- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Açmasınlar zaten ya onlar için önemli değil de benim için önemli valla ben görmeden millet mi görsün
Ona bakmasınlar diyorum şimdi ben başkalarına bakmayayım o yüzden ama beni sokma ihtimalleri hiç yok mu ?
Yarınki kilomu ben de çok merak ediyorum Ebru'cum ya ..
Eğer en son tartıldığım civarlardaysa burger yiyebilirim ..
Aklımı çelme burger felan diye. sonra vicdan azabı çekersin.
ee havalancaksın tabi az kilo mu verdin az mı ugrastın
ayyyyyyyyyyy o ne beter bir rüyadır gecen gün bende öküz gibi yiyordum Allahım kalktıgımda nasıl sevindim rüyaymış diye
ben izinliyim uleeeeeeeeeeeen ondan atmıyorum mesaj sayımı haftaya giricem listeye malum
Bende sigarayı bıraktığımda rüyamda sigara içmiştim. Rüyamda bile kızmıştım kendime niye içiyosun diye.
burgeeeeeeergit pizza ye benim yerime hilalim ben yiyemiyorum ya ay canım nassı pizza istiyor nassı istiyor
bugün canım çok dondurma istedi evde de vardı halende var sade dondurma ama yimedim dedim yemiycem yemiycem yanüü
Yeme yeme tabikii turticim. Az kaldı hedefine sonra bolbol yersin.
Turtam sen iste 53.5'un üstünde çıkmazsan burger yer senin için de üstüne pizza yerim
Yeme yeme boşver turtam az kaldı baksana ..
Bir gün kan çıkarsa haberlerde görürseniz hoşluğu göreceksinizz
Aman ben ciddiye alınmamışım
Çok güzel olmuş ama haftalık bir liste olması da eline sağlık Ebru'm ..
Reyhan abla ve Eda için sanırım 3 hafta uyarı yaptım ben ..
O zaman bu hafta ikisinide izinli yazıyorum paylaşımları düzelene kadar.
herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem
Daha çok varmış Zeliş'cim inşallah o zamana kadar hedefine bile yaklaşırsın.
kızlar menümü de yazıyım ben den bugünlük bu kadar kızımı almaya gideceğim feci de bir yağmur var oğlum evin içinde penguen gibi yürüyo düşüyo ay takip etmekten yoruldum
-sabah-
-1 bardak süt
-öğlen-
-4-5 küçük kurabiye
-1 küçük tabak kuru fasulye
-1 bardak zero
-akşam-
-1 bardak ayran içeceğim
-spor 30 dak shred
-akşam da leşlie yaparım hava kötü yürüyüşe çıkamam
-1 lt karışık bitki çayı
Afiyet olsun Gülçin'cim. Öğlen olmamış. Akşamında çok az olmuş. Sonra acıkıp kaçamak yapma sakın.
ewt hilal ablam eğer zayıflamazsam gidemem çünkü denize giricem siyah elbiselerle giremem yanizayılıym may alıcam çünkü çatlak var yarından itibaren çok daha sıkı yapıcam
İşte böyle. Kararlı ol.
Slm kızlar... Nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun...
Hilal'cim seni çok tebrik ederim canım. Maşallah ne güzel kilo vermişsin...
Hoşgeldin Betül'cüm. Seninde kandilin mübarek olsun. Uğramaz oldun. Arada bir uğra yaaa özletme kendini.
menüm
sabah:1 parça turta
öğlen:1dilim ekmek domates salatalık peynir
akşam:1 tabak çorba
ebru abla için su içtim1litre su
Zeliş'cim menün hiç güzel olmamış. ÇoK SAĞLIKSIZ. yİNE PROTEİN YOK MENÜNDE. Su az olmuş ama zamanla artacağından eminim. Bu şekilde beslenmeye devam edersen kilo vermen çok zor olur.