Dimi dimi derim tabi
Ayy ben sana kilo aldırırım diye uğraşır sonra hiç de zorlanmaz ki
sende kocam bana bakıyor ilgileniyor deyip ipin ucunu kaçırırsan yandın he erkeklere güven olmaz önceleri yedirirler ye hayatım yarasın canım derler kilo alıncada çok yeme biraz kilo ver demeye başlarlar aman ha kanma sakın :)
Buradan tüm tecrübeleri aldım
Oyunlara kanmamak için hazır ve nazırım
Canım ablam
Göbeği çıkmış dıye diyet yapan, midesi bulanıyor diye bulantı ilacı kullanan, karınındaki kıpırtıyı gaz sancısı sanan, yoğun ısrarlarımız sonucu gebelik testi yapan, sonucun pozitif olduğunu görünce doktora giden, aslında tam 6 aylık hamile olan ablama hani alkış?
al al az çok tecrübe var yani :)eşim bana hiçbir zmn kilolusun kilo ver demedi ama şaka karışık imada çok bulunmuştur hani direk söyleyip kalp kırmıyor güya ama ister istemez alınıyorsun yani:) o yüzden diyorum sen böyle durumlara düşme canım.hele bünye almaya müsaitse bir zaman sonra önüne geçemiyorsun taki kafana dank edene kadar.:)bana dank etti ama 30 kilo aldıktan sonra biraz geç oldu ama temiz olacak inşallah:)
ciddimisin sen ya şaka gibi valla hiçmi anlamamış ya günü falan geçince genelde anlşaılıyor hemn.güzel ya hehe:)
oo maşallah diyelim ama bu kadar yeter dur
53.5 tabiki canım aman aman ayy korktum valla 60ları okuyunca bir daha görmeyeyim mümkünseee
Kızlar dayanamadım tartıldimm,
Sözüm var çünkü bu hafta hepinize gram değil de kilo vericim diye.. 89'lardayim 2 sene sonra ilk defaaaaaaaaa..
İnşallah cumaya kadar 88 kusur olsa 88.9'a bile raziyim yani.. Bu cuma kına var bı de, haftasına da düğün, düğüne kadar da bı 1,5 - 2 versem supppper olur..
Verirsin göbekleri de atarsın inşallahhadi bakalım inşallah iyi sonuç alırız bizimde haziranın 10 unda düğün var o zmana kadar 90 olsam varya ne göbek atarım he :)
Afiyet olsun canım.Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 kase lor peynir ve domates
- 3 bardak çay
Akşam :
- Dukan iskender
- 1 bardak zero
Sıvı :
- 2 litre su
yooookkkkkkkkkkkkk artıkCanım ablam
Göbeği çıkmış dıye diyet yapan, midesi bulanıyor diye bulantı ilacı kullanan, karınındaki kıpırtıyı gaz sancısı sanan, yoğun ısrarlarımız sonucu gebelik testi yapan, sonucun pozitif olduğunu görünce doktora giden, aslında tam 6 aylık hamile olan ablama hani alkış?
oo maşallah diyelim ama bu kadar yeter durHızla kilo veriş işini bana gönder.
yooookkkkkkkkkkkkk artık
oo maşallah diyelim ama bu kadar yeter durHızla kilo veriş işini bana gönder.
yooookkkkkkkkkkkkk artık
[ı]
resmi gazeteden flaş haber
Eki Görüntüle 425067 [/ı]
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 kase lor peynir ve domates
- 3 bardak çay
Akşam :
- Dukan iskender
- 1 bardak zero
Sıvı :
- 2 litre su
bişey yememişsinki canım tabi veririsinbu arada çay yasak mı ki utanıyorsun :26:
al al az çok tecrübe var yani :)eşim bana hiçbir zmn kilolusun kilo ver demedi ama şaka karışık imada çok bulunmuştur hani direk söyleyip kalp kırmıyor güya ama ister istemez alınıyorsun yani:) o yüzden diyorum sen böyle durumlara düşme canım.hele bünye almaya müsaitse bir zaman sonra önüne geçemiyorsun taki kafana dank edene kadar.:)bana dank etti ama 30 kilo aldıktan sonra biraz geç oldu ama temiz olacak inşallah:)
Hatice'cim çok güzel ya çok hoşuma gitti bunu hatıra olarak hep saklayacağımm
Gerçekten çok beğendimm ..
Ama tabiki abur cubur gibi bir açıklama yapmayacağım takımımızı sonunculuğa düşürmeyeliimmm dimii ?
Ahh stres mutluluk heyecan bir taraftan endişe gerginlik tüm duygular birikkip anderalin hormonumu arttırıyor bence.
Cidden nabzımı ölçüyorum da otururken 130un altına düşmüyor ona veriyorum tamamenn ..
Bu arada mezuniyet haftamda 1. olmamızı çook istiyorummm
benim için ayrı bir dikkat eder misin bu haftaaa
Tabii ki heyecan vb sebepler canım benim. Maşallah nabız 130 larda.Benim normalde 70 falandır. Kilo vermeyi bende çok istiyorum bakalım biraz duraksadım.İnşallah bu hafta 1. oluruz ama senin kilo vermene sevinmişken gitmene üzülüyorum.Sen arada uğrarsın ve ben inşallah senin gibi 50 li sayıları görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?