yürüyüşten geldim kızlar yaklaşık bir saat ve 7km yürüdüm,acaip bir ter attım ama vücudum rahatladı,özlemişim sporumua.sşimdi kendime çok az yağlı ama çok az cacık yapıp yiycem bu akşamlık bu kadar,arada yine uğrarım umarım birileri olura.s
özledik seni meliscim opuyorumnanaktankızlar özledim hepinizi çok yoğunm 2 gün geçirdim şimdi de işteyim. akşama buradayım merak etmeyin tamammı
dondurmaya başlayınca hepsini bitirmeden durabilemek çok büyük irade gerektiriyor, takdir ettim seni cnm :lepi:günaydın arkadaşlar akşam yediklerimi bi yazayım bir kase çorba salata ve çok az balık biraz kayısı 2 tatlı kaşığı dondrma
sabah
1 elma suyu
2 tane burçak büskivi
kızlar özledim hepinizi çok yoğunm 2 gün geçirdim şimdi de işteyim. akşama buradayım merak etmeyin tamammı
slm kızlar kurstan biraz önce geldim ve gelirkende yürüyüş yaptım yaklaşık bir 20dk kadar ama asıl yürüyüş akşamaa.s şimdi karnımı doyurcam tavuk yğsız kızarmış bu kadar akşamada hafif bişeler yerim yine yada akşama yakın yerim spordan sonra geç oluyo gibi geliyo bana çünkü,neyse bakıcaz çaresine,teşekkürler umrumdışıa.s
ah canlarım ah her akşam bende yürüyüş hayalleri kuruyorum geçen haftadan beri hergün yağmur yağdı bu da benim şansım artık
bu arada öğlen bi kaçırdım bi kaçırdı msormayın gitsin rahat200 gr beyaz peynir yedim
sonra 8-9 tane belki birazdaha çok zeytin bolca karpuz ve işte en kötüsü lavaş ekmek yedim hemde nasıl sormayın gitsin
aman akşam bikase çorba çicem başka bişey yemiyecek acaba onudamı yemesem neyse bikase cacıkla kurtarayım bari işi ya çok kaçırmaya başladım ne olacak bu halim bilmiyorum ki
kızlr ben akşam yemeğimi genelde 9 a doğru yiyorum biliyomusunuz?eşim o saatte geliyo eve ..ama artık ondan önce yiycem :umursamaz:
arkadaşlar biliyosunuz geçen hafta çok rahatsızlanmıştım enson bacağıma kramplar giriyodu sebebini bugün araştırırken buldum
aldığım ödem söktürücü ilacın yan etkisiymiş ani potasyum boşalması sonucu kalp ritminde hızlı artış ve krampları girmesiymiş ama ben buşekilde nasıl yaşayacağımı şaşırdım artık
üfff ya düzenli yemedim şimdi de çok acıktım ...
sabah domates yedim sadece
öğlen minicik bi tost
akşam ne yiyecem bilmiyorum(
cnm öyle sağlıklı değil, yemeye başlanıldığında hemen geri alıyorlar hem de fazlasıyla, boşver en güzeli sağlıklı yiyerek vermek opuyorumnanaktanakşam yemek yemiyenleri hayranım nasıl dayanıyorlar acaba..benim içimde canavar var kesinlülülülülülü
oyyy cnm bnm geçmiş olsun... dikkat et kendine :teselli:arkadaşlar biliyosunuz geçen hafta çok rahatsızlanmıştım enson bacağıma kramplar giriyodu sebebini bugün araştırırken buldum
aldığım ödem söktürücü ilacın yan etkisiymiş ani potasyum boşalması sonucu kalp ritminde hızlı artış ve krampları girmesiymiş ama ben buşekilde nasıl yaşayacağımı şaşırdım artık
salata, cacık, çorba vs yiyebilirsin cnm bnm.. :1hug:üfff ya düzenli yemedim şimdi de çok acıktım ...
sabah domates yedim sadece
öğlen minicik bi tost
akşam ne yiyecem bilmiyorum(
hayranım sirkeli su içebilenlere, ben içemiyorum, midem bulanıo, cnm yaz tamam mı gelişmeleri merak ediyorum..a.s.bende dün spordan sonra yedim geç saat oldu ama sadece cacık yemiştim ama yinede geç vakitte yememek lazım en gez akşam 7.benim 5te bitirmem lazım yeme işlerimi çünü akşam 7 de spora çıkıyorum gelince duş al çık vakit geç oluyo yemek için,bu arada sirkeli suya başladım bugün sabah içtim belki akşam yatarkende içerim,hadi bakam hayırlısıa.s
a.s.:içelim:kendine güzel bir cacık yap istediğin kadar yersin,karnında doyar kaloride yok ohh ne ala a.s
ohh ne güzel, iyi kilo vermeler cnm a.s.şimdi haşlanmış mısır yedim ama bir tane bile yiyemeden şiştim üstünede yarım litre nerdeyse su içtim,birazdan üstümü giyinip yürüyüşe çıkıcam,sanırırm daha da bişey yemem,belki meyve oda muammaa.s
cnm yeme isteğin azalır en azından doymasan bile a.s.kızlar çok acıkınca cacık yemek iyi fikir..cidden doyuruyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?