Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SABAH
1,5 dukan ekmek
Melemen
Peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Sahanda yumurta
2 dukan ekmek(oldukça küçükler)
Peynir

AKŞAM
1 parça ızgara tavuk ve 1 köfte
Müsli ve kayısılı yoğurt

boyum 169 haticecim

akşam yapmaya çalışıyım bakalım ya eskisi gibi spor yarışına mı girsek kızlar motive oluyo haftalık kaç dk spor yaptığımızı hesaplıyorduk

Kimse yok kendi kendime yazıp cevap mı versem? :44::44:
Sıkıldım valla nerdesiniz kızlaaaaarrrr

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
buralardayım ama oğlumla oynuyordum

afiyet olsun hatice dukan ekmek biraz çok mu olmuş günde 2 yk kaşığı kadar kepek sanıyordum ama yanlış da biliyor olabilirim

kızlar ben kızımı almaya gidiyorum akşam yine uğrarım ben kendi kendime de olsa spor dakkası yapmaya karar verdim 15 haziranda izne gideceğiz kilolarımın en azından o zamana kadar 3 kilosunu veririm belki

Boyun uzunmuş.Birde 57 kg sın şaşırtıcı canım.Kemiklerin iri o zaman.Hani benim boyum 170cm benim hedefim 57 kg olmak.Şuan kotta 29 giyiyorum.Üstüm medium.Ben 57kg da 38 beden giyerim diye üşünüyordum.Ki şuan okulda giydiğim pantolonlarım 40 beden ve çok bollar.İstediğim kiloya ulaşana kadarda alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Spora gelince yarışmak istiyorsan ben varım .

Dukan ekmeğe gelince ben dukan diyetini yapmıyorum.Sadece ekmek,krep gibi tariflerini yapıyorum.Ama bugün fazla yediğim konusunda sanırım haklısın:26:

ben bu gün yediklerimi yazmasam olurmu çok utanıyorum çünkü bugün regl oldum ondanmı bilmiyorum ama tutamadım kendimi :26:

Son düzenleme:
Hımmmm kaçamak yapılmış sanırım.Menünü tüm ayrıntılarıyla yaz ki sana yardım edelim olur mu canım.Bide küçük bir spor cezası verir affederiz

ewt kaçamak yaptım ama tek bi öğünde değil bütün gün bu gün regl oldum o yüzden sanırım bide nöbetciydim okuldA onunla berabar kantine kaçıyoduk o yüzden de bozuldu tüm diyetim :26:

ewt kaçamak yaptım ama tek bi öğünde değil bütün gün bu gün regl oldum o yüzden sanırım bide nöbetciydim okuldA onunla berabar kantine kaçıyoduk o yüzden de bozuldu tüm diyetim :26:
Bir anda diyet diye kendini sıkıp az yersen daha kolay kaçamak yapabiliyorsun .Senin güzel bir beslenme programına ihtiyacın var.Bizde elimizden geldiğince sana yardım ederiz.Menünü yaz bakalım.Ayrıntıları unutmadan olur mu.

Ebrucum hoşgeldin.Aşağıda adın var ama yazmıyorsun.Yeni binada günün nasıl geçti?

tamam ama çok kızmayıın
sabah:2 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynir
ara:1 eti puf 1 gofret 1 hoby
öğlen:1 tost 1 ayran:26:
akşam:tavuk patates ve karpuz
su:1.5 litre 2.5 tamamlıycam

hilalin mezun olduğunu unutmuşum alışması zor olacak sanırım
bugün bir tuhaflık var bende yemek yemek istemiyorum yemiş olmak için yiyorum.
çoğu dukancı evet ama benim aklıma pek yaatmadı belki yapamam diyedir ben öyle belli başlı bir diyete bağlı kalamam gibime geliyor biraz alışayım belki sonra olabilir.

tamam ama çok kızmayıın
Canım öncelikle kahvaltını beğenmedim.Keşke haşlanmış yumurta yeseydin.Az yediğin için açıkmışsın ve tatlıya yönelmişsin.O kaçamakları yapmasan tost bile sorun değil.Patateste olmamış.Zaten yanlışlarını biliyorsun.Hilal ve Ebruda sürekli menünde protein olması gerektiğini belirtiyordu.Protein tok durmanı sağlayacak ve çok acıkmayacaksın.Öncelikle sabahları kaynamış yumurta olmazssa olmazın olsun.Dukan krepte çok doyurucu,istersen tarif verebiliriz.Yanında bol domates ve yeşillikli bir salata olabilir.Öğlen okuldaysan kendine sandiviç yapabilirsin.Ben öğretmen olamama rağmen yoğurt,sandiviç,dukan krep gibi şeyleri hazırlayıp öğle yemeği için okula götürüyorum sende götürebilirsin.

sütü normalde bende çok içerdim hele taze taze köyden getirip pişirince vururdum dibine:)ama diyetten olsa gerek pek içemiyorum bugün öyle canım istedide içtim.benim midemde de problem var aslında dokunuyorda hazımsızlık gaz yapıypr ama yinede seviyorum bu yazıdan sonra artık dahada dikkat ederim.

gülçin spor yarışını beraber yapalım mı?ben başladım..:)) devamı gelsin yeter ki, belki seninle yarışa girersek devamı gelir..birazdan koşucam bakalım dün 2.6 km koştum 25 dk..bugün artıracağım..dün 200 twist yaptım..bugün siftahım yok daha..(

o zaman yarışa başlayalım haticecim
peki sence kilolu görünüyor muyum ?

ben bu gün yediklerimi yazmasam olurmu çok utanıyorum çünkü bugün regl oldum ondanmı bilmiyorum ama tutamadım kendimi :26:
canım kaç yasındasın kaca gidiyorsun umarım diyetisyene gidiyorsundur da bunu doktor kontrolünde yapıyorsundur

tamam ama çok kızmayıın
bak regl dönemin de canın tatlı isteyince tarçınlı sıcak bir süt isteğini alır
bide şunu düşün yiyeceğim tamam ama yediklerimi dengelemem için 2-3 gün dikkat etmem lazım geriye 4-5 gün kalıyo 1 bir hafatada elinde sonrada çırpınıp duracaksın yemek yemenin zevki yerine cuma günü tartıdaki kilonun zevkine varmak seni daha çok mutlu edecektir

anladım canım hepimizin diyet gazası hayırlı olur umarım

Bende varrıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm.

Ayşe'cim ben bir ara onun demosunu indirdim internetten. Yalnız kulaklıkla dinlenmesi gerekiyormuş, ben normal dinlemeye çalıştım. Başım ağrıdı anında sildim. Belki işe yarıyordur ama ben şüpheliyim. Malum bu devirde para kazanabilmek için yapmayacakları şey yok.

Film cok psikopat bir sey
İzleyince ne demek istedigimi anlayacaksin
Orda da sucu engellemek icin boyle bir deneme yapiyorlar..

Anlatma baride izleyelim bende merak ettim şimdi

Merhaba kizlaarr
Bizde de ablamla enistem vardi kahvaltida
Su boregi fln vardi yemedim hic birinden
Tek luksum peyniri light degil de normal yagli yemek oldu..

Aferin sana diyecektim ki sabah tutmuşsun kendini sonra dondurmadan çıkmış acısı

İlahi turtam yaaaaaaaaaaaaaaaa. Çok hoşsun bayılıyoru ben sana yaaaaaaa

Bugun ki menum;

Oglen
2 haslanmis but
2 kasik yogurt

Aksam
1 haslanmis but
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran

Sivi 3 lt su
2 fincan yesil cay
1 tropical meyva cayi

Birazdan disari cikicaz yurumeye, 30dak kond bisikleti...

Afiyet olsun Gönül'cüm güzel olmuş menün.

MENÜM
SABAH(09:00)
Kefir

KAHVALTI(11:00)
1 küçük dukan ekmek+1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda yumurta
Peynir,zeytin

ARA
Kahve
2 bisküvi

AKŞAM
Izgara tavuk+köfte
Ayran
Patlıcan salatası

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.

Dondurma harici menün gayet güzel canım. Afiyet olsun.

Elbisen çok hoş, özellikle yandan çekilen fotoğraf çok hoş olmuş ama kızlarında dediği gibi düğünde giy ama istemeye geldiklerinde bence başka bir elbise al derim.

Tamam canım not aldım mesaj sayını. Ben büyük ihtimal burda olurum. Burda olmazsamda yine takımdasın zaten.

yok hilalim ben onun iş yerine gittim dershaneyi falan gördüm ordan da bir cafeye gectik sonra eve geldik vb. yarın sana msjla anlatıcam zaten sabah yazarım kesin

Banane banane bizede anlat ben merak ettim şimdi

Canım kızmak değilde çok merak ettik seni. Açıkcası ben Nihal vazgeçti gitti diye düşündüm. Kaçamak yapmana ve diyeti bozmana çok kızdım. Ayrıca bu hafta yine deneme haftan olsun cumaya tekrar değerlendirelim listeye girip girmeyeceğini. Ama böyle durumlarda bir şekilde bize haber verirsen çok iyi olur, merakta kalmayız.

ayrıca bugün Allah ne verdiyse yedim. yazıpta canınızı çektirmeyeyim

tümdennn suçluyum sanırım:26:

Evet bu konuda suçlusun. Keşke kaçamak yapmasaydın.

Hoşgeldin canım. Cumartesi güzel olmuş menün ama pazarı beğenmedim. Birde sabahki balı menünden çıkar derim çünki oda çok etkili bir yiyecek. Genelde senin menülerinde hep görüyorum. Bide mümkün oldukça patatesten uzak durmaya çalış. Tehlikeli bir yiyecek.

ohh ne güzel gez bakalım.biz de başladık toplanmaya,kışlıkları koliledik dün eşimle.vereceğim kıyafetleri,ayakkabıları ayırdım.ceylininkiler kaldı bir

Kolay gelsin Ayşe'cim.

Bence güzel bir akşam yemeği ye. Çünki ana öğünlerin hepsi önemli bence.

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menü. (Bal hariç) çok sık tükettiğin için böyle düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Güzel menü.

Kimse yok kendi kendime yazıp cevap mı versem? :44::44:
Sıkıldım valla nerdesiniz kızlaaaaarrrr

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Ben geldimmmmmmmmmmm

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Ayrıca ekmekler fazla olmamış bence.

Sonra sporu bırakıncada kilo verememeye başlıyorsun Ayşe'cim. Sen spor yap ama yarış yapma canım.

Ama ama ama. Bence eğer gerçekten istesen tutabilirdin kendini. Ben kızdım sana Çünki böyle yaparsan bir ileri iki geri yaparsın verdiğin kiloyu tekrar alırsın sonra motivasyonun kalmaz. Hem artık listedesin ve bizide etkiliyorsun. Unutma yaptığın en küçük hata takımı tümden etkiler.

Ebrucum hoşgeldin.Aşağıda adın var ama yazmıyorsun.Yeni binada günün nasıl geçti?

Hoşbulduk canım benim. Geçmişi okudum ancak cevap yadım tam 45 dk oldu

Yeni bina çok güzel yapılmış, modern tertemiz bir bina. Hasta sayısı çok azdı. Günüm güzel sayılırdı kitap okudum bol bol, bide internet bağlanırsa eğer değmeyin keyfime

Bu arada cuma listesi için bir internet buldum başka bir birimde. Ama herkesin en geç saat 12 de bildirimini yapmış olması lazım.

tamam ama çok kızmayıın

Ben çok ama çok kızdım canım. Bunun karşılığı olarak bugün sporunu çok yapacaksın. Anlaştık mı? Ve burayada yazacaksın şunları şunları yaptım diye.

Kİzlar merhaba
Yeni ciktim okuldan kimse gelmemis sabahtan beri pek

Kizlar menuler guzel afiyet olsun
Zeliha haric tabiki

O ara jic olmus mu canim ya
Artik takimin kestigi cezaya razi olup haftanun geri kalaninda cok dikkat edecksin tmm mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…