boyum 169 haticecimAyşecim kolay gelsin.Şu toplanma tekrar yerleşme biraz yorucu olacak.Doğudan batıya gitmek seni rahatlatır umarım.
2 gündür böyle.Herkes cumaya kadar bol bol kilo verdi sonra ses soluk kesildiHavalar ısınınca kimsenin evde durası yok galiba.Akşam kalabalıklaşır.
Resmine baktım Gülçin.Boyun kaçtı senin?
Afiyet olsun Nermin.Öğlen ve akşam için planladığın salata ile gayet hafif olmuş.Bu arada aklıma gelmişken geçen bir yazı okudum.O yazıya göre süt kesinlikle diğer besinlerle beraber tüketilmemesi gerektiği yazıyor.Nedeni ise süt midede besinlerin etrafını sararak bağırsak duvarına yapıştırıp çürümesini sağlıyormuş.Hatta pastorize sütlerin oldukça zararlı olduğundan bahsediyordu.Uç nokta olarakta fareler üzerinde yaptıkları deneyde pastorize süt içen gruptaki fareler bir süre sonra kısır kalmış ve deney bitmek zorunda kalmış.Buna bağlı olarak insanlarda son zamanlarda kısırlığa,kansere vb. hastalıklara çok rastlanmasının sebeplerinden birininde bu olduğu söyleniyor. Ben çok süt içen biriyim bunları duyunca şaşırdım.Pastorizeden kaçınmaya ve süt yanında birşeyler tüketmemeye çalışıyorum.Aklında olsun canım.
akşam yapmaya çalışıyım bakalım ya eskisi gibi spor yarışına mı girsek kızlar motive oluyo haftalık kaç dk spor yaptığımızı hesaplıyordukAfiyet olsun Gülçin.Menün gayet güzel.Biraz dinlen akşama doğru spor yaparsın.Spora başlayana kadar insanın canı istemiyor ama başlayınca şunuda yapayım bunuda yapayım derken güzel bir spor yapılıyor.
buralardayım ama oğlumla oynuyordumKimse yok kendi kendime yazıp cevap mı versem? :44::44:
Sıkıldım valla nerdesiniz kızlaaaaarrrr
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
MENÜM
SABAH
1,5 dukan ekmek
Melemen
Peynir
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Sahanda yumurta
2 dukan ekmek(oldukça küçükler)
Peynir
AKŞAM
1 parça ızgara tavuk ve 1 köfte
Müsli ve kayısılı yoğurt
Boyun uzunmuş.Birde 57 kg sın şaşırtıcı canım.Kemiklerin iri o zaman.Hani benim boyum 170cm benim hedefim 57 kg olmak.Şuan kotta 29 giyiyorum.Üstüm medium.Ben 57kg da 38 beden giyerim diye üşünüyordum.Ki şuan okulda giydiğim pantolonlarım 40 beden ve çok bollar.İstediğim kiloya ulaşana kadarda alışveriş yapmayı düşünmüyorum.boyum 169 haticecim
akşam yapmaya çalışıyım bakalım ya eskisi gibi spor yarışına mı girsek kızlar motive oluyo haftalık kaç dk spor yaptığımızı hesaplıyorduk
buralardayım ama oğlumla oynuyordum
afiyet olsun hatice dukan ekmek biraz çok mu olmuş günde 2 yk kaşığı kadar kepek sanıyordum ama yanlış da biliyor olabilirim
Hımmmm kaçamak yapılmış sanırım.Menünü tüm ayrıntılarıyla yaz ki sana yardım edelim olur mu canım.Bide küçük bir spor cezası verir affederizben bu gün yediklerimi yazmasam olurmu çok utanıyorum çünkü
ewt kaçamak yaptım ama tek bi öğünde değil bütün gün bu gün regl oldum o yüzden sanırım bide nöbetciydim okuldA onunla berabar kantine kaçıyoduk o yüzden de bozuldu tüm diyetim :26:Hımmmm kaçamak yapılmış sanırım.Menünü tüm ayrıntılarıyla yaz ki sana yardım edelim olur mu canım.Bide küçük bir spor cezası verir affederiz
Bir anda diyet diye kendini sıkıp az yersen daha kolay kaçamak yapabiliyorsun .Senin güzel bir beslenme programına ihtiyacın var.Bizde elimizden geldiğince sana yardım ederiz.Menünü yaz bakalım.Ayrıntıları unutmadan olur mu.ewt kaçamak yaptım ama tek bi öğünde değil bütün gün bu gün regl oldum o yüzden sanırım bide nöbetciydim okuldA onunla berabar kantine kaçıyoduk o yüzden de bozuldu tüm diyetim :26:
Bir anda diyet diye kendini sıkıp az yersen daha kolay kaçamak yapabiliyorsun .Senin güzel bir beslenme programına ihtiyacın var.Bizde elimizden geldiğince sana yardım ederiz.Menünü yaz bakalım.Ayrıntıları unutmadan olur mu.
memnun oldum nermin ben de aynı eşimle olunca ipin ucu kaçıyo
hilal malum mevzun oldu arada girer herhalde ebru baska bir binaya geçmiş internet bağlanana kadar akşam evden girecekmiş
sakın öğün atlama yoksa insan feci kaçamaklar yapıyo
afiyet olsun keşke öğlen elle tutulur birşeyler yeseydin akşamda hafif atıştırırdın daha iyiydi
haberin vardır arkadaşların çoğu dukan yapıyo sen normal besleniyorsun herhalde
Canım öncelikle kahvaltını beğenmedim.Keşke haşlanmış yumurta yeseydin.Az yediğin için açıkmışsın ve tatlıya yönelmişsin.O kaçamakları yapmasan tost bile sorun değil.Patateste olmamış.Zaten yanlışlarını biliyorsun.Hilal ve Ebruda sürekli menünde protein olması gerektiğini belirtiyordu.Protein tok durmanı sağlayacak ve çok acıkmayacaksın.Öncelikle sabahları kaynamış yumurta olmazssa olmazın olsun.Dukan krepte çok doyurucu,istersen tarif verebiliriz.Yanında bol domates ve yeşillikli bir salata olabilir.Öğlen okuldaysan kendine sandiviç yapabilirsin.Ben öğretmen olamama rağmen yoğurt,sandiviç,dukan krep gibi şeyleri hazırlayıp öğle yemeği için okula götürüyorum sende götürebilirsin.tamam ama çok kızmayıın
sabah:2 dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynir
ara:1 eti puf 1 gofret 1 hoby
öğlen:1 tost 1 ayran:26:
akşam:tavuk patates ve karpuz
su:1.5 litre 2.5 tamamlıycam
Ayşecim kolay gelsin.Şu toplanma tekrar yerleşme biraz yorucu olacak.Doğudan batıya gitmek seni rahatlatır umarım.
2 gündür böyle.Herkes cumaya kadar bol bol kilo verdi sonra ses soluk kesildiHavalar ısınınca kimsenin evde durası yok galiba.Akşam kalabalıklaşır.
Resmine baktım Gülçin.Boyun kaçtı senin?
Afiyet olsun Nermin.Öğlen ve akşam için planladığın salata ile gayet hafif olmuş.Bu arada aklıma gelmişken geçen bir yazı okudum.O yazıya göre süt kesinlikle diğer besinlerle beraber tüketilmemesi gerektiği yazıyor.Nedeni ise süt midede besinlerin etrafını sararak bağırsak duvarına yapıştırıp çürümesini sağlıyormuş.Hatta pastorize sütlerin oldukça zararlı olduğundan bahsediyordu.Uç nokta olarakta fareler üzerinde yaptıkları deneyde pastorize süt içen gruptaki fareler bir süre sonra kısır kalmış ve deney bitmek zorunda kalmış.Buna bağlı olarak insanlarda son zamanlarda kısırlığa,kansere vb. hastalıklara çok rastlanmasının sebeplerinden birininde bu olduğu söyleniyor. Ben çok süt içen biriyim bunları duyunca şaşırdım.Pastorizeden kaçınmaya ve süt yanında birşeyler tüketmemeye çalışıyorum.Aklında olsun canım.
o zaman yarışa başlayalım haticecimBoyun uzunmuş.Birde 57 kg sın şaşırtıcı canım.Kemiklerin iri o zaman.Hani benim boyum 170cm benim hedefim 57 kg olmak.Şuan kotta 29 giyiyorum.Üstüm medium.Ben 57kg da 38 beden giyerim diye üşünüyordum.Ki şuan okulda giydiğim pantolonlarım 40 beden ve çok bollar.İstediğim kiloya ulaşana kadarda alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Spora gelince yarışmak istiyorsan ben varım .
Dukan ekmeğe gelince ben dukan diyetini yapmıyorum.Sadece ekmek,krep gibi tariflerini yapıyorum.Ama bugün fazla yediğim konusunda sanırım haklısın:26:
canım kaç yasındasın kaca gidiyorsun umarım diyetisyene gidiyorsundur da bunu doktor kontrolünde yapıyorsundurben bu gün yediklerimi yazmasam olurmu çok utanıyorum çünkü bugün regl oldum ondanmı bilmiyorum ama tutamadım kendimi :26:
bak regl dönemin de canın tatlı isteyince tarçınlı sıcak bir süt isteğini alırtamam ama çok kızmayıın
anladım canım hepimizin diyet gazası hayırlı olur umarımhilalin mezun olduğunu unutmuşum alışması zor olacak sanırım
bugün bir tuhaflık var bende yemek yemek istemiyorum yemiş olmak için yiyorum.
çoğu dukancı evet ama benim aklıma pek yaatmadı belki yapamam diyedir ben öyle belli başlı bir diyete bağlı kalamam gibime geliyor biraz alışayım belki sonra olabilir.
Bende varrıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm.gülçin spor yarışını beraber yapalım mı?ben başladım..:)) devamı gelsin yeter ki, belki seninle yarışa girersek devamı gelir..birazdan koşucam bakalım dün 2.6 km koştum 25 dk..bugün artıracağım..dün 200 twist yaptım..bugün siftahım yok daha..(
hilalcim yalnız kalamk yaramıyor bana.bak şundan örnek vereyim arkadaşlarla toplanıyoruz mesela neler neler oluyor tabaklarda o zaman o kadar çabuk doyuyorum ki tabağımın çoğu kalıyor.ama sürekli evde olunca can sıkıntısından yiyorum işte.o mp3 leri araştırmıştım bir arada dinleyemem ki ben onu sürekli yapabileceğimi sanmıyorum hiç
Film cok psikopat bir sey
İzleyince ne demek istedigimi anlayacaksin
Orda da sucu engellemek icin boyle bir deneme yapiyorlar..
Merhaba kizlaarr
Bizde de ablamla enistem vardi kahvaltida
Su boregi fln vardi yemedim hic birinden
Tek luksum peyniri light degil de normal yagli yemek oldu..
günaydııııııın bebeklerrrrrrrrrrrrrrr dün bütün akşam asansörümle birliklteydim :103::103::111::111:
meğersem cocugun canını yakan eski sevgilisi akrep burcuymus benimde akrep oldugumu ögrenince şöyle bir evlerden ırak dedi ki bana o anda yıkıldımama tabi bu insanı daha çok çeker bilirim öyle yani şimdili arkadas modunda takılıyoruz ama kendisi gayet mantıgıyla hareket eden bir insan öyle olursada mantıken bana gelmez amaaaaan sıkıldım valla ayrı eve cıkıyormus falan filan bana evlilik hakkındaki düşüncelerimi sordu ben de dedim düşünmüyorum puahahahhaah he ne düşündüğü söleyeyimde kaçsın benden direk hah yok öyle
Bugun ki menum;
Oglen
2 haslanmis but
2 kasik yogurt
Aksam
1 haslanmis but
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran
Sivi 3 lt su
2 fincan yesil cay
1 tropical meyva cayi
Birazdan disari cikicaz yurumeye, 30dak kond bisikleti...
MENÜM
SABAH(09:00)
Kefir
KAHVALTI(11:00)
1 küçük dukan ekmek+1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda yumurta
Peynir,zeytin
ARA
Kahve
2 bisküvi
AKŞAM
Izgara tavuk+köfte
Ayran
Patlıcan salatası
Kizlar yedim dondurmayi gittii
Ama yemeden tembih ettim ona, fazla kalma vucuddumda hemen uc git diye
Menum:
Sabah
Kiymali yumurta
2 dilim peynir
Ara
Yulaf kepekli yogurt
Aksam
İzgara kofte
Yaninda 1 dilim domates 2 biber
Ayran
Kulahta 2 top dondurma
Cok kizmayin eve gidince telafi etmeye caliscam
kızlar haber veremedim dün giremedim kusura bakmayın
ebrucum cuma günkü mesaj sayım 9 du
kızlar tam geçmişi okuyamıyorum nedense sayfalar açılmıyo okuduğum kadarıyla yazıyım
ebru zaten tam sinirim ben bir üst sınıf sınavlarına girmesini istiyorum kızımın ama tam karar vermiş değilim
geçen sene 1 günden dolayı 1. sınıfa yazmadılar bu yılda 1.5 yaş 2 yaş küçüklerle olacak çocuk kızıyorum
hilal formülün ne kız yaz bizde bilelim şaka bir yana çok tebrik edrim veda konuşması gibi olmuş okurken çok duygulandım seni seviyoruz
aklıma gelenler bunlar turtim geçmiş olsun daktırla güzel çıkmış fotolarınız
ebrucum birde ben izin dönüşü listede olurum büyük ihtimal ama o güne kadar düzenli yazacağım sizden ayrılmak hiç iyi gelmiyo çünkü
yok hilalim ben onun iş yerine gittim dershaneyi falan gördüm ordan da bir cafeye gectik sonra eve geldik vb. yarın sana msjla anlatıcam zaten sabah yazarım kesin
Kızlarrr özür dilerim öncelikle keptınlarımızdaneşimin hat değişimlerinden dolayı vınnı değişme sürecindeydi ve bugün ulaştı yeni vınnı ancak misafirdi bağ eviydi derken yeni müsait oldum ama çok üzgünüm şuan cuma günü kilo bildirimi yapamadımmmmm:18: :26: buaradaen son 78.4 ü gördüm ayrıca sürekli girebilmek amacıyla hattımı değiştiriyorum. artık içinde internet paketi olan bi hat kullanıcam ki kocamsız gündüzleride girebileyim
buarada herkesss nasıl kilo verdin diyor. amann diyorum daha 78.4 daha durunnn! nihal geliyor 13. takımın üyesi olaraktan yarın yeni hattımla beraber sizlerle devamlı kontakta olacağim:)
bana kızdı mı ki hilal ebru eda.......:26:
ayrıca bugün Allah ne verdiyse yedim. yazıpta canınızı çektirmeyeyim
tümdennn suçluyum sanırım:26:
günaydın hanımlar bugün eerkenciyim heralde geçmişi okudum ama kafam dalgın sadece okuyabildim.
hafta sonu yoktum.
cumartesi menüm
kahvaltı sahanda yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık peynir
öğlen:beyazından karpuz ve yoğurt
akşam:lahana yemeği
2 litre su
pazar menüm
sabah kahvaltıatatesli yumurta domates peynir bal 1 dilim ekmek
öğlen bir şey yemedim
akşam 1 tane kızartılmadan yapılmış karnıyarık 1 dilim ekmek
ara: yarım elma 6-7 tane erik
2 litre su
ohh ne güzel gez bakalım.biz de başladık toplanmaya,kışlıkları koliledik dün eşimle.vereceğim kıyafetleri,ayakkabıları ayırdım.ceylininkiler kaldı bir
hakikaten enrdesiniz kızlar normalde fırtına gibi eserdiniz hayırdır sizdemi benim gibi pazartesi sendromu yaşıyosunuz yoksa.bugün benimde hiç keyfim yok hiçbirşey yapasımda yok.
akşama ne yesem canımda istemiyor ama sonrada acıkırsam daha kötü olurum saldırırm bişeylere diye yemem lazım salata mı yesem yoğurtta yok karpuz yemek istiyorum ama aynı zamnda yemekte istemiyorum sanırım yemem bilemedim ya ne yapacağımı bugün niyr böyle oldum ben anlamadım.
bugün yediklermi yazayım da belki tekrar giremem
sabah sahanda yumurta,peynir,domates,salatalık,4 tane zeytin,bal,1.5 dilim ekmek 1 bardak süt
öğlen:1 tane elma,fırında közlenmiş k.biber y.biber domates üçlüsünden limonlu bir salata 1 bardak ayran
akşam:karar vermedim ama salata türü birşey olur çünkü yemekte yapmadım
1 litre suyu ancak içebildim yatana kadar içmeye gayret edicem
1 bardak bitki çayı
menümü de yazıyım
-sabah-
-2 yumurta haşalma
-1 tane lorlu yulaf ezmeli bir dilim ekmek
-salatalık
-1 biber
-öğle veya akşam
-yağsız tavuk göğsü-
-3 yk yoğurt-
-bitki çayı ,su
-akşam-
daha yapmadım 1 bardak tarçınlı süt
-spor yapmadım canım istemiyo
Kimse yok kendi kendime yazıp cevap mı versem? :44::44:
Sıkıldım valla nerdesiniz kızlaaaaarrrr
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
MENÜM
SABAH
1,5 dukan ekmek
Melemen
Peynir
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Sahanda yumurta
2 dukan ekmek(oldukça küçükler)
Peynir
AKŞAM
1 parça ızgara tavuk ve 1 köfte
Müsli ve kayısılı yoğurt
boyum 169 haticecim
akşam yapmaya çalışıyım bakalım ya eskisi gibi spor yarışına mı girsek kızlar motive oluyo haftalık kaç dk spor yaptığımızı hesaplıyorduk
buralardayım ama oğlumla oynuyordum
afiyet olsun hatice dukan ekmek biraz çok mu olmuş günde 2 yk kaşığı kadar kepek sanıyordum ama yanlış da biliyor olabilirim
ben bu gün yediklerimi yazmasam olurmu çok utanıyorum çünkü bugün regl oldum ondanmı bilmiyorum ama tutamadım kendimi :26:
Ebrucum hoşgeldin.Aşağıda adın var ama yazmıyorsun.Yeni binada günün nasıl geçti?
tamam ama çok kızmayıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?