Hadi ya.Aç karnına tabii ki daha etkilidir.Ben bağırsaklara iyi geldiğini ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye biliyordum.Böyle bir özelliği olması güzel.Tok karnına ters etki yapıyorsa içmeyeyim.Yarın sabah içerim.O zaman şimdi biraz yoğurt alayım.
Çilekle bilmiyorum canım nasıl etkisi olur ama bir yerde okumuştum sabah aç karnına içebildiği kadar içmiş birisi öğlene kadar onunla durmuş 2 ayda 10 küsür kilo mu ne vermiş başka bir şey yapmadan ama tok karnına tam ters etki olabilir diye okumuştum aynı yerde.
Hadi ya.Aç karnına tabii ki daha etkilidir.Ben bağırsaklara iyi geldiğini ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor diye biliyordum.Böyle bir özelliği olması güzel.Tok karnına ters etki yapıyorsa içmeyeyim.Yarın sabah içerim.O zaman şimdi biraz yoğurt alayım.
herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem
ay ne doğru söylüyorsun utandım kendimdenO zaman zaten çok bişey yok Gülçin'cim. Biraz sıkarsan dişini sende en geç 1,5 ay içinde ulaşırsın hedefine. Senin sorunun birden şoklayıp sonra bırakman. İstikrarın yok. Bu kez başla ve tam başla. Bırakma hiç. Bak bana. Ben takıma ilk geldiğimde sen bu kilodaydın. Ben 17,5 kilo verdim sen hala aynı kilodasın. Hilal bile mezun olacak bu hafta. Hedefinin altına indi. (Seni biraz gaza getireyim dedim)
aman yap yap bitmiyo ebrucumHoşgeldin Turti'cim
Kolay gelsin Gülçin'cim. Benimde yapılacak çok işim var ama içimden hiç yapmak gelmiyor
Allahım ya gerçekten mi 29 giyoyorsun kahroldum temelli aç gezeceğim artıkNot aldım canım
Tickerina göre çok zayıfsın.Nasıl o beden giyiyorsun.Ben kotta 29 giyiyorum.
Canım bu çizelgeye bakarsan pazartesi endokrolojiye gittim doktor hanım senin diyete ihtiyacın yok normalsin dedi yokuşa sürdü bende hamile kalmayı düşünüyorum dedimHamile kalınca çok kilo alırım dedim..Sonunda diyetisyene sevk etti ama daha gidemedim.
Haklısın güzel karar.
Bu arada canım senin tickerenda neden kilon gözükmüyor.Onu kilon şekline ayarlasana,bakınca karıştırıyorum.
O kadar abartmış mıyım ya :26:
Her şeyi öğrenebilirim yeter ki başkaları elleşmesin
Hoşgeldin Gülçin, verdirtme kız eşine kilo senden zayıfım falan derse kötü olur sonra ..
Cidden ama kilona göre çok fazla bedeb, dediğin gibi kemikler iri ama sen bu al verle yaptın kendine en büyük kötülüğü.
Afiyet olsun Hatice'cin, eylemde de enerji harcamışsındır.
Çok güzel gidiyorsun Betül'cüm ..
Gayet güzel olmuş afyet olsun Reyhan abla.
İnşalalh güzel sonuçlar alınır Hatice'cim ..
Hıhhh kızdım işte en küçükmüşşşş ..
Bananee ya bendim en küçük
Hemen atıyorum Hatice'cim mesaj sayımı sayana kadar canım çıktı turtanınki çıkıp durdu karşıma.
Zannetmiyorum artı çıkacağını Betül ben çıkmadım mesela sebze günlerinde hiç ..
Herkesin kandili mübarek olsun kızlarrr ..
İnşalalh cuma öncesi kaçamak peşinde değildir kimse
Aslında dukan tarifleri yapsan çok rahat geçer ..
Benim değerimi bile koyma gereği duymamışlar
hakkın var hilalcim mevzun olacaksın galiba tebriklersenin en son resimlerinde cok zayıftın kızım sen ya hangi ara 31 giyer oldun kaldı ki benim basen sorunum oldugu ve kalın kemikli oldugum halde ben bile 31 giymiyorum
hakettin hilal tadını çıkarBugün kamerada konuştuk sevdiceğimle ..
Neyse bakıyor böyle bana sen tam çıtır olmuşsun şuna bak ya çıtırım diye sevmeye başladı ama benim havaları göreceksiniz
Rüyamda da kilo aldığımı görrdüm eski kıyafetlerim bile olmuyordu bana bacaklar dolma gibi ayy rüya olduğunu görünce bir sevindim anlatamam ..
geçmiş olsun tatlım kızına iyileşir insallah Allah şifa versinmeraba kızlar dün akşam kızım rahatsızlandı gece acildeydik,ateş kusma.bademcikleri iltihaplanmış bütün gece ateşler içindeydi sabahladık.bugünde yine aynı ateşi bir iniyor bir çıkıyor eşimde evde o yüzden bugün giremiyorum.dünkü mesaj sayımı yazmamıştım 34 siz iletirsiniz tm.yarın sabah bir aksilik olmazsa kilo mu sabahtan bildirirm kendinize iyi bakın görüşürz.
afiyet olsun haticeAkşam yemeğimi yerken bir yandan da MENÜMÜ paylaşayım.
SABAH
Dukan krep
Bir kaç kaşık yoğurt
Biraz peynir
Yeşil çay
ARA
Erik
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Domates,salatalık
Kefir veya ayran içsem mi kararsızım:44:
afiyet olsun hilalBen de yazayım menümü
Sabah :
- 2 haşlanmış yumurta
- lor peynir
Ara :
- Sade türk kahvesi
Akşam :
- 2 dilim dukan kekk
- Zero
Sıvı :
- 2 litre su
yeme yeme turtimburgeeeeeeergit pizza ye benim yerime hilalim ben yiyemiyorum ya ay canım nassı pizza istiyor nassı istiyor
bugün canım çok dondurma istedi evde de vardı halende var sade dondurma ama yimedim dedim yemiycem yemiycem yanüü
oh verdin kiloları şimdi rahatsın hilalim afiyet olsun bizim yerimize de ye
Turtam sen iste 53.5'un üstünde çıkmazsan burger yer senin için de üstüne pizza yerim
Yeme yeme boşver turtam az kaldı
Bir gün kan çıkarsa haberlerde görürseniz hoşluğu göreceksinizz
Aman ben ciddiye alınmamışım
Çok güzel olmuş ama haftalık bir liste olması da eline sağlık Ebru'm ..
Reyhan abla ve Eda için sanırım 3 hafta uyarı yaptım ben ..
kızlar menümü de yazıyım ben den bugünlük bu kadar kızımı almaya gideceğim feci de bir yağmur var oğlum evin içinde penguen gibi yürüyo düşüyo ay takip etmekten yoruldum
-sabah-
-1 bardak süt
-öğlen-
-4-5 küçük kurabiye
-1 küçük tabak kuru fasulye
-1 bardak zero
-akşam-
-1 bardak ayran içeceğim
-spor 30 dak shred
-akşam da leşlie yaparım hava kötü yürüyüşe çıkamam
-1 lt karışık bitki çayı
bugün akşam mesaj sayımı kime atıcam listeyi yollarsanız not aliyım mesaj sayımı yollayım arkadaşlar
ooo 4 ay var 5 5 versen Zelişcim tamamdır ..
Biraz daha zorlasan hedefine bile ulaşabilirsin .
Güzel bir heyecan.Hızlıca verebileceğini düşünüyorum.herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem
Afiyet olsun.kızlar menümü de yazıyım ben den bugünlük bu kadar kızımı almaya gideceğim feci de bir yağmur var oğlum evin içinde penguen gibi yürüyo düşüyo ay takip etmekten yoruldum
-sabah-
-1 bardak süt
-öğlen-
-4-5 küçük kurabiye
-1 küçük tabak kuru fasulye
-1 bardak zero
-akşam-
-1 bardak ayran içeceğim
-spor 30 dak shred
-akşam da leşlie yaparım hava kötü yürüyüşe çıkamam
-1 lt karışık bitki çayı
Mesaj Sayım Tarihleri :bugün akşam mesaj sayımı kime atıcam listeyi yollarsanız not aliyım mesaj sayımı yollayım arkadaşlar
ewt hilal ablam eğer zayıflamazsam gidemem çünkü denize giricem siyah elbiselerle giremem yanizayılıym may alıcam çünkü çatlak var yarından itibaren çok daha sıkı yapıcam
Haklısın tabi Zeliş'cim ya arkadaşlarınla gideceksin sonuçta zayıflayıp rahatça giyebilmelisin mayonu.
Bak bu konu senin motiveni sağlasın çok istersin sonuçta gitmeyi dimi ..
hemde nasıl annem tam ikna olmadı ama ben eylüle kadar etkilrim onu seksü olmak istiyorum bu tatilimde
Slm kızlar... Nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun...
Hilal'cim seni çok tebrik ederim canım. Maşallah ne güzel kilo vermişsin...
Eyvahh kızı da alet ettik kendimize
Ol tabi aaa annen de görünce bu kadar zayıfladığını git der bence ..
Hoşgeldin Betül'cüm senin de kandilin mübarek olsun ..
Teşekkür ederin darısı senin başınaaaa ..
menüm
sabah:1 parça turta
öğlen:1dilim ekmek domates salatalık peynir
akşam:1 tabak çorba
ebru abla için su içtim1litre su
yok ya sizden kaynaklanmıyo bu benim doğal halimolabilir yaw bide içimde kalmış nereye geziye gitsek arkadaşlarım birileriyle tanışıyo falan beni takan yok ama bu sefer farklı olacak
Merhaba canım hoşgeldin.Senin de kandilin mübarek olsun.Slm kızlar... Nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun...
Hilal'cim seni çok tebrik ederim canım. Maşallah ne güzel kilo vermişsin...
Menü az ama turta olmamış.Bu arada 1lt çok az canım.En az 2-3 lt içmelisin.Benim bir tanıdığım günde 4-5lt su içerek çok zayıfladı.Fazlası zararlı olabilir ama 2-4 lt arası içmelisin.menüm
sabah:1 parça turta
öğlen:1dilim ekmek domates salatalık peynir
akşam:1 tabak çorba
ebru abla için su içtim1litre su
İnşallah canımyok ya sizden kaynaklanmıyo bu benim doğal halimolabilir yaw bide içimde kalmış nereye geziye gitsek arkadaşlarım birileriyle tanışıyo falan beni takan yok ama bu sefer farklı olacak
Canım su kilo vermeni çok etkileyecek çok az içiyorsun bak en az 2 litre su içilmeli her fazla 15 kilo içinde 1 litre gerekli.
Ayy canım benim acele etmek hiç tanışmak için falan aşık olmadığın zamanların tadını bir çıkar önce ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?