Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam Ebru'cum ben gidiciyim sen ne dersen

Bana veda partisi yapacak mısınız dukan pastaları yaparım bakın ben de..

sağol hilal ablam ama haklısın az yorum yapıyorum ama okuldan gelince bide kardeşim var elinden bilgiseyarı zor alıyorum o yüzden yetişemiyorum :)

Zeliş'cim ben demek ki hafta sonu yorumlarını çok dikkatli inceleyememişim kusura bakma ..

kola olmamış çikolata affedilir :)
öğretmen arkadaşlarla öğrenciler iyi bakıyorlar sana ne güzel maşallah.ben pastaya bayılırım ama yemiyorum şimdilik masum gibi gözüken bir canavar tatlı:)

afiyet olsun canım.ayrıca senin paylaştığın gelinliklerden 2.ye ve 3. ye bayıldım.hilalcim senin beğendiklerin gelinlik için fazla sade ben pek beğenmedim elbise gibi duruyor gelinlik gibi değiller.

sizi örnek alıyorum yanlış yapmayın :) şaka takılıyorum canım ya abur cuburla bu hale geldim zaten ben almayayım sen ye benim yerime tatlım afiyet olsun :)

Teşekkür ederim bir emin olayım bakalım şu stresle cidden kilo almıyorsam hepinizin yerine yerimm ..

afiyet olsun canım.ayrıca senin paylaştığın gelinliklerden 2.ye ve 3. ye bayıldım.hilalcim senin beğendiklerin gelinlik için fazla sade ben pek beğenmedim elbise gibi duruyor gelinlik gibi değiller.

Ayşe'cim fotoğrafta hoşuma gitti ama işte giydiğimde aynı şeyi düşünmeyebilirim bakalım göreceğim bakarken inşallah o zamanlara gelirsek ..

Durur dimi ne yediğimi gördün dün ona rağmen -500 gram korkutmadı desem yalan olur ..

Bende korktumda sana belli etmedim. İnşallah durur 50 lilerde.

Maşallah Eda'cım. Umarım cumaya çok güzel bir sonuç alırsın.

hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırız bizimde haziranın 10 unda düğün var o zmana kadar 90 olsam varya ne göbek atarım he :)

Olursun bence canım. Daha var Haziran'ın 10 una.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 kase lor peynir ve domates
- 3 bardak çay

Akşam :

- Dukan iskender
- 1 bardak zero

Sıvı :

- 2 litre su

Afiyet olsun Hilal'cim.

Yuh artık allahtan ısrarlara dayanamayıp gitmiş doktora.

resmi gazeteden flaş haber

Sende güzel hazırlamışsın Hatice'cim

Arada bir mi. Hilal sadece mezun oluyor ama burda olacak inşallah bir süre daha. Göndermeyiz hiç bir yere.

kızlar annem tepsi tepsi turta yapmış kokusu burnuma geliyo ama kendimi tutuyorum hadi biraz konuşalım da dikkatimi buraya veriym

Uzak dur Zeliş'cim. Annenede söyle yapmasın öyle şeyler.

Afiyet olsun Hatice'cim ama çok düzensiz olmuş menü. Ama sanki sen bu hafta iyi kilo verecekmişsin gibi hissediyorum ben nedense.

Tamam Ebru'cum ben gidiciyim sen ne dersen

Bana veda partisi yapacak mısınız dukan pastaları yaparım bakın ben de..

Zeliş'cim ben demek ki hafta sonu yorumlarını çok dikkatli inceleyememişim kusura bakma ..

Ne partisi canım yaaaaa. Göndermiyoruz biz seni. Hem düğün yapacağız sana parti az kalır

az kaldı hilalcim inş.babandan yeni haber var mı

bugünkü menüm
sabah aç karnına 1 tane kayısı
kahvaltı : sahanda yumurta,1 dilim salam,domates,salatalık,1 çay kaşığı bal,süt
öğlen:1 elma,1 kase tarçınlı yoğurt,3 bardak şekersiz çay
1 bardak form çayı
akşamhenüz yemedim pişmek bilmedi çünkü) haşlama tavuk,salata
1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su
1 saat yürüyüş 20 dakika bisiklet

Bu arada bu yaz bende gelinlik bakıyorum yeniden kızlar. Aslında daha önce olacaktı ama kilo alınca vazgeçmiştim. Zayıflayıp tekrar gelinlik giymenin hayalini kuruyordum. Bu yaz olacak inşallah. (Sadece fotoğraf çekimi için)

Son düzenleme:

Cidden kilo almaya çalışırsam çok gülerim

Buradayım tabiki normalde de giremeyeceğim şekilde bir yoğunluk bir şey olmadıkça gitmem bir yeree

az kaldı hilalcim inş.babandan yeni haber var mı

Yok canım ya konuşmuyormuş yine bu konuyu aman ya ne yapayım elimden geleni yaptım işte ..

Afiyet olsun canım ..

Ayy nikah mı tazeleyeceksiniz dedim ben de ne güzel ebru'cum ..

MENÜM
sabah:1 dilim ekmek yarım kk peynir domates salatalık 3 çaay kaşığı ev yapımı reçel
öğlen:1 tbk ıspaanak 1 ayran
akşam:yağsız salata 3 kayısı 1 ısırık (sadece küüçücük bi parça turta)
birazdan spor yapıcam.:)

Zeliş'cim o 3 kaşık reçel yerine 1 yumurta yesen hem daha az kalori alır hem de daha tok olursun.
Sadece verdiği kalori değil tatlılar daha çabuk acıkmana neden olur bu da motiveni etkileyebilir.

kola olmamış çikolata affedilir :)
öğretmen arkadaşlarla öğrenciler iyi bakıyorlar sana ne güzel maşallah.ben pastaya bayılırım ama yemiyorum şimdilik masum gibi gözüken bir canavar tatlı:)
Sağolsunlar iyi bakıyorlar ama keşke pasta yerine dukan muffin,kola yerine de şekersiz kahve olsaydı daha iyi olurdu

Evet bence de çok güzeller.Klasik gelinlikten uzak daha hoş gelinlikler
İnşallah canım inşallah Evet evet Hilalcim ne partisi düğün yapalım da göbek atalım hem sporda olur

Afiyet olsun güzel olmuş.Sporun çok güzel.

Hadi ya ne güzel Ebrucum Çok güzel bir fikir.Ben düğünümde 60 lı kilolardaydım.50 li sayılara düşeyimde ben evde giyer resim çekerim bakalım nasıl olacak.Güzel fikir

Kızlar ben çıkıyorum.Eşime yemek yapayım.Sonra da sporumu yapıp gelirim.Çok kaynatmayın .

Onun gibi bişey Hilal'cim. Biliyorsun benim ikinci evliliğim. Bazı özel nedenlerden dolayı kutlama ve düğün yapamamıştık. Bende güzel bir anı olsun diye fotoğraf çekimi için yeniden gelinlik giymek istiyorum. Tabii ki kiloluyken olmuyordu. Şimdi hiç bir engel yok önümüzde

Akşam ki elmayı yemediysen eğer canım onu yeme derim. Onun haricinde menün çok güzel afiyet olsun. Bu arada ben ekmek göremiyorum senin menüde. Karbonhidratta lazım kiloların gitmesi için biliyorsun dimi?

Sabah ki reçel haricinde menün güzel. Umarım turta bir küçük ısırıktan öteye gitmez. Bu arada aldığın sıvılarıda yazman lazım Zeliş'cim.

hiç ekmek kullanmıyosun bravo ama salam yemesen çok iyi olur çünkü çok kalorili:)

Takimda bir gazetecumiz daha olduu hayirlis olsuun :)
Cok eglenceli:)

İyi zeliha bir isirik alip durabilmissin ben hic beceremiyorum
Hic tadina bakmamam lazim yoksa mutlaka gidip yiyorum :))

İnşallah canım inşallah Evet evet Hilalcim ne partisi düğün yapalım da göbek atalım hem sporda olur

Siz oynarsınız ben alkışlarım artık Atamıyorum göbek falan bilmiyorum yahuu ..

Kızlar ben çıkıyorum.Eşime yemek yapayım.Sonra da sporumu yapıp gelirim.Çok kaynatmayın .

Kolay gelsin canım ..

Yap tabi kız ne güzel olur valla .

Takimda bir gazetecumiz daha olduu hayirlis olsuun :)
Cok eglenceli:)

İyi zeliha bir isirik alip durabilmissin ben hic beceremiyorum
Hic tadina bakmamam lazim yoksa mutlaka gidip yiyorum :))

Gündemi meşgul etmeye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…