Kizlar ya ben bi dondurma yesem ne olur
Ama aksam spor da yapamiycam
Buralarda da pek kimse yok ama sorayim dedim
Bu arada ben de akrep burcuy ama 6 senedir cok guzel bir iliskim var turtimoo, zelihaya kotuornek olma sen bakiiim
Evet birinci belli oldu isvec..
Biz de anca 5-6 da olcaz
Ben daha yuksek bekliyordum bu sene..
Neyse artik onumuzdeki maclara bakicaz
bu gün dersanem başlıyo off sınaw stresi sardı beni
Merhaba kizlaarr
Bizde de ablamla enistem vardi kahvaltida
Su boregi fln vardi yemedim hic birinden
Tek luksum peyniri light degil de normal yagli yemek oldu..
günaydııııııın bebeklerrrrrrrrrrrrrrr dün bütün akşam asansörümle birliklteydim :103::103::111::111:
meğersem cocugun canını yakan eski sevgilisi akrep burcuymus benimde akrep oldugumu ögrenince şöyle bir evlerden ırak dedi ki bana o anda yıkıldımama tabi bu insanı daha çok çeker bilirim öyle yani şimdili arkadas modunda takılıyoruz ama kendisi gayet mantıgıyla hareket eden bir insan öyle olursada mantıken bana gelmez amaaaaan sıkıldım valla ayrı eve cıkıyormus falan filan bana evlilik hakkındaki düşüncelerimi sordu ben de dedim düşünmüyorum puahahahhaah he ne düşündüğü söleyeyimde kaçsın benden direk hah yok öyle
haha merak etme canım sen kilolarını bir ver 17 18 ine gel aynı benim gibi olacak aşk hayatın o zaman anlarsın
Kizlar ya ben bi dondurma yesem ne olur
Ama aksam spor da yapamiycam
Buralarda da pek kimse yok ama sorayim dedim
Bu arada ben de akrep burcuy ama 6 senedir cok guzel bir iliskim var turtimoo, zelihaya kotuornek olma sen bakiiim
Bugun ki menum;
Oglen
2 haslanmis but
2 kasik yogurt
Aksam
1 haslanmis but
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran
Sivi 3 lt su
2 fincan yesil cay
1 tropical meyva cayi
Birazdan disari cikicaz yurumeye, 30dak kond bisikleti...
MENÜM
SABAH(09:00)
Kefir
KAHVALTI(11:00)
1 küçük dukan ekmek+1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda yumurta
Peynir,zeytin
ARA
Kahve
2 bisküvi
AKŞAM
Izgara tavuk+köfte
Ayran
Patlıcan salatası
Evet canım ya kimse yok.Bende arada girip bir bakıyorum ne var ne yok diyede bugün burası boş.
Kizlar yedim dondurmayi gittii
Ama yemeden tembih ettim ona, fazla kalma vucuddumda hemen uc git diye
Menum:
Sabah
Kiymali yumurta
2 dilim peynir
Ara
Yulaf kepekli yogurt
Aksam
İzgara kofte
Yaninda 1 dilim domates 2 biber
Ayran
Kulahta 2 top dondurma
Cok kizmayin eve gidince telafi etmeye caliscam
Aman ne bekliyoruz ki Betül şarkının alası da olsa sıralamamız belli işte ..
Seneye mi gireceksin Zeliş?
Tebrik ederim Betül'cüm ..
Bahçede miydiniz turtam nasıldı güzel miydi ?
Kız kötü örnek olmasana kızaa ..
Aman bugün boş bıraktık ya hemen lüpletmiş dondurmayı
Afiyet olsun Gönül'cüm çok güzel olmuş .
O bisküviler haricinde güzel olmuş Hatice'cim ..
Cidden bomboş kalmış takım ya bugün ..
Ahh Betül'cüm biliyorsun Dukanda kaçamaklar çok etkili dukan dondurması yapsan ya ..
Kızlarrr özür dilerim öncelikle keptınlarımızdaneşimin hat değişimlerinden dolayı vınnı değişme sürecindeydi ve bugün ulaştı yeni vınnı ancak misafirdi bağ eviydi derken yeni müsait oldum ama çok üzgünüm şuan cuma günü kilo bildirimi yapamadımmmmm:18: :26: buaradaen son 78.4 ü gördüm ayrıca sürekli girebilmek amacıyla hattımı değiştiriyorum. artık içinde internet paketi olan bi hat kullanıcam ki kocamsız gündüzleride girebileyim
buarada herkesss nasıl kilo verdin diyor. amann diyorum daha 78.4 daha durunnn! nihal geliyor 13. takımın üyesi olaraktan yarın yeni hattımla beraber sizlerle devamlı kontakta olacağim:)
bana kızdı mı ki hilal ebru eda.......:26:
Betülcüm elbisen güzelmiş.Güle güle giy.İsteme de biraz daha naturel renkler daha iyi olurmuş gibi geliyor.Arkadaşının düğününde rahatlıkla giyebilirsin.KizLar bugun bir elbise aldim
Renginden cok emin degilim ablam illa kirmizi al cok guzel oldu fln dedi
İsteme olursa bunu giyebilir miyim sizce?
Bir de cok yakin bir arkadasimin dugunu olcak orda giymeyi planliyorum
Nasil sizce
Renk alternatifi olarak saks mavisi, kremi ve yavruagzi gibi bir rengi var
Sanki isteme-sozde daha soft bir renk daha iyi gibi geliyordu bana ama.. Ne dersiniz?
Hoşgeldin Nihal.Girmediğin için merak ettik.Kilo biliriminde bulunsaydın daha güzel olurdu ama yapabilecek birşey yokmuş.Neyse ki bu durum 1. liğimizi etkilemedi yoksa çok üzülürdük .Bu arada kilo vermene çok sevindim.Kızlarrr özür dilerim öncelikle keptınlarımızdaneşimin hat değişimlerinden dolayı vınnı değişme sürecindeydi ve bugün ulaştı yeni vınnı ancak misafirdi bağ eviydi derken yeni müsait oldum ama çok üzgünüm şuan cuma günü kilo bildirimi yapamadımmmmm:18: :26: buaradaen son 78.4 ü gördüm ayrıca sürekli girebilmek amacıyla hattımı değiştiriyorum. artık içinde internet paketi olan bi hat kullanıcam ki kocamsız gündüzleride girebileyim
buarada herkesss nasıl kilo verdin diyor. amann diyorum daha 78.4 daha durunnn! nihal geliyor 13. takımın üyesi olaraktan yarın yeni hattımla beraber sizlerle devamlı kontakta olacağim:)
bana kızdı mı ki hilal ebru eda.......:26:
Afiyet olsun canım.Menülerin gayet güzelmiş.günaydın hanımlar bugün eerkenciyim heralde geçmişi okudum ama kafam dalgın sadece okuyabildim.
hafta sonu yoktum.
cumartesi menüm
kahvaltı sahanda yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
öğlen:beyazından karpuz ve yoğurt
akşam:lahana yemeği
2 litre su
pazar menüm
sabah kahvaltıatatesli yumurta domates peynir bal 1 dilim ekmek
öğlen bir şey yemedim
akşam 1 tane kızartılmadan yapılmış karnıyarık 1 dilim ekmek
ara: yarım elma 6-7 tane erik
2 litre su
Günaydın ZELİŞGünaydın millet çok sessizleşmis buralar hadi biraz canlanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?