Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım dün kendimi çok halsiz hissediyordum o yüzden yapmadım.Sporsuz geçmesin diyede bir kaç hareket yaptım.Bugün sporumu tam yaparım.Ayrıca senden özendim :1:Bugün çocuklarla biraz yakantop oynadık sonrada ip atladık :1:

Güzel geçmiştir umarım.Biraz hüzünlü ama gurur duyacağın bir gün senin olacak desene.Ne kadar güzel :16:

Üzüldüm Ayşecim.Memleketlerde ayrı olunca insan bölünüyor.İki tarafada gitmezsen olmaz.Neyse biraz da olsa hasret giderirsiniz.Diğer izinde doya doya zaman geçirirsiniz inşallah.

oooo Gönül götürmüşsün maşallah:1:.Ama bir yerlere gezmeye gidince bir yeme isteği oluşuyor.Bundan sonra dikkat eder telafi edersin canım.

Öğle yemeğinde omlet ve krebi beraber mi yedin?İkisinde de yumurta var.Protein ama çok olmadı mı?

Minik ama yinede yasaklar arasında olan bir yemek yemişsin.Olan olmuş afiyet olsun.Sporla dengelersin.

Zelişçim.İkram edileni çevirmek zor oluyor diyorsun ya.İşte çevirince insanın yeme konusunda kendine olan güveni daha da artıyor.Şunları teklif ettiler ama yemedim,ben bu işi başaracağım diyorsun.Ara ara reddettiklerimizi yazıyoruz buraya,motive ediyor.İstersen menünle beraber gün içerisinde sana ikram edilen ama reddettiğin yiyecekleri yazabilirsin.Emin ol kendini çok iyi hissedeceksin :16:

tamam bundan sonra yazarım ama okul bitti artık pek olmaz :1:

Menüm
SABAH
Biberli,kaşarlı krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
Ne yazıkki 4 petibör bisküvi
(pişanım tüm cezalara razıyım)

ÖĞLE
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

AKŞAM(16:00)
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

afiyet olsun canım arada böyle ufak kaçamkların olması iyi oluyor vucud için.

hilali ben de merak ediyorum mutlaka uğrardı

menüm
sabah:yarım dilim ekmek 1 berdak süt
öğlen:miktarını tam bilmiyorum ama az yedim çiğ köfte ve çok az lavaş 1 barrdak ayran
akşam:2 dilim ekmek menemen ve 1 bardak ayran

su akşam miktarını yazıcam

ayşe abla dukan yap diyo ebru abla snin için dukan iyi olmaz diyo karar veremedim

sadece tek öğün mü beslendin?

spor güzel olmuş tek öğünde vucut korumaya almaz mı kız

bence lavaş ve çikolatadan fazla bişey yok onuda sen sporla atarsın gönülkcüm

Tek ogun yaptim bacim yogunluktan yiyemedim ..

vucud korumaya almasin bi zahmet bacim yaa o kadar yakilacak yag varken :60:
ay o cikolata oyle bi guzel geldi ki gulcin anlatamam sana su kalan kilolarimin tamamini veriyim
kendime odul olarak kocaman findikli cikolata alcam ve keyfini cikarta cikarta hepsini bi anda yiycem hahah :27::27:

:60: :60: ben de cumayı bekliyorum eger 64 lerde cıkarsam ufak bir kaçamak yapicigiiiiiiiiiiiim

buraya bakayım derken az daha pilavı yakıyordum uleeeeeeeeeen :60: :60:

Bende kendime odul koydum cuma kilo verebilirsem hafta sonu karpuz yiycem herkes hava atio karpuz yedik karpuz yedik diye ya
benimde agzim sulaniyo bende yiyim catir catir ohhh :62::62::62:

çok takma gönülcüm bi lavaş ve çikolata vücudu şaşırtmıssın takama o kadar sporu biraz çok yap bugün ve yarım sırf protein yapınca etkisi eseri kalmaz

Taksamda ne fayda gulcinim olan oldu bi kere :1:

kızlar işim ço bulaşık ve süperge tutmam lazım spor da yapacağım biraz

kolay gelsin canum ..

şimdilik işlerimi yapmaya ve kalori yakmaya gidiyorum görüşürüz tatlılar

kızlar dün bir yazı okudum cesareti olan varsa hastalanması bana ait değil mesul kabul etmiyorum bası ıslamadan soğuk suyla 2 dakka yapılan duş 3 km kosuya denkmiş vucut suyu vücut ısısına getirmek kadar harcadığı enerji dak başına 100 cal müş

birde yazıyorduki suyunuzu çayınızı buzdolabından için her soğuk bardak içeceği vücut ısısına gelinceye kadar harcanan enerji 35 cal müş yazıyım dedim

bu yaziyi hilal de eklemisti yanlis hatirlamiyorsam dukan amcanin zayiflama ipuclarinda vardi ... buzdolabina su koyyum baride ordan iciyim kendimi musluk sicakliginda su icmeye alistirmisim :1:

resmi kaldırdım ablacım akşam eve gidince isteğini onaylarım resimleride tekrar yüklim bari hilal ablada görmedi :)

ekle datlum ekle :13:

akşamları giremiyorum pek o yüzden geç kalıyor ama yazayım
dün 35 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz toplam 50 dakika spor yaptım.

heytt be masssalllah :nazar:

gidiyimde aksam yemegini yapayim bugun canim nasil izgara cekti ac ac dolastim resmen izgara yiyim diye sonrada ins disari yuruyuse cikcaz operim simdilik:54:

sporumu yaptım dujumu aldım ..5.1 km koştum..ayaklarım zonkluyor ..ama mutluyum.
.şu ana kadar 2 km + 2.6 km+ 5.1 km koştum..:)dk olarak bugün 45 dk..dün 25 dk.cumartesi 30 dk..
bu gün twist yapmadım..ip atlayamdım :((

dün ..7890 adım la günü tamamladım ..6.5 km yürüdüm..:))
bu gün 3.5 km..yürüdüm akşamda tekrar koşucam 3 km toplam 6.5 olucak..
ve bu adım sayarı tavsiye ederim..gün içinde yaktığınız kalori kaç adım attığınız kaç km yürüdüğünüz kaç mill hepsini hesaplıyor....

menü .
sabah
iki dilim çavdar ekmeğine tost
1 yumurta
2 çeri domates..
öğle
tavuklu yeşillik salata
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
6 badem
akşam
3 tavuk kanat
1 bardak ayran
ve salata..
su 2.5 litre spor 3.5 km yürüdüm..:))

menüm
öğlen:miktarını tam bilmiyorum ama az yedim çiğ köfte ve çok az lavaş 1 barrdak ayran

ayşe abla dukan yap diyo ebru abla snin için dukan iyi olmaz diyo karar veremedim
Afiyet olsun Zeliş.

gidiyimde aksam yemegini yapayim bugun canim nasil izgara cekti ac ac dolastim resmen izgara yiyim diye sonrada ins disari yuruyuse cikcaz operim simdilik:54:
Kolay gelsin ve afiyet olsun Gönül.

ve bu adım sayarı tavsiye ederim..gün içinde yaktığınız kalori kaç adım attığınız kaç km yürüdüğünüz kaç mill hepsini hesaplıyor....
Maşallah çok güzel olmuş Derya.Ben bugün müfettişler gelecek diye biraz daha klasik giyindim o yüzden adımsayarı takamadım.Ama müfettişler gelmedi:44:

menü .
sabah
1 yumurta
2 çeri domates..
öğle
tavuklu yeşillik salata
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
6 badem
akşam
3 tavuk kanat
1 bardak ayran
ve salata..
Afiyet olsun.Güzel olmuş canım.

29 mayıs mesaj sayıları

ebru 25
zeliha 22 (artık msj atabılıyormuşsun hayırlı olsun :) )
ayse 18
betul 11

hatice ?
turta ?
gulcin ?
gönül ?
nermin ?

Eline sağlık Betül'cüm. Diğer arkadaşlarınkinide not aldım.

günaydın kızlarrr:16::16:
bizim izin işi de suya düştü 10 gün izin veriyorlar bende 10 gün için 1000km yolu gidemem eşimle memleketlerimiz ayrı 3 gün bir yerde 3gün bir yerde kalabileceğiz ancak, diğer günler yolda gececek zaten yolların durumu malum:47:.moralim bozuldu iyice annemlerde dört gözle bizi bekliyorlar:14:

Hayırlısı olsun canım yaaaaa. Unutma bunda da mutlaka bir hayır vardır. Edirne'ye taşındıktan sonra gidin bence daha iyi olur.

Gunaydin kizlaaaarrrrrr :52::52::52:

Iki gundur sorun var kk da cok yavas yaa, msj yazma satirlari karma karisik olmus aceba yalniz bende mi bu sorun :44: sinir oldum :15:

Bende bi sorun yok Gönül'cüm.

kIZLAR pazartesi alamanya gezisinde neler yedim hic merak etmiyorusnuz valla :60: neyse ben itiraf ediyim genede :27::27:
yolda giderken kan sekerim dusmustu heralde benzinlikciye cektiler ordan findikli el kaddam cikulata yedim,
sonramacima almanyada kucuk istanbul die bir yer var tum turk restaurant lari sira sira dizili sec begen al misali :60: :60:
ee gelmisken buraya ugramak olmaz dediler ben ama ben ben diyetteyim olmaaaaz :30::30: dediysemde dinletemedim :31:

neysem girdik anteplilerin yerine ayiptir soylemesi ben domatesli kebab yedim yaninda uc tanecik ince lavas:35::35::35::35:
sonra yarim dilim laaahmacun kunefe soleyelim dediler ben yemicem dedim ordan yirttim 3-5 kasikcik dondurma yedim
neyse olan ooldu artikin onumuzdeki maclara baaalim demi:23::23::23:

Biz senle hala yarışıyoruz biliyorsun dimi :9: Bu hafta pazar günki kaçamağım dehşetti benim. Bugün sabah tartıldım ve şoktayım +400 çıktım :14: İnşallah cumaya gider bu + ama bu bana büyük bir ders oldu. Şimdiye kadar hep kilo verdim inşallah bu cumada - çıkacağım yine.

Günaydın herkese öğlen çığ köfte yesem sorun olurmu

Bana çiğköfte deme Zelişşşşşşş :9:Biri kafamdaki çiğköfte düşüncesini silsin :56:

:60: :60: ben de cumayı bekliyorum eger 64 lerde cıkarsam ufak bir kaçamak yapicigiiiiiiiiiiiim

buraya bakayım derken az daha pilavı yakıyordum uleeeeeeeeeen :60: :60:

Bence kaçamak yapma turticim. 63 ü düşün sen kaçamaktan ziyade :9:

kızlar komsudan izne gidene kadar baskülü aldım bugün sabah tartıldım 55.8 çıktım ebrucum listeye ne zaman girebilirim canım
cumaya 55 li sayılarda olurum sanırım

Gülçin'cim sen kaçla ayrılmıştın izne. Hatırlamıyorum şimdi. + da değilsin dimi?

kızlar işim ço bulaşık ve süperge tutmam lazım spor da yapacağım biraz

Kolay gelsin canım.

menümde belli yazıyım
-sabah yapamadım yetişmedi çocuklardan öğle-
-2 biberle 2 yumurtayla omlet-
-biraz yoğurt-
-dukan krepden yapmaya çalıştım oldu gibi-(beni feci şişirdi hiç acıkmayacakmış gibiyim)
-1 bardak zero-

-akşam-
-tavuk -
-yoğut-

-sıvı-
-2 lt sanırım fazlada olabilir günde ölçmüyoruM_
-1 lt bitki çayı yeşil çay ve form çayı-
sporu yapınca yazarım

Afiyet olsun canım. Öğlen abartı olmuş ama sabahı yapmadığın için ancak o kadar olurdu.

şimdilik işlerimi yapmaya ve kalori yakmaya gidiyorum görüşürüz tatlılar

kızlar dün bir yazı okudum cesareti olan varsa hastalanması bana ait değil mesul kabul etmiyorum bası ıslamadan soğuk suyla 2 dakka yapılan duş 3 km kosuya denkmiş vucut suyu vücut ısısına getirmek kadar harcadığı enerji dak başına 100 cal müş

birde yazıyorduki suyunuzu çayınızı buzdolabından için her soğuk bardak içeceği vücut ısısına gelinceye kadar harcanan enerji 35 cal müş yazıyım dedim

Kız hasta etcen takımı tümden. Kimse denemesin bence. Sonu kötü bunun. Kalori yakmanın başka birçok yolu vardır bence. Bunlardan uzak durun :47:

mesaj sayılarını mesajla atıyorum ama gelmiyor sanırım.
28 inde 12 di herhalde 29 unda 11 tmm canım

Not aldım canım. 28 inde de 11 miş.

öğlen misafirlikteydim ve açtım tabi mecburen ikramlardan yemek zorunda kaldım ama şimdi pişmanım keşke aç kalsaydım diye:(
çokta yemedim ama içim rahat değil.2 tane minik sarma 1 tane minik kuru patlıcan 1 tane minik kuru kabak dolması ama gerçekten miniktiler ve ekmeksiz yedim çerrz niyetine gitti valla ne kadar affedilir bilemiyorum:(

Olan olmuş canım keşke olmasaydı. Sporla dengelersin sen. Az kaldı cumaya. Bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım.

önerilerin için sağol ablacım su konusunda haklısn ama önceden hiç içmedim için yeni yeni alışıyorum zamanla 3 litreye çıkarıcam çayı şekerli içmiyorum pek tatlıda tüketmiyorum orda sorun yok:)normal ekmeği çıkarıcam ama çarşıya çıkmam lazım yakında çıkınca alicam okul bitse çok iyi olacak çünkü çevremde sürekli cips çikolata falan yiyen insanlarla dolu bide insanın dibine kadar uzatıp ikram edince geri çevirmek zor oluyo :) tatilde çok daha iyi olacağımdan eminim kendi yemeklerimi kendim hazırlarım o zaman spora alışkın vücudum çünkü haftada en az 2 gün yapıyorum ama haklısın ablacım daha dikkatli ve düzenli yapmalıyım

Aferin sana Zeliş'cim. Eminim ki zamanla daha da iyi olacak.

Hilal dünde uğramadı,bugünde gelmemiş.Haberi olan var mı? Merak ettim :44:

Benim numaram var Hilal'de ama. Keşke arayıp haber verse çok iyi olurdu. Bende meraktayım. Giderken hiç bişey söylemedi.

Menüm
SABAH
Biberli,kaşarlı krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
Ne yazıkki 4 petibör bisküvi
(pişanım tüm cezalara razıyım)

ÖĞLE
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

AKŞAM(16:00)
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Afiyet olsun canım. Sana kızamıyorum çünki ben dün akşam ve bugün yine bir felaket yaşadım. Artık utanıyorum kendimden. Bana bişeyler oldu yine. Sanırım nazar değdiler.

menüm

Afiyet olsun canım az yemişsin bişey olmaz ondan. Bugün sporu biraz fazla yaparsın dengelersin. Ama sanki çok az yiyormuşsun gibi geliyor bana.

Dukanı şuan senin yapman çok zor canım. Ben Konya da yulaf kepeği bulamadım mesela. Bir ara bende düşünmüştüm. Onu uygulamak çok zor. Zaten bir süre sonra sıkılıyorsun bu tür diyetlerden. Bence her şeyden yiyeceksin ama yeteri miktarda. Şuan ben Melek kadar kilo verdim fakat dukan yapmadım.

Süpersin Derya'cım. Sen nerden almıştın, kaça almıştın?

menü .
sabah
1 yumurta
2 çeri domates..
öğle
tavuklu yeşillik salata
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
6 badem
akşam
3 tavuk kanat
1 bardak ayran
ve salata..

Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş. Derya döndü yeniden aramıza :16:

Canım ben Betüle mesaj sayımı sonradan iletmiştim.Umarım not almışsındır.Benim 35 ti.

Tamam canım not aldım.

Afiyet olsun canım. Sana kızamıyorum çünki ben dün akşam ve bugün yine bir felaket yaşadım. Artık utanıyorum kendimden. Bana bişeyler oldu yine. Sanırım nazar değdiler.
Artı çıkmışsın ona üzüldün sanırım.Hiç canını sıkma canım.Arada olur öyle şeyler.Hafta sonu kaçamakları etkili olmuştur ama belli olmaz.Cuma bir bakmışsın o artının hepsi gitmiş.Sen başarırsın canım yeter ki morelini bozma.Beni biliyorsun gramlarla zor veriyorum.Senin maşallahın var.İnşallah böylede devam edecek :16:

Artı çıkmışsın ona üzüldün sanırım.Hiç canını sıkma canım.Arada olur öyle şeyler.Hafta sonu kaçamakları etkili olmuştur ama belli olmaz.Cuma bir bakmışsın o artının hepsi gitmiş.Sen başarırsın canım yeter ki morelini bozma.Beni biliyorsun gramlarla zor veriyorum.Senin maşallahın var.İnşallah böylede devam edecek :16:

İnşallah canım yaaaaa. Gerçekten diyete başladığım günden beri en kötü haftam oldu bu hafta. İnşallah cuma günü iyi bir sonuç alırım. Bugünki menümü yazınca taşa tutacaksınız beni zaten ama her türlü cezaya razıyım. :14:

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 kase çorba
1 küçük porsiyon kabak musakka(Yoğurtlu)
Çilek

Ara

2 tane kayısı
1 tane küçük şeftali
1 tane küçük kek (1 tanede dün akşam yedim):17::14:

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit

Kızlar bu hafta listede 8 kişi olacağız. Bir iki kişi daha çağırmak istiyorum. Siz ne dersiniz?

İnşallah canım yaaaaa. Gerçekten diyete başladığım günden beri en kötü haftam oldu bu hafta. İnşallah cuma günü iyi bir sonuç alırım. Bugünki menümü yazınca taşa tutacaksınız beni zaten ama her türlü cezaya razıyım. :14:

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 kase çorba
1 küçük porsiyon kabak musakka(Yoğurtlu)
Çilek

Ara

2 tane kayısı
1 tane küçük şeftali
1 tane küçük kek (1 tanede dün akşam yedim):17::14:

Akşam

Yarım kase sütlü nesfit
Haftasonundan sonra kekler hiç olmamış.Dün akşam dediğinde gece pişinceydi sanırım:47:.Evde pişince bir tadına bakayım derken yeniyor ne yazık ki.Ama yine de kötü yapmışsın.Neyse canım olan olmuş.Cezan büyük:1:Kendin seç.

Kızlar bu hafta listede 8 kişi olacağız. Bir iki kişi daha çağırmak istiyorum. Siz ne dersiniz?
Çağırabilirsin canım.Bu arada Ebrucum kişi sayısı en fazla kaç olabiliyor?

Haftasonundan sonra kekler hiç olmamış.Dün akşam dediğinde gece pişinceydi sanırım:47:.Evde pişince bir tadına bakayım derken yeniyor ne yazık ki.Ama yine de kötü yapmışsın.Neyse canım olan olmuş.Cezan büyük:1:Kendin seç.

Çağırabilirsin canım.Bu arada Ebrucum kişi sayısı en fazla kaç olabiliyor?

Aynen canım cezam çok büyük. Hilal görse bunu küçük dilini yutardı zaten. Benden beklenmeyen bir durum. Çok kötü hissediyorum kendimi. :47:

En fazla 12 kişi olabiliyoruz. Zaten iki hafta deneme süresi var ancak buluruz bize göre bir üyeyi.

Aynen canım cezam çok büyük. Hilal görse bunu küçük dilini yutardı zaten. Benden beklenmeyen bir durum. Çok kötü hissediyorum kendimi. :47:

En fazla 12 kişi olabiliyoruz. Zaten iki hafta deneme süresi var ancak buluruz bize göre bir üyeyi.
Beklenmeyen şeyler ama arada yapıyoruz canım.Bu hafta böyle geçsin haftaya çok dikkat edersin.
Üye konusuna gelince çağır canım.Dediğin gibi 2 hafta var.

Back
X