Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy turtam cidden senin evliliğin çok eğlenceli olur bence dee ..

Çok güzel gidiyorsun turtam da senin ekmek miktarın fazla olmazdı ters etkilemez inşallah ..

sanmam hilalim yaw akşam yiycek bişi bulamadım o yogurt yarım kase sebze de 4 5 taneydi dedim bari ekmek yiyeyim yoksa cok acıkıcam yavastan hareketlerede basladım yazmıyorum ama bacaklara ayakta yapabilcem hareketleri falan yapıyorum arada bakalım ne olacak

Hadi bakalım turtam inşallah uzun süre sonra tartıya çıkınca gözlerin böyle açılacakk

Problem mi var canım aranızda aynı evin içinde küs olunca en çok sen etkilenirsin o yüzden kendini düşünüp yapma hiç ..
Kolay gelsin Zeliş'cim ..

ewt ablacım sürekli küsüzdür sinirlendiği an kalbimi çok kırıyo en çokda kilomla ilgili hakaret ediyo bnde bu yüzden konuşmuyorum

ewt ablacım sürekli küsüzdür sinirlendiği an kalbimi çok kırıyo en çokda kilomla ilgili hakaret ediyo bnde bu yüzden konuşmuyorum

Ahh canım benim ben de çok yaşardım problemler anlıyorum seni ama sen sıkma canını o incecik halin herkese en güzel cevap olacak ..

yeah! ben geldim:) daha doğrusu bilgisayar yeni geldi bende yeni girebildim. bugün sabah 79.4ü gördüm sonunda

sabah kayısı yedim 3-4 tane ayran ictim yulaflı hurmalı krep tarzı yağsız iğrenç birşey yaptım onu yedim

öğlen köfte salata daha doğrusu öğlen sayılmaz 3-4 arası yedim.

bu kadar:)

şimdi sıra geçmişe bakmaya

pardon dilim sürçmüş başarıcam

İşte böyle Zelişcim hadi görelim seni şöyle selvi boyun ince belinle istediğin üniversitenin kampüsünde salınrıkenn ..

Ohh ne güzel bir sonuç görmüşsün tebrik ederim seni Nihal ..
Menün de değilik ama güzel olmuş.
Kız hurmanı krep nasıl bir şey ..

arkadaşım alın bizi gruba bak yavaşlamadan kilo vermem:) bi birincilik görelim:)

arkadaşım alın bizi gruba bak yavaşlamadan kilo vermem:) bi birincilik görelim:)

Bu hafta listedesiniz Nihal'cim ama birincilik istiyorum banane ona göreee

yemin ederim aynı fikirdeyim!

Kuzum dünkü menümü görmediniz ondan hak veriyorum yoruma o yediklerimden sonra bugün tok uyandım

Bu hafta listedesiniz Nihal'cim ama birincilik istiyorum banane ona göreee

Kuzum dünkü menümü görmediniz ondan hak veriyorum yoruma o yediklerimden sonra bugün tok uyandım

awww! tamam biraz daha dikkat edeyim o zaman:) benim kocişkoda rejimde ya eve geldi 82.8 cıktı!(85lerdeydi) benim psikolocim yerlerde sadece ekmek yemesini azalttı akşam ekmek hiç yemeden yemek yiyor.. gelde psikolojin bozulmasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…