Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebrucum afiyet olsun,her zaman eline gececek bir fırsat değil dalından koparıp yemek.meyveler mucize gerçekten tüm vitamin onlarda ma diyet yüzünden onu bile doğru düzgün yiyemiyoruz.benim sevdiğim meyvelr çilek,kiraz,elma,muz ve karpuzdur.gerisi pek aramam.

hilalcim senin rahatsızlığın stres üst üste şeyler yaşadın tayin,sonra evlilik babanın durumu bide belirsizlik devam ediyor tamamen ondan kaynaklı bak gör bababn ok versin bişeyin kalıyor mu:1:

ben sporumu yapmaya gidiyorum kızlar
OOO maşallah herkes spor başına gitmiş.Biz bu işi başaracağız sanırım :1:Kolay gelsin Ayşecim

Kolay gelsin Hatice'cim
Sağol canım benim:16:.

Kolay gelsin Hatice'ciğim.
Teşekkürler canımcım:16:
tablo işini ben bilmiyorum:17:

of of sağlıkla oyun olmaz kuzu yanına getirme beni...
hatice ben toblo yapmayı bilmiyorum o yüzden düz yazdım bugün yaptıklarım

-ebrucum söz bırakmayacağım

-3 mil leslie
-400 ip atlama
-30 dak shred
-200 twister
hepsi bu kadar duşumuda aldım 2 bardak yeşil çay demledim onuda içtim daha ne olsun değil mi<?

Deryacım ve Gülçin Mesaj yazığımız bölüme kalınlaştırma butonu olan B nın altındaki kutucuğa tıklıyorsunuz.Önünüze küçük bir ekran çıkacak.Ordan satır,sütun sayısı vb belirleyip tabloyu oluşturabiliyorsunuz.Birkaç deneme yaptıktan sonra yaparsınız.

sporumu yaptım dujumu aldım ..5.1 km koştum..ayaklarım zonkluyor ..ama mutluyum.
.şu ana kadar 2 km + 2.6 km+ 5.1 km koştum..:)dk olarak bugün 45 dk..dün 25 dk.cumartesi 30 dk..
bu gün twist yapmadım..ip atlayamdım :((
OOOOO maşallah çooooookkk güzel.Canım 3 günün yürüyüşü bu sanırım değil mi?
Kızlar ben kaçtım yarın görüşürüzz ..
Görüşürüz Hilalcim kendine çok dikkat et.Getirtme yanına:47:

kızlar merhaba..

tansiyonum yükseldi gözümü açamıyorum..
yapmayı başarmayı çok istedim ama buranın sorumluluklarını yerine getiremeyeceğimi anladım artık.strese giriyorum olmuyor.
ben gelebildiğim zaman geleyim sizle konuşayım daha iyi olacak öyle.diyetime aynen devam ediyorum onda bi sıkıntı yok..sizleri çok seviyorum..
Geçmiş olsun Reyhan öğretmenim.

Son düzenleme:
Sporumu yaptım Jullian micheals 45dk 30 dk yürüyüş 100 ip atlama bukadar ama şu jullian micheals yapan varmı ben pek beceremiyorum sanki terledim ama aşırı değil tam yapamıyorum

ayy sporun çok güzel olmuş canımmmmm
Teşekkürler canım.

lojmanda değilim aysecim ama lojmanın yanında dairede hep meslek arkadaslarımızla oturuyoruz
puanımız olmadığı için giremedik ve çok zor ev bulduk

burası çok kalabalık tugay büyüklüğünde aysecim tankçı,topcu,piyade,istiham vs her bölük var geldiğimiz yere hiç benzemiyo doğuya
heryer çok büyük tanklar ve araçlar dolu onlar yoldan geçerken biz evde oturamıyoruz ve türkiyenin batı bölümünden buraya atış gibi eğitimlere binlerce asker geliyo gideceğin yerde muhtemelen buna benzerbir yerdir edirne askeri bölge olduğu için heryer aynıymış

gezmek için merkeze gittiğinde çok seveceksin ben uzunköprüye gittim pek beğenmedim halkı çogunlukla göçebe bulgarlar ve yunanlar nereliydin bilmiyorum ama oldukça fazla çağdaş bir şehibi senin gibi mavi gözlü ve sarışın hatunlar bollukta:9:
göçebeden sonra insanların çoğunluğu nasıl desem çingen diyorlar öyle bir topluluk
Gülçincim Edirne merkezde ve pek çok ilçesi senin dediğin gibi Göçmen .Edirne de daha çok Bulgar göçmenleri, Kırklareli de ise Yunan göçmenleri var.Ayrı olarak bazı yerleri işgal etmiş gibi çingene toplulukları çok fazla.Pek bulaşılmayacak yerler.Genel olarak rahat edilebilcek,tarih kokan bir şehir.İstanbula yakın
Ve Edirne deyken yakın olan Çanakkaleye gitmek aklınızda olsun.Çanakkale tarihi ile,güzelliği,sakinliğiyle çok güzel bir şehir.
Ooo gulcin hatice super sporlar yapilmis masallah sizee
Benm de yapmam lazim yaa sarkcam yoksa :1:
Ozellikle ic bacaklarima lazim..

İc bacak icin yan yatip bacaklari bukup yere paralel mi kaldirmak gerekiyor kizlar yoksa 90derecelik aci olusturacak sekilde mi?
Teşekkürler canım. Betülcüm sende Jillian michaels başla çalıştırmaığı kas yok :1:

masallah çok güzel olmuş sporun ben level 2 deyim bu bile zor geliyo 3 ü nasıl yaparım artık bilemiyorum
Valla sorma.2.de zorluyordu.Ama 3. bambaşka.

Sporumu yaptım Jullian micheals 45dk 30 dk yürüyüş 100 ip atlama bukadar ama şu jullian micheals yapan varmı ben pek beceremiyorum sanki terledim ama aşırı değil tam yapamıyorum

Canım sen Jillian ı nasıl 45 dk yapıyorsun? 3 bölüm var ve herbiri yaklaşık 30 dk sürüyor.Başta zorlanabilirsin ama yapabildiğin kadar yap.Ben 3. bölümdeyim ve çok terliyorum.

TaMam yazdim gulcincim

Funda tekme atar gibi mi kaldiriyoruz? Yoksa dizleri kirarak mi?

yok canım yana dogru dizini kırmadan kaldır öne ve ya arkaya degil yana kaldırıcaksın ayagını

ayagını arkaya dogru kırmadan kaldırırsan oda popoyu dikleştirip sıkılaştırır.

zamanla yaparsın

Son düzenleme:
Canım sen Jillian ı nasıl 45 dk yapıyorsun? 3 bölüm var ve herbiri yaklaşık 30 dk sürüyor.Başta zorlanabilirsin ama yapabildiğin kadar yap.Ben 3. bölümdeyim ve çok terliyorum.

biliyorum yarım saat sürüyo ama baktım fazla terlemiyorum bi 15dk daha yapım dedim :)

SPOR YOKLAMASI :60::60:
DERYA
=YAPTI:46:
GÜLÇİN=YAPTI:46:
ZELİŞ=YAPTI:46:
FUNDA = YAPTI:46:
BEN=YAPTIM:46:
AYŞE ? :44:
NERMİN ?:44:

Ayşe ve Nermin sporunuzu yapmışsınızır zaten.:1: Bugün güzel spor yaptık.Bravo bize :46::46:

biliyorum yarım saat sürüyo ama baktım fazla terlemiyorum bi 15dk daha yapım dedim :)

Canım terlememen mümkün değil.Hareketler zor geldiği için arada bırakıp az mı yapıyorsun acaba? Onlar kaç kez yapıyorsa sende yapmaya çalış.Hiç bırakma.Terleyeceğine eminim.Birde arka taraftaki sarışın kızın yaptığını değil zenci kızın yaptığını yapmaya çalış.Çünkü diğeri çok zorlamıyor.

lojmanda değilim aysecim ama lojmanın yanında dairede hep meslek arkadaslarımızla oturuyoruz
puanımız olmadığı için giremedik ve çok zor ev bulduk

burası çok kalabalık tugay büyüklüğünde aysecim tankçı,topcu,piyade,istiham vs her bölük var geldiğimiz yere hiç benzemiyo doğuya
heryer çok büyük tanklar ve araçlar dolu onlar yoldan geçerken biz evde oturamıyoruz ve türkiyenin batı bölümünden buraya atış gibi eğitimlere binlerce asker geliyo gideceğin yerde muhtemelen buna benzerbir yerdir edirne askeri bölge olduğu için heryer aynıymış

gezmek için merkeze gittiğinde çok seveceksin ben uzunköprüye gittim pek beğenmedim halkı çogunlukla göçebe bulgarlar ve yunanlar nereliydin bilmiyorum ama oldukça fazla çağdaş bir şehibi senin gibi mavi gözlü ve sarışın hatunlar bollukta:9:
göçebeden sonra insanların çoğunluğu nasıl desem çingen diyorlar öyle bir topluluk

bizim gideceğimiz yer 500 nüfusu olan bir köy merkeze edirneye 20 dk uzaklıkta.bölük merkezinde lojmanı varmış ama bahsettiğin gibi kalabalık değilmiş gideceğimiz yer.ben de bulgaristan göçmeniyim.ama onlar kadar çağdaş sayılmam:1: çok mu rahatlar hareketleri,giyimleri falan:27:
çingeneleri herkes söylüyorda onların olmadığı yer var mı ki?:27:

bizim gideceğimiz yer 500 nüfusu olan bir köy merkeze edirneye 20 dk uzaklıkta.bölük merkezinde lojmanı varmış ama bahsettiğin gibi kalabalık değilmiş gideceğimiz yer.ben de bulgaristan göçmeniyim.ama onlar kadar çağdaş sayılmam:1: çok mu rahatlar hareketleri,giyimleri falan:27:
çingeneleri herkes söylüyorda onların olmadığı yer var mı ki?:27:
Canım çok rahat giyinen de var kapalı da.Ama en güzeli ne giyersen giy dönüpte bakmazlar.Rahat ol.:16:

30 dk bisiklet,100 twist yaptım haticecim
msj sayılarını kime atıyoruz

Maşallah ne güzel spor yapılmış . Spora devam :8:
Gönaydııın :) uyanın millet hadi :)
Günaydın Zeliş.Bugün kaçamaksız birgün olsun olur mu?Kahvaltıda ne yedin bakalım :1:(Bir de okula saat kaçta giiyorsun?)

Son düzenleme:
Back
X