Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sende de yok yok be güzelim migrende zor ya .bekarken bende öleydim midemde reflü vardı 3 ay tedavi görmüştüm.derken sinüzit çıktı gitmediğim doktor kalmamıştı, sonra dişlerim berbattı yaptırdım.eşim derdi sen evlenmeden dökülüyon evlenince nolur kimbilir diye:) ama tam tersi oldu evlendim düzeldim:) ara ara oluyor tabi ama bunada şükür :)

Bana da aynısını diyor sevdiceğim
Garanti sürem dolmuş diyorum ben de ama herşeyin başı stres işte inşallah o geçince hepsi bitecek ..

Hİlal basin belki cook agriyor ama
Mumkun oldugunca agri kesici fln almamaya cals
Midesi rahatsiz olanlari mahvediyor
Benim annemde de ulser vardi bir ara ve cok agri kesici aliyordu
Doktor sadcee onlar neden olmus bile olabilir diyordu

Hİlal basin belki cook agriyor ama
Mumkun oldugunca agri kesici fln almamaya cals
Midesi rahatsiz olanlari mahvediyor
Benim annemde de ulser vardi bir ara ve cok agri kesici aliyordu
Doktor sadcee onlar neden olmus bile olabilir diyordu

Betül'cüm hiç almıyorum çünkü migren ağrısı olduğunda ağrı kesici etki etmiyor aksine midemi etkiliyor o yüzden uzak duruyorum ..

dönemsel duygusallık mı normaldede çok duygusalmısındır ben her daim duygusalımdır herşeye gözlerim dolar ağlarım hele bazen piskopata bağlarım hem söylenirim hem ağlarım :)

Aslında sanırım değişiyorum.
Ben önceden odun olarak tabir ederdim kendimi hiç duygusallığım yoktu.
Sanırım yavaş yavaş başlayınca önce dönemlik dedim ama son zamanlarda bakıyorum genel olarak duygusal bir insan olup çıkmışım.
Aynen öyle olabiliyorum ben de hem söylenip hem ağlıyorum bazen saçma sapan aşkş filmlerinde bile gözlerim doluyor falan

bende eşime kavuşmadan önce öle filmlere ağlardım şarkılarda ağlardım.evlendim uzaklıkla hasretle ilgili ne varsa ona ağlamaya başladım sonra kızım oldu bu defada anne ve evlatla ilgili herşeye ağlıyorum.yani ağlamamak için neden bulamıyorum hehe:)

Kİzlar bu sabah tartida 60.5 i gordum been
Bu gazla cok dilkat edicem:))

Zaten iyi gidiyorum yaa nazar degmesin de:))
Gerci bugun 2 dilim normal kasar yedim ama olumsuz etkilemez diye umuyorumm

maşallah nazar değmez inşallah:)güzel ya böyle siz verdim dedikçe sanki ben vermiş gibi motive oluyorum :)

Hİlal bu hafta biz kesin acik ara farkla birinci olucaz insallah

Senin zaten cok buyuk bir yuzden olcak ben de yaklasik 1 kg vermis olcam
Listeye yeni giris yapanlarda iyi vermis olarak girecek
Takimda zaten oyle ciddi bi kacamak yapan yok
Super olacak bence bu hafta sonuc

Hele regl dönemimde bazen reklamlara ağlarım
Nasıl tanıştınız eşinle Nermin nasıl evlenme teklifi etti hazır duygusala bağlamışken ?

Çook güzel Betül'cüm aynen öyle devam aman nazar değmesin.
Normalde yememeye çalış ama çok etkilemez bugünlük ..

siz böyle dedikçe ben bisikletle hızlanıyorum birazdan hareketlenip gidicem:)

hmm yani 97.400 üzerinden anladım canım o zaman bu hafta birincilik bizim demekki hehe:)

İnşallahh ben de öyle umuyorum.
En son kaçı gördün bugünlerde ?

Aynen öyle diyorum şöyle baya 1küsür bir sonuç çıksa da açık ara 1. olsak çok mutlu olacağım.
En son 63.5tum bakalım cuma kaç çıkacağım senin gayet güzel listeye yeni girenlerin çok güzel olacak Ebru da gayet güzel gitti.
Gönül bu hafta spora başladı hatice bir atak yapar diye umuyorum göreceğiz bakalım ..

sabah tartıldım tm 94.800 şuan canım cumaya kadar allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…