Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar... Nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun...
Hilal'cim seni çok tebrik ederim canım. Maşallah ne güzel kilo vermişsin...

hosgeldin cnm ne var ne yok

Afiyet olsun turticim. Senin nescafelerde azaldı sanırım. Güzel olmuş menün.

saol ebrucum evet azalttım biraz

günde 2 öğün nesfit olayını mı deniyorsun sen yoksa bugun mü öyle oldu?

hosgeldin cnm ne var ne yok

saol ebrucum evet azalttım biraz

günde 2 öğün nesfit olayını mı deniyorsun sen yoksa bugun mü öyle oldu?

Yok canım yaaaa bugün biraz geç kalktım. Midem bir tuhaftı. Zaten adam gibi bişey yememişim. Akşama yeşil fasülye yapayım dedim ama bana yetişmedi doğal olarak. Bende mecburen nesfit yedim. Evde olunca benim menüler tuhaflaşıyor biraz

Bu arada tartıma pil aldım. Onu deneyeyim derken öğleden sonra kıyafetlerle tartıldım 68,3 çıktım. Demek ki diyorum yarın 67 yi kesin göreceğim inşallah.

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak börülce yemegi
1 kase yoğurt
salata

akşam
yarım kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

MENÜM

Sabah

2 dilim tam buğday ekmeği
5 tane yeşil zeytin
4-5 dilim pastırma

Öğle

Yarım kase sütlü nesfit

Ara

Birazcık çubuk kraker

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit

1,5 litre su
2 öğün nesfit afiyet olsun.

İnşallah görürsün canım.

23/05/2012 ÇARŞAMBA MESAJ SAYIMI
eski_bir_masal: 46
tadLi : 12
betuld : 10
angelic : 7
Ladyline : 6
Uzayim : 5
elmali turta :44:
ucuk mavi :44:
niyal :44:
zaum :44:
gurbet_dmr :44:
chika
:44:

Kızlar mesaj sayısı olmayanlar eklesin buraya yoksa 0 olarak geçeceğim.

Turkiye olayinda kesinlesmis birsey yok canim ama gitmeye niyetim var..

çok doğru bir karar vermişsin gönülcüm hedef kilona ulaşınca süper kıyafetler alırsın

Ay evet canim ya tam kilolarimi vermeden gidip bi ton elbise aldim sonradan pisman oldum yani gitti o kadar para..

helloooooo bebekler napıyorsunuzzzzzz

HEllo bebek

kızlar ben şimdi kaçıyım işlerimi yapıyım resim eklerim bir ara

Merakla bekliyorum resmini ozellikle son aldigin jeans le cekin bakalim ne yorumlar gelecek ..

Not aldım canım

Haklısın güzel karar.
Bu arada canım senin tickerenda neden kilon gözükmüyor.Onu kilon şekline ayarlasana,bakınca karıştırıyorum.

Merci canim

Ticker imi oteki turlu yapamiyorum canim olmuyor nedense:44: bundan bende memnun degilim ..

Citir kraker kiz yakinda ele avucada gelmeyeceksin eridin gittin sen bak daha fazla zzayiflayim deme emi

23/05/2012 ÇARŞAMBA MESAJ SAYIMI
eski_bir_masal: 46
tadLi : 12
betuld : 10
angelic : 7
Ladyline : 6
Uzayim : 5
elmali turta :44:
ucuk mavi :44:
niyal :44:
zaum :44:
gurbet_dmr :44:
chika
:44:

Ellerine saglik canum..

Gecmis olsun canim ya ins iyilesir bian once ..

Afiyet olsun canim gayet guzel ..

O zaman düzenli içmeye başlayayım.İçine birazda çilek ekleyip robotta içecek haline getiriyorum çok güzel oluyor.Ben kefirimi alıp geleyim o zaman.

Evde kefiri nasi yapiyon canim bizde bilelim belkim yapariz

Canim 17/04 msj sayimi goremedim ben sana ozel msjla atmistim sayim 4..

Ayy ne güzel işte turtam bahaneyle uyku saatlerin de düzene girmişsen gitsin böyle ..

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak börülce yemegi
1 kase yoğurt
salata

akşam
yarım kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe

Afiyet olsun turtam bu börülce nasıl bir şey bilmiyorum ama eğer baklagil tarzı bir şeyse bu kadar sık yeme bence biliyorsun baklagiller sağlıklı ama sık yenilince kiloyu etkiliyor.

MENÜM

Sabah

2 dilim tam buğday ekmeği
5 tane yeşil zeytin
4-5 dilim pastırma

Öğle

Yarım kase sütlü nesfit

Ara

Birazcık çubuk kraker

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit

1,5 litre su

Afiyet olsun Ebru'cum ama bence bu akşam yeşil çay iç çubuk kraker tuzunda dolayı ödem yapmasın ..

Kızlar bu akşam eurovisionda biz yarışacağız. Kötü bir grupta katılıyormuşuz elemelere. Sizce var mı bir umut?

Ben umutlu değilim, sadece müziğin kıstas olmadığı bir yarışmada türkiye için pek umutlu olunmuyor.

Ayy yarın güzel bir sonuç alacağız inşallahh ..
Çok istiyorum son haftamda 1. olalım diye.

Sıkı yönetim ilan edilmiştirrr
Eline sağlık Ebru'm

Citir kraker kiz yakinda ele avucada gelmeyeceksin eridin gittin sen bak daha fazla zzayiflayim deme emi

Yok canım artık vermek istemiyorum basenlerimi erittim orantılı bir hale geldim ya yeter bana ..

Canim 17/04 msj sayimi goremedim ben sana ozel msjla atmistim sayim 4..

Gönül'cüm genelde mesajları okuduğum gibi not alıyorum ama kaydet demeyei falan unutmuş olabilirim Ebru'cum sen alır mısın not ?

Ben de yazayım menümü

Sabah :

- 2 haşlanmış yumurta
- lor peynir

Ara :

- Sade türk kahvesi

Akşam :

- 2 dilim dukan kekk
- Zero

Sıvı :

- 2 litre su
[SUB]
Cok hafif bir menu afiyet olsun citir
[/SUB]

Yeni bulus cok iyi olmus ebruuu ellerine saglik canumm

herkese selam :) eylülün başında okulla beraber yine geziye gidicem ama bu sefer deniz kenarı yani zayıf gitmek zorundayım inş yaparımmmmm çok heyecanlıyım denize ilk defa zayıf gidicem

Ayyy ayyy kiz senin yerine ben heyecan yaptim valla zayiflada gir denize havuza hawan olsun kizzzz

Dukana mi baslayacagim demistin gulcin bencede basla biran once, kurabiyeler fazla olmus canim ..

doktoru çok denedim ama veremedim çünkü yyemeye dewam ettim hormonlarımda sorun yok annem artık beni doktora götürmüyo çünkü çok denedi ama ben yemeye dwam ettim artık dkkat ediyorum o da farkında ama artık doktorlardan bıktım böyle giderse zayıflarsın diyo inşallah

Canım benim doktora gidemiyorsan da lütfen buradaki yorumları dikkate al kendin de araştır turtanın da dediği gibi gelişimin dönemin bunu sağlıklı bir şekilde yapmalısın ..

Slm kızlar... Nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun...
Hilal'cim seni çok tebrik ederim canım. Maşallah ne güzel kilo vermişsin...

Seninde kandilin mubarek olsun betul ..

menüm
sabah:1 parça turta
öğlen:1dilim ekmek domates salatalık peynir
akşam:1 tabak çorba

ebru abla için su içtim 1litre su

O turtayi yedin mi sonunda neyse bugunluk boyle olsun yarin full baslarsin diyete aklindan fit bir sekilde mayonla denize gircen ani cikarma tamam mi

benimde menüm

sabah
1 dilim ekmek
kaşar
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak börülce yemegi
1 kase yoğurt
salata

akşam
yarım kase cornflakes
1 bardak sütlü nescafe

Oturmus menuler artik masallah afiyet olsun turticim ..

Oyyyhhh basdirmalarda yinmiiissshh oghhh afiyet olsunnn, yalniz gozum direk pastirmaya gitti kayserili olmanin verdigi bisey heralde
afiyet olsun bu arada canim, cubuk krakerinde afiyet olsun yarin cuma oldugu unutulduda yendi heralde, yada yarista onde olmanin verdigi rahatlikla yendi zannimca

Verme zaten yoksa gelinligin icinde sevdicegin seni aramak zorunda kalacak boyle kal hilal cim kiz burger yersen benim icinde isirik at emi ...

Ozeline msj atmistim dikaktnden kacti belkide canim neyse onemli degil burdan yazmis olduk ebru cum not alir misin ..

Gönül'cüm nasılsın biz kaç gündür aynı anda denk gelemedik burada ?

Cok sukur diyelim hilal cim ufak tefek puruzler olmuyor degil onlarada hayatin isvesi cilvesi diyelim napalim bu sene yaz tatiline cok ihtiyacim var yoksa tirlaticam

Son düzenleme:
Oyh gecmisi alinti yapmak bayagi zamanimi aldi neyseki severek yapiyorum ve iyiki burdayim iyiki hayatima girdiniz ve iyiki varsiniz
yoksa tek basima bu kadar kilo verebilecegimi sanmazdim buranin motivasyonu bir baska yaaa

bu arada menumu yazmayi unutmusum

Menum:

Kahwalti
2 yumurtadan sahanda peynirli yumurta
1 bardak ayran (buz gibi cok iyi geldi)

Aksam
Izgara tavuk+ pirzola
biraz salata
1 bardak ayran

Sivi herzamanki gibi ...
Insallah 1 saat yuruyuse cikmaya niyetim var
30 dak kond bisikleti

Çok güldüm ya cidden ama benim kıbrısı kucakta turlamam da hayal oldu sevdiceğim omzundan ameliyat olacak kıyamam 6 ay falan sonrasında çıkarttırırım artık o da korumam için bahane olur

Yerim kız yemem mi hepiniz için yerim şu dönemde gerçekten stresten kilo veriyorsam yiyebileceğim her şeyi yiyeceğim sonra kontrollü gitmem gerekecek nasıl olsa ..

İnşallah güzel bir tatil yaparsın da rahatlarsın ..

Cidden iyiki var burası ve sizler ve iyiki bu kadar güzel bir takımdayım hani hep duygusal açlık olayı diyoruz ya ben burada bastırıyorum bunu ..

Menum:

Kahwalti
2 yumurtadan sahanda peynirli yumurta
1 bardak ayran (buz gibi cok iyi geldi)

Aksam
Izgara tavuk+ pirzola
biraz salata
1 bardak ayran

Sivi herzamanki gibi ...
Insallah 1 saat yuruyuse cikmaya niyetim var
30 dak kond bisikleti

Ohh çok güzel bir -1kgda senden gelecek bence Gönül'cüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…