Geçmiş olsun canım.Dinlen ve sıcak birşeyler iç.
Allah korumuş valla.Canım bundan sonra daha dikkatli olursun.Ben hergün ne zaman evden çıksam özellikle mutfağı ve diğer odaların prizlerini kontrol eder çıkarım.Eşim bakmış olsada geri döner yine bakarım.Üniv.deki ev arkadaşım ocakta birşeyler unutunca o gün bugündür neredeyse hastalık gibi oldu.Ama dikkatli olmak lazım şakaya gelmez.Allah korusun.
Afiyet olsun Zeliş çok güzel olmuş.Zeliş, yulaf kepeği bulursan kendine dukan krep yap oda çok doyurucu.1 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta,biraz sütü çırpıp teflonda pişiriyorsun.İstersen biraz karbonatta koyabilirsin çok kabarıyor.Ben içine peynir,biber vb de koyuyorum.Kesinlikle öneririrm.
Hiç yapmamaktan iyidir.Güzel olmuş.
Eline sağlık canım.
Ben bunu öğrenince 2yıl önce adımsayar almıştım.İyi ki hatırlattın canım.Ben yarından itibaren takmaya başlayayım bakalım kaç adım atıyormuşum.:44:
Yıl sonu gösterisinde iyi eğlenceler Gülçin.
sağol canım ya.o günden sonra gece bile bakar oldum ocak yanıyprmu sönükmü diye allah göstermesin birdaha inşalalh dikkat etmem lazım. ama bugünlerde unutkanlık var eşimde balık almış hafızana iyi gelir diye:)
adımsayar işi benimde kafama yattı fiyatlarına baktımda pahalı birşey değilmiş almak lazım