum kendimle
SU 3 lt
yesil cay 3 fincan
Form cay 1 fincan
İnanmıyorsunuz ama cidden bilmiyorum canım hıı modern dans falan derseniz ucundan bucağından olur ama zaten yetişmez gibi diyorlar 2 aya düğün ben şey dedim biz evlenip gitsek kimseye söylemeseler nikahla sonra 3-4 ay sonra düğün olsa olmaz mı
Bu arada ben bugun sarmaya hayiir dedim:)
Bir tane bile yemediiimm
Kızlar ben çıkıyorum.Çok yorgunum .Yarın dan itibaren tam gaz burdayım.Hepinizi öpüyorum.İYİ GECELER
Canım çok güzel geçti.Arkadaşlarla eğlendik.Yemek yedik.(ızgara yedim kaçamak yokHerkes birbirine Ebru diyor yaaaaa
Merak ettim tabii canım. Sen mutlaka bir merhabada olsa dersin. Gelmeyince meraklandım. Neler yaptınız hafta sonu?
Canım ben hayatımda ilk defa bademciklerimden bu sene rahatsızlandım. Yani şimdiye kadar hiç böyle bir problemim olmadı. İlkinde grip oldum üşüttüm sandım. Nasıl olsa atlatırım diye doktora gitmedim. Sonra acillik oldum ateşlendim serum felan takıldı. Antibiyotik verdiler içtim. İkincisinde hemen bu hastalığa yakalandığımı anladım doktora gittim. Antibiyotikle 2-3 günde ayağa kalktım. Evde kalan antibiyotik vardı, o gün boğazım ağrıyınca yine anladım direkt antibiyotik içtim. Derken bir hafta geçti hala atlatamadım. Yani tamamen tecrübesizlik oldu. Ama bidahaki sefere direkt penisilin yaptıracağım. İnşallah olmaz ama olursa tecrübe sahibiyim artık.
Tiskur ederim hilal cimbi taraftan aklima sevgili rakibem ebru geldi yersen utan kendinden bak rakibene ne guzel kilolar verdi didim
Teşekkürler canım.Strese bağlı olması şaşırtıcı gerçekten.Ben de geçen mart ayında ilacımı bazen içmeyi unuttum,ertesi gün 2 katını içtim.Sonra ilacı içtikten sonra yarım saat hiçbirşey yememek gerekiyor ya okula yetişemeyeceğim diyerek bekleyemedim TSH ım çok yükselmişti.Bir de ben 5 ay önce 25mg lık içiyordum sonra 50mg çıkardık.Şimdi 75mg içiyorum.Nedense dozu yükseliyor.Neyse ki tek sorunumuz bu olsun.Sağlık olsun..Yavaş vereceğim ama bu kiloyu vereceğim.
Ebru herkese maşalalh iyi gaz veriyorr
Bir tane bile yemediiimm
Kızlar ben çıkıyorum.Çok yorgunum .Yarın dan itibaren tam gaz burdayım.Hepinizi öpüyorum.İYİ GECELER
Ayy cadii unutmamis haala
ben onu saka demistim senin papucun dama atilir mi hic sen takimin yerli tasisin kaptanisin
yakinda taze gelinide olacaksin ins
Bir tane bile yemediiimm
Herkes birbirine Ebru diyor yaaaaa
Bence güzel fikir. Burda bizim hastanede bir arkadaşta öyle yapmıştı. Eş durumundan tayin için evlendiler erkenden. Yazada düğün yaptılar.
Ayy cadii unutmamis haala
ben onu saka demistim senin papucun dama atilir mi hic sen takimin yerli tasisin kaptanisin
yakinda taze gelinide olacaksin ins
Bir tane bile yemediiimm
Herkes birbirine Ebru diyor yaaaaa
Bence güzel fikir. Burda bizim hastanede bir arkadaşta öyle yapmıştı. Eş durumundan tayin için evlendiler erkenden. Yazada düğün yaptılar.
HhAha
Hilall aklima ne geldi bak
SOk SOK Sok
Takimda 2. Su vakasi mi yasaniyor?
Stresten bu kadar kilo verilir mi?
13. Takimin kaptani ailevi gorusmeleri bahame ederek 2 gun ortadan kayboldu.
Donuste Kaptan H.'nin (20) verdigi kilolar herkesi sasirrti.
Takimin eski zamanlarindan kalan uyeler kaptanlarinin da aylar onceki uyeleri hayattanazicik gibi gizli gizli liposuction yaptirdigini dusunduklerini acikladilar.
Ama baksana 5 kilocuğum kaldı mezun olmama. Sen beni bekleyecektin hani mezun olmayacaktın birlikte mezun olacaktık(Ajitasyonun kralı oldu bu )
HhAha
Hilall aklima ne geldi bak
SOk SOK Sok
Takimda 2. Su vakasi mi yasaniyor?
Stresten bu kadar kilo verilir mi?
13. Takimin kaptani ailevi gorusmeleri bahame ederek 2 gun ortadan kayboldu.
Donuste Kaptan H.'nin (20) verdigi kilolar herkesi sasirrti.
Takimin eski zamanlarindan kalan uyeler kaptanlarinin da aylar onceki uyeleri hayattanazicik gibi gizli gizli liposuction yaptirdigini dusunduklerini acikladilar.
Ayy Betül
Çok güldüm kız, gittim aldırdım geldim yağlarımı
Kız ben daha buraayım mezun olmayacağım demedin mi sen aaa
Kim demiş? Ben mi demişim? Ne zaman demişim? Hadi yaaaaaaaa
Tutmadı yani.
Azıcık şımarayım dedim kız sizee ..
Süpersin Betül bak nerede o eski betül artık seni böyle hatırlayalım ..
Görüşürüz haticecim iyi akşamlarr ..
Kız ben çaktırmıyorum kendim de yaptığımdan
Ebru'cum ama ben yine gideceğim kıbrısa sadece etraftakiler bilmesin ankarada zannetsin olmaz mı ?
15 tatil sonrası falan gideceğim zannederler.
Ben de hemen sigarayı inkar ederim görürsün bak
Ayy ayy onu da bıraksam tam süper olacak cidden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?