hakkaten biz evlensek acaip matrak şeyler çıkar ortaya çünkü o evlendiginde hani şu internete bir resim düşmüştü ya damat gelinin üstünde saçından çekerek poz verriyor falan öyle bir foto istiyormuş ee ben de asansörde nikah istiyorum sonucu ne olacak cok merak ediyorum yani
evet sizin bencede öyle olacak gibime geliyor ama oda bir degisiklik bence
Çok güzel gidiyorsun turtam da senin ekmek miktarın fazla olmazdı ters etkilemez inşallah ..
Ayy turtam cidden senin evliliğin çok eğlenceli olur bence dee ..
sanmam hilalim yaw akşam yiycek bişi bulamadım o yogurt yarım kase sebze de 4 5 taneydi dedim bari ekmek yiyeyim yoksa cok acıkıcam yavastan hareketlerede basladım yazmıyorum ama bacaklara ayakta yapabilcem hareketleri falan yapıyorum arada bakalım ne olacak
Hadi bakalım turtam inşallah uzun süre sonra tartıya çıkınca gözlerin böyle açılacakk
inş. hilalim yaw 64 lere ucundan da insem iyi moral olacak bana bakalım :26::26:
Problem mi var canım aranızda aynı evin içinde küs olunca en çok sen etkilenirsin o yüzden kendini düşünüp yapma hiç ..
Kolay gelsin Zeliş'cim ..
ewt ablacım sürekli küsüzdür sinirlendiği an kalbimi çok kırıyo en çokda kilomla ilgili hakaret ediyo bnde bu yüzden konuşmuyorum
Ahh canım benim ben de çok yaşardım problemler anlıyorum seni ama sen sıkma canını o incecik halin herkese en güzel cevap olacak ..
inşallah ablam başarırsam benimle alay eden herkesi susturmak istiyorum:)
Başarırsam değil başardığım zaman Zeliş'cim burada olduğundan itibaren başarmama ihtimalini ekarte ettik değil mi ?
pardon dilim sürçmüş başarıcam
yeah! ben geldim:) daha doğrusu bilgisayar yeni geldi bende yeni girebildim. bugün sabah 79.4ü gördüm sonunda
sabah kayısı yedim 3-4 tane ayran ictim yulaflı hurmalı krep tarzı yağsız iğrenç birşey yaptım onu yedim
öğlen köfte salata daha doğrusu öğlen sayılmaz 3-4 arası yedim.
bu kadar:)
şimdi sıra geçmişe bakmaya
Hatice'cim çok güzel ya çok hoşuma gitti bunu hatıra olarak hep saklayacağımm
Gerçekten çok beğendimm ..
Ama tabiki abur cubur gibi bir açıklama yapmayacağım takımımızı sonunculuğa düşürmeyeliimmm dimii ?
Ahh stres mutluluk heyecan bir taraftan endişe gerginlik tüm duygular birikkip anderalin hormonumu arttırıyor bence.
Cidden nabzımı ölçüyorum da otururken 130un altına düşmüyor ona veriyorum tamamenn ..
Bu arada mezuniyet haftamda 1. olmamızı çook istiyorummm
benim için ayrı bir dikkat eder misin bu haftaaa
bişey yememişsinki canım tabi veririsinbu arada çay yasak mı ki utanıyorsun :26:
arkadaşım alın bizi gruba bak yavaşlamadan kilo vermem:) bi birincilik görelim:)
yemin ederim aynı fikirdeyim!
Canım benim uğramak değil yoğunluklar başlamadıkça aynı şekilde buradayım yani ayrılmam bakalım sevdiceğimin ameliyat olayı var onun yanına da gidebilirim yakında bu hafta iyi kötü durumum belli olur ..
nayırrr! nolamaz! nereye! gitme. oyyfff! moralim gitti bak!
Bu hafta listedesiniz Nihal'cim ama birincilik istiyorum banane ona göreee
Kuzum dünkü menümü görmediniz ondan hak veriyorum yoruma o yediklerimden sonra bugün tok uyandım
Siz bu kadar şımarttıktan sonra nereye gidiyorum leynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?