Geçmiş olsun sevdiceğinin neyi var?Ameliyatı nerede olacak?
Canım benim uğramak değil yoğunluklar başlamadıkça aynı şekilde buradayım yani ayrılmam bakalım sevdiceğimin ameliyat olayı var onun yanına da gidebilirim yakında bu hafta iyi kötü durumum belli olur ..
kızlar annem tepsi tepsi turta yapmış kokusu burnuma geliyo ama kendimi tutuyorum hadi biraz konuşalım da dikkatimi buraya veriym
Eki Görüntüle 425100 Eki Görüntüle 425099 Eki Görüntüle 425101 Eki Görüntüle 425102 Eki Görüntüle 425103 Hilalcim şu gelinliklere bak .Sayende tekrar gelinlik bakar oldum.Seni bir baş göz edelim
Geçmiş olsun sevdiceğinin neyi var?Ameliyatı nerede olacak?
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Yeşil çay
ARA
Öğretmen arkadaşlar doğum günüm için pasta getirmişler.Pasta yemedim ama ayıp olmasın diye üstünde ki beyaz çikolatadan biraz aldım.
Küçük bir bardak kola.(içtiniz içtiniz canım çekti)
ÖĞLEN
Çilekli kefir
AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt
Çıtı pıtı çok güzel bir gelin olacaksın.Seçtiklerin oldukça sade.Bende sade bir model istiyordum sonra gelinlik bakmaya başladım.Sade olmayan bir gelinlik verdiler giy giy dediler bir giydim çok beğendim aldım ve çıktım
Kız sakın bak sakın uzak dur hem sen geçmişi okudun mu bakayım ben hala yorumlarını göremiyorum senin ?
Canım benim ya benim kadar heyecanlanıyorsunuz çok hoşuma gidiyor sizinle paylaşmak özellikle 3.ye bayıldım benim de önceden baktığım bir kaç model vardı şimdi durumlar ne olacak bilmediğimden fazla bakmaya cesaret edemiyorum ama çok güzel şeyler var ya bak ben de bunları beğendim.
Eki Görüntüle 425110 Eki Görüntüle 425112
Pek önemli bir şey değil canım kolundaki liflerle ilgili amacı hava değişimi izni falan almak yoksa acele etmiyordu, batmanda olacak sanırım ..
Bu hafta fazlasıyla abarttığımın farkındayım ama hep doğum günüm yüzünden
Canım kola içeceksen light iç gerçekten çok fazla şeker oranı normal kolaların.
Bu haftanın son kaçamağı olsun bu emi ?
yemedim merak etme
Kız sakın bak sakın uzak dur hem sen geçmişi okudun mu bakayım ben hala yorumlarını göremiyorum senin ?
Canım benim ya benim kadar heyecanlanıyorsunuz çok hoşuma gidiyor sizinle paylaşmak özellikle 3.ye bayıldım benim de önceden baktığım bir kaç model vardı şimdi durumlar ne olacak bilmediğimden fazla bakmaya cesaret edemiyorum ama çok güzel şeyler var ya bak ben de bunları beğendim.
Eki Görüntüle 425110 Eki Görüntüle 425112
Pek önemli bir şey değil canım kolundaki liflerle ilgili amacı hava değişimi izni falan almak yoksa acele etmiyordu, batmanda olacak sanırım ..
Çıtı pıtı çok güzel bir gelin olacaksın.Seçtiklerin oldukça sade.Bende sade bir model istiyordum sonra gelinlik bakmaya başladım.Sade olmayan bir gelinlik verdiler giy giy dediler bir giydim çok beğendim aldım ve çıktımGelinlik bakarken tüm seçenekleri dene ve üstünde gör fikrin çok değişecek.
Bu hafta fazlasıyla abarttığımın farkındayım ama hep doğum günüm yüzündenEski Hatice geri dönecek.Öğlen kefirle geçiştirdim akşamda 1 kase yoğurtlu müsli yedim.İnşallah dengelenir.
yemedim merak etmegeçmişe bakmayı unuttum bi koşu gidip geliyorum hemen kızma
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Yeşil çay
ARA
Öğretmen arkadaşlar doğum günüm için pasta getirmişler.Pasta yemedim ama ayıp olmasın diye üstünde ki beyaz çikolatadan biraz aldım.
Küçük bir bardak kola.(içtiniz içtiniz canım çekti)
ÖĞLEN
Çilekli kefir
AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt
Denerim canım.Temmuza kadar bir kaç kilo daha verirsem çok iyi olacak.Tatile çıkacağız inşallah.
Denerim canım.Temmuza kadar bir kaç kilo daha verirsem çok iyi olacak.Tatile çıkacağız inşallah.
En çok istediğim şeydi evlenirken mutlaka zayıf olmak çok şükür olacak inşallah..
Dediğin gibi bakmayla olmuyor bazen bir şeyi bir giyiyorsun çok beğeniyorsun o yüzden mutlaka üstümde görmek istiyorum ben de balaım nasıl olacak ..
Belki metabolizmanı şaşırtmıştır iyi olur Haticecim bakalım cuma günü daha iyi göreceğiz ama beklediğin sonuç olmazsa önümüzdeki hafta çarşamba perşembe bir saf proteini denemedi tavsiye ediyorum.
CAnım geçen hafta özellikle söyledim geçmişi okumayı yorum yapmayı bak ben 2 gün yoktum gelince tüm geçmişe göz attım kaçırdığım bir şey olmasın diye ve senin yine menülere yorumlarını göremedim cuma günü bu yüzden ben deneme haftanın 1 hafta daha sürmesinden yanayım ..
gördüğüm her menüye yorum yapıyorum hilal ablam(abla diyorum çünkü adınla hitap etmek tuhaf hissettiriyo) sn bilirsin tabi ama ltfn bni gruba alın çünkü çok alıştım buraya ve siz olmazsanız asla zayıflayamam
Kızlar dayanamadım tartıldimm,
Sözüm var çünkü bu hafta hepinize gram değil de kilo vericim diye.. 89'lardayim 2 sene sonra ilk defaaaaaaaaa..
İnşallah cumaya kadar 88 kusur olsa 88.9'a bile raziyim yani.. Bu cuma kına var bı de, haftasına da düğün, düğüne kadar da bı 1,5 - 2 versem supppper olur..
Canım bana öyle gelmiş olabilir ( bu arada istediğin gibi hitap edebilirsin nasıl rahat hissedersen kendini ) tabiki alacağız takıma seni almama gibi bir durum yok ben belki bir kaç gün uzak kalınca tam gözlemleyememişimdir kızlar farkındadır durumun ( beni bir aydınlatıverseniz kızlar ) sadece eğer öyleyse 1 hafta deneme süreni uzatırız dedim yoksa buradan incecik olmadan bırakmayız seni ..
Canım bana öyle gelmiş olabilir ( bu arada istediğin gibi hitap edebilirsin nasıl rahat hissedersen kendini ) tabiki alacağız takıma seni almama gibi bir durum yok ben belki bir kaç gün uzak kalınca tam gözlemleyememişimdir kızlar farkındadır durumun ( beni bir aydınlatıverseniz kızlar ) sadece eğer öyleyse 1 hafta deneme süreni uzatırız dedim yoksa buradan incecik olmadan bırakmayız seni ..
resmi gazeteden flaş haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?