Zeliş'in paylaşımları genelde iyi Hilal'cim ama daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Bugünden itiraben daha dikkatli takip edelim bence Zeliş'i. Hem gruba dahada iyi alışmış olur. Hemde ne demek istediğimizi daha iyi anlar. Cuma günü duruma görer girer listeye.
sağol hilal ablam ama haklısın az yorum yapıyorum ama okuldan gelince bide kardeşim var elinden bilgiseyarı zor alıyorum o yüzden yetişemiyorum :)
böyle şaklar yapmayın he ciddiye alırım valla ben herşeye inanır durumdayım şu an ona göre gider alırım abur cuburları:)
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Yeşil çay
ARA
Öğretmen arkadaşlar doğum günüm için pasta getirmişler.Pasta yemedim ama ayıp olmasın diye üstünde ki beyaz çikolatadan biraz aldım.
Küçük bir bardak kola.(içtiniz içtiniz canım çekti)
ÖĞLEN
Çilekli kefir
AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt
Tamam Ebru'cum ben gidiciyim sen ne dersen
Bana veda partisi yapacak mısınız dukan pastaları yaparım bakın ben de..
Zeliş'cim ben demek ki hafta sonu yorumlarını çok dikkatli inceleyememişim kusura bakma ..
Ben Betül'den korkmuştum sen yapma Nermin yahu bak insanın adı çıkınca burada toparlaması çok zor oluyor
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Yeşil çay
ARA
Öğretmen arkadaşlar doğum günüm için pasta getirmişler.Pasta yemedim ama ayıp olmasın diye üstünde ki beyaz çikolatadan biraz aldım.
ÖĞLEN
Çilekli kefir
AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt
sizi örnek alıyorum yanlış yapmayın :) şaka takılıyorum canım ya abur cuburla bu hale geldim zaten ben almayayım sen ye benim yerime tatlım afiyet olsun :)
afiyet olsun canım.ayrıca senin paylaştığın gelinliklerden 2.ye ve 3. ye bayıldım.hilalcim senin beğendiklerin gelinlik için fazla sade ben pek beğenmedim elbise gibi duruyor gelinlik gibi değiller.
Durur dimi ne yediğimi gördün dün ona rağmen -500 gram korkutmadı desem yalan olur ..
Kızlar dayanamadım tartıldimm,
Sözüm var çünkü bu hafta hepinize gram değil de kilo vericim diye.. 89'lardayim 2 sene sonra ilk defaaaaaaaaa..
İnşallah cumaya kadar 88 kusur olsa 88.9'a bile raziyim yani.. Bu cuma kına var bı de, haftasına da düğün, düğüne kadar da bı 1,5 - 2 versem supppper olur..
hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırız bizimde haziranın 10 unda düğün var o zmana kadar 90 olsam varya ne göbek atarım he :)
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 kase lor peynir ve domates
- 3 bardak çay
Akşam :
- Dukan iskender
- 1 bardak zero
Sıvı :
- 2 litre su
Canım ablam
Göbeği çıkmış dıye diyet yapan, midesi bulanıyor diye bulantı ilacı kullanan, karınındaki kıpırtıyı gaz sancısı sanan, yoğun ısrarlarımız sonucu gebelik testi yapan, sonucun pozitif olduğunu görünce doktora giden, aslında tam 6 aylık hamile olan ablama hani alkış?
resmi gazeteden flaş haber
Tabii ki heyecan vb sebepler canım benim. Maşallah nabız 130 larda.Benim normalde 70 falandır. Kilo vermeyi bende çok istiyorum bakalım biraz duraksadım.İnşallah bu hafta 1. oluruz ama senin kilo vermene sevinmişken gitmene üzülüyorum.Sen arada uğrarsın ve ben inşallah senin gibi 50 li sayıları görürüm.
kızlar annem tepsi tepsi turta yapmış kokusu burnuma geliyo ama kendimi tutuyorum hadi biraz konuşalım da dikkatimi buraya veriym
MENÜM
SABAH
Peynirli dukan krep
Yeşil çay
ARA
ÖĞLEN
Çilekli kefir
AKŞAM
Kayısılı müslili yoğurt
Tamam Ebru'cum ben gidiciyim sen ne dersen
Bana veda partisi yapacak mısınız dukan pastaları yaparım bakın ben de..
Zeliş'cim ben demek ki hafta sonu yorumlarını çok dikkatli inceleyememişim kusura bakma ..
Teşekkür ederim bir emin olayım bakalım şu stresle cidden kilo almıyorsam hepinizin yerine yerimm ..
Ayşe'cim fotoğrafta hoşuma gitti ama işte giydiğimde aynı şeyi düşünmeyebilirim bakalım göreceğim bakarken inşallah o zamanlara gelirsek ..
Bende korktumda sana belli etmedim. İnşallah durur 50 lilerde.
Arada bir mi. Hilal sadece mezun oluyor ama burda olacak inşallah bir süre daha. Göndermeyiz hiç bir yere.
Ne partisi canım yaaaaa. Göndermiyoruz biz seni. Hem düğün yapacağız sana parti az kalır
az kaldı hilalcim inş.babandan yeni haber var mı
bugünkü menüm
sabah aç karnına 1 tane kayısı
kahvaltı : sahanda yumurta,1 dilim salam,domates,salatalık,1 çay kaşığı bal,süt
öğlen:1 elma,1 kase tarçınlı yoğurt,3 bardak şekersiz çay
1 bardak form çayı
akşamhenüz yemedim pişmek bilmedi çünkü) haşlama tavuk,salata
1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su
1 saat yürüyüş 20 dakika bisiklet
Bu arada bu yaz bende gelinlik bakıyorum yeniden kızlar. Aslında daha önce olacaktı ama kilo alınca vazgeçmiştim. Zayıflayıp tekrar gelinlik giymenin hayalini kuruyordum. Bu yaz olacak inşallah. (Sadece fotoğraf çekimi için)
MENÜM
sabah:1 dilim ekmek yarım kk peynir domates salatalık 3 çaay kaşığı ev yapımı reçel
öğlen:1 tbk ıspaanak 1 ayran
akşam:yağsız salata 3 kayısı 1 ısırık (sadece küüçücük bi parça turta)
birazdan spor yapıcam.:)
Sağolsunlar iyi bakıyorlar ama keşke pasta yerine dukan muffin,kola yerine de şekersiz kahve olsaydı daha iyi olurdukola olmamış çikolata affedilir :)
öğretmen arkadaşlarla öğrenciler iyi bakıyorlar sana ne güzel maşallah.ben pastaya bayılırım ama yemiyorum şimdilik masum gibi gözüken bir canavar tatlı:)
Evet bence de çok güzeller.Klasik gelinlikten uzak daha hoş gelinliklerafiyet olsun canım.ayrıca senin paylaştığın gelinliklerden 2.ye ve 3. ye bayıldım.hilalcim senin beğendiklerin gelinlik için fazla sade ben pek beğenmedim elbise gibi duruyor gelinlik gibi değiller.
İnşallah canım inşallahSende güzel hazırlamışsın Hatice'cim
Afiyet olsun Hatice'cim ama çok düzensiz olmuş menü. Ama sanki sen bu hafta iyi kilo verecekmişsin gibi hissediyorum ben nedense.
Ne partisi canım yaaaaa. Göndermiyoruz biz seni. Hem düğün yapacağız sana parti az kalır
Afiyet olsun güzel olmuş.Sporun çok güzelbugünkü menüm
1 bardak form çayı
1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su
Hadi ya ne güzel EbrucumBu arada bu yaz bende gelinlik bakıyorum yeniden kızlar. Aslında daha önce olacaktı ama kilo alınca vazgeçmiştim. Zayıflayıp tekrar gelinlik giymenin hayalini kuruyordum. Bu yaz olacak inşallah. (Sadece fotoğraf çekimi için)
Cidden kilo almaya çalışırsam çok gülerim
Buradayım tabiki normalde de giremeyeceğim şekilde bir yoğunluk bir şey olmadıkça gitmem bir yeree
Yok canım ya konuşmuyormuş yine bu konuyu aman ya ne yapayım elimden geleni yaptım işte ..
Afiyet olsun canım ..
Ayy nikah mı tazeleyeceksiniz dedim ben de ne güzel ebru'cum ..
bugünkü menüm
1 bardak form çayı
1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su
MENÜM
sabah:1 dilim ekmek yarım kk peynir domates salatalık 3 çaay kaşığı ev yapımı reçel
bugünkü menüm
1 bardak form çayı
1 tane elma,şekersiz çay
2 litre su
MENÜM
İnşallah canım inşallahEvet evet Hilalcim ne partisi düğün yapalım da göbek atalım hem sporda olur
Kızlar ben çıkıyorum.Eşime yemek yapayım.Sonra da sporumu yapıp gelirim.Çok kaynatmayın .
Onun gibi bişey Hilal'cim. Biliyorsun benim ikinci evliliğim. Bazı özel nedenlerden dolayı kutlama ve düğün yapamamıştık. Bende güzel bir anı olsun diye fotoğraf çekimi için yeniden gelinlik giymek istiyorum. Tabii ki kiloluyken olmuyordu. Şimdi hiç bir engel yok önümüzde
Takimda bir gazetecumiz daha olduu hayirlis olsuun :)
Cok eglenceli:)
İyi zeliha bir isirik alip durabilmissin ben hic beceremiyorum
Hic tadina bakmamam lazim yoksa mutlaka gidip yiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?