Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet bence doyururyo,hemde istediğin kadar ye kalorisi yok varsada çok az,salatalık zaten su yoğurtta kalori çok olmuyo diğer kısmı yeşillik zaten çok azcık sıvıyağ ve tuz ooohhhhh serin serina.s

bu arada ad1 gelmedi son zamanlarda, haberi olan var mı, bi sorun mu var acaba :çok üzgünüm:

ohh ne güzel takım azimli bu hafta...
bende yürümek istiyorum ama akşama iş çok ütü var yarında yolculuk
kayseriye gidiyorum şekerler girmeye çalışırım...
cacık çok ii olurdu ama evde olmayacağız diye yoğurt almadım şimdi başka bişeyler bulmam lazım ....

kızlar mens dönemine girmiş bulunuyorum hadi hayırlısı acayip karın ağrım var kadın olmak gerçekten zor zanaat diyeceğim işimiz zor

offf geldim nihayet.
yok olduğum dönemlerde hep dışarıdaydım genelde ve hep dışarıda yemek durumunda kaldım eve çok geç geldik. Bu akşam neyse cacık salata falan geçiştireyim dedim babamla annem yemeğe çağırdı ızgara ve salata yedim ama yine de inanılmaz şişim kaç günün birleşimi oldu sanırım. şimdi bol su falan önce şu ödemleri atmam lazım.
siz neler yaptınız canlarım herkesi tek tek çok özledim kimse de yok biraz geçmişi okuyayım geliyorum.

adcım canım benim eşim de yapıyor bazen öyle sabah yansıması o kadar kötü olmuyor ama geç kalkıyor hafta sonları bir hafta sonu kahvaltımız var ailecek onu bile yapamıyoruz çünkü kızımız erken kalkıyor beraber yiyoruz biz ben de gıcık oluyorum.
Eskiden ayak uydururdum ama şimdi çocuk var olmuyor ki.
Canım oğluş dişini patlatır inşallah en kısa zamanda. Misafirlerin geldi sanırım aman çok kaçırma hayatım.

emirelim sopa göstermiştik ne güzel kilo verdin, ahhh sopalalarımdan uzakmı kaldın, hemen geliyorklava:klava:klava: Ben de artık tatile gitmek istiyorum, çok yoruldum, gideceğin yer güzel olmalı şakkıdı

Melzeyitim senin şu arkadaşa ben de çok sinir oldum.

dosbam ve shopaholicim inşallah kilolarınızı verirsiniz de bizleri en kısa zamnada teyze yaparsınız, sevmeye geleceğim söz.

melankolim ne güzel yürümüşsün.

patborim bizi çok ihmal ediyorsun bak bi de çok yemişsin, ahh ne yapsak bilmem ki cezalardan ceza beğen laelaelaelaelae
shopaholiccim bakımlı olmak harika insanın kendine çok güveni geliyor, hepimiz kokoş olalım kokoş takım olsun burası, makyajları yapıp süslenip gezelim. Hiç hayata küsme artık, fönsüz görmiyim seni opuyorumnanaktan

meliscim özlettin kendini..yokluğun çok belli ve dırgın bugün ortalıklmaz:

özledik seni meliscim opuyorumnanaktan

bizde seni çok özledika.s.
canlarımmm :kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada ad1 gelmedi son zamanlarda, haberi olan var mı, bi sorun mu var acaba :çok üzgünüm:

misafir misafir :bbo:

kim yok bakayım acıbiber, jojel ve tırtıl huhuuuuu nerdesiniz???? hiç uğramamışsınız.

iyiyim çok şükür sen nasılsın melis abla,abla demek istiyorum sakıncası yoksa isimle hitap edince kendimi suçlu hissediyorum saygısızmış gibifisfisfisevet yürüdüm,eve gelince anladım acaip ter attım ama özlemiştim sporumu,gelincede kendime cacık yapıp yedim bundan sonrası bol su öle iştea.s inş verecez bu kiloları,bencede kokoş takım olalım bi,z güzel güzel giyinip süslenelimzemuszemus

iyi aksamlar kizlar birkac gündür girmiyorum hafta sonu dügüne gittik yatili kaldik iki gündür de isler cok yogun
bu arada kizlar cumartesi günü teyze oldum cok degisik bir duyguymus

ayy melankolim kusura bakma kızım uyandı ağladı hiç uyanmaz bu saatte pişmiş sakinleşmedi bir türlü duş aldırıp yatırdım seni de beklettim geç oldu.
istediğini söyle hayatım, ne saygısızlığı sanal alemdeyiz Şeniz
afiyet olsun balım o hh sporunu da yapmışsın bu hafta iyisin galiba

iyi aksamlar kizlar birkac gündür girmiyorum hafta sonu dügüne gittik yatili kaldik iki gündür de isler cok yogun
bu arada kizlar cumartesi günü teyze oldum cok degisik bir duyguymus

canım sağlığın nasıl iyimisin?
Allah hayırlı evlat yapsın inşallah, gözün aydın. Teyzelik ilginçmiş abşlamda öyle diyor bakalım ben de yaşarım inşallah.

canım sağlığın nasıl iyimisin?
Allah hayırlı evlat yapsın inşallah, gözün aydın. Teyzelik ilginçmiş abşlamda öyle diyor bakalım ben de yaşarım inşallah.

aslinda cokta iyi degilim ama bas agrim biarz hafifledi mr randevumda ayin 10 unda ve ayaklarim cok kötü sekilde sis buda kiloma yansiyor galiba
amin canim evet ya teyzelik cok baskaymis ben öyce ikikere hala oldum ama bu cok baska bir duygu

inşallah iyi olur canım herley yakında. doktor kontrolün vardı ne dedi?
bence de teyzelik farklıdır dedikodu yapayım hemen benim kızımın halaları daha bir kere görmeye gelmediler zonguldaktan çocuk 1 uyaş olacak nerdeyse, ama teyzesi hergün sesini duyuyor 2 gün görmese özlüğyor.

günaydın kızlar nete giremiyorum bozuk..inş cumaya kadar düzelir düzelmezse izinli sayılabilir miyim?hepinizii çooookkk özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…