Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aklımı çelme burger felan diye. sonra vicdan azabı çekersin.

Bende sigarayı bıraktığımda rüyamda sigara içmiştim. Rüyamda bile kızmıştım kendime niye içiyosun diye.

Yeme yeme tabikii turticim. Az kaldı hedefine sonra bolbol yersin.

O zaman bu hafta ikisinide izinli yazıyorum paylaşımları düzelene kadar.

herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem

Daha çok varmış Zeliş'cim inşallah o zamana kadar hedefine bile yaklaşırsın.

Afiyet olsun Gülçin'cim. Öğlen olmamış. Akşamında çok az olmuş. Sonra acıkıp kaçamak yapma sakın.

ewt hilal ablam eğer zayıflamazsam gidemem çünkü denize giricem siyah elbiselerle giremem yani zayılıym may alıcam çünkü çatlak var yarından itibaren çok daha sıkı yapıcam

İşte böyle. Kararlı ol.

Slm kızlar... Nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun...
Hilal'cim seni çok tebrik ederim canım. Maşallah ne güzel kilo vermişsin...

Hoşgeldin Betül'cüm. Seninde kandilin mübarek olsun. Uğramaz oldun. Arada bir uğra yaaa özletme kendini.

menüm
sabah:1 parça turta
öğlen:1dilim ekmek domates salatalık peynir
akşam:1 tabak çorba

ebru abla için su içtim 1litre su

Zeliş'cim menün hiç güzel olmamış. ÇoK SAĞLIKSIZ. yİNE PROTEİN YOK MENÜNDE. Su az olmuş ama zamanla artacağından eminim. Bu şekilde beslenmeye devam edersen kilo vermen çok zor olur.

Canım benim aşık olmadan biriyle olmaktansa hayatında kimsenin olmadığı zamanların tadını çıkarmaya bak.
Sevdiceğim benim ilk aşkım hiç kimseye acaba bile dememiştim o zamana kadar ki düşünmüyordum da ben daha uzun süre ama ağzım bağlandı ona karşı inan o yaşadığın ilk özel anları aşık olduğun adamla yaşamalısın ..

biliyorum suyu arttırıcam zamanla turtayıda canım çok çekti eğer yemezsem akşam yerim dedim biide sabah olduğu için yedim

aslında bende öyle istiyorum ama içimden bi sesde bu zamanda öyle aşkmı kalmş sanki salla gitsin diyo

aslında bende öyle istiyorum ama içimden bi sesde bu zamanda öyle aşkmı kalmş sanki salla gitsin diyo

Öyle düşünme canım. Karşına mutlaka aşık olduğun birisi çıkacaktır. Benim hayatıma şimdiye kadar aşık olmadığım hiç bir kimse girmemiştir. Aşk başka bişey. (Bu arada ben çok şıpsevdiymişim )

ebru ablam protein nelerde oluyo olmazsa olmazmı hiç bi fikrim yok walla bide okulda falan ara öğün yapamıyorum 3 öğünle yetiniyorum sence nasl yapabilirim

bendensin galiba aşkla hoşlantıyı karştırıyorum o yüzden

Olmaz mı canım hiç olmaz mı ben aşık olmam diyen bir insandım şimdi görsen ..

ebru ablam protein nelerde oluyo olmazsa olmazmı hiç bi fikrim yok walla bide okulda falan ara öğün yapamıyorum 3 öğünle yetiniyorum sence nasl yapabilirim

3 öğün yapmanın bir sıkıntısı olmaz zelişcimm ama et süt yumurta bol olsun menülerinde kasların erimesin yağlar gitsin diye önemli.

tamam ozaman kardeşimin meyveli sütlerinden çalıcam benimde işime gelir bende aşık olmam diyorum ya hadi hayırlısı

tamam ozaman kardeşimin meyveli sütlerinden çalıcam benimde işime gelir bende aşık olmam diyorum ya hadi hayırlısı

Meyveli süt içme canım şeker oranları yüksek oluyor sadesini tüket ..Bak protein ağırlıklı beslendiğinde kilon çok daha kolay gider ..
Denemek için yapabilirsen 3 öğün yumurta bile deneyebilirsin.

Meyveli süt içme canım şeker oranları yüksek oluyor sadesini tüket ..Bak protein ağırlıklı beslendiğinde kilon çok daha kolay gider ..
Denemek için yapabilirsen 3 öğün yumurta bile deneyebilirsin.

ewt bende yumurtayı düşündüm ama bendeki şans kimsede yok bitmiş annemin almasını bekliyorum

Hilal'de söylemiş canım. Et, süt, yoğurt, yumurta hayvansal proteinlerden, hatta bazı kurubaklagillerde bile protein var.

bendensin galiba aşkla hoşlantıyı karştırıyorum o yüzden

Yok canım yaaaa aşk ayrı, hoşlanma ayrı bişey. Karıştırman imkansız bence.

Son düzenleme:
ewt bende yumurtayı düşündüm ama bendeki şans kimsede yok bitmiş annemin almasını bekliyorum

Hep öyle denk gelir zaten bitmiş şeyleri ararım ben de o an ..

Bitkisel proteinlerde karbonhidrat oranı da çok yüksek Ebru'cum tabiki normalde tüketilebilir ama şu an bence Zeliş'cim kilo verişini hızlandırırak motive olması için karbonhidrat oranı düşük olan gıdaları tercih etmesi daha iyi olur.

Canlarım ben akşam yemeğini hazırlayıp dönüyorum birazdan.

evet hilalim ya bugün bir pantalon denedim biraz daha rahat oldu sevindim yemem yanü o yüzden bu operasyon olayıda işime yaradı erken yatıp erken kalkar oldum onunlada alakalı diye düşünüyorum ben açıkcası yaw kilo verme hızının bir de spor yapabilseydim iyi olacaktı da işte artık haftaya düzene sokarımyavas yavas

herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem

ayy eylüle kadar ohoo yemezsen zayıflarsın canım ama sen tam gelişim çağındasın zelis yaw bence doktora git doktor kontrolünde ver o kiloları

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak börülce yemegi
1 kase yoğurt
salata

akşam
yarım kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak börülce yemegi
1 kase yoğurt
salata

akşam
yarım kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe

Afiyet olsun turticim. Senin nescafelerde azaldı sanırım. Güzel olmuş menün.

MENÜM

Sabah

2 dilim tam buğday ekmeği
5 tane yeşil zeytin
4-5 dilim pastırma

Öğle

Yarım kase sütlü nesfit

Ara

Birazcık çubuk kraker

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit

1,5 litre su

Kızlar bu akşam eurovisionda biz yarışacağız. Kötü bir grupta katılıyormuşuz elemelere. Sizce var mı bir umut?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…