Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi ya.Aç karnına tabii ki daha etkilidir.Ben bağırsaklara iyi geldiğini ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye biliyordum.Böyle bir özelliği olması güzel.Tok karnına ters etki yapıyorsa içmeyeyim.Yarın sabah içerim.O zaman şimdi biraz yoğurt alayım.

Hatice'cim bilginin doğruluğundan emin değilim ama riske atma istersen sabahları 1-2 bardak içersen güzel olur bence de bağırsakları da çok etkiliyor eminim ev yapımı daha çok etkiler.

herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem

herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem

ooo 4 ay var 5 5 versen Zelişcim tamamdır ..
Biraz daha zorlasan hedefine bile ulaşabilirsin .

ay ne doğru söylüyorsun utandım kendimdenebru tam gaza geldim

Hoşgeldin Turti'cim

Kolay gelsin Gülçin'cim. Benimde yapılacak çok işim var ama içimden hiç yapmak gelmiyor
aman yap yap bitmiyo ebrucum

Allahım ya gerçekten mi 29 giyoyorsun kahroldum temelli aç gezeceğim artık

senin en son resimlerinde cok zayıftın kızım sen ya hangi ara 31 giyer oldun kaldı ki benim basen sorunum oldugu ve kalın kemikli oldugum halde ben bile 31 giymiyorum
hakkın var hilalcim mevzun olacaksın galiba tebrikler

hakettin hilal tadını çıkar

geçmiş olsun tatlım kızına iyileşir insallah Allah şifa versin
afiyet olsun hatice

Ben de yazayım menümü

Sabah :

- 2 haşlanmış yumurta
- lor peynir

Ara :

- Sade türk kahvesi

Akşam :

- 2 dilim dukan kekk
- Zero

Sıvı :

- 2 litre su
afiyet olsun hilal

yeme yeme turtim

oh verdin kiloları şimdi rahatsın hilalim afiyet olsun bizim yerimize de ye

kızlar menümü de yazıyım ben den bugünlük bu kadar kızımı almaya gideceğim feci de bir yağmur var oğlum evin içinde penguen gibi yürüyo düşüyo ay takip etmekten yoruldum

-sabah-

-1 bardak süt

-öğlen-
-4-5 küçük kurabiye
-1 küçük tabak kuru fasulye
-1 bardak zero

-akşam-
-1 bardak ayran içeceğim

-spor 30 dak shred
-akşam da leşlie yaparım hava kötü yürüyüşe çıkamam
-1 lt karışık bitki çayı

Gülçin öğlen karbonhidrat miktarını kaçırmışsın kurabiye falan olmamış ..

bugün akşam mesaj sayımı kime atıcam listeyi yollarsanız not aliyım mesaj sayımı yollayım arkadaşlar

Neden kopyalayamadım anlamadım listeyi ama bugün haticeye atıyoruz.

ooo 4 ay var 5 5 versen Zelişcim tamamdır ..
Biraz daha zorlasan hedefine bile ulaşabilirsin .

ewt hilal ablam eğer zayıflamazsam gidemem çünkü denize giricem siyah elbiselerle giremem yani zayılıym may alıcam çünkü çatlak var yarından itibaren çok daha sıkı yapıcam

Güzel bir heyecan.Hızlıca verebileceğini düşünüyorum.
Afiyet olsun.

bugün akşam mesaj sayımı kime atıcam listeyi yollarsanız not aliyım mesaj sayımı yollayım arkadaşlar
Mesaj Sayım Tarihleri :

23 - 24 Mayıs : Uzayım
25 - 26 Mayıs : angelic2
28- 29 Mayıs :betuld
30 - 31 Mayıs :chika
1 - 2 Haziran :Laydline
4 - 5 Haziran : Tadli
6 - 7 Haziran : Ucukmavi
8 - 9 Haziran : Uzayım

ewt hilal ablam eğer zayıflamazsam gidemem çünkü denize giricem siyah elbiselerle giremem yani zayılıym may alıcam çünkü çatlak var yarından itibaren çok daha sıkı yapıcam

Haklısın tabi Zeliş'cim ya arkadaşlarınla gideceksin sonuçta zayıflayıp rahatça giyebilmelisin mayonu.
Bak bu konu senin motiveni sağlasın çok istersin sonuçta gitmeyi dimi ..

Haklısın tabi Zeliş'cim ya arkadaşlarınla gideceksin sonuçta zayıflayıp rahatça giyebilmelisin mayonu.
Bak bu konu senin motiveni sağlasın çok istersin sonuçta gitmeyi dimi ..

hemde nasıl annem tam ikna olmadı ama ben eylüle kadar etkilrim onu seksü olmak istiyorum bu tatilimde

Slm kızlar... Nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun...
Hilal'cim seni çok tebrik ederim canım. Maşallah ne güzel kilo vermişsin...

menüm
sabah:1 parça turta
öğlen:1dilim ekmek domates salatalık peynir
akşam:1 tabak çorba

ebru abla için su içtim 1litre su

hemde nasıl annem tam ikna olmadı ama ben eylüle kadar etkilrim onu seksü olmak istiyorum bu tatilimde

Eyvahh kızı da alet ettik kendimize
Ol tabi aaa annen de görünce bu kadar zayıfladığını git der bence ..

Hoşgeldin Betül'cüm senin de kandilin mübarek olsun ..
Teşekkür ederin darısı senin başınaaaa ..

yok ya sizden kaynaklanmıyo bu benim doğal halim olabilir yaw bide içimde kalmış nereye geziye gitsek arkadaşlarım birileriyle tanışıyo falan beni takan yok ama bu sefer farklı olacak

menüm

Canım su kilo vermeni çok etkileyecek çok az içiyorsun bak en az 2 litre su içilmeli her fazla 15 kilo içinde 1 litre gerekli.

yok ya sizden kaynaklanmıyo bu benim doğal halim olabilir yaw bide içimde kalmış nereye geziye gitsek arkadaşlarım birileriyle tanışıyo falan beni takan yok ama bu sefer farklı olacak

Ayy canım benim acele etmek hiç tanışmak için falan aşık olmadığın zamanların tadını bir çıkar önce ..

Merhaba canım hoşgeldin.Senin de kandilin mübarek olsun.

menüm

Menü az ama turta olmamış.Bu arada 1lt çok az canım.En az 2-3 lt içmelisin.Benim bir tanıdığım günde 4-5lt su içerek çok zayıfladı.Fazlası zararlı olabilir ama 2-4 lt arası içmelisin.

İnşallah canım

suyun önemini biliyorum ablacım ama ben normalde haftada 1 su ien bi insanken günde 1 litre içtim ama zamanla arttırmayı düşünüyorum yaa aşık olmak istemiyorum ama diğer kızlar erkeklerden bahsettiğinde öyle kalıyorum işte buda zoruma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…