Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın :) dün çok yorgundum erkenden çıktım msj sayımı yazmayı unutmuşum 10 msj.dün baya bi kaynatmissiniz :)

Gunaydiiin herkeseee

Ben bugun sebze + proteine gectim sonundaa
Ama korkuyorum birden ataktaki kilomdan geri yukari cikarim diye:)) ayni kalsa bile yeter:))
O yuzden sebzelerde cosmamam gerekiyor sanirim:))

Bu arada reyhan abla karnabahar bulamadim ben, belki de iyi oldu yukardaki sebeptwn dolayi

Günaydın :) dün çok yorgundum erkenden çıktım msj sayımı yazmayı unutmuşum 10 msj.dün baya bi kaynatmissiniz :)

Günaydın Zeliş'cim.

Günaydın Betül'cüm. Bencede abartma

Dun ki msjlar kime atiliyordu kizlar :26:

Bu arada dun 1 saat 30 dak yuruyus yaptikk

Biz de öyle yaptık.Biz Kasım ayında evlendik.Şubat ayında eşimin yanına tain oldum.(Düğün yazın olacağı için ağustosta tainim çıkmaz falan dedik.Riske atmadık.) Temuz ayında da düğün yaptık.Çevremde ki pek çok arkadaşım da öyle yaptı.Aileler kabul ettikten sonra sorun yok.

Ben burada oldukça ben de yardımcı olurum Ebru'm kızlara da ayrıntılı anlatırız herkes bilsin ki birisi yoksa diğeri idare edebilsin şimdiye kadar hep öyleydik zaten biliyorsun ..

Canım bende yardım etmeye çalışırım.Bazı şeyleri tam bilmiyorum Hilal in de dediği gibi bu akşam anlatırsınız.Herşeyi öğrenmiş oluruz.

Son düzenleme:
Evet canım farkındayım da gercekten yiyemiyorum başka bişeyler ya, yaz psikolojisine girdiğim andan itibaren kavun karpuz kiraz 3lusuyle beslenmeye başlıyorum malesef.

Haklisin canım, buzdolabını acıyorum sebze köfte falan çıkarıyorum, sonra bı bakıyorum onlara tezgahta iken, sonra yine yerine koyup meyve çıkarıyorum. Yiyemiyorum resmen, ama bu gün daha iyi yiyeceğim insallah, zaten başka şansım yok meyve bitti bı dilim karpuz var sadece onu da öğlen yerim herhalde

dövesim var öyle tipleri!
Bende zamanında kilomla dalga geçip zıdt port bana laf sokan bı hatuna fena laf sokmuştum. Normalde öyle biri değilim ama dayanamadım. Kendisi herhalde 1,45 falan, popoma geliyo ayıptır söylemesi, kiloma laf ediyo. Bende " en azından benim diyet ve spor yapip zayıflama gibi bı seçeneğim var. Asıl sen bu boyunca napicaksin ömür boyu?" dedim. Yüz ifadesine icimin yağları eridi, bindahada kimseye laf sokmadı zaten.

Zaten su anki zor kilo verişlerin zamanında yaptıgım bilinçsiz sok diyetlere bağlı olduğunu düşünüyorum,malesef burayı keşfetmeme kadar birkaç sok deneyimim olmuştu, iyi kilo vermiştim ama sonra geri geldi tabi.

Son düzenleme:
günaydın herkese msjlar bana atılıyordu.

21/05 MSJ SAYIMI

Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal?
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic ?
niyal ?
zaum ?
gurbet_dmr 16
chika ?

sen tam buralı olmuşsun nihal ya burada cenazeye bile gitseler millet takıp takıştırıp gidiyor valla seni düşünemiyorum öyle ya :)

Tamam canım öğretiriz merak etme sen. Zaten benden sonraki kaptan sensin öğrenmen gerekiyor zaten

Gönül dün kü mesajlar Ayşe'ye(uçukmavi) atılıyor.

HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRR

Günaydın canım hoşgeldin.

Çok iyi laf sokmuşsun yaaaaaa. Haketmiş ama.
Yeme konusunda herkes söylemiş bende söyledim kendi iyiliğin için bundan sonra dikkat edersen çok iyi olur.

68.8...oleyy.tartıda 68 rakamını ucundan da olsa gördüm yaa ölsemde gam yemem:))))

Süpersin ablaıcım. Maşallah

günaydın hanımlar. dünkü mesaj sayımı yazamadım akşam toplam 16.

Günaydın Nermin'cim

günaydın herkese msjlar bana atılıyordu.

21/05 MSJ SAYIMI

Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal?
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic ?
niyal ?
zaum ?
gurbet_dmr 16
chika ?

Ellerine sağlık canım.

Ben dünki msj sayımı yazmıştım 10 ama bi daha yazıym listede 0 görünüyo :)

Nermin sanirim cok kullaninca bunye ona alisiyor kullanmadan tuvalete cikmakta zorluk yasaniyor
Ben kullanmadim ama oyle duydum

form çayı kullanan varmı? çok kullanınca sorun yaratırmı acaba ya?

ishal yapıyo ve doğal olarak karın ağrısı da ama işe yarıyo metabolizmayi hızlandırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…