Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nihal'cim çok normal bir biyoloji öğretmeni olarak benden daha iyi bilirsin erkeklerin kas oranı daha fazla olduğundan daha kolay veriyorlar kilolarını ..

artık 30 kilo hedefin olur:) e bu gidişle 48 kiloyuda görürsün gibime geliyor:) gitme gitme:)

Ben kilo vermeye gerçekten doymam diyordum gittikçe daha zayıf olmak istiyordum ama cidden fazlasını kaldırmaz artık vücudum boyum 170 zaten 52-53ün altı bmı'ye göre bile aşırı zayıf çıkıyor

hurmayı ezdimdi yoğurt yulaf unu yumurta karıştırdım fırına sürdüm kurabiye gibi ama iğrenç oldu yedim:)

hurmayı ezdimdi yoğurt yulaf unu yumurta karıştırdım fırına sürdüm kurabiye gibi ama iğrenç oldu yedim:)

Aç olunca her şey yeniliyor değil mii .

metabolizmalarına sağlık diyeceğim olmayacak! ya sadece ekmek ama ya bu kadar mı olur ya! onun yediklerini ben yeseydim hala 84-85lerdeydim

Cidden çok sinir bozucu ne desen haklısın.
Sevdiceğim geliyor biraz çok yiyoruz ben kilo alıyorum o kilo veriyor gel de boğmaa ..

sağol wlla içimi rahatlattın:)hilal abla annemle konuşmuyorum oyüzden yorum yapmıyo neyse benn çıkıym spor yapim ders çalışym sonra tekrar gelirim:)

Annenle niye konuşmuyorsun canım. İnsan annesiyle konuşmadan nasıl durabilir ki?

Ben sevdiceğime kucağına almazsan eve girmem diyordum bir taraftan da ayy zor işi çocuğun ama benim için katlansın diyordum artık kıbrısı kucağında dolaştırmadan girmeyeyim dimi

Eşimde geçen gün aldı beni kucağına önceden alamıyordu garibim Artık çok rahat alabiliyor

Nber kizlar bugun isim gucum coktu gecmise soyle bir gozattim ,,

Ebrucum sende gelinlik giyecekmissin okuyunca neselendim birden ne guzel olur hedefine ulastik sonra gelinlik giyeceksin nede zarif olursun boy pos da var masallah

Teşekkürler Gönül'cüm. İlk giydiğimde 50 kiloydum çok iyi olmuştu. İnşallah bu kez dahada güzel olacak.

Hilal'de söylemiş canım. Yulaf kepeği haricinde güzel bir menün var. Onuda sen ayarlamışsın zaten. Afiyet olsun.

Yeme tabiiiki yemede bana yetiş. Fark açılacak yoksa

hello bebeklerrrrrrrrrrrrr napıyorsunuz bakiiiiiiiiiiiimmmmmmm

Hoşgeldin fıstık sen neler yapıyosun.

Simdilik cikmam lazim kizlar disarda ufak bir isim var, operim

Kolay gelsin canım.

ben kesin asansörde kıydırırım nikahı bu arada gecen bana msj yazdı hilalim ben yazmadan havai fişek patlatıyolardı burda havai fişekleri duymuşmuymusum evdemiymişim diye koptum ya muhabbete bak

İşte bak muhabbet etmeye çalışıyor. Sende yüz ver biraz bakalım sonu nolcak

bende bugunkü menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet

ara
sütlü nescafe
az kuru meyve

öğle
1 kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
4 tane badem

akşam
haşlanmış sebze
yogurt
2 dilim ekmek

Afiyet olsun Turti'cim güzel olmuş menün.

bir bakıyorsun ben baska kocaya kacıyormusum o gün ne komedi olur he daha zenginini buldum kusura baklma falan diyormuşum ayy senin ki nasıl olcak acaba ben de onu merak ediyorum imkan olaydıda gelebilseydim

Keşke yaaaa ne güzel olurdu hep birlikte olabilseydik Hilal'in düğününde

ya bende böyle topluca yazmak istiyorum! ayrıca kocim benimle beraber zayıflamaya devam ederse hiç kucağına alıp taşıyamayacak! aah ah! 55-60 kiloyken bi sevgilim vardı çocuk su içmek istiyorum dediğimde beni kucaklayıp mutfağa götürmüştü ve su içene kadar kucağındaydım:26: gençliğimmm

kızlar yaaaa cuma günü daktırımla rendevum var kontrole gidicem de resim çekilemk istesem kendisiyle çok mu saçma olur yaw ahaha ama çok tatlu bir adam ya beni de çok rahatlattı operasyonda komik komik espriler yaparaktan hartıra olssun istiyorum ahahahahah

Son düzenleme:
ewt ablacım sürekli küsüzdür sinirlendiği an kalbimi çok kırıyo en çokda kilomla ilgili hakaret ediyo bnde bu yüzden konuşmuyorum

O senin annen Zeliş'cim. Eminim oda üzülüyordur böyle olmasına. İnşallah zayıflayınca hayatın daha güzel olacak.

Hoşgeldin canım. Şu menünü alt alta liste şeklinde yazsana yaaaaa. Böyle zor oluyor ne yediğini anlamak

Bu arada tebrik ederim 7 leri görmüşsün tartıda. Darısı 6 lara inşallah .

Siz bu kadar şımarttıktan sonra nereye gidiyorum leynnnn

Bencede hiç bir yere gidemezsin bırakmayız seni

Benim eşiminde yapması gerekiyor. Önceden o fitti ben kilo aldım. Şimdi ben zayıfladım o kilo aldı. Allahtan belli olmuyor ama kendisi rahatsız olmaya başladı.

Şimdi Melek olsa bu konu nerelere giderdi biliyorsun değil mi ?

Özledim Meleği yaaaaaaaaa. Gelse keşke biran önce.

Hatırlıyormusun bir ara bir kelime yazınca bizim topik çıkar diyorduk. Yazmayayım şimdi kelimeyi, ne gülmüştük yaaaa. Ziyaretçi sayısı artmıştı + 18 Artık Zeliş'te var o muhabbetleri kaldırmaz burası

Turti iki Nihal karşınızda

Bide koçişin gelip okuyormuş burayı Nihal, kıskanmasın sonra

ay anacım bende ertesi gün bizim burda kermes varmıs adamın biri sabahtan aksama kadar yaprak sarması 7 adet 1 lira diye bagırıp durdu benim gibi pisbogazın dibinde onu bahane ettim duydun mu evdemisin diye 60: agrın sızın varmı bişeye ihtiyacın olursa söyle falan dedi öyle diyerekten konu kapandı neye ihtiyacım oldugunu bir söylesem zaten neyseeee iyi aile kızı görüntümü bozmak istemiyorum gözündeki

Son düzenleme:

Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaa kız öldürcen sen beni gülmekten.

Koptum ya ama eşin bir okursa yine o kadar kalırsın keser bence seni

Aman ne zaman göreceksin turtam bir daha içinde kalacağına çektir gitsin ..

Ayy cidden gelse ya ben de çok özledim ben mezun olmadan az gelse de kaynatsak ..

Çok komikti cidden o dönem ama ayıp artık kızlarr ..

Şimdi bana ders vermeniz gerekli ..

Yermek getir bana yedir ellerinle deseydin

kimse tınlamamış kendi mesajıma kendim cevap vereyim bari ayıp olur mu olmaz bence direk üstüne atlaman lazım ama ayıp olur kendime not

cevap verin ulen ben böle konularda cekinirimde biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…