Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu gün dersanem başlıyo off sınaw stresi sardı beni
Biraz stres iyidir.Hepimiz bu yollardan geçtik.Dershaneyi dersleri sakın boşlama canım.Şuan çalışabildiğin kadar çalış.Yoksa her geçen yıl bir kayıp oluyor.Elinden geleni yap ki sonra biraz daha çalışabirdim deme.İste ve planlı çalış sınavlarıda başarırsın canım.

Merhaba kizlaarr
Bizde de ablamla enistem vardi kahvaltida
Su boregi fln vardi yemedim hic birinden
Tek luksum peyniri light degil de normal yagli yemek oldu..

Merhaba kizlaarr
OO süpersin Betülcüm.Hani su böreğine hayır demek yememek çok zor.Peynirden birşey olmaz.Çok iyi yapmışsın

inş kazanırım iyi bi yer bu yaz tatilinde çalışıcam bolbol

Kizlar iyu pazarlar hepinize
Disari cikicaz biz de gorusuruz sonra

günaydııııııın bebeklerrrrrrrrrrrrrrr dün bütün akşam asansörümle birliklteydim :103::103::111::111:

meğersem cocugun canını yakan eski sevgilisi akrep burcuymus benimde akrep oldugumu ögrenince şöyle bir evlerden ırak dedi ki bana o anda yıkıldım ama tabi bu insanı daha çok çeker bilirim öyle yani şimdili arkadas modunda takılıyoruz ama kendisi gayet mantıgıyla hareket eden bir insan öyle olursada mantıken bana gelmez amaaaaan sıkıldım valla ayrı eve cıkıyormus falan filan bana evlilik hakkındaki düşüncelerimi sordu ben de dedim düşünmüyorum puahahahhaah he ne düşündüğü söleyeyimde kaçsın benden direk hah yok öyle

Merhaba kizlaarr

betül ablacım büyük başarı ben olsam bilmiyorum kendimi tutarmıydım maşallah

funda abla detayları bilmiyorum ama çok karışık bi aşk hayatın var bnde akrep burcuyum duyan kaçıyo niyeyse

Kizlar ya ben bi dondurma yesem ne olur
Ama aksam spor da yapamiycam

Buralarda da pek kimse yok ama sorayim dedim

Bu arada ben de akrep burcuy ama 6 senedir cok guzel bir iliskim var turtimoo, zelihaya kotuornek olma sen bakiiim

eyyy nerdesiniz kizlar bugun bombos burasi anlasilan herkes guzel havanin tadini cikariyor

Betul dondurmayi istersen afiyet le yiyebilirsin sevgili rakibem saka bi yana fikrmi sorarsan yeme derim, dondurmayi
fazla sevmememe ragmen bugun benim bile canim istedi biran dedim ama no yemedim ..

Bugun ki menum;

Oglen
2 haslanmis but
2 kasik yogurt

Aksam
1 haslanmis but
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran

Sivi 3 lt su
2 fincan yesil cay
1 tropical meyva cayi

Birazdan disari cikicaz yurumeye, 30dak kond bisikleti...

Kizlar ya ben bi dondurma yesem ne olur
Ama aksam spor da yapamiycam

Buralarda da pek kimse yok ama sorayim dedim

Bu arada ben de akrep burcuy ama 6 senedir cok guzel bir iliskim var turtimoo, zelihaya kotuornek olma sen bakiiim
Canım biz sana hiç ye dermiyiz.Yedikten sonra söyleseydin olmuş artık deyip affederdik Şaka bir yana yemesen ii olur.

Bugun ki menum;

Oglen
2 haslanmis but
2 kasik yogurt

Aksam
1 haslanmis but
2 dilim sigir salam
1 bardak ayran

Sivi 3 lt su
2 fincan yesil cay
1 tropical meyva cayi

Birazdan disari cikicaz yurumeye, 30dak kond bisikleti...
Afiyet olsun canım.Çok güzel bir menü.

MENÜM
SABAH(09:00)
Kefir

KAHVALTI(11:00)
1 küçük dukan ekmek+1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda yumurta
Peynir,zeytin

ARA
Kahve
2 bisküvi

AKŞAM
Izgara tavuk+köfte
Ayran
Patlıcan salatası

Evet canım ya kimse yok.Bende arada girip bir bakıyorum ne var ne yok diyede bugün burası boş.

Kizlar yedim dondurmayi gittii

Ama yemeden tembih ettim ona, fazla kalma vucuddumda hemen uc git diye

Menum:

Sabah
Kiymali yumurta
2 dilim peynir

Ara
Yulaf kepekli yogurt

Aksam
İzgara kofte
Yaninda 1 dilim domates 2 biber
Ayran

Kulahta 2 top dondurma

Cok kizmayin eve gidince telafi etmeye caliscam

Sözünü dinler inşallah Afiyet olsun canım.Menün güzel ama dondurma .....Canım çekti şimdi Neyse artık eve gitte güzel bir spor yap.Telafi ettin kabul edelim.Üstüne de 100 mekik cezan var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…