Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ewt belli olmaz bi bakmışsın bende doktoru ayartmak için göğüs dikleştirme yaptırıyomuşum

evet cocuga da kötü örnek olduk iyimi

Kizlar ya ben bi dondurma yesem ne olur
Ama aksam spor da yapamiycam

Buralarda da pek kimse yok ama sorayim dedim

Bu arada ben de akrep burcuy ama 6 senedir cok guzel bir iliskim var turtimoo, zelihaya kotuornek olma sen bakiiim

akreplerin yüz karasısın sen o zaman yükseleninde bir terslik var

Evet birinci belli oldu isvec..
Biz de anca 5-6 da olcaz
Ben daha yuksek bekliyordum bu sene..
Neyse artik onumuzdeki maclara bakicaz

Aman ne bekliyoruz ki Betül şarkının alası da olsa sıralamamız belli işte ..

bu gün dersanem başlıyo off sınaw stresi sardı beni

Seneye mi gireceksin Zeliş?

Merhaba kizlaarr
Bizde de ablamla enistem vardi kahvaltida
Su boregi fln vardi yemedim hic birinden
Tek luksum peyniri light degil de normal yagli yemek oldu..

Tebrik ederim Betül'cüm ..

Bahçede miydiniz turtam nasıldı güzel miydi ?
haha merak etme canım sen kilolarını bir ver 17 18 ine gel aynı benim gibi olacak aşk hayatın o zaman anlarsın

Kız kötü örnek olmasana kızaa ..

Kizlar ya ben bi dondurma yesem ne olur
Ama aksam spor da yapamiycam

Buralarda da pek kimse yok ama sorayim dedim

Bu arada ben de akrep burcuy ama 6 senedir cok guzel bir iliskim var turtimoo, zelihaya kotuornek olma sen bakiiim

Aman bugün boş bıraktık ya hemen lüpletmiş dondurmayı

Bugun ki menum;

Oglen
2 haslanmis but
2 kasik yogurt

Aksam
1 haslanmis but
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran

Sivi 3 lt su
2 fincan yesil cay
1 tropical meyva cayi

Birazdan disari cikicaz yurumeye, 30dak kond bisikleti...

Afiyet olsun Gönül'cüm çok güzel olmuş .

MENÜM
SABAH(09:00)
Kefir

KAHVALTI(11:00)
1 küçük dukan ekmek+1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda yumurta
Peynir,zeytin

ARA
Kahve
2 bisküvi

AKŞAM
Izgara tavuk+köfte
Ayran
Patlıcan salatası

O bisküviler haricinde güzel olmuş Hatice'cim ..

Evet canım ya kimse yok.Bende arada girip bir bakıyorum ne var ne yok diyede bugün burası boş.

Cidden bomboş kalmış takım ya bugün ..

Ahh Betül'cüm biliyorsun Dukanda kaçamaklar çok etkili dukan dondurması yapsan ya ..

Selam kızlar ben geldim ama dehşet yorgunum. Daha yeni girdik eve. Çok güzel bir gün geçirdim ama diyet adına hiç bişey yoktu. Yarın yeni hastanede başlıyorum çalışmaya. O nedenle gündüz gelemeyeceğim. Geçmişide okuyamadım. Yarın inşallah hem bir sürü fotoğraf ekleyeceğim size, hemde nasıl geçti anlatacağım. Şimdi çıkıyorum. Hepinizi öpüyorum

kızlar haber veremedim dün giremedim kusura bakmayın
ebrucum cuma günkü mesaj sayım 9 du

kızlar tam geçmişi okuyamıyorum nedense sayfalar açılmıyo okuduğum kadarıyla yazıyım

ebru zaten tam sinirim ben bir üst sınıf sınavlarına girmesini istiyorum kızımın ama tam karar vermiş değilim
geçen sene 1 günden dolayı 1. sınıfa yazmadılar bu yılda 1.5 yaş 2 yaş küçüklerle olacak çocuk kızıyorum

hilal formülün ne kız yaz bizde bilelim şaka bir yana çok tebrik edrim veda konuşması gibi olmuş okurken çok duygulandım seni seviyoruz

aklıma gelenler bunlar turtim geçmiş olsun daktırla güzel çıkmış fotolarınız

ebrucum birde ben izin dönüşü listede olurum büyük ihtimal ama o güne kadar düzenli yazacağım sizden ayrılmak hiç iyi gelmiyo çünkü

yok hilalim ben onun iş yerine gittim dershaneyi falan gördüm ordan da bir cafeye gectik sonra eve geldik vb. yarın sana msjla anlatıcam zaten sabah yazarım kesin

Son düzenleme:
KizLar bugun bir elbise aldim
Renginden cok emin degilim ablam illa kirmizi al cok guzel oldu fln dedi

İsteme olursa bunu giyebilir miyim sizce?
Bir de cok yakin bir arkadasimin dugunu olcak orda giymeyi planliyorum
Nasil sizce

Renk alternatifi olarak saks mavisi, kremi ve yavruagzi gibi bir rengi var
Sanki isteme-sozde daha soft bir renk daha iyi gibi geliyordu bana ama.. Ne dersiniz?

Kızlarrr özür dilerim öncelikle keptınlarımızdan eşimin hat değişimlerinden dolayı vınnı değişme sürecindeydi ve bugün ulaştı yeni vınnı ancak misafirdi bağ eviydi derken yeni müsait oldum ama çok üzgünüm şuan cuma günü kilo bildirimi yapamadımmmmm:18: :26: buaradaen son 78.4 ü gördüm ayrıca sürekli girebilmek amacıyla hattımı değiştiriyorum. artık içinde internet paketi olan bi hat kullanıcam ki kocamsız gündüzleride girebileyim

buarada herkesss nasıl kilo verdin diyor. amann diyorum daha 78.4 daha durunnn! nihal geliyor 13. takımın üyesi olaraktan yarın yeni hattımla beraber sizlerle devamlı kontakta olacağim:)

bana kızdı mı ki hilal ebru eda.......:26:

Nihal hosgeldiin
Uyi yapmissin paket almaya karar vermekle
Artik her an gel birilerini beklemek hic iyi olmuyo:))

Ama keske diyetini bozmasaydin
Ben de bugun dondurma yedim malesef ama sen baya abarttin galiba
Hemen yarin telafi etmeye basla canim

günaydın hanımlar bugün eerkenciyim heralde geçmişi okudum ama kafam dalgın sadece okuyabildim.
hafta sonu yoktum.
cumartesi menüm
kahvaltı sahanda yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
öğlen:beyazından karpuz ve yoğurt
akşam:lahana yemeği
2 litre su
pazar menüm
sabah kahvaltı atatesli yumurta domates peynir bal 1 dilim ekmek
öğlen bir şey yemedim
akşam 1 tane kızartılmadan yapılmış karnıyarık 1 dilim ekmek
ara: yarım elma 6-7 tane erik
2 litre su

hoşgeldin canım ya merak etmiştik seni.nryseki kötü bir şey yokmuş güzel kilo vermişsin sende.devamı gelir inşalalh.

Betülcüm elbisen güzelmiş.Güle güle giy.İsteme de biraz daha naturel renkler daha iyi olurmuş gibi geliyor.Arkadaşının düğününde rahatlıkla giyebilirsin.

Hoşgeldin Nihal.Girmediğin için merak ettik.Kilo biliriminde bulunsaydın daha güzel olurdu ama yapabilecek birşey yokmuş.Neyse ki bu durum 1. liğimizi etkilemedi yoksa çok üzülürdük .Bu arada kilo vermene çok sevindim. Kaçamaklar yaptığın içinde bir şeytan gönderiyorum sana

Afiyet olsun canım.Menülerin gayet güzelmiş.

Günaydın millet çok sessizleşmis buralar hadi biraz canlanin
Günaydın ZELİŞ

herkeseeeeee gönaydıııııııııııııııın

betül elbisenin resmi falan yok mu kız şekil şemal itibariyle nasıl ki?

niyal hoşgeldin bacum

GUnaydin kizlar
Hatice ben de aslinda oyle dusunuyorum en bastan beri ama ..

Turta albume koydum resim kiz dedim ya
Duz bir elbise zaten boyle sade istiyordum ama rengi krem dusunmustum ben ablam kirmizi aldirdi col icime sinmedi

Betus elbisen cok hos gule guye giyin, arkadasinin dugunu icin giyebilirsin bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…