Zeliş'cim o 3 kaşık reçel yerine 1 yumurta yesen hem daha az kalori alır hem de daha tok olursun.
Sadece verdiği kalori değil tatlılar daha çabuk acıkmana neden olur bu da motiveni etkileyebilir.
Takimda bir gazetecumiz daha olduu hayirlis olsuun :)
Cok eglenceli:)
İyi zeliha bir isirik alip durabilmissin ben hic beceremiyorum
Hic tadina bakmamam lazim yoksa mutlaka gidip yiyorum :))
ewt bende ilk defa başardım kendime şaşırıyorumama anneme nasıl bi gaz geldiyse 3 tepsi yapmış yani önmüzdeki 4 gün tehlikedeyim
Onun gibi bişey Hilal'cim. Biliyorsun benim ikinci evliliğim. Bazı özel nedenlerden dolayı kutlama ve düğün yapamamıştık. Bende güzel bir anı olsun diye fotoğraf çekimi için yeniden gelinlik giymek istiyorum. Tabii ki kiloluyken olmuyordu. Şimdi hiç bir engel yok önümüzde
Akşam ki elmayı yemediysen eğer canım onu yeme derim. Onun haricinde menün çok güzel afiyet olsun. Bu arada ben ekmek göremiyorum senin menüde. Karbonhidratta lazım kiloların gitmesi için biliyorsun dimi?
Sabah ki reçel haricinde menün güzel. Umarım turta bir küçük ısırıktan öteye gitmez. Bu arada aldığın sıvılarıda yazman lazım Zeliş'cim.
Menum
Sabah
Light peynirli omlet
Biraz peynir
1 domates 1 salatalik
Ogle
1 kasik yulaf kepekli light yogurt
Ara
200 ml sut
Aksam -henuz yemedim-
Disarda yiycem tavuklu salata yerim muhtemelen acaba
sadece protein mi yesem aksam ama diger ogunlerimde de pek yemedim yiyebilirim sanirim ?
Ne dersiniz dukancilar:)
Sen al 2 tepsisini birini konu komsuya dagit
Digerini okula gotur orda dagit
Hem dua alirisin hem tehlikeden kurtulursun
suyu fazla içemiyorumçayıda şekersiz içiyorum o yüzden yzmaya gerek yok diye düşündüm
Afiyet olsun canım süper bir menü olmuş. Bence yiyebilirsin akşama tavuklu salata. Çok olmamış çünki.
kimse ekmek yemiyo bi ben mi yiyorumMenum
Sabah
Light peynirli omlet
Biraz peynir
1 domates 1 salatalik
Ogle
Ara
200 ml sut
Aksam -henuz yemedim-
sadece protein mi yesem aksam ama diger ogunlerimde de pek yemedim yiyebilirim sanirim ?
Menum
Sabah
Light peynirli omlet
Biraz peynir
1 domates 1 salatalik
Ogle
Ara
200 ml sut
Aksam -henuz yemedim-
aslında bnimde aklımda o vardı ama sabah geç kalktım hazırlayamadım
ewt bende ilk defa başard
ım kendime şaşırıyorumama anneme nasıl bi gaz geldiyse 3 tepsi yapmış yani önmüzdeki 4 gün tehlikedeyim
Canım benim su çok önemli. Mutlaka su içmen lazım. Günde en az 2 litre. Hatta senin bu kiloyla 3 litre kesin içmen lazım. Sen biran önce su olayını hallet bak o zaman daha hızlı kilo vermeye başlayacaksın. Senin menülerde suya dikkat edeceğim haberin olsun. Ben bir haftadır hastalıktan dolayı içemiyorum kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam. Su çok önemli.
kimse ekmek yemiyo bi ben mi yiyorum
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Birazcık nohut yemeği
Birazcık turşu
2-3 yk bulgur pilavı
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yarım simit
Akşam
1 kase sütlü nesfit
1,5 litre su + ıhlamur + yeşil çay
(Öğle yemeğim çok iç açıcı değil ama miktar olarak çok az yedim. Zaten hastalıktan canım bişey istemiyor.)
Canım benim su çok önemli. Mutlaka su içmen lazım. Günde en az 2 litre. Hatta senin bu kiloyla 3 litre kesin içmen lazım. Sen biran önce su olayını hallet bak o zaman daha hızlı kilo vermeye başlayacaksın. Senin menülerde suya dikkat edeceğim haberin olsun. Ben bir haftadır hastalıktan dolayı içemiyorum kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam. Su çok önemli.
kimse ekmek yemiyo bi ben mi yiyorum
Onun gibi bişey Hilal'cim. Biliyorsun benim ikinci evliliğim. Bazı özel nedenlerden dolayı kutlama ve düğün yapamamıştık. Bende güzel bir anı olsun diye fotoğraf çekimi için yeniden gelinlik giymek istiyorum. Tabii ki kiloluyken olmuyordu. Şimdi hiç bir engel yok önümüzde
Akşam ki elmayı yemediysen eğer canım onu yeme derim. Onun haricinde menün çok güzel afiyet olsun. Bu arada ben ekmek göremiyorum senin menüde. Karbonhidratta lazım kiloların gitmesi için biliyorsun dimi?
Sabah ki reçel haricinde menün güzel. Umarım turta bir küçük ısırıktan öteye gitmez. Bu arada aldığın sıvılarıda yazman lazım Zeliş'cim.
Onlar dukan yaptığı için yemiyor Zeliş'cim. Bak ben yiyorum. Zayıflayabilmek için ekmekte yemek lazım.
tamam 3 litreyi bilmiyorum ama alştıra alıştıra 3 litrede içerim ama şimdi 2 litre içmeye çalıırım da aç karnınada su hiç gitmiyo
zayıf olunca her şey yakışır insana ya. çifte gelin görecrğiz desenize hadi bakalım:)
elmayıda daha yemedim yemeyi planlıyordum o da bazenakşamları açlık hissediyorum saldıracak yer aradığımda yiyorum yani ama dikkat ederim.
ekmek sabah kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday yazmayı unutmuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?