Günaydın :) dün çok yorgundum erkenden çıktım msj sayımı yazmayı unutmuşum 10 msj.dün baya bi kaynatmissiniz :)
Gunaydiiin herkeseee
Ben bugun sebze + proteine gectim sonundaa
Ama korkuyorum birden ataktaki kilomdan geri yukari cikarim diye:)) ayni kalsa bile yeter:))
O yuzden sebzelerde cosmamam gerekiyor sanirim:))
Bu arada reyhan abla karnabahar bulamadim ben, belki de iyi oldu yukardaki sebeptwn dolayi
Biz de öyle yaptık.Biz Kasım ayında evlendik.Şubat ayında eşimin yanına tain oldum.(Düğün yazın olacağı için ağustosta tainim çıkmaz falan dedik.Riske atmadık.) Temuz ayında da düğün yaptık.Çevremde ki pek çok arkadaşım da öyle yaptı.Aileler kabul ettikten sonra sorun yok.Canım onlarda öyle yaptı zannedersem. Yani normal evliydiler. Aynı evde kalıyorlardı. Yakınları biliyor muydu bilmiyorum ama düğünleri sanki yeni evleniyorlar gibiydi. Tahminim onlarda öyle bişey yaptılar. Onun eşide askerdi.
Bende öyle olur diye tahmin ediyorum. Yoğun olmayacağı kesin. Hayırlısı bakalım.
Şimdilik öyle bildirelim. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Cuma günleride bi çaresine bakarım en kötü ihtimal. Hatice yardım eder listeye.
Ben burada oldukça ben de yardımcı olurum Ebru'm kızlara da ayrıntılı anlatırız herkes bilsin ki birisi yoksa diğeri idare edebilsin şimdiye kadar hep öyleydik zaten biliyorsun ..
Gönül dün kü mesajlar Ayşe'ye(uçukmavi) atılıyor.Dun ki msjlar kime atiliyordu kizlar :26:
Bu arada dun 1 saat 30 dak yuruyus yaptikk
Gönül dün kü mesajlar Ayşe'ye(uçukmavi) atılıyor.
HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRR
Gunaaaaydiiiiinnnnnnnnnnn sevgiliii topigimmmmm
Dun ki msjlar kime atiliyordu kizlar :26:
Bu arada dun 1 saat 30 dak yuruyus yaptikk
Evet canım farkındayım da gercekten yiyemiyorum başka bişeyler ya, yaz psikolojisine girdiğim andan itibaren kavun karpuz kiraz 3lusuyle beslenmeye başlıyorum malesef.Eda bir gunde o kadar meyve iyi degil sanki
Sok diyet gibi olmus:)
Funda ozel soslu tavugu illa kusbasi seklinde yapmak gerekmez di mi
İzgaralik parca tavuga da yapilabilir mi?
Sosu pistikten sonra servis ederken mi ekliyorsun tavada pisiriyo msn biraz?
Haklisin canım, buzdolabını acıyorum sebze köfte falan çıkarıyorum, sonra bı bakıyorum onlara tezgahta iken, sonra yine yerine koyup meyve çıkarıyorum. Yiyemiyorum resmen, ama bu gün daha iyi yiyeceğim insallah, zaten başka şansım yok meyve bittiAfiyet olsun turticim güzel olmuş menün.
Bencede daha faydalı bişey ye akşama. Çünki güzel olmamış menün. Bence öğünlerini atlama canım. Yoksa ilerde kilo vermen çok zor olur.
Sorma Betül yaaaaaa. Uçuyor valla göz göre göre
Canım benim yaaaaa doktora gitmedin mi sen? Bu arada regl noldu, bitti mi?
Sen şimdi boşver işi gücü. Sağlık daha önemli. İşi nasıl olsa yaparsın.
Bende zamanında kilomla dalga geçip zıdt port bana laf sokan bı hatuna fena laf sokmuştum. Normalde öyle biri değilim ama dayanamadım. Kendisi herhalde 1,45 falan, popoma geliyo ayıptır söylemesi, kiloma laf ediyo. Bende " en azından benim diyet ve spor yapip zayıflama gibi bı seçeneğim var. Asıl sen bu boyunca napicaksin ömür boyu?" dedim. Yüz ifadesine icimin yağları eridi, bindahada kimseye laf sokmadı zaten.dövesim var öyle tipleri!
Zaten su anki zor kilo verişlerin zamanında yaptıgım bilinçsiz sok diyetlere bağlı olduğunu düşünüyorum,malesef burayı keşfetmeme kadar birkaç sok deneyimim olmuştu, iyi kilo vermiştim ama sonra geri geldi tabi.
Ebru'cum ben aaba okuldan çıkıp gelince yorgunlukla uyuyup kaldı mı diye düşündüm..
Ben geldim ben geldinm özlediniz mi beniii ..
Canım Ebru'nun da söylediği gibi sırf meyveyle geçiştirme bak proteini eksik etme yoksa ister istemez kaslardan gidiyor ve kaslardan verirsen kilo vermen de zorlaşır zamanla verince de çabul alırsın malum 1 gram kas 1 gram yağın 50 katı kadar enerjii harcıyor.
Davuk diye diye canımı istettiniz.
Ayy bu arada ben tavuktan sıkılmıştım iyice, bizim dağ evinde babam herşeyin organiği olsun diye uğraşıyor tavuklar falan da var.
Ben gideceğim diye kesmişler kızlar biz cidden tavuk yemiyormuşuz ya ..
Ayy inşallah olumludur canım ama öyle şeyler deme bak çok duygusalım bir ağlarım tutamazsınız yarında -1 kg ile uyanır kilo almak isteyenlere giderim
Canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine o işleri yaparsın önce sağlığına dikkat et ..
Ben de yazın yemek yiyemiyorum ama dondurmaya veriyorum kendimi ..
Ayy kız sen korkuyor musun iğneden ama bak böyle çekmek çok daha zor oluverseydin ya ..
Uff o sürekli baş dönmesi çok kötü bir şey Allah korusun mutlaka git bir görün ..
hahayy bende öyle derdim ama bi oynamışım:) millet hayret etti:) bide sonradan icimde kalmasın diye oynadım. ki ben düğün istemem nikahtan gidecem direk derdim kayınvalidem 1 tanecik oğlumu davulsuz göndermem dediydi uyuz olduydum iiki yapmış kayınvalidem:) ooh iyiide oldu içinde kalmasın hilalcim herseye önce öyle bakarken şimdi burma bilezik seven bi tip oldum (arkadaşlarım duymasın)
Biz de öyle yaptık.Biz Kasım ayında evlendik.Şubat ayında eşimin yanına tain oldum.(Düğün yazın olacağı için ağustosta tainim çıkmaz falan dedik.Riske atmadık.) Temuz ayında da düğün yaptık.Çevremde ki pek çok arkadaşım da öyle yaptı.Aileler kabul ettikten sonra sorun yok.
Canım bende yardım etmeye çalışırım.Bazı şeyleri tam bilmiyorum Hilal in de dediği gibi bu akşam anlatırsınız.Herşeyi öğrenmiş oluruz.
Gönül dün kü mesajlar Ayşe'ye(uçukmavi) atılıyor.
HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRR
Evet canım farkındayım da gercekten yiyemiyorum başka bişeyler ya, yaz psikolojisine girdiğim andan itibaren kavun karpuz kiraz 3lusuyle beslenmeye başlıyorum malesef.
Haklisin canım, buzdolabını acıyorum sebze köfte falan çıkarıyorum, sonra bı bakıyorum onlara tezgahta iken, sonra yine yerine koyup meyve çıkarıyorum. Yiyemiyorum resmen, ama bu gün daha iyi yiyeceğim insallah, zaten başka şansım yok meyve bittibı dilim karpuz var sadece onu da öğlen yerim herhalde
Bende zamanında kilomla dalga geçip zıdt port bana laf sokan bı hatuna fena laf sokmuştum. Normalde öyle biri değilim ama dayanamadım. Kendisi herhalde 1,45 falan, popoma geliyo ayıptır söylemesi, kiloma laf ediyo. Bende " en azından benim diyet ve spor yapip zayıflama gibi bı seçeneğim var. Asıl sen bu boyunca napicaksin ömür boyu?" dedim. Yüz ifadesine icimin yağları eridi, bindahada kimseye laf sokmadı zaten.
Zaten su anki zor kilo verişlerin zamanında yaptıgım bilinçsiz sok diyetlere bağlı olduğunu düşünüyorum,malesef burayı keşfetmeme kadar birkaç sok deneyimim olmuştu, iyi kilo vermiştim ama sonra geri geldi tabi.
68.8...oleyy.tartıda 68 rakamını ucundan da olsa gördüm yaa ölsemde gam yemem:))))
günaydın hanımlar. dünkü mesaj sayımı yazamadım akşam toplam 16.
günaydın herkese msjlar bana atılıyordu.
21/05 MSJ SAYIMI
Betul 19
Ladyline 28
tadLi 13
Uzayim 10
eski_bir_masal?
elmali turta ?
ucuk mavi 9
angelic ?
niyal ?
zaum ?
gurbet_dmr 16
chika ?
form çayı kullanan varmı? çok kullanınca sorun yaratırmı acaba ya?
Tamam canım öğretiriz merak etme sen. Zaten benden sonraki kaptan sensin öğrenmen gerekiyor zaten
Günaydın canım hoşgeldin.
Çok iyi laf sokmuşsun yaaaaaa. Haketmiş ama. Yeme konusunda herkes söylemiş bende söyledim kendi iyiliğin için bundan sonra dikkat edersen çok iyi olur.
Süpersin ablaıcım. Maşallah
Günaydın Nermin'cim
Ellerine sağlık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?